Saknar mitt hjärta

Sådär, då var helgen snart över. Tiden går fort! Men ändå så sakta.. Hmm, kluvet dedär.

I fredags kom alltså Jane och hämtade mig och vi knäppte bilder runt Sticksjön. Kände mig som en överdrivet ambitiös Adidas-sponsor som sprang omkring där. Hehe, men det var roligt! Snart har jag en hel portfolio med bilder! Men modellningen får vara en kul grej på sidan om, eller ska man ta det till en annan nivå? Hmm, första som kommer upp i mitt huvud är BANTA. Haha! Då är det 50 kg som gäller. Inte för att jag är tjock, verkligen inte. Men inte nog smal för den där dumma modellkarriären.

Nog om det! Efter de så åkte jag ner till stan för att träffa Sandra och Tess! Shoppade lite och gick sen till Waynes och fikade :) Eller ja, dem fikade men jag åt min efterlängtade middag. Efter det så åkte jag hem till Antes mamma! Var där ett tag, sen så skjutsade Tommy hem oss. Den kvällen var sista kvällen innan Ante skulle åka utomlands. Lite jobbigt var det såklart. Men han är världens underbaraste, min Ante :') Myste hela kvällen och bara tog hand om varandra ♥

Klev upp med mannen min på morgonen då han skulle åka. Kändes så hemskt när han kollade upp mot fönstret och formade ett halvt hjärta med handen, så som vi alltid brukar göra. Usch. Men nästa gång vi åker någonstans så gör vi det tillsammans, de har han sagt :') Vill åka utomlands jag med! Är så avis.. För att slippa tänka på de två veckorna som jag har framför mig så somnade jag om och sov bort halva dagen. Åkte hem när jag vaknade och började dra ihop lite kläder som jag har hemma... :) Hihi. Sen så kom Sandra förbi en sväng och kollade om hon ville ha något av de jag inte ville ha kvar, hehe, gratis shopping! ;) Runt åtta tog jag bussen till Cassandra och bara umgicks med henne! Tog en sväng ner till stan och sen när vi skulle hem så vart de en massa strula med de där förbannade nattbussarna. Efter lite fundering så kom vi iallafall hem. Och blev överlycklig då älskling ringde och berättade att han hade landat :') Han sa att han inte kunde ringa för de är så dyrt, men att han skulle smsa. Men så gjorde han de ändå :) Mitt gryn! Kom heeem!

Idag då? Ska iväg till mamma om ett tag för att fika och sen äta middag. Mormor ska med också. Längesen man träffade henne. Ska fixa lite musik på min iPhone nu så att jag kan ut och springa :)

Tjarrååå!

A.D ♥


If you wanna win - go all in

Tjooohopp!

Sitter i skrivande stund hemma i Granloholm! Det här har verkligen varit en lång dag. Klev upp klockan sju (?!) med Ante, när han gick till jobbet så gick jag och tvättade. Hahaha, vi har ett äkta mannen-tjänar-pengarna-och-kvinnan-sköter-hemmet-förhållande! Pysslade på ett tag och sen vid elva gick jag ner till stan och åt lunch med Ante på Victoria :) Har gjort lite ärenden på stan och är nu hemma. Om en liten stund kommer Jane och hämtar mig och då ska hon fotografera mig :) En friluftslivsbild! Haha, jag ska jogga... Say whaaaaaaaat.

Nu måste jag få nått i kaggen!

Har hänt en massa saker de senaste dagarna, men orkar inte skriva allt. Kan ju bara säga att jag har värdens bästa pojkvän :) Du och jag, hjärtat! :D ♥

Btw, någon som vet hur man bloggar från en iPhone!? Har testat men kommer inte fram till hur jag ska göra..



2008 ♥


Måndag och ny vecka...

...och jag är sjukt trött. Vaknade strax innan tolv av ett sms av älskling. Minns ingenting av att jag vaknade när han klev upp eller gav han en hejdåpuss eller något. Så när jag vaknade så trodde jag att klockan var typ sju. Men det var den inte, suck. Skänker en tanke åt er stackare som började skolan idag.... Hehe.

Håller just nu på att tvätta. Om man jämför högen med mina kläder och högen med Andreas kläder så märker man hur jävla mycket han tränar. Det är nästan bara träningskläder.. Visst tycker jag om att min kille tränar, men de finns nackdelar. Den största är att man inte får se en skymt av honom förrän typ sju på kvällen efter jobbet och träningen. Nu jobbar vi inte tillsammans längre heller så vi ses inte heller på jobbet :( Suck. Vet att de är många andra som har på de viset - man ses på kvällen, kollar på tv, sover. Vilket liv?

Ska fortsätta att söka lite jobb nu medan jag väntar på tvätten. De har bara gått en vecka och jag känner mig redan rastlös.. :( Och inte har vad-hon-nu-hette hört av sig heller..

Justja, gårdagen! Åkte på Birsta på kvällskvisten med älskling, Linda och Nelly. Plockade upp Sandra på jobbet och åkte till Kungsbacka. Jag och Sandra satt där ute ett bra tag innan de började regna och vi gav upp. Vi har evil plans på gång. Mohahaha. Efter klockan åtta förvandlades Kungsbackavägen 61 till en frisörssalong. Jag klippte Ante. Emil, Ogge, Virre och Sjöblom kom förbi och dem skulle också kapa lite hår. Sen så såg jag och hjärtat en bit på Sagan om konungens återkomst, for sen hem och kollade på slutet. Han gjorde så mysigt med tända ljus och grejer :) Småsaker som uppskattas så mycket.

Söka jobb var det. Bajbaj bloggen.

Bad uppdate!

Fy farao, vad jag är dålig på att uppdatera..

Har väl inte hänt så överdrivet mycket på senaste tiden.. Har umgåtts med vänner, älsklingen och familjen :) Har blivit blond.. och köpt ny mobil. Festat, myst och så!

Helgen har varit riktigt bra :) I fredags var de tänkt att jag och älskling bara skulle ha en myskväll och skjutsa folk till stan. Men icke! Slutade med att vi också gick ut ;) Åkte först till Petra och fick sen skjuts av Emil till Ruda inne i stan. Silje och Billy kom dit också :) Drog ner till Allstar och var där ett tag, sen gick vi till Memento (som vanligt..) för att möta upp Rudbergs. Var inte där så länge.. Jag, älskling och Billy gick till Kebab City och käkade :) Gick sen hem. Älskling somnade på soffan.. Glömde bort de när jag vaknade på lördagsmorgonen och han var borta :( Haha, panik.

Mitt på dagen på lördagen gick vi ner till Bite Line och åt. Mums! Satte oss sen vid ån med varsin glass och myste :) Åkte sen till Granloholm för att sen gå ner till Selånger Marknad :) Fredrik följde med och vi tog med oss Nelly :) Jag ville hitta en väska.. Jag kom därifrån med en keps. Haha! Well done, Elin. Åkte karuseller med Nelly som blev otålig efter ett tag. Fegisarna Ante och Fredrik stod på sidan och kollade på. Älskling köpte lite saker hem :) Två jättefina ljusgrejer som vi ska sätta upp :) Gick tillbaka till Kungsbacka och kollade på film. Sen åkte jag och hjärtat hem :)

Idag har jag typ inte gjort ett skit. Bokat tvättid. Haha, det var allt. Sitter nu hemma för hjärtat är på sin mormors begravning och kikar :( Vet inte vad de blir sen. Känner mig.. seg. Mitt huvud väger ton.

Nää, ska sätta mig på balkongen nu i solen :)

Älskar dig mest av allt, Andreas. Du är underbar! :) Våra planer ska inom kort bli verklighet.. :) <3

GRATTIS PAPPA OCH JANE SOM BÅDA FYLLER ÅR IDAG! :)

Fly away

Mycket som har hänt sen sist! Har varit i Stockholm och en massa annat. Får ta de en annan gång, orkar inte tänka just nu..

Sitter och väntar på att tvätten ska bli klar. Dryyygt. Får inte röra mig härifrån heller för Ante håller på och dammsugar. Så jag är fast vid datorn. Sååå synd om mig ;)

Nu är det bara tre dagar kvar av min anställning på Telia.. Hoppas på att de löser sig med lite grejer så att man får fortsatt anställning! :)

Äh, de här var inge kul. Nu ska jag kolla efter någon relativt billig mobil. Min har pajat. Eller nja, den går inte att ladda för att de händer inget när jag sätter i laddaren. Suck..

Tjarråååå

RSS 2.0