Just like a wavin' flag

Gårdagen var minst sagt speciell. Från en massa skratt till tårar.

Var först på Birsta med mamma, shoppade litegrann. Var sen med Cassi i stan och i Birsta. Shoppade lite till, hehe. Rea gillar vi! Åkte sen till Kungsbacka och umgicks med Sandra, satt ute i solen och njöt. Sen träffade jag Ante en stund som precis kom hem från Gotland. Gick förbi hemma hos dem för att även säga hej till hans familj, bruna var de hela högen. Skrattade gott åt livets roliga händelser. Gick sen hemåt med Sandra när Maxim körde förbi oss. Han plockade upp oss och följde med upp för första gången i min lägenhet! Fick sen skjuts med honom ner till Dahlströms. Där satt jag och Ida och väntade på fyra personer ur skaran som kom hem runt tolv-halv ett. Antes pappa gick bort. Hela kvällen/natten ägnades åt att ta hand om honom. Sörjer med er alla så fruktansvärt. Under 4 år hinner man bygga upp ett så pass starkt band, så gråter ni så gråter jag.

Sen så idag när jag kom hem har jag chillat. Var tvungen att få något i magen så jag, Sandra och Maxim åkte på Max och köpte varsin sallad. Gott, faktiskt. Satt oss och åt i hamnen där Mathilda var. Låg där som en uttorkad alkis i solen. Har varit helt död hela dagen. Sandra gick nyss hem och nu sitter jag här, lyssnar på Wavin' flag och bara finns.

Jobb imorgon. Börjar halv elva, riktigt skönt. Då hinner man ju till och med sova ut!

Ska ta ett långt bad och sen blir det att sova, tror jag. Jaja, tjahej.

Vila i frid, A.D

27 juni 2010 ♥ Hoppas du har det bra där du är nu. Tänker på er alla som sörjer, när ni gråter så gråter jag.

Kväll med mig, glass och Lars Winnerbäck

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovar stort men håller tunnt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt

Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig

Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
Med dig, med dig, med dig

-

Jag hugger i sten
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur

Gårdagens midsommarfirande!

Tack alla för en trevlig midsommar!

Var först hemma hos Nathalie och grillade med lite folk :) Precis när vi hade lagt på köttet så började de spöregna, haha, lyckat! Men gott var det iallafall :) Fick sen skjuts hem till Sponne där Ankan, Emil och dem var! Åkte hem rätt sent. Knäppte inga bilder alls, lite tråkigt. Men dagen finns kvar i mitt minne iallafall :)

Vaknade "imorse" av att Sandra ringde, hon kom hit och efter en timme åkte vi ner till stan. Slängde i oss mat på donken, gaaah gott. Sitter nu hemma hos mig och jag lyssnar på musik och tänker på en person. Hmm, komplicerat dehär.

Jag kasta i mig kladdkaka nu och sätta mig ute i solen en stund. Kanske få lite mer färg. Jag har bränt mig på armarna. Fick MMS av Ante igår, hahaha, räkan himself! Snygg duuu ääääär asså. Jaja, herrrå!

Putang ina mo!!


Glad midsommar!

Tänk vad tiden går fort, det är redan midsommar! Men..har lite bekymmer om vart jag ska ikväll. Till Bredsand, Juniskär, Alnö eller stan? Gaaaah! Eller ska jag hyra taxi till Gotland för att vara världens snällaste människa, eller ska jag vara ännu snällare och göra Linda sällskap som har Nelly hela helgen? ;)

På tal om att tiden går fort...idag har jag varit singel i ett halvår, teoretiskt sett. Inte praktiskt.. Jadu, blir ju lite mörkrädd.

Igår kom jag iväg till jobbet, skönt! Efter jobbet åkte jag till Sandra och satt ute med henne på gräset och solade och snackade skit. Sen gick jag in till Linda dit Magnus också kom. Solade i solariumet och sen satt jag och Linda och surrade ute länge, länge. Sen kom Emil och Ogge förbi, dem skulle skjutsa hem mig (jag är lat, två gator är alldeles för mkt) men slutade med att jag åkte med dem till Ottsjön för att bada. Fast jag badade inte. Vi var fyra bilar med en del folk och hälften typ badade. Hade också velat om jag hade badkläder :( Buhu. Jättevarmt i vattnet ju!

Åkte sen till Donken och åt, såklart ;) For sen hem till Emil och kollade på film. Halv tre var det dags att åka hem. Somnade sent för min smärta i magen har kommit tillbaka... God damn'it. Får panik.

Har sovit till tolv idag, yeeeyy. Skönt! Runt klockan tre kommer Henke och hämtar upp mig och då åker vi till Bredsand för att grilla! Sen kanske jag åker ut till Juniskär till Tommy som jag aldrig träffat, haha.. Julys påhitt alltihop ;) Men du är go du, gumman!

Nu måste jag ta en dusch, inte lukta usch!

Olycklig sjukling

Åhh jag orkar inte vara sjuk!!! Är hemma från jobbet idag också. Det suger. Det suger ännu mer att vi hade planerat utgång ikväll eftersom Maxim kommer hem. Men utgång, sjuk och jobb är ingen bra blandning. Ska göra mitt bästa för att komma iväg till jobbet imorgon. Banne mig!!!

Vid halv sex ska jag ner till stan för att möta upp July som jag ska vara med en stund. Sen ska jag hem och sen ska jag, Sandra och Maxim till Fischer. Alla bor i Granloholm, men jag har närmast ;) Haha, tar en minut. Soooft. Skönt att för en gångs skull inte vara hemma hos mig, slipper städa!!! Weeeii ;)

Nu ska jag fortsätta städa lägenheten. Har varit vaken i 4 timmar och de enda jag orkat med är att diska. Och jag är långt ifrån klar. Suck. En vacker dag bor jag inte själv. Och då är det inte jag som har uppgiften att diska!!! Nevah evah, såååå tråkigt. Jag kan tvätta bilen och städa, men diska det får du fan sköta. Ha! Så äre!

Härligt väder idag förresten.. Solen har hjälpt mig att piggna till idag :)

Mitt långa friska uppehåll har nu brutits

Då var det min tur att bli sjuk! Var grymt länge sen jag var sjuk nu. Det som känns jobbigast är jobbet, kändes inte kul när jag ringde och sjukanmälde mig imorse. Men vad ska man göra, är man sjuk så är man sjuk :/ Kände mig hängig igår också och jag hostade som ett tok, inte lätt att hosta och hålla på när man sitter i en kundtjänst och pratar i telefon! Idag blev det värre. Men vad ska man göra.

Vaknade imorse och sjukanmälde mig och sen somnade jag igen. Sen så klev jag upp ungefär halv fyra.. Haha, lyckat. Men sjukt skönt. Har inte orkat med ett skit, gjorde två mackor sen var jag helt slut. Samlade kraft i en halvtimme för att orka sätta mig vid datorn. Gud, så det är synd om mig. Och inte har jag någon som kan ta hand om mig heller :( Dåligt tajming att bli sjuk just idag, haha. I söndags hade blivit perfekt. Helst inte bli sjuk alls.

Sandra var förbi här nyligen och lämnade lite mat och hostmedicin :) Tack baby! Tur att jag har stöttande och bra vänner. July, du får vara min slav på jobbet imorgon ;) Hehe. Hämta vatten till mig och göra allt jag ber dig om ;) Om jag nu orkar ta mig till jobbet imorgon. Men förhoppningsvis, ja. Grymt skönt med kortvecka denna vecka, ledig på fredag! Gillas!

Nu ska jag ta mig ork att värma lite mat och lägga mig i sängen och kolla på CSI. Vilket liv man har när man är sjuk. KUL. Önskar du vore här.

Gamla bloggen

Har suttit och läst en del i min gamla blogg.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, tror jag hunnit med både och.. Men det var roligt att läsa iallafall :) www.elinholfelt.blogg.se, där har ni den! Snacka om saker och ting förändras med tiden.. Bra och dåligt :)

Vuxenlivet = trötthet

Tjolahopp!

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade igen.. Fy skäms. Men han haft så sjukt mycket att göra.

16 juni - Efter jobbet åkte jag hem och sen kom Sandra till mig. Hon sov hos mig. Tror jag. Har jag för mig. Aja. Åt chips och kände oss tjocka.

17 juni - Mammas födelsedag!
Var med Sandra och Mary på Memento där det var Ladies Night! Sjöng karaoke och lattjade tillsammans med ett gäng tjejer där jag kände en men det var precis som om alla var där tillsammans.. Haha. Lite smått roligt. Hörde en hel del sorgliga historier under kvällen som fick mig att bara vilja ringa till alla jag älskar/älskat och bara säga de. Åh hua. En dag kan det hända även mig, lika plötsligt.. Usch, jag ryser. Fick iallafall skjuts hem med Fischer. Kunde inte sova.

18 juni - Vaknade upp, död som ett lik. Nu börjar jag igen...GAAH. Kom hem efter jobbet, hann inte vara hemma länge förrän Ida ville komma till mig. Hon var hos mig ett tag och efter de gjorde jag mig iordning för att dra ut med Linda och Marie! Skulle ta de lugnt, men Linda lurade med mig ut den jäkeln, hehe. Var först hos Marie dit Ante och Fredrik kom efter en stund. De skjutsade ner oss till stan där vi först drog till Irish. Där blev jag bjuden på en cider för att tjockisen tyckte att jag hade världens vackraste ögon..han måste varit full.

Sen drog vi till Memento dit även Emil kom. Det var även där som allt började gå utför. Jag och Linda blev bjuden av en kille från Kalix som följde efter oss resten av kvällen, haha! Gick sen till Allstars där vi blev bjudna på ännu mer av Peter. Tog en klunk, sen sa det stopp. Linda tyckte också att jag skulle stoppa, så hon ringde Ante som kom och hämtade mig.. Skjutsade runt lite folk och sen for vi till Ante och stendog! Iallafall jag. Förlåt, Ante Bante.

19 juni - Var hemma runt ett då jag fick skjuts hem för att grabbarna grus skulle träna (som vanligt) och jag soooov som en stoooock fram till klockan fem! Smart som jag var så hade jag lovat att möta upp July i stan vid kvart i sex men bussen som gick halv var ju omöjlig att hinna med, ville inte direkt åka iväg och se ut som en fågelskrämma. Åkte till Bella i Nacksta och var där vid halv sju. Vi beställde Bite Line-pizza, jag delade med July och Ellinor. Sjukt gott det är alltså! Vad skulle Sundsvall vara utan Bite Line? En håla utan god pizza!

Fick sen skjuts med Emil hem till mig för att jag skulle hämta mitt bankomatkort. Han följde med upp så att han kunde få se min lägenhet efter att jag bott där i exakt ett år :) Och då menar jag exakt! Fick skjuts tillbaka till Bella där jag lyckades gå vilse i Nacksta, hahaha, det kunde ha slutat grymt dåligt.. Vid halv tolv fick vi alla skjuts ner till stan! Jag och July satt oss i öltältet mitt på torget där vi träffade en del folk! Skulle sen träffa hela gänget på Memento men när vi kom dit så hade de dragit någon annanstans.. Var med Ante, Linda, Billy och hela Teliaköret. Vid två gick vi till Allstars, dock så lämnade July mig med Ante och dem för hon skulle hem till sin boyfriend ;) Hehe. När de stängt började vi hela ligan att gå bort mot polisstationen och fråga mig inte varför. Linda skulle dra med mig på efterfest, vilket jag inte orkade. Men det slutade med att jag och Ante GICK hem, det orkade jag jävlar annama?! ;p Vi sov hos honom, vi orkade inte gå hem till mig, minsta lilla metern gjorde ont. Och jag gick barfota. Yippie! Kunde dock inte sova eftersom folk ringde och väckte oss runt fem-sex på morgonen....!

20 juni - Åkte hemifrån Ante när syster hämtade mig. Vi åkte till mamma för att fira henne eftersom hon fyllde år den 17e :) Åt tårta och jättegod mat. Sov även där en stund, hehe. Så fort jag kom hem plockade Ante upp mig och vi åkte på Max. Åkte sen hem till honom och myste framför VM :) Somnade ganska tidigt, dock ringde de även denna natt vilket väckte oss. Suck.

21 juni, idag - Klev upp halv fem imorse (!!!) eftersom fam. Dahlström skulle åka till Gotland :) Ante körde hem mig innan och gav varandra ett hejdå (han kommer vara borta i en vecka..."wow"). Hemma slocknade jag, efter en timme var de dags att kliva upp och jobba 8.15.. Nu ska jag lägga mig och sova en stund, ringa något samtal och proppa i mig chips.. :) Hehe.

Nej, jag är inte död, bara upptagen!

Har inte uppdaterat sen 6 juni.. Lite dåligt av miiiig.

Det har hänt en heeel deeel sen dess...

7 juni - Efter jobbet plåtades jag med tjejerna uppe på norra berget :) Sen så följde jag med Bahsen hem. Kastade "gris" ute och den som förlorade fick straffet att låta och se ut som en gris på lekplatsen. Jag fick värsta straffet.. Inte okej! Efter att nästan ha somnat på golvet med Khadije så kom syster och hämtade mig och vi for hem :)

8 juni - For till Kungsbacka efter jobbet och solade (inte blev man nå brunare för de..) och sen så åkte jag och Sandra ner till stan. Satt oss på Coffee House och åt en sallad :) Gick sen hem till Kim, satt hos henne och planerade till studenten :)

9 juni - Åt lunch med mammaKällarkrogen, mumma! Slappade hela dagen efter jobbet, var helt slut. Väldigt många var ut men fattar inte hur de orkade, dagen innan studenten liksom...

10 juni - STUDENTEN!!! Helt underbart. Underbart var bara förnamnet. For hem en sväng mellan studenten och mottagningen, då stod de presenter utanför min dörr. Då visade de sig att de var mitt ex som varit där och lämnat dem. Jahaja, där ser man. Åkte sen med syster ut till Hamnstugan och käkade massa god mat med släkten :) Åkte sen hem till Kim där vi umgicks med klassen! Sen blev de Stadshuset för fulla muggar! :D Åkte hem med Henke, nattugglan som alltid ställer upp med att skjutsa! :) Tack alla för alla fina presenter! Fick pengar, tredagars på GF, ett presentkort av Birgitta (Antes mamma) och lite smått och gott från vänner! :)

11 juni - Efter jobbet mötte jag upp klassen på Sju kryddor för att äta middag :) Hur god mat som helst, turkisk mat! Efter det var vi på förfest och efter de var vi på Stadshuset! Hade sjukt roligt där, bästa utekvällen på länge! Dock slutade inte kvällen så bra. Idiot och akuten är två ord som säger mycket! Men vi hade ändå riktigt trevlig dag i övrigt :)

12 juni - Dödtjej.com. Umgicks med Bahsen hos mig lite på kvällen, mer än så klarade jag inte av. Trött och sliten, ja hua.

13 juni - Fortfarande död, dock lite bättre. Kvällen blev låååång. Var hos Henke och grillade och åkte sen med Ankan, Örnie mfl. och spelade fotboll och brännboll! Ogge, Ellertz och Virre var också med :) Fick skjuts hem med Emil, snäll som han var!

14 juni - Efter jobbet gick jag och Ante till mäklarn för att skriva under kontraktet till nya lägenheten...! :) Käkade donken och åkte sen med han hem. Handlade lite käk och sen åkte jag och Fischer och hämtade Sandra. Åkte hem till mig med henne men var inte hemma länge förrän fisken ringde och ville ha med oss ut till Alnö och vandra lite på klipporna. Sagt och gjort. Var hemma ganska sent, Sandra sov hos mig!

15 juni, idag - Åkte till pappa efter jobbet, åt lite och sen sov jag i ungefär två timmar.. Sjukt trött. Storhandlade sen på Ica Maxi och for sen hem. Det har varit en jobbig dag idag..

Älskling1 och älskling2 flyttade idag.. :'(( Det gör ont i hjärtat när jag tänker på att dem inte kommer befinna sig i samma land, att jag inte kan ringa dem och umgås med dem när jag har tråkigt.. Att inte få se deras galna miner och goa leenden och höra deras underbara skratt!! :'( Jag älskar er grymt mycket, två av de bästa människorna på den här jorden!

Nä, nu blev jag tårögd.. Igen. Jag saknar er. Mariam och Khadije Bah ♥ Mahal kita! Salamat.. för allt :')

Nolifer

Alltså, jag orkar verkligen inte blogga. När jag har tid över så orkar jag inte skriva. Välkommen in i vuxenlivet med jobb fulla dagarna och med trötta kvällar. Gaaaahh!

Fredag: Jobb, stan med Sandra, hem, skjuts med Sofia hem till Jocke i Juniskär. Det var klassen plus nå kompisar till grabbarna grus. Åkte sen med Matilda in till stan, drog på Allstars och jag var där i typ 10 min (?) Fick för mig att möta upp Jullan på Irish, där jag då träffade Ogge och Ante. Fick sen skjuts hem av Viktor, skönt att slippa ta taxi :)

Lördag: Klev upp ur sängen runt fyra, lite smått tragiskt. Sen så var det full fart igen. Var hemma hos mig med järngänget och drog sen till Allstars, och denna gång var jag där inne också! Hehe. Träffade på en hel del folk, typ Ante, Johanna, Cassi och en massa andra. Vid stängning gick vi ett gäng till donken och åt, tog en stor taxi därifrån och plockade upp Tomas på vägen. Så det blev sent inatt.. Äsch!

Söndag (idag): Varit hos Matilda och övat med klassen på guldtrofé-dansen tills på torsdag, för då tar vi studenten och fyfan vad vi är bra! :D Nanana. Hm, hur snygg dansen är går att diskutera, men jag tror att det kommer bli roligt! Efter det fick jag skjuts med Andreas till stan där jag chillade med Sandra en stund. Sjukt mycket folk pga att det var nationaldagen idag.. Allvarligt, vem bryr sig? Jag är inte en av dem iallafall. Drog sen hem och jag har bara tagit det lugnt sen dess. Skönt. Kan behövas. Jobb imorgon. Varför berättar jag det ens. Jobbar. Varje. Vardag. Hela. Sommaren. PENGAR. NO LIFE.

Hoppar in i duschen nu, puss på det. Bilder från helgen kommer senare.

Död

Orkar inte blogga idag. Var hos Jocke igår och sen stan. Orkar inte. Blää, så trött. Blir väl en bloggning imorgon eller senare, om jag känner mig mer levande då alltså..


Änglar

Det finns två unga änglar där uppe i himlen, alldeles för unga för att vistas där uppe. Den enda fyller år idag. Grattis till dig. Den andra lämnade oss för exakt elva veckor sedan. Livet är så orättvist.

You don't know what you got until you're missing it a lot

Ah, som en ny människa! Nyduschad och nybäddad säng, hehe.

Livet leker just nu. Trivs oförskämt bra med mitt liv som är. Jag tar studenten om exakt en vecka, jag har jobb, jag har egen lägenhet, jag har ett körkort på g, jag har underbara vänner och allt stämmer helt enkelt. Eller ja, det saknas bara en sak. Saknar han som ger mig en puss på pannan på morgonen, han som konstant berättar hur mycket han älskar mig, han som aldrig skulle kunna såra mig och som gör allt för mig. Men det känns som om man måste flytta bort från denna smutsiga stad för att hitta honom. Den här staden är helt sjuk, tamefan.

Ska fixa iordning matlåda tills imorgon nu så jag för första gången kan käka lunch på jobbet, hehe. Spara pengar is the shit...

Imorgon är det fredag vilket innebär fest hos Jocke! :D


Såhär snygg är jag på jobbet :D Haha!

Fly like you're high

Nej, jag är inte död. Jag är bara väldigt dålig på att uppdatera!

I tisdags efter jobbet träffade jag Sandra på stan, satte oss på Waynes uteservering med en smoothie och snackade skit. Som vanligt, hehe. Åkte sen hem till mig efter att ha snurrat runt lite på stan. Senare på kvällen kom Mazlum och Memet och hämtade oss. Vi åkte till Norra Berget, satt där med en brasa, cider och lite smått och gott att tugga på :) Sov som en stock när jag kom hem, kan jag lova.

Sen blev de onsdag, lillördag! Träffade Sandra efter jobbet, satt oss på stan med en glass :) Träffade på Ankan, Ogge och company och lite annat folk. Jag åkte sen till Oscar där det var en del folk från klassen! Fick skjuts med Andreas ner till stan vid elva, satte oss på Svenssons en stund. När gänget skulle på Stadshuset så åkte jag med Khadije hem :) Jag var nykter och duktig, fick en öl av Oscar, sen sa det stopp. Välkommen till vuxetlivet där man måste ta ansvar för att man jobbar dagen efter, Elin! Kan inte direkt påstå att jag kände suget efter att dricka heller. Jag är duktig, walla!

Idag har jag såklart jobbat, vad annars. Hehe. Mötte upp Tess och Sandra på stan, tog sen bussen hem. Mötte Fischer på gården som kom körandes i bilen, svinnöjd över att ha klarat körkortet ;) Grattis på dig, pojk. Ikväll har jag städat lägenheten, så nu ser man faktiskt golvet...

Ska hoppa in i duschen nu eftersom jag känner mig själv så pass väl att jag inte kommer orka de imorgon bitti...

C U!

Jag älskar att vara student

I lördags var det alltså bal! :D

Fick skjuts med mamma till Big Boy där jag mötte upp Kim för att åka med Frida till Anton! Vi var jag, Anton, Sanna, Jocke, Frida, Emil, Matilda, Jens och Kim :) Snackade lite skit och drack gott innan Kims föräldrar kom och hämtade upp oss i en amerikanare :) Plockade upp Kims baldejt Emil i stan och sen bar det upp mot Södra Berget! Tog dock ett bra tag innan vi kom fram eftersom de var sjukt lång bilkö upp till berget. Och den där vägen upp är ju inte att leka med. En bil fastnade i en backe med en massa balfolk i, hahaha. Lagomt glamouröst ;) Men var fränt med röda mattan och grejer och alla var jättefinklädda!

Kvällen bestod av förrätt, varmrätt och efterrätt som smakade helt okej! Är inte så van vid så fin middag. Fick två cider och ett glas vin till maten också :) Dansade med Anton som var min för kvällen, haha ;) Senare fram mot natten åkte vi med Oskar ner till stan för att gå på Stadshuset men det var det fullproppat.. Så vi drog till Allstars istället! Med våra balklänningar, haha. Men fick en hel del komplimanger så det kändes inte så dumt ändå :)

Åkte sen till Henke på efterfest :) Med mig hade jag Sanna, Anton och Johan. Runt sex på morgonen tog vi en promenad hem till mig och sov hos mig :) Vaknade en snabbis vid typ tio då Sanna skulle hem. Sen så sov man till typ två, sjukt skönt. Sen så kom morbror och hämtade mig för att jag skulle hjälpa till att flytta grejer till mormors nya lägenhet :) Jag var inte pigg vågar jag ju konstatera... Åt en halv pizza sen slocknade jag på hennes soffa. Fick med mig en större TV hem som inte hon skulle ha kvar så det var ju inte helt fel ändå! Hon har flyttat till Bergsåker jättenära där jag bodde för något år sen :) Minnen! Bra som dåliga. Dock så ångrar jag halva mitt liv, men men.

Fick skjuts hem där Sandra väntade på mig! Lite senare kom även Khadije och Mariam :) Vi kollade på en jätteäcklig video på youtube, det slutade med att Sandra typ spydde.. Jag låg i soffan och blundade och höll för öronen. Så äckligt. Hua. Mazlum och hans kusin kom även förbi en sväng och fick se, hahaha! Dem mådde inte bra. Senare åkte vi girls till McDonalds för att käka då Viktor jobbade. Haha, stackarn, vi var inga lättsamma gäster. Åkte sen hem och Sandra sov hos mig, somnade sådär lagomt sent...

Denna dag har också varit sjukt bra. Måndagar är underskattade. Efter jobbet tog jag och mamma en glass på stan och sen körde jag hem. Var hemma en stund innan jag skulle till stan för att träffa Tess och Sandra! Vi drog till Allstars och åt, det var riktigt gott :) Åt jättegod pasta med en Baccardi Breezer att dricka, mums :) Mätta och belåtna blev vi, minst sagt. Killarna brevid var inte blyga, tur att dem gick efter ett tag. Näfyfan.

Efter Allstars drog vi och kollade på bio! Sex and the city 2! Haha, den var jättebra! Kan inte sluta skratta åt Samantha. Hon gjorde filmen. Hon är så klockren. Har inte problem med att skriva, läsa och säga det namnet av någon anledning.. (internt)

Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen innan jag ska hoppa i säng! :D Hehe. Om det inte vore för Henke så skulle jag ha kommit hem typ..nu. Hade blivit illa tvungen att gått hem annars. Även Sandra. Haha, vilken syn.

Tack för ikväll girls! ♥ Och Henke såklart för att du hämtade tre vilsna 91or på stan :'D

Här kommer bilder från balen i lördags! :D

Matilda och Kim



Sanna och Jocke



Mariam och Sanna



Jag och Sanna



Jag och Anton



Frida och Emil (och en snygg Anton där bak..)

RSS 2.0