Då har man varit singel i två månader då! Kanske inte praktiskt sett, men teoretiskt... Och jag trivs sjukt bra med livet jag lever nu! ♥

 

Hoppitihopp, då var det söndag igen

..och jag är såååå trött.

Jobbade 12-16 idag, fick stå i köket som inte populärt från min sida och det är ingen hemlis direkt, hehe. Men Putte och Fanny räddade min dag! Men så kom Jocke och han retades med mig hela tiden :( Dummis. Det är tydligen roligt att jäklas med mig :o

Blev lite förvånad när Fanny kommer fram till mig och säger: Elin! Du måste sluta blogga! Eh aha, tänkte jag, varför? Jag har blivit beroende av din blogg! säger hon sen. Haha, du är rolig du, Fanny :D

Efter jobbet fick jag skjuts med Khadije hem där jag nu har placerat mig framför datorn med underbar musik och försöker skriva ett CV :) Sen kommer Khadije hit. Vad som händer sen? Har ingen aning. På söndagar finns de ingenting att göra, bara typ göra sånadär tråkiga saker som man aldrig har tid för annars...

Nu ska jag försöka göra lite nytta :)
See ya later

Medina

The only thing that keeps me awake is me knowing that there's no one here to break me or bring me down, and no one here to hurt me or fool around. I have no more time for you to hurt my feelings, I'm better of without you here by side. There is no longer you and I

MKM ♥

Kom nyligen hem efter en tur med brudarna :)

Efter jobbet åkte vi och handlade till maten, gick även på Birsta City en sväng! Jag köpte hårfärg, hehe, får väl se hur de blir..

Var sen hos mig och åt och myste med film :) Såg min favoritfilm, Frequency. Jag är helt såld på den filmen. Se den, den är sååå bra! Sen så for vi och släppte av Mary hemma hos henne på ön och drog sen till jobbet och hälsade på Henke, Jocke och Emelie :) Snälla som dem är så slängde dem ner mig i snön!!! Där krälade jag omkring och kom inte upp.. Tack Henke, vi får väl se vem som får igen på kryssningen...;)

For sen hem, stod ute och surrade med Mariam och Khadije, stötte även på syster därute. Och nu sitter jag här. Ville verkligen hitta på något, klockan var ändå "bara" halv ett, men dem som vill hitta på saker vill man inte umgås med... Hehe, suck åt det.

Funderar på att typ.. Sätta mig på balkongen och chilla för mig själv. Filosofera, hehe. Snacka lite tjejsnack med Mary också.

It's all about giving and taking...

Jobb imorgon 12.30-16, skitkonstig tid men aa. Efter det kommer Khadije och plockar upp mig och Mariam och vad som händer då vet ingen, hehe.

Jag älskar er ♥ sååå mycket.


Todilo!

Hejhopp gummi...kropp.

Blir en snabbloggning, ska till jobbet om en halvtimme och jag sitter i morgonrock, hehe. Bra där, Felin.

Jag somnade klockan fem imorse.. Tyckte jag personligen inte var särskilt populärt, men vaknade upp vid åtta och var värsta pigg :s Men lär ju vara görtrött ikväll istället. Efter jobbet så ska det handlas lite och vi ska hyra film, sen så ska vi göra käk hos mig och mysa heeela kvällen :) Den här helgen har varit en bra helg, verkligen :)

OCH DET SNÖAR UTE!!! Ska man måsta bli tokig på vädret eller?! Seriöst, det är snart mars, vart är våren?! Ja, inte fan är den i Sundsvall iallafall. Sjukt less på denna förbannade snö.

Nä, dags att göra sig iordning for work. See yaa later! Eller aa, kanske.

Dina ord och handlingar var bara en del av ditt spel, jag trodde inte att en människa kunde vara så idiotisk så jag gick på det, i hopp om att det jag kände bara var inbillning. Men nu vet jag, det var inte inbillning, det var värre än så.



Ta mig tillbaka till år 2006 och låt mig göra om mina val, låt mig ta rätt beslut

Idioter finns det gott om

Har precis fått reda på att min förra pojkvän var otrogen mot mig under hösten/vintern :') Underbart, ditt jävla äckel.

Störda hela högen som har vetat om det hela tiden. Tack så hjärtligt, "mina vänner" :)

I wanna feel love, love, love

Hellooooo!

Whazzuuup?

Issh, fett dryg.

Kom nyligen hem efter att ha varit på bio med Henke, såg Shutter Island. Den var bra! Trodde i början att den skulle vara läskig och jag blev lite nojig för jag är en liten chicken när det gäller skräckisar, hehe. I mitten av filmen blev det jättekrångligt och de dök upp en massa nya namn och hände massa knasiga grejer och jag hängde inte med alls :o Men sen på slutet knöts säcken ihop och man fattade. Det var en sån film som man tror man fattar från början, men sen så när man kommer till slutet så fattar man att man "fattat" helt fel ;p Hehe. Men den var bra! Sevärd :)

Och jag hade min "syndardag" idag, så jag fick äta onyttigt :D Wiiiie!

Jag börjar från början.

Hade gym på skolan idag, slutade runt ett. Visste inte vad jag skulle göra, så jag ringde mamma och frågade om jag kunde hälsa på en sväng på hennes jobb. När jag kom dit så satte hon mig i arbete, så Erik och jag pysslade på med en massa ordrar och syster lärde mig lite om hur man göra fakturor och sånt :D Rätt kul faktiskt! Hoppas på mer upplärning så snart som möjligt så att jag kan börja jobba :) Hihi. Just nu har de så mycket att göra så de har inte tid att lära upp mig :( Buhu buhu.

Vid fem for jag och syster och hämtade Sot hos veterinären, hihi. Lämnade honom hos syster, åkte och hämtade Robban och for sen och handlade lite käk. For sen till Donken och åt, hehe. Äntligen fick jag äta hamburgare och strips :D Men det var inte så gott som jag tänkt mig.. Är det "dieten" som ligger bakom de? :o

For hem, hade typ 20 min på mig att duscha och fixa mig innan Henke skulle hämta mig. Sprang som ett tok här hemma, hoppas ingen såg mig genom fönstren, he he he...

Snart kommer Kaj och då ska vi käka något och sen skjutsa fyllo, hehe.

Haha, Kaj, du måste fan tro att jag är knäpp... Men... men, aa.. Äh, jag är nog knäpp :) Dock tror jag att det är ett bra tecken... :)

Imorgon blir det jobb, sen så ska jag och b-rudarna käka och bara mysa :) Me like. Ställer läsken åt sidan och inser att livet är en fest med er även när man dricker Ramlösa! :) That's friendship!

Godnatt alla sömntutor och ta det lugnt alla alkisar, jag tycker synd om er

Torsdagsroadtrip med dem bästa

Nu är jag hemma :) Och jag är trött, minsann. Fick en glad överraskningen när jag såg ett mejl om att jag inte har första lektionen imorgon! :) Så jag har bara gym på hela dagen vid halv ett, skönt.

Förut kom Mariam och Khadije och hämtade mig, sen for vi hem till Mary ute på ööön. Efter lite skitsnack så åkte vi till jobbet och drygade med Ida i driven, hehe, det var riktigt roligt för hon fattade ingenting! Haha. Åkte sen och handlade på Ica Maxi, vi hade typ 10 min på oss, hehe. For sen till Gärde där Mary fick provköra lite och körde sen hem henne. Sen så for vi tillbaka till Gärde där jag fick testa bilen. Funderar starkt på att köpa hennes bil då hon ska flytta, om jag inte gör det så kommer jag ångra mig.. Fin i lacken, inga problem, ny växellåda, bensinsnål.. Och billig! Och efter att jag kört den så känns det super :) Nu jävlar!!! Då kommer jag bli mer peppad till att ta körkortet också. Ska prata med mina päron, hihi...

Funderar på lägga mig och glo på tv, har ännu ondare i halsen nu, det går seriöst knappt att svälja... Issh.

Och Fischer, ring inte mig och fyllesnacka nå mer ikväll, snääällllaaaa...

Puss och godnatt!

Händelserik dag, minst sagt

Skrattar fortfarande åt kommentarerna i de tidigare inlägget... Så klockrent, stämmer ju iofs till hundra procent också. Frågan är inte vem fjanten är, utan vem fan är määääätttt? ;D Haha!

Nog om det :)

Idag var jag först och åt lunch med Cassi, åt sallad på Coffee House, mums mums :) Sen så gick vi på stan en sväng och sen drog jag till skolan, hämtade lite böcker och så till prövningen. Lika bra att börja plugga nu, typ tre veckor kvar men jag ska vara väl förberedd minsann!

Träffade även på Ante och hans mamma, de skulle gå och fika och jag hänkade på. Blev bjuden på fika men jag var så mätt, hehe. Satt och snackade med hans mamma ett bra tag :) Kul att träffa henne igen. Har träffat hela gänget nu på två dagar, rätt bra tajmat, yao.

Sen så for jag till jobbet, mötte upp Johanna där. Gick ner till Birsta City och efter ett tag kom även Mary och Mariam. Gick runt ett tag, har köpt en jättefin klänning på rea och så köpte jag godis (a) Imorgon får jag äta godis för då ska jag på bio, man kan ju inte gå på bio utan godis? Tar en dags uppehåll i "dieten", hehe.

Nu är jag hemma, snart kommer väl Khadije och hämtar mig med bilen hoppas jag! :) Vi ska ta en roadtrip med nya bilen, kulikul! Och så ska jag handla mat, mumma :)

Nu måste jag få i mig nå mat innan jag kruppar ihop!
Aj, jag har jätteont i halsen idag... Bläää.
Skit samma, mat var det nu. Hörs kanske senare ikväll, byebyyyye!


PEDDO?!?!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seriöst, det måste vara ett skämt?!!?!!
HON ÄR FUCKING FÖDD 94?! LILLTJEJEN ÄR INTE ENS 16ÅR?!?! HAHA
HON HAR INTE ENS BÖRJAT I GYMNASIET OCH DU SJÄLV GICK UT GYMNASIET FÖR TVÅ ÅR SEN?!?!?!?!

Alltså, jag håller på att avlida. Och Mary avlider med mig. FYFAN VAD JAG ÄR ÄCKLAD!!!!! OCH JAG SKÄMS, HAHAHA!

Aboe, seriöst.

That was what I needed. I needed to realize

Då var man hemma efter jobbet, helt galet vad trött jag är.

Provet gick OK, får se vad de blir för resultat, det var grissvårt.. Men men.

Idag har jag fått en ordentlig tankeställare. Har aldrig känt såhär förut, verkligen aldrig någonsin. Det som så många har försökt att slå in i huvudet på mig i så många år blev helt plötsligt så givet. Det finns inte längre nå val, de finns bara en väg att gå. Och den känns helt plötsligt så självklar? Skitskumt. Visst, jag är säker, men de bara for upp i huvudet på mig att: Jag är fan dum i huvudet, hur har jag kunnat stannat hos den där idioten i nästan fyra år? Och jag känner inga tvivel.

Man har delat allt, verkligen allt. Drömmar, tankar, stunder, känslor, allt. Det känns lite konstigt, men hallå, det har knappt gått två månader sen jag gjorde slut? Klart de känns lite.. konstigt. Nästan lite som en besvikelse på nå vis. Men den där känslan som är jobbig är så sjukt minimal nu, så det gör inte ens ont. Och det är helt underbart.

Livet leker verkligen nu, jag känner äkta lycka nu som jag inte känt på över fyra år. Jag har underbara vänner som jag verkligen älskar och som jag trivs med så himla bra. Vi gör massor med knasiga saker hela tiden och vi har alltid så roligt. Jag har min lägenhet som jag trivs sjukt bra i, jag känner mig aldrig ensam eller saknar att ha någon att hålla om. Aldrig. Jag känner mig för första gången trygg i mig själv och jag behöver ingen annans trygghet för att må bra.

Det som händer, det händer. So what? Vi lever bara en gång och jag tänker inte hålla igen. Jag tänker leva det här livet fullt ut, tillsammans med dem som får mig att må bra. Aldrig mer tänker jag stanna hos en som får mig att må dåligt. När jag tänker efter så gjorde du ingenting rätt, INGENTING. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, du var världens sämsta pojkvän. Nu inser jag att mitt beslut att lämna dig var det bästa jag gjort, det beslutet har gjort mig lyckligare än beslutet att bli tillsammans med dig. Stabilt? Näe, inte särskilt. Tusen ton har släppt från mina axlar nu när jag slipper dig.

Du är inget annat än en stor idiot... Och jag älskar mitt liv! Utan dig!

Med er, med dig :)

Tack för att ni fått mig att inse vad äkta kärlek är. Jag är er evigt tacksamma.
JAG ÄLSKAR ER



My girls. Ni andra vet vilka ni är. Ni är guld värda!

Bläää för illamående

Mitt huvud typ sprängs snart.. Mår illa och känner mig yr, orkar inteee...

Igår så låg jag hemma, efter ett tag kom lilla Mary och gjorde mig sällskap. Sen så fick vi en glad överraskning när Ingrid hade klarat körkortet! :) Så hon och Khadije kom och plockade upp oss, ville fira med en tripp, hehe. For förbi mässan för att hälsa på Mariam, sen så skulle Mary och Khadije till jobbet och jag hängde på. Sen så for jag hem och dog. Kul.

Alla lektioner var inställda idag, såå skönt. Runt halv tio imorse kom Mary hem till mig, vi lagade mat och nu sitter jag på skolan. Alltså, alla lektioner är inställda förutom provet då. Så om 2 min är det dags för prov, filosofi.. Inte att leka med! Hua.

Måste alltså dra nu.. Ikväll blir det jobb, får se hur det går då :/

Imorgon är det heldag med girlsen då vi ska hämta Khadijes bil :)
På fredag ska jag förhoppningsvis på bio med Henke :) Shutter Island, vill se!

Men men, som sagt, prov nu.. Wish me good luck.

Och jag förstår inte vad jag tänkt med.. Jävla miffo, snacka om bortkastade år.. Kunde ha tillbringat dem med dig istället...


Bild från i lördags



Låter bilden tala om för alla hur kvällen slutade...

Snygg början på vecka 8...

Måndag idag då, hur har man mått?! Så fruktansvärt förjävligt, ursäkta språket. Sjukanmälde mig från skolan för jag tog mig knappt ur sängen. Insåg sen att jag var tvungen att ha några böcker så jag pallrade mig ner till skolan tillslut, puh. Mådde så illa och var så yr så jag till och med gick in i en snöhög.. Ja, vad ska man säga. Inte stabilt, direkt.

Åt lunch på skolan, så att jag slapp fixa ihop något hemma. Åt lite med Mary, sen mötte jag upp Ida och Sara som praoade i stan och som jag åt lite mer med, hehe. Småtjejerna vågade inte äta i Hedbergskas matsal utan en storing ;) Hehe, närå.

Efter "skolan" gick jag till Cassi och lämnade hennes älskade armband och snurrade runt lite på stan med Kim. Tog sen bussen hem, virrig som man är så höll jag på att tappa bort plånboken. Typ fem stycken killar i 13årsåldern sprang efter mig med den, blev lite chockad, varför tog dem den inte?! Ovanligt mogna smågrabbar kanske?

Väl hemma tog jag det lugnt, kände mig lite bättre. Mötte upp Ida som hade Diesel med sig :) Han skakade för att frös så mycket, stackarn. Väl hemma hos mig var han jättebusig och slickade på vartenda vrå i min lägenhet :o Hehe. De var här i typ tre timmar, sen så gick dem hem. Sen dess har jag hunnit må sämre och nästan svimmat... Känns som om jag ska spy snart, oh no. Ihh, inte bra om jag svimmar nu när jag bor själv. Inte bra att svimma i överhuvudtaget, men när jag bodde hemma så fanns det ju alltid någon som kunde ta hand om mig, men inte nu. Aja, jag lär väl överleva ifall de börjar blixtra framför ögonen, hehe.

Funderar starkt på att gå och sova snart.. Känner mig sjuk.. Sömn kanske behövs?

Får se hur jag mår imorgon, förhoppningsvis bättre, men inte dirket så att jag kan lova något..

Skriver mer imorgon, får se vad den dagen har att bjuda på!

PÖZZ

Festen som hade allt?

Ja, de vågar jag påstå om festen hos mig igår.

Om jag ska vara ärlig så har jag inte så mycket att säga eftersom jag inte hängde med i svängarna i överhuvudtaget på slutet.. Men kan berättade lite överlag.

Vid fem kom Mary och Mariam hem till mig, då hade jag nyligen blivit klar med tapetseringen och jag stod på balkongen och skottade snö med en sopskyffel.. Vi åt och gjorde oss snygg(are) och vid åtta började de ramla in folk :) Vi satt och spelade massa kortspel, haha sjukt roligt. Mary kom på regeln att innan man skulle dricka så skulle man bita den till höger i örat.. Ni kan ju tänka er hur det såg ut. Jag hade tur som hade Cassi till höger, men hon själv vägrade mumsa på Mohammed, haha!

Senare på kvällen klampade bredsandsgrabbarna in och även lite jobbfolk :) Och såklart Henke x2, hehe. Fick en såndär hårmassagegrej av Ida, så snällt! Och så fick jag smycken av Johanna :) I love my friends, mmm.

Typ där tar de väl stopp. Vet att vi började skicka hem folk och att jag träffade Jocke Äng ute, sen då? Haha, tragiskt. Och att folk tjaffsade. Synd för dem, bara att dra hem då. Har hört lite roliga historier från Kaj, hahaha. Dör ju lite. Jag är tydligen en jäkla skojjare :')

Jag har världens bästa vänner som mitt i natten (när jag sover..) städar bort allt och diskar. Så snälla.

Vaknade på något vis till liv igen och insåg då att Henke kommit tillbaka :) Han, Kaj och Mariam sov över. Haha, nu ska det bli roligt att leka Jag har aldrig... Haha! Vaknade en stund när brudarna skulle åka och jobba vid elva, sen slocknade jag igen. Klockan tre klev vi upp, iiiiih. Men det var välbehövligt :) Även att mamma hade ringt vid två utan svar och åkte då hem till mig. Hon låser upp och jag springer ut till hallen som en yr höna, haha! Vi satt upp spegeln som åkt ner, vi hamrade i väggen så de dånade i hela huset men Henke vaknade inte! Haha, de är helt sjukt :) Jävla sömntuta.

När han skulle hem följde jag honom till Kungsbackavägen för att visa honom stigen till Granlo där han bor :) Sjukt kallt när jag skulle gå hem ensam igen. Sen dess har jag inte gjort ett skit, typ ätit lite och suttit vid datorn. Fin söndag när man vaknar tre, yey!

Nu ska jag lägga in bilder från gårdagen på Facebook (a) Förvarnar!!! Haha!

Friday

Shoppade en massa fina saker på Ikea så nu är de fiiiint här hemma :) Finare rättare sagt, hihi. Gick till jobbet och var där ett tag, innan jag tog bussen hem. Tog de lugnt fram till typ ett på natten när en kompis jag inte träffat sen typ hösten 2008 kom på besök. Snackade om allt från förhållanden till trav, haha. Kul att träffa den filuren iallafall. Får inte nämna nå namn för då blir det pang pang :)



Jag, hösten 2008, mycket har hänt sen dess...


Äntligen helg!

Äntligen fredag! :) Skönt. Är nu hemma efter en kort dag på skolan. Ska alldeles strax tvätta, äntligen är de min tur att ha tvättid.. Så att man kan klä sig vettigt, hehe. Sen så ska jag iväg till Birsta och köpa lite smågrejer, säga hej på jobbet, framkalla bilder på MediaMarkt, färga håret och riva ner mitt bord på balkongen. Fullt schema ikväll ;)

Igår var det naturprov, var nervös för jag hade inte pluggat så mycket men vissa är ju född med hjärna så de gick galant! :) Efter det åkte jag hem och dog, Mary hängde på. Vi åt tacos och sen for hon till dansen och jag till Birsta för att hämta tapeterna! :) Sen så skulle umgås med Henke men den nattugglan sov bort hela dagen så det blev inte av, hehe. Istället så städade jag hela lägenheten :) Kändes dock lite onödigt för den kommer se förj*vlig ut på söndag har jag en känsla av. Det var min torsdagskväll, flitigt :)

I onsdags var jag och brudarna på Birsta och shoppade lite på Ikea och så. Efter det åkte systrarna Bah med mig hem och vi kollade på bil till Kaj :) Och nu har hon köpt en! :D Heeelt underbart! En söt liten Peugeot 106, röd och den passar lill-Kaj :) En massa minnen kommer att skapas i den bilen, helt klart!

Tvättid om en kvart då, ska börja göra lite nytta :)

Catha later ;)




Haha, Kaj och bilar, är det verkligen en bra kombination? ;)

Tisdagsbus

Idag har jag varit hos tandläkaren på 19årskontroll, tog sjukt lång tid. Missade därmed min enda lektion för dagen, for sedan ut till Birsta och beställde tapeter! Gick sen på jobbet och väntade på att Kaj skulle sluta. Efter många skratt och invändningar så lånade vi Henkes bil och tog den hem, haha. Runt åtta plockade hon upp mig igen, åkte hem till Angelica och fick bilderna! Vi åkte fram och tillbaka till Mary och runt överallt :) Tolv så var vi tillbaka på jobbet och lämnade bilen åt Henke som då hade slutat.

Nu har jag hoppat över alla detaljer, hahaha. Kanske lika bra de!

Nu måste jag sössa, klockan är mycket! Skolan imorgon, blä.
Efter skolan blir det Birsta med brudarna och plugg!



Jaaaag. En av alla bilder som vi knäppte igår!

Puss och godnatt!

♥♥♥♥

Idag så sjöng min änglar för mig i matsalen och de hade gjort en rap-version av ja, må hon leva och den var hur rolig som helst, hahaha jag skrattade som bara den. Då fick jag även presenter, först en tröja som jag ville ha och så en ring som alla har likadana nu :) Bilder kommer senare!

Jag älskar er.


En måndag med mina bästa!

Skola idag då, åt lunch med girlsen, till och med med Kaj. Vi smugglade in henne på skolan, trots att hon tagit studenten, hehe. Sen så var det dags för plåtning! Det var jätteroligt. Kommer nog lägga upp nå fina bilder här när jag får dem av våran goa fotograf Angelica! Ni tjejer är helt enkelt underbara. Kärlek är allt jag kan säga, som utav bara h-vete! ♥

Gick sen till Antes jobb och gav honom sina jäkla pengar och tröja och så fick jag mina saker. Så nu är jag kvitt den människan, förhoppningsvis. Ursäkta, men jag var bara tvungen. Aja, efter det tog vi bussen hem till mig, åt upp tårtorna som blev över igår :) Hehe, gud så de åt! Tss, hungriga tjejer efter 4 timmar i studion! Nu är jag själv, Mary åkte och dansade och de andra for hem. Blää på det.

Ska försöka plugga lite natur nu, har prov på torsdag. Har bara idag och imorgon på mig att plugga eftersom onsdagen är helt uppbokad åt mina girls. Ska börja köpa in lite saker tills lördag, iiih! :)

Hoppas ni haft en lika underbar start på veckan som jag!

Skriver mer senare.

Det var de!

Det var den födelsedagen de! Den har varit bra med bra presenter :) Fick massa pengar som kom väl till! Och presentkort på Ikea och lite prydnadssaker!

Sorry Mary, det blev ingen tårta över! :(

Imorgon är det skola och sen plåtning! :) Kul ska det bli. Efter det ska vi hem till mig och typ fira mig eftersom girlsen inte kunde komma idag!

Nästa gång fyller jag 20 och då blir jag stoooor :D *smile*

Natti natti!

Blä för teknik

Alltså jag blir galen på jäkla FAKEBOOK!!! Ska aldrig kunna funka normalt! Jäkla skitsida. Sluta pilla på den och göra om den hela tiden så att den kanske kan funka någongång?! Iiiih!

För er blondiner: Facebook funkar inte.

GAAAAAAHH!

MY BIRTHDAY!!!

IDAG FYLLER MAN ALLTSÅ 19 PANNOR :))))

Har fått en jäkla massa gratulationer idag, både via Facebook, sms, mms och MSN! Riktigt roligt :) Tack allihopa!

Första att gratta mig var alla de underbara som sjöng för mig på tolvslaget hemma hos Ida :) Sen så kom sms från Mary och Pallo sa grattis i bilen påväg hem :) Aaawww!

Jag har världens bästa vänner, utan tvekan.

Idag så har jag haft mamma hos mig sen 11, vid ett kom mormor, Robin och Robban som var här en stund. Sen så gick jag och mamma och sov en stund, haha. Vid halv sex ringde syster på dörren och väckte oss, höhö, vi var så sjukt trötta. En timme senare var det fullt hus här! En massa bus med världens sötaste Thilde och en massa fika med släkten :)

Alla jävla hjärtans dag struntar jag i för tillfället! Har inte varit singel denna dag på minst 4 år. Snuskigt. Men gud vad görsingel jag är nu efter nattens berättelser från två ärliga själar. Tackar er för de.

Nu har alla åkt hem och här sitter man! Borde egentligen diska, de använde upp alla tallrikar, alla bestick och typ nästan alla glas! Haha. Inte van vid att nästan 10 pers är hemma hos mig och äter. Därför har jag inte resurser för de heller, hehe.

Ska faktiskt vara duktig och plugga lite natur nu!

PUSSSS



Syrrans kille och min lillebror. Snygg kille.


Fredag och lördag ♥

Har haft tokfullt på schemat den senaste tiden, så har inte haft tid med att uppdatera... Men nu så! Hehe.

Fredag: Matteprov på morgonen, iiih. Kan väl inte påstå att de gick varken bra eller dåligt. Får se vad resultatet blir, helt enkelt. Efter det så kom Ante och hämtade mig och så for vi till begravningen i Selångers kyrka. Sist jag var där var skolavslutningen i nian, minnen minnen. Det gick bra, försökte trösta Ante när jag såg att han blev ledsen, med att typ lägga handen på hans, men vrång som han är så puttade han bara bort mig. Hmm. Sen så var det dags för fika hemma hos Dahlströms, mys. Sen så for jag tillbaka till skolan en sväng och sen så var det dags att åka och jobba!

Stängningen gick OK, men... Mary var typ själv när alla andra hade rast så hon hann inte göra något på stängningslistan. Så när jag kom in efter rasten hade jag typ allt kvar att göra och de bara kom och kom och kom folk! Inte nog med det så kom det en hel buss med hockeykillar vid tio som förvärrade allt, man får tacka! Allt jag gjort rent var då skitit igen. Sjukt störande, så kom inte ifrån jobbet förrän strax efter ett. Fick skjuts hem med Issa, hade astråkigt hemma och var inte ett dugg trött. Hatar såna kvällar.

Lördagen ägnades först hemma med mamma, städade rent hemma, låg bokstavligen på golvet och skrubbade bort målarfärg ;p Åt blåkiosken-mat, mums! Sen så kom Mariam och Khadije hem till mig, där också min brorsa var. Skulle vara barnvakt till honom medan mamm var på jobbet. Vi fyra lattjade på och vi girls gjorde oss iordning för fiesta! :) Fick skjuts till Ida där vi skulle tillbringa kvällen! Kulkul!

Mycket hände den kvällen, hahaha.
Trappor. Indier. Dans på bord. Högtalare rakt på huvudet. En idiot. Motsatsen till en idiot. McDonalds. "Ehhh". Komplimanger. Kyla. Svartsjuka. Födelsedagssång. "21" & "Jag har aldrig". Ärlighet. Fejkstämplar. Och så en massa skratt och bus.

Där var min sammanfattning av kvällen/natten! Tack för en sjukt roligt kväll :) Ni är världsbäst! (+Mary såklart)

Massor med kärlek ♥



Gustav - Jag - Khadije

Said by the crazy fish

- De va fan inte dumt när man hade KK ändå... Typ ett telefonsamtal bort och bara, jupp

Ja, vad ska man säga, vart är världen påväg? ;D


Brainwashed

Nu har jag pluggat på tok för mycket tror jag. Känner mig helt hjärntvättad, skulle kunna räkna fel på 1+1 nu. Ska släppa pluggandet och hoppas på det bästa imorgon, de är ett viktigt prov och man kan ju inte göra mer än sitt bästa!

Gick med i ett grupp nu på Facebook: Om du håller på med mig, så ger du fan i alla andra!

True shit. Är det en tillfällighet att majoriteten av dem som är medlem är tjejer?...

Don't think so.

Ska vila min trötta och skakiga träningsvärkskropp nu för det är den värd efter denna dag :)
Lång dag imorgon, puss och hej leverpastej jag kan lura dig vart jag vill! Hihi



Imorgon har jag stängning, dessa två är mina förstängare. Tur att dem är bra på det, trots att de ser ut såhär.... HAHAHA

Tors dag

Idag har fröken fräken varit på skolan och även ätit lunch med Mary. Tacos var det, gott men så som vi slabbar så blev det en hel del servetter, haha! Efter det mötte jag upp Ante en snabbis och sen var det dags att fara hem! Kom hem och pluggade stenhårt, det avbröts med en timme på gymmet! Fick skjuts hem med Pallo som också tränade. Sen så kom brorsan och mamma till mig, mamma och jag började måla och brorsan ville givetvis hjälpa till... Hehe.

Nu har dem åkt och jag målade sista själv så nu är jag klaaaar!!! :D Så skönt, äntligen kan man ställa tillbaka möbler ordentligt och ta bort allt slabb! 

Resten av kvällen ska jag plugga plugga plugga! Nu jäklar.
Så nu ska vi umgås, matteboken och jag.

Får se hur provet går imorgon med tanke på att jag inte är särskilt smart. Förut idag så fick jag 2+12-9=13... Det stod 5 i facit och blev lack och var bombsäker att de hade skrivit fel i facit... Suck, ibland är man bra trött uppe i huvudet alltså!

Imorgon blir det skola - begravning - gym - vara med brorsan - jobba till halv ett
Mummmss...

Plugg nudå, pusshej!

Natti natti!

Nu blir det natten för min del, har pluggat på rätt bra ikväll trots att jag absolut inte hade ork. Imorgon blir det skola och efter det plugga och måla hade jag tänkt, om jag pallar. Sista rycket innan provet, nu jäklar ska jag sätta ett MVG!

God natt ♥




Have you ever tried sleeping with a broken heart,
then you can try sleeping in my bed...


When love takes over

Jag tänker för mycket, för känslorna agerar så. Men jag måste sluta med det och mitt nya "motto" som jag lever efter och som får saker och ting att kännas mycket bättre är

OCH?!

I-landsproblem?

Haha, måste bara berätta en sak.

Mina kompisar vet mycket väl om att jag har typ sjukt kort tunga, jag kan knappt lipa liksom, hehe. Försöker jag sträcka ut den så kommer jag ingen vart, tss. Har fått hört en hel del skratt åt det där, haha.

Inte nog med det! Jag pratade med mamma häromdagen och då tog jag upp de där med att jag har kort tunga. Då berättade hon att när jag var litenliten bebis så sa dem på sjukhuset att jag hade fötts med väldigt kort stämband. De var till och med beredda på att klippa av (!) mitt stämband för de var rädda att jag skulle ha problem med att prata när jag blev större... HAHAHAHAHA!

Ihh, jag dör.

Spara energin till dem som är värd den!

Hemma efter en tröttsam dag på skolan, nu blir det att plugga hela kvällen! Har inte mycket att tillägga och det är väl bara bra det, för ikväll är det jag och matteboken som har dejt och inget ska stoppa de!

Och rubriken på detta inlägg säger en del, det säger hur jag nu ska leva mitt liv.




Ha en trevlig kväll. /E


Vart är jag på väg?

Buu, onsdag idag då. Vaknade imorse och hade målarfärg i håret och på ögonbrynen. Tog ett bad och bara myste med mig själv innan skolan började halv ett. Eller ja, förutom att läraren var en halvtimme sen. Så ett började jag.

Fick ett roligt sms imorse, vem vet vad min framtid har att erbjuda :)

Satt btw till efter två någongång och pluggade matte. Usch, så ambitiöst. Inte konstigt att man är dödstrött nudå. Idag ska det bli ännu mer plugg, skulle vilja träna men skolan förstör!!! Gaah.

Nu ska jag dratta iväg på lektionen.

Och du, nu är jag trött på ditt gnäll. Nu har jag fått mitt sagt och hoppas att du håller dehär eller att du skärper till dig. Issch, får damp. Now you're goooone

Dvs, jag gjorde något åt det...

Klockan är inte ens tre och mitt liv har tagit ett stort steg bakåt och ett förhoppningsvis stort steg framåt, bara idag. *klappar händerna*

PUSS

Dagens musik

Dessa tre låtar är absolut inte min musiksmak, jag gillar typ trance/house och sånt. Men de är sköna!

Donkeyboy med Ambitions
Muse 
med Undisclosed desires
Owl City
med Fireflies

Nu skulle man haft en gilla-knapp!


Switchfoot - Only hope

And I lay my head back down
And I lift my hands and pray to be only yours
I pray to be only yours
I know now you're my only hope...




Bild på mig i Paris 2006.

Vad är det som saknas, egentligen?

Om du bara visste. Om du bara insåg. Om du bara förstod, då skulle saker och ting se så annorlunda ut. Varför blir det så fel, trots allt? När den där huvudpusselbiten finns, känslorna, borde resten komma automatiskt. Eller? Varför funkar det inte? Jag tror jag vet svaret på den frågan. Du förstår inte innebörden med ett förhållande. Det verkar inte som om du vill förstå heller...

Jag måste göra något och det väldigt snart.

Sluta stå där med huvudet högt för saker du bör skämmas för och istället börja lyssna på dem runt omkring dig.

Todilo!

Nu var det ett tag sen jag skrev, eller tja, två dagar sen.

Lördagen slutade inte direkt som jag tänkt, dårå. Eller ja, inte som jag trodde att den skulle iallafall. Hörde ett bankande på balkongen och det var ingen annan än Ante som stod där och kastade snöbollar på min balkis. Han kom in, sen så satt vi i trappuppgången och snackade lite. Slutade med att han ville sova hos mig och snäll som jag är så går jag med på det. Låg och pratade om lite allt möjligt, sen så slocknade vi någon gång på natten.

Sen på morgonen låg jag aslänge i sängen, inte pigg för fem öre. Efter ett tag kom mamma som skulle assistera med målningen, då hade btw Ante åkt till jobbet, som vanligt. Hann måla en del, inte mycket kvar nu :) På kvällen gjorde jag inte ett skit, kollade på Spiderman som är min och Antes film, hehe. Vi har tre filmer - Titanic, Spidermanfilmerna och 40 year old virgin :) Spiderman kollade vi alltid på hemma i skogen när de kom ut för nå år sen och den sistnämnda såg vi första gången vi träffades, hihi. Runt mars 2006 var det. Shit, vad tiden går fort... Hemskt.

I måndags var det full rulle - skola med assnygg redovisning av mig och Kim, haha. Sen så for jag och Ante till Big Boy, dock åt jag inget, duktig som jag är! Sen så gick vi på stan, han köpte en fin tröja på H&M, själv så säger plånboken nej till sådana saker just nu... It sucks.

När mannen gått tillbaka till jobbet så träffade jag upp syster, hon shoppade också.. Mitt shoppinghjärta gör ont. Iallafall, så gick vi till Donken och åt och dit kom också Kaj, Mariam och Ingrid. Vi satt där i typ 2 timmar, haha! Tiden gick svinfort. Satt och snackade bullshit, som vi tjejer är duktiga på ;) Efter det kom mamma och plockade upp mig och syster och så for vi hem till mig, skulle fortsätta med målningen. Kaj erkände även att hon bröt mot våra nyttighets-regler och åt en glass! Fy, Kaj, fy! Hennes straff blev att inte få smsa på hela måndagen fram till sju på kvällen. MOHAHA.

Kvällen tillbringades med plugg och senare med Ante som kom upp på en titt. Vi har så roligt tillsammans när det är bra. Varför kan det inte alltid vara så? Förstår inte vad det sitter i, alltså.

Idag, tisdag, har varit en dryg jäkla dag. Vaknade när Ante skulle till jobbet vid nio, somnade om, vaknade tolv huuuur trött som helst, skola halv ett och hade lektion i 20 min... Kul. Åt sen lunch med Ante och efter det for jag hem och pluggade Matte C! Så ambitiös jag är. Sen kom mamma hit och vi åt och målade vidare, som typ alla andra kvällar, haha. Det ser ut att bli riktigt bra, wie wie!

Förhoppningsvis blir målningen klar imorgon, senast på torsdag. Fredag och lördag blir pysseldagar hemma med att sätta upp tavlor och sånt. Nästa vecka kommer förhoppningsvis fondtapeten upp, längtar!

Resten av kvällen ska jag plugga ännu mer bara för att jag har bestämt mig för att få bra på det här matteprovet, även fast det är knas. Ska nog göra lite varm oboy och lägga mig i sängen och mysa framför en film :) Antes cola är frestande men han dödar mig om jag smakar, hehe.

Imorgon blir det: skola - plugg - måla.
Men har märkt de senaste dagarna; de blir aldrig bara det man tänkt sig!

Ha en trevlig tisdagskväll! Om det går.

Jag litar till ett ord som inte sagts...

HAHAHA

Tänk att ett fjantigt sms kan "rädda" en hel kväll, haha. Satte liv på hela kvällen, liksom. Men gud så töntig du är. Ja, vad ska man säga. Vad man än gör så gör man fel :) Man kan tydligen inte driva med sitt ex, men att du skriver "sötpropp" till tjejer går jävligt bra? Invalido, GAAH!

Nu tänker jag lägga mig i sängen, ska bara säga godnatt till min pojkvän först... Tssss.

Sleep well

Melodifestivalen, hallå?!

Tjoooo!

Lördag idag då, jobbade som sagt 12-16. Efter det blev det bussen hem och började måla på en gång. Alla som vet hur det ser ut hemma hos mig; hela väggen där jag har soffan och så, den är vit nu :) Tycker att jag varit riktigt duktig faktiskt, hihi.

Efter 2 timmars kämpande med målningen tyckte jag att jag var värd att lägga mig på soffan och titta på Melodifestivalen. Men... hur värdelöst var de inte då? Tänk om någon av de där vinner, då kallar jag mig inte svensk på ett tag iallafall!

Så nu tar jag det bara lugnt, orkar inte dra iväg någonstans nu även fast Walle tjatar, hehe. Pallar seriöst inte. Jag sitter med morgonrocken på och har målarfärg i håret, hallå? ;) Haha, nya partyoutfiten kanske?

Nu ska jag njuta lite av min partymusik och ha fest för mig själv här hemma med min vita vägg :) Dammråttorna får också vara med, så klart.

Blondin-varning: Idag när jag jobbade så kom det fram en kille som skulle beställa och sa: Tjenare Elin! Jag stod där som ett blåbär, tänkte "hur fan vet han vad jag heter?" och "vadå, känner jag honom?" Sen så efter en stunds fundering så kom jag på att jag hade namnbricka på mig ju. HAHA, jag skrattade för mig själv när jag kom på det. Inte bra Elin, du är osmart!


NI SUUUUGER!!!




/Elin

Mysfredag

Har gjort allt jag hade tänkt idag förutom att tränat... Fy, så trött jag var imorse. Jag klev upp halv ett! Förjävligt.

Satte igår med att slipa ner fondväggen, sjukt jobbigt! Pluggade en massa så nu är jag typ klar med allt jag ska vara klar med :) Skönt som bara den. Jocke och Emil kom även förbi och hämtade sina väskor som de lämnade oss mig i onsdags. Sen så kom mamma runt fem och hämtade mig och syster :) Åkte och köpte grå väggfärg och lite pyssel på Ikea :)

Nyss gick Mariam och Kaj hem, vi kollade på film. Såg Prinsessan och grodan, den var asrolig! Haha, som vi skrattade! Ni vet den där filmen som hade en snutt med i dedär man ser på julafton tillsammans med Kalle och allt de där! Dock hade den filmen premiär på bio idag, hehe. Men vi såg den gratis på datorn :) Me like. Intjänade pengar.

Nu funderar jag på att dra igång Sommaren med Göran som tydligen ska vara riktigt rolig. Fast Henrik berättade att han somnade när han såg den, så jag vet inte ja, haha. Men värt ett försök :) Vad ska jag annars göra, liksom.

Imorgon blir det jobb 12-16 och efter det ska det målas målas målas som bara den! Ska bli klar denhär helgen, förhoppningsvis.

Nä, nu har jag slut på fantasi och ork att skriva.

PUSS



Tack för ikväll brudar!

Studiedagar älskar vi!

Åh, idag har man varit ledig från skolan. Hur skönt var inte det då?!

Igår var det ju klassfest, var där till typ elva och sen så åkte jag och Ante hem till mig. Kul att umgås, dock fick jag höra hans ständiga tjat om massage, haha :) Men det är nästan som om man saknat de där jäkla sakerna också. Ibland...

Vid tio for han till jobbet medan jag sov, mahaha. Sen så kom mamma och vi började måla lite i vardagsrummet, var tvungna att se så att färgen torkade riktigt och så att tapeten bakom inte lossnade, så målade bara lite. Så bakom min säng är det vitt medan resten är grönt, hehe. Det verkar ha torkat nu så imorgon blir det målamålamåla! :) Var med brorsan till tandläkaren idag också och handlade mat. Fick även en egen tid till tandläkaren, en sån där 19års-kontroll som man gör innan man måste betala nästa år.. Ahh, vill inte!

Ikväll har jag bara varit hos syster hela kvällen och kollat på när Robban spelar C.O.D och jag har lekt med katterna. Hehe.. Blev även bjuden på mat, inte fy skam!

Har en massa att göra imorgon: träna, måla/slipa, plugga, shoppa på Ikea och ha filmkväll hos mig!
Älskar när jag har en massa att göra. Hatar att bara låta värdefull tid rinna iväg utan att man gör ett skit av den.

Imorgon börjar mamma på sitt nya jobb. Lycka till mamsen! :)

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv, för mig själv nudå. Utan en massa tjat och knuffandes i sängen... Det enda jag hör är ljudet av fejkskratten från komediserien som går som suger. Åh, jag saknar PH :(

GOD NATT!





Btw, jag har varit så sjukt duktig idag! Syster, mamma och bror åt munkar idag - men inte jag. Brorsan köpte läsk - jag köpte vatten. Och inte nog med det så åt klassen pizza igår - men inte jag! Jag är förvånad över mig själv, haha. Fick sms av den här söta varelsen och hon frågade om hon gick dricka en kaffe cool (frappista). Haha, efter att jag berättade vad jag stått emot så köpte hon ingen. Duktig Kaj, duktig! :)

Onsdag = lillördag = fredag

Ja, idag känns de verkligen som om de är fredag. Torsdag och fredag denna vecka är studiedagar. Wiiie! Klagar definitivt inte!

Sitter i den inte alls sunkiga datasalen just nu, har ingen natur så gör lite annan nytta här istället. Det här har varit en dryg dag. Slutar även runt fyra, trodde jag slutade tre så nu är jag less. Grrr. Less tjej, ingenting går min väg nu.

Ikväll är det "klassfest", för mig blir det fest utan alkohol och bite line-pizza.. Kaj är stolt över mig som inte bryter mot reglerna, hihi! Får väl laga mat hemma och äta lite gräs. Åh, jag hatar att vara nyttig. Det är svårt :(

Imorgon ska jag och mamma börja måla hemma hos mig i vardagsrummet :) Me like. Sen så på fredag ska jag mysa med gooos, vi ska typ äta och kolla på film! Myspys. I helgen vet man aldrig vad som händer, vem vet vem vet :)

Nu måste jag sticka iväg på matten. Ish, vad tråkigt. Men man måste ju. Jag som är så trött och har ont i huvudet idag, skoldagen kunde inte sluta sämre än med en mördarlektion. Ahhh!

Ha en trevlig lillördag :)


'cause when I'm with him I am

Thinking of you


Sleeptime!

Klockan har inte hunnit slagit ett och jag ska gå och lägga mig! Framsteg ;)

Morgondagen blir en lång dag, så jag gör nog rätt i att tänka på refrängen nu.

Godnatt ♥

You're not by my side, but I'll love you 'til the day I die

Paradise Hotel

Då var finalen avklarad! Jackie och Patrik vann, tycker väl att det var bra. Man kan tycka vad man vill om Jackie, men hon är frän. Hon är den hon är, liksom. Och Patrik verkar bara allmänt go :) Till skillnad från ormarna Erika och Kristoffer.. Tyckte om dem från början menn på senare tyckte jag dem bara var vidriga!

Jaha, nu då?
Ska nog plugga lite, sådär elva på kvällen.

Imorgon blir det skola, stan med sis, hem till Nathalie och sen säga hej till my classmates! Sen på kvällen blir det nog sova sova sova. Eller?

För inte fanken orkar jag väl dra ut. Eller? Näe.



Ha en trevlig kväll! (:

Jag hade fel

Jag trodde jag kunde hålla känslorna i styr.
Jag trodde jag kunde låta bli.
Jag trodde att allt dedär hade försvunnit.
Jag hade fel.

Denhär dagen har till mestadels varit ett stort misslyckande. Den började så bra, med slutade så dåligt. Nu känns de som om jag är tillbaka på ruta ett igen. Åh, vad trött jag blir på mig själv. Jag trodde att de skulle gå bra, men jag sköt mig själv i foten. Jag trodde jag kunde hålla mig i skinnet, men känslorna tog överhand och allting har nu blivit komplicerat. En sån härlig känsla där gamla känslor dök upp, men sen när vi skiljdes åt insåg jag att det var ett stort misstag.

Jag ångrar denhär dagen. Så mycket.

...

Another ditch in the road
I keep moving
Another stop sign
I keep moving on
And the years go by so fast
Wonder how I ever made it through

Det brusade upp igen...

Denna dag har varit som en enda berg-och-dalbana.

Tränade imorse, vilket Henke också gjorde. Sen så när jag nästan var klar så insåg jag att Ante också var där *opps*. Tränade tillsammans sista halvtimmen, sen så snålade jag skjuts med honom. Han började jobba halv ett, samma tid som jag började skolan, så jag följde med honom hem och duschade där. Största anledningen till att jag gjorde de var för att jag ville träffa deras hundvalp! :) Hur söt som helst. Hoppade efter mina fötter, skulle slicka mig i ansiktet och i öronen hela tiden, haha. :')

Sen så var det skola, efter det så gick jag och Kim på Team Sportia för att göra en skoluppgift. Snurrade runt på stan en sväng innan jag åkte hem. Nu är jag hemma och ska plugga lite, bör nog göra middag snart, har inte hunnit ätit något på hela dagen.. Typiskt mig.

Hur har något så rätt kunnat blivit så fel? Det gör ont. Så ont.
Så mycket känslor på en och samma gång.


God natt!

Då var klockan två. Bäst man går och lägger sig så man orkar med morgondagen, ska upp om sju timmar och träna. Och wiiie, jag får sällskap! Ska bara lyckas komma ifrån datorn.. Har pratat med Tomas hela kvällen om gammalt groll och så, rätt skönt att ha det uträtt. Kanske inte världens roligaste att prata om, men äntligen en kille som är ärlig och talar sanning iallafall! Det är inte varje dag. Så ja, lite kanske han mognat ändå. Nu låter han inte mig gå och sova...

..fast nu trotsar jag karln och säger god natt! ♥

Sömnlös natt?

Nu när jag syndat och inte får besöka Facebook så inser jag hur stor roll den dumma jäkla sidan har! Det är en hemsida liksom?! Men man snackar liksom med kompisar, kollar lite på vad kompisar lagt ut för bilder och så. Känns tomt utan fejjan. Gud vad skumt det känns att skriva så, jag låter som någon blåst blondinfjolla, men det är faktiskt sant. Testa, man märker skillnad!

Så sitter just nu vid msn och hotmailen (eftersom jag ser på hotmailen vad som händer på Facebook, hehe). Snackar med den gamle geten Tomas, han verkar ha mognat lite... Kanske? Eller... Kanske inte. Näe, jag tar tillbaka det där. Iallafall, så börjar inte jag förrän halv ett imorgon så innan det blir det träna på Friskis, det skulle kanske Henke också så behöver förhoppningsvis inte träna ensam :) Imorgon efter skolan, ja vad händer då? Kan någon berätta det för mig? För själv har jag ingen aning. Boooring.

Ikväll har jag myst med mig själv med tända ljus och grejer, shit vad jag är romantisk. Har dock ingen användning för de just nu, men kanske i framtiden, hihi. Kollade på Frankenstein, har läst boken genom skolan så tänkte se filmen så man kanske fattar lite bättre. Boken är total grekiska för mig, fattar ingenting. Sen så var det också Paradise Hotel ikväll, inte nog med det så är det final imorgon! *tårar" Vad ska man då titta på för program på tv när det slutat?! Resten suger ju! Förutom kanske vissa serier, men de mesta som går är urdåligt. Ledsen tjej.

Nu ska jag se vad den urusla burken har att bjuda på såhär strax efter tolv på natten. Säkert ingenting. Slutar nog med att jag surrar med Tomas istället.

Så blir det nog.

Oh damn, jag måste planera min födelsedag!! Nu fick jag definitivt något att göra!

1 februari!

Opps, jag har inte bloggat något sen lördags! Det är ovanligt långt uppehåll av mig, hehe.

Idag har jag varit hemma och degat, sen ner till stan då. Sen åkte jag och Mary till jobbet, där var Kaj. Hon och jag gick med på att från och med måndag 1 februari så skulle vi äta nyttigt. Vad gör jag då? Av ren vana skulle jag äta strips och dricka läsk och så. Inte bra! Eftersom jag bröt mot reglerna (första dagen...) så fick jag ett straff av henne: Jag får inte logga in på Facebook på hela dagen. DET SVED! Jag saknar Facebook redan. Buhu!

Nu ska jag plugga vidare. Kanske var bra med ett fejjan-förbud ändå, då kanske det blir nå plugg gjort?

Jag är kärleksfull idag, så puss puss puss puss puss puss! :)

RSS 2.0