Tjejer ÄR korkade

Jag tycker att killar är svin, inte alla då men det är många som är de.. Men jag förstår när killar säger att tjejer är sjuka i huvudet. Igår på Memento fick jag även en bekräftelse på att det är så! Jag och Linda stod och dansade på scenen och där stod även en tjej och dansade för sig själv. Hon var verkligen slampig, ursäkta språket, men det var bara så äckligt. Jag och hon stod rygg i rygg och jag vet inte om hon tyckte att jag tog för mycket plats och var i vägen för hennes solodans eller vad de var för fel på henne, men HON PUTTADE NER MIG FRÅN SCENEN. Jag flööög som en vante. Och det är rätt långt ner till golvet från scenen om man blir knuffad. Jag blev arg och rusade upp på scenen där Linda stod och hetsade på tjejen. Till slut kom DJ:n och särade på oss. Men det kokade i mig hela kvällen. Tyvärr så fick jag inte syn på henne nå mer under kvällen...

Så killar, JAG FÖRSTÅR VAD NI MENAR NÄR NI SÄGER ATT TJEJER ÄR MYSTERIUM. Men man ska inte dra alla över en och samma kam.. :)

And here we go AGAIN.....!

Är inte på humör. Nä fyfan. Ska försöka att inte dra till med ett argbiggainlägg.

Igår var jag och Linda hos Petra och Johan. Kom dit strax innan nio och då var Johan huuuur full som helst. Fick ett glas vin av Petra och vi satt där och sällskapsdrack bara. Runt halv elva drog jag och Linda ner till Memento (idag igen..) och gratis inträde även denna gång ;) Träffade Billy och Micke och en hel del annat folk :) När Memento stängde drog vi fyra till Allstars! Tog sen en taxi med Linda, även den blev gratis.. Hehe. Billig kväll må jag säga :)

Somnade runt halv fem och var rätt irriterad. Och var fortfarande en bitch när jag vaknade. Orkar inte med sånt här. Varför ska inget kunna gå min väg föööööör!!!! Gaah. Nu slipper jag gå naken iallafall för Ante kom förbi med mina kläder alldeles nyss. Skulle behöva en myskväll med honom där vi bara tar hand om varandra men den jäveln ska ut ikväll så jag får ingen myskväll!!!!! :(

Nu blev det ett surt jävla inlägg ändå. Skitsamma. Jag är bitter idag. Och jag har anledning! Och inte tänker jag sitta inne ikväll, nu jävlar Linda slutar vi att pilla i naveln och tar oss i kragen! Här orkar jag inte sitta.

Meningslös dag...

...ja, det har denna dag verkligen varit. Dags att styra upp den med något roligt, kanske?

Ledig idag så klev upp och sen var det direkt dags för mig att tvätta. Tvättade både mina och Antes kläder.. Fy, så snäll jag är. Jag är för snäll. Snällhet är definitivt en sjukdom som inte är bra i alla lägen!

Lämnade nycklarna till Ante på gymmet och nu är jag bara hemma. Har betalat räkningar och pillat lite på mitt CV, dvs att jag gjort sånadär tråkiga sysslor sen jag kom hem... OCH DET ÄR FREDAG?! Skärpning! Nu ska jag och Linda styra upp den här värdelösa dagen! Hade mer än gärna kunnat hoppat över den!

IIIIIIIIIIIIIHHHHHH! Så, nu har jag skrikit av mig lite :) Nu är jag glad. Typ. Hejja hejja! Ses ikväll.

Äntligen är de torsdag!

Efter idag så är det helg för min del! Skönt! :) Men hua, vad trött jag är!!! Var med älskling, Linda och Nelly igår :) Lekte i lekparken vid gammkiosken uppe på Södermalm! Nelly körde verkligen slut på oss. Önskar att man hade samma energi som barnen. Efter att ha varit där ett bra tag så gick vi tillbaka till Ante. Kollade på Den lilla sjöljungfrun, haha :) Nelly valde givetvis film. Fick lite flashbacks från när man själv var liten.. Saknar tiderna, då allt var så enkelt! När lillan hade somnat så satte sig Linda vid datorn och jag och Ante slappade framför tvn :) Somnade inte så jättesent, men ändå är det zombievarning på mig..

Gick själv till jobbet idag. För första gången så började jag före Ante. Men nu är han också här :) Medan Linda och Nelly sover vidare (!!!) Ingen ro och ingen vila blir det efter jobbet heller. Då ska jag och Sandra till Birsta och inhandla kläder :) Sen blir det en lätt utgång ikväll på Memento med Sandra, Linda och Maxim :) Bobby från Mammas pojkar ska ju vara där och det nappade Sandra direkt på, haha.. Turklover. (Är han turk...?)

Tommy ringde mig precis, Ante och Lindas farbror ;o Han ville ha ett abonnemang hos oss, hehe. Det ska väl allt gå att fixa ;)

Nu ska jag proppa i mig min mandarin för att snart ha min rast. Soffan lockar. Jätte. Mycket.

Låt mig va!

Vad är de för konstiga mejl jag får?!?! Från nå Pointshop.se?! Har inte ens en blekaste aning om vad är för något! "Behöver du en ny mobil, Elin?" och "Gillar du inte fisk, Elin?" Ja jag behöver en ny mobil och jag gillar visst fisk, lååååt miiiiiiig va!! Är det någon som kan förklara för mig vad Pointshop.se är?!

Det kliar i fingrarna...

Good afternooooon!

Sitter på jobbet och det är ingen kö ovanligt nog. Har nyss käkat lunch från Blå Kiosken, mums! Tiden har gått grymt fort idag, riktigt skönt är det för jag är sjukt trött. Tycker ändå inte att vi somnade så sent inatt.. Jag och Ante satt och spelade tv-spel hela kvällen lång, haha :D Innan de var han på Birsta med några kompisar och handlade och efter det hämtade upp mig och mina tre IKEA-kassar full med tvätt, hehe.. Tjejen som snart är klädeslös!

Idag efter jobbet blir det en kvällspicknick med Kalas :) Hahaha! Hade glömt bort det smeknamnet.. De är bara vissa som fattar vem jag pratar om.. ;) Nu blir det tre nätter/kvällar utan mitt hjärta.. Då hinner man kanske sakna varandra, hehe.. Inte direkt så att man hinner göra de när man jobbar på samma ställe och är med varandra typ varje dag (a) Ikväll får han sällskap av Linda och Nelly :) Och imorgon ska jag på Memento och på fredag ska jag fira Lina som fyller 20 bast! :)

Satt ute förut och pratade med Gunilla, Ellertz mamma.. Började prata om Nina och insåg hur jävla mycket jag saknar tiderna så vi cyklade till varandra var och varannan dag.. Du var en sån solstråle, du kunde göra en kämpig dag till en bra dag. Vi saknar dig. En av världens mest äkta och bästa person. ♥ :(

Nä, nu måste jag ge mig innan jag börjar gråta.. Nu får det vara nog med dödsfall. Bara detta år har Antes mormor, hans pappa och Nina gått bort.. LIVET ÄR SÅ JÄVLA ORÄTTVIST!!!!!

Till något mer.. positivt. Var nyss på en timmes informationsmöte om ny iPhone 4. JAG SKA HA EN!!!! Det är allt jag har att säga. Jag SKA ha en. Var så säker! Love it!

Bye.


Never the same

Jaha, då satt man på jobbet igen då.. Som alla andra dagar! Det kommer riktigt lite samtal idag, så nu har jag nog läst varenda kompis blogg nu. Plus Kissies då. På tal om Kissie så försöker Sandra dra med mig på Memento på torsdag.. För Bobby från Mammas pojkar (som Kissie håller på med..) ska vara där. MEN WOW, NEMEN SHIT ASSÅ?! Tss.. Kan ju tänka mig hur många fjortisar de kommer vara där.. Typ 15-16åringar som står utanför och inte kommer in :')

Tisdag idag då, dagarna bara springer iväg! I söndags var jag hos Ante, satt bara och myste framför tvn och slappade. Igår så åt jag en sallad på Coffee House med mamma efter jobbet :) Sen körde jag till Birsta för att köpa maaaat. Pratade med Ante i telefon när jag körde, men när jag skulle svänga in till Birsta i den där snäva kurvan så ropade jag hejdå till honom och slängde iväg mobilen. Haha. Fattar inte hur folk kan sitta och köra helt ostört och prata i telefon. Första och sista gången det händer, vet ju själv vilken damp jag får när folk sitter och kör 20 km/h och pratar i telefon... Hehe.

Körde sen hem till Ante, mamma följde med in för att se hur han bor :) Sen så tog vi bilen hem till mig för att hämta min cykel som Ante ska få låna för att kunna ta sig snabbare till jobbet. Tänkte inte så långt, inte förrän när vi var hemma hos mig så klämmer Ante ur sig att jag ska cykla hem nyckeln till honom.. (!!!) Den hade nog inte fått plats i bilen. Han körde hem och mötte upp mig utanför Ego. Väl hemma hos honom så tog vi de bara lugnt :) Som vanligt :)

Idag vette sjutton vad som händer. Snart helg! Hehe, är ledig på fredag så har långhelg :) Dock ska jag tvätta hemma hos Ante då. Så är inte ledig ändå.. Men men, tvätta bör man annars dör man!.. Typ.

Nu börjar de rulla in samtal :) Back in business! Snart rast :D Seeee ya!

Söndag, jobb och regn... Bläää!

Jobb idag då. Kommer bli en lugn dag, det kommer inte ringa in mycket alls känner jag på mig..

Gårdagen blev väldigt lugn och sansad, så klart. Pappa kom och hämtade mig hemma och åkte hem till Timrå för att äta sommartårta och bara umgås :) Ohälsosamt, men gott :) Han skjutsade mig sen till Birsta för att möta upp Sandra. Åt på McDonalds eftersom Birsta hade hunnit stänga innan Sandra slutade jobba. Mattias satt med oss en stund och snackade :) Ibland saknar jag tiderna då jag jobbar där, saknar folket och sammanhållningen. Men jag känner inte igen stället längre! Det är mellan fem och tio personer som jobbar kvar där sen tidigare.. Alla andra är nya. Det är en nackdel med att jobba på ett ställe där folk kommer och går, stämningen blir aldrig densamma..

Kvällen ägnades med Sandra hemma hos mig. Åkte även en sväng runt med Andre och följde med och fiskade.. Haha. Eller ja, vi fiskade inte. Men vi lekte med fiskarna han fick ;) Det gjorde även hans söta hund Macke :) Åhh, ibland blir jag så sugen på en hund jag med.. Men det får vänta.. :(

Vid ett ringer Ante mig och har tappat bort sina hemnycklar.. Slarvpick! Och inte hade han nå pengar heller. Och jag som är såå snäll och vääärldens bästa tjej så mötte jag upp honom på min gata och betalade taxin åt honom.. Jag, Sandra och Ante surrade på ett tag hos mig och efter ett tag kom Mazlum och hämtade Sandra. Jätteroligt att Ante somnade på 2 sekunder och snarkade dessutom.. Och väldigt kul att jag inte kunde sova, särskilt utav att han snarkade. Suck. Och nu ligger han dessutom kvar i min säng och sover medan jag sitter på jobbet.. Kändes tungt att kliva upp imorse, hade gärna bara velat ligga kvar i sängen med honom och mysa :(

Nu ska jag sticka iväg och hälsa på July som lämnar massa fina hälsningar på mitt bord.. Haha!

HAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHA kan inte sluta skratta, mer och mer information dyker upp och då kan man ju inte göra annat än att skratta ännu mer! ;D Och inte blev det bättre när man pratar med Sandra i telefon och det kommer upp på tal igen, hahaha. Jag fattar inte hur man orkar? Haha åh herregud. Bara för att du är blåst så behöver det inte betyda att jag är det ;D Snacka om olycklig människa som gör sitt sista försök till att lyckas ;D

Jag säger bara: Ante, Linda, Sandra ♥♥ You make my day ;D

Dilemma

Lördag idag då. Jag mår skit. Jag vill bara lägga mig ner i min säng och dö för en stund.

Åkte som sagt ner med Linda till stan en sväng. Vi båda hade så tråååkigt. Åkte runt och tog sen en promenad runt stan för att kolla läget. Var riktigt mycket folk på krogarna, men träffade bara på ett fåtal som man kände. Too bad!

Idag ska jag träffa pappsen en stund och sen kanske Sandra. Orkar inte göra något ansträngande. Känns som om jag ska svimma för varje steg jag tar :( Men men, kan inte göra mycket annat än att härda. Och jag är hungrig men har inge mat. All mat jag köpt står kvar i Antes kylskåp. Yes, lyckat!

Åhhh, skjut mig, vilken misslyckad dag. Behöver en kram från min boo. Men får vänta tills imorgon :(

Nu ska jag göra lite nytta.

Hur en människa kan vara så korkad..det förstår inte jag. Nog fattade jag att du var blåst, men inte så blåst! Burn in heeell, biaaaatch



Har letat efter en normal bild på mig och Linda, dock var detta den enda jag hittade.. Haha. Från 2008 :)

Tjejen utan fritid och bloggork!

Ja, det är jag det! Nästan en månad sen jag uppdaterade sist.. Shit, dålig stil!

Vad har hänt då? Jo, en hel del! På gott och ont :) Eller faktiskt så har de inte hänt nå tråkigt sen sist.. :)

* Myst med mitt hjärta en massa massa!
* Har varit på Gatufesten och haft de trevligt
* Lärt känna nya härliga människor
* Festat, solat och badat med skönt folk
* Ante har flyttat, jag är där typ varje dag...hehe
* Agge har fått barn :D Wiie, grattis!

Det där var väldigt allmänt, detaljer orkar jag inte gå in på.. Eller ärligt så kommer jag inte ihåg allt jag gjort ;) Nu ska jag skärpa till mig när det gäller bloggningen!

Idag har jag iallafall varit ledig!! :) Riktigt skönt. Men dock så jobbar jag i helgen, hehe.. Men är ledig nästa fredag så de kan vara värt de så att man får långhelg nästa helg :) Sov ut till typ tolv, gick sen ner till jobbet en sväng. Och nej, givetvis gick jag inte från Granloholm, jag sov hos Ante. Så alert är jag inte ;) Lämnade nycklarna till Ante och träffade sen upp Sandra och Maxim på stan. Tog en sallad på Coffee House vilket händer rätt ofta, hehe. Sen gick jag och Sandra runt en sväng på stan. Drog sen hem till mig där jag skulle göra henne blond! :) Hon blev mörkguldblond eftersom hon hade så mörkt innan. Men jag tycker de vart bra! :) Nu sitter jag bara här hemma och väntar på Linda som ska dra med mig på äventyr ;)

See ya later aligator, bababa

Make you feel my love

Vad har hänt de senaste dagarna då? Har mest bara jobbat. Varit med underbart folk. Varit glad. Varit besviken. Känt mig lycklig. Fått ångest. Blivit arg. Saknas bara att jag förstörde något genom att slänga de i golvet... Jo just ja, det gjorde jag också...

Är så grymt trött just nu, dags att lägga sig. Lång dag med jobb och sen fotboll. Nu ropar sängen efter mig. Jag säger hej till den med ett STORT leende.

Har varit med om drama idag. Hehe, men lite roligt var det fakitiskt....

Godnatt.

RSS 2.0