Halloween!

Yes, ikväll blir det utgång med två av mina favorittjejer Sandra och Tess! Utklädda ska vi såklart också vara ;) Vad vi ska ha på oss kommer nog framstå i bilderna som kommer upp senare.. ;) Kommer blir galet kul!

I torsdags kväll hämtade Ante upp mig hemma efter han varit på Birsta. Så det blev bara lite teoriplugg. Kollade på film och hämtade lite saker, som jag saknat min halsduk!! Så skönt att slippa frysa om halsen. Aja, whatever ;) Var hemma vid halv tolv, pluggade lite till då och sov :)

Gårdagen spenderades först på Arbetsförmedlingen på UGA-möte. Efter det träffade jag Sandra och Tess på stan, sen kom även Maxim och Fischer. Maxims enda dag hemma, nödvändigt att åka från Stockholm till Sundsvall och vara här bara en dag, lilla vän?! Men heter man Maxim Simonov Lopez så gör man! Höhö. Tog oss en fika på Charm och sen så skjutsade Maxim hem oss b-rudar. Pluggade lite teori och sen så halv åtta tog jag bussen ner till stan för att gå på bio. PARANORMAL ACTIVITY 2. Skjut mig, vad vi skrek!!! Haha, Sandra var också med och vi satt nästan i varandras knän. Hjärtat hoppade nästan ur kroppen på mig! Som tur var så var alla i biografen rädda ;) Dock var det en del scener som var så sjukt roliga!! Hahahaha! En film med skratt och skrik, awesome.

Fick sen skjuts hem och jag sov med alla lampor tända, med tvn på hög volym och med kläderna på. När jag kom hem så slängde jag mig på sängen och vågade inte kliva upp därifrån! Haha!

Har inte gjort ett skit idag, men senare kommer Sandra och Tess hit! Vem vet vad vi hittar på! Kvällen kommer sluta på Allstars iallafall :) 
Nu måste jag röja lite här hemma och så att man slipper skämmas!

Sa jag inte åt dig att låta mig vara?

Fierce and love

Jaaaaa!!! Och neeeeej.....

Today was the big day. Som började förjävligt men som blev bättre! :)

Klockan åtta var jag på Trafikverket. Knäppte kort (jag blev sur på bilden) och sen var det dags för teoriprov. Hmm, ja, ni kan ju gissa hur det gick... Käpprätt åt helvete! Så surt, för jag var EN POÄNG från godkänt. Man måste ha minst 52, jag fick 51.. Svinless gick jag därifrån, surade bort till körskolan och satt mig och pluggade... Sen så var det dags för uppkörning. Fick köra mot Granlo, backa runt ett hörn, köra mot sjukhuset och sen ta E4an tillbaka in till stan och Trafikverket.

Jag hade en kille som hette Stefan. När jag hade parkerat sa han: "Ja, körningen var ju riktigt bra, men..." (HELVETE TÄNKTE JAG) "men jag kan inte säga grattis till körkortet för du inte har klarat teorin. Grattis, du klarade uppkörningen" Jag jublade vill jag lova! Efter att ha varit ett nervvrak så började mitt hjärta slå normalt igen! Weeeii! Nu är det bara teorin att göra om, nästa gång grejar jag det! :) Hellre kugga den än uppkörningen liksom...

Pappa kom in till stan, då åkte vi hem till mig. Betalade räkningar och åkte sen ner till stan igen för att fika med syster på Pallas. Efter det åkte jag till Granloholm och mötte upp Sandra. Hon skulle handla mat, och eftersom jag är en sån bra vän så hängde jag på! ;) Har varit hemma i snart en timme. Ikväll blir det plugga teori.. Åhh, jag som bara ville lägga den i en låda långt ner nånstans!!!!!

Nya tag!


Passa er, för snart är jag ute på vägarna... ;)

Fierce and love

Halkbanan...

...var väl helt okej. Började klockan sju på körskolan med tre andra + läraren såklart. Första trippen mellan Sundsvall och en bit bort på motorvägen var ett helvete. Ska inte vara dum, men killen som körde var en trafikfara. Jag vågade inte kolla framåt. Jag kollade ner i mitt knä och ville bara komma fram. Väntade bara på att man plötsligt låg i diket. Som tur var hände inget, men ja, det var ren tur...

Själva halkbanan var väl varken rolig eller tråkig. Lagom, liksom. Det läskigaste var när man fick sitta i en bil som de lyft upp på en stång och som roterade. Att sitta i bilen, hamna uppochner, stödja sig med handen mot biltaket och känna allt blod rusa till huvudet var INTE KUL. Annars var själva upplevelsen helt okej! :) Skönt att ha det gjort!

När jag var hemma i stan igen mötte jag upp mamma, vi åt på McDonalds och sen åkte vi och hämtade syster ute i Matfors. Sen var det dags för körlektion. Efter den åkte jag, mamma och syster hem till mig och vi köpte med oss mat från Blå Kiosken :) Robban kom också dit. Vid sju fick jag skjuts till stan till Affären där jag minglade tillsammans med folket från Mingla.nu. Härliga människor måste jag få påstå! Fick rabatt på kläderna, och såklart kunde jag inte låta bli att köpa ett par Cheep Mondag-jeans :) Love it! Drog sen med gänget till Bishop eller vad det heter, har aldrig varit där förr eftersom det bara är 40+are där. Och det var det. Men det ändrade vi på!

Har nu varit hemma i cirka en timme, fick skjuts hem med Sandra och Mazlum. Sandra är här hos mig nu. Jag har ont i ryggen och ont i magen. Jag är sjukt nervös inför morgondagen. Jag kommer bli SÅ JÄVLA ARG om jag inte klarar det!

Nu ska jag vara social mot Sandra, sen blir det natten inför en sjukt spänd morgondag! Shiiit!

Fierce and love

Min gamla blogg...

HAHAHAHAHAHA! Hittade min gamla blogg och dog av skratt! Vilket mongo jag var! Snacka om deprimerad tjej! Sen så är det kul att läsa om allt man gjort, alla minnen som kommer tillbaka :)

www.elinholfelt.blogg.se

Nu ska jag bli klar med att lägga in gamla bilder på Facebook och sen blir det film, närmare bestämt Deja Vu! :)

Godnatt!

Fierce and love

Tisdag!

God kvääääääll!

Igår hjälpte jag som sagt min mormor att städa ur gamla lägenheten. Jag fick uppgiften att putsa dörrarna/fönstrena, eller nu vad de räknas som, på balkongen. Och jag var tvungen att lyfta bort dörrarna för att kunna komma åt. Så jag stod ute i timmar på mormors balkong och fröööööös arslet av mig. Käkade sen pizza och körde sen hem :) Fick pengar och biobiljetter av mormor som tack! ♥

Efter en stund kom Sandra till mig. Efter att jag pratat klart med Ante i telefon (som snackade gojja i evigheter) så slog vi igång en film... LEJONKUNGEN :') Åhh, hur kan man inte älska den filmen?! Vi vågade inte se en skräckfilm för då skulle vi aldrig somna. Och hur söt är inte Lejonkungen-filmen? Minnen från barndomen kommer verkligen tillbaka! :) Sen så fortsatte vi med barnfasonerna och slog på Råttatouille! ;) Såg 10 minuter, sen dog vi båda två...

Åkte imorse till körskolan och hade körlektion, efter det åkte jag ut till Birsta. Svängde förbi Biltema och McD. Åkte sen in till stan och mötte upp Sandra, vi satt oss på Charm och chillade ;) Malinger x2 träffade vi på som snackade med kompisen inne på Telebutiken. Fick knappa på en telefon som kompisen hade. En Samsung, hur stor och klumpig som helst! Men endå rätt cool. Men jag är nöjd med min älskade iPhone jag :')

For sen hem till mig med Sandra. Hon åkte hem för typ en timme sen så nu är jag aaaaall alone. Med alla spökena som föser ner saker från mitt bord på golvet, som rullar saker som ligger på golvet och som knackar på min tv............... Nej nej, jag är inte rädd.

Ska nog slå igång en film nu och imorgon ska man upp klockan sex. Halkbanan imorgon! Jag kommer skrika. Jag kommer dö. Jag kommer volta. Jag kommer sladda. Jag kommer få hjärtstopp. Jag kommer köra in i den där jävla älgen!!! :'( (Tack mitt kära ex för att du fått mig att bli livrädd för halka...) Hua, men för livet!


Jag som liten! :')

Fierce and love

Söndagsslapp, japp!

Tjena mittbena!

Är så trött, så det här inlägget kommer nog bara bli en massa tjotabläng. Men jag gör ett försök! Igår var jag som sagt först hos Emilia och sen hemma hos mig! Jag somnade runt fyra-halv fem, så det är väl inte så konstigt att jag är trött.. Pratade i telefon halva natten och pluggade teori. Snart smäller det... Nervööööös.

Idag har jag varit hos mamma några timmar, ätit middag och lånat några filmer :) Så har nu en hel drös med filmer att kolla på! Umgicks med min spelnörd till brorsa. Var hemma vid nio och då kom Sandra till mig och vi kollade på Don't say a word. Jag känner mig lite psykad av psyktjejen. Hur ska jag kunna somna? Varför ligger ingen och håller om mig och får mig att känna mig trygg med sina pussar i min nacke?!? Näe, det får vänta. Typiskt! :(

Fick med mig ett gäng kanelbullar och mockarutor som mamma bakat också, så nu ska jag tjocka i mig dem och plugga lite till teori innan det blir natten!

Imorgon - städa mormors gamla lägenhet, träffa Sandra, åka en sväng till Birsta efter de. Great!

Tack för att du får mig att se på saker med nya ögon...

lot
Lillebror med sin kära kattunge ;)

Fierce and love

Tess + Sandra + Elin = Blonda ligan

Ehhh ja, som ni ser så har Sandra utagerat sina aggressioner på min blogg ;) (vet inte om det där var riktig svenska, jag skyller på vinet). Men ja.. Kan väl inte så mycket mer än hålla med att de är sjukt fel gjort!

Var som sagt på stan med Sandra förut. Sen kom även Tess och vi satte oss på Charm. Alltså, våra samtalsämnen.... Tess blonda kommentarer fick mig att häpna... Haha! Vi pratade om barn.. Och Tess började jiddra om sperma.. Att man kunde bli med barn om man satte sig på en stol med sperma på.. Och att om det låg sperma på golvet så kanske dem kunde simma iväg och flytta på sig.. Alltså, VA?! Haha, det var längesen jag skrattade så mycket!

Åkte sen hem och sen så for jag med och firade Emilia! Hon fyller egentligen år på måndag, men det är ju på helgen det smäller! ;) Så vi tjuvstartade litegrann. Vinet har satt sig på mitt huvud. Jag är trött. Nu då? Vad ska jag göra nu? Det vet man aldrig!

Ha en bra kväll allihopa! Lördag in my heart! ;)

Fierce and love

sandra ÅHLUND skriver

sandra an*ers*on, kom ihåg det namnet alla. jag säger då det. håll dig bara borta, annars blir det grus i käften. du kan dra åt helvete, så långt det bara går. tänkte skriva ut vad du gjort, men behövs inte för snart vet alla ändå. kan säga såhär, din kära älskade pojkvän du haft bakom ryggen på min vän, han är inte så mycket att lita på ;) och då har ni varit tillsammans i nån dag, HAHAHAHAHA!!!!


Lördag, woho!

Igår var jag som sagt hos Alex! Kom dit vid sju och strax efter kom Amanda :) Vi började laga tacos och kikade på Idol, efter ett bra tag kom Mikaela. Snackade massa skit om allt och ingenting och var där ett bra tag in på nassen. Drog iväg på lite äventyr och fick sen skjuts hem.. :) Hade svårt att somna, så låg framför nå sopprogram på tvn med julmust och en korsordstidning, haha! Hade tidigare varit på stan med mamma och sen åkt och handlat mat, hon gav mig idén att köpa en korsordstidning eftersom jag inte har nå liv och det är bra tidsfördriv.. Man blir smartare av de också ;) Kan behövas.

Just nu sitter jag här vid datorn och är så jävla arg. Vad är det för fel på folk i denna stad?! Hur kan man göra något liknande bakom någons rygg, någon som man påstår sig älska? Det är INTE kärlek om man har mage att göra något liknande! Är så jävla arg, fastän det inte ens handlar om mig. Sandra kom hit för en stund sen och hon är också arg. Vi vill bara slå DIG!! Gaaahh!! Passa dig för oss, mohaha...

Nu är de paybacktime. Hoho, vad roligt. I'm a bad bad bad girl! Ska ner till stan sen med Sandra, ser jag dig då kommer jag inte tveka en sekund på att säga något till dig.. Du har sårat någon jag levt med dagligen i tre år, så fyfan för dig..

Fierce and love

Lust att döda.

Som sagt så träffade jag Ante igår. Han hämtade upp mig hos mig och sen så åkte vi hem till honom. Kopplade in stereon som han köpt och jag hjälpte han med tvätten, fråga mig inte i helvete varför. Försökte banka in vett i idioten till tolv, sen så somnade vi. Ja, jag vet att de är töntigt att snacka skit om sitt ex, men är så jävla förbannad på människan nu så har bara lust att döda nån! Alla människor är ju fan dumma i huvudet på ett eller annat sätt!

Nä, nu är det ett nytt liv som gäller. Ska BARA tänka på mig själv och dem jag bryr mig om. Ska göra det jag känner för, säga det jag känner för och skriva det jag känner för. Skiter i om någon annan kommer ikläm, jag gör precis vad jag vill. Så grina inte ditt jävla psyk!

Jag skiter i vad folk tänker om mig, jag skiter i vad folk sagt om mig men jag kan ju säga att man inte ska lyssna på allt man hör. Jag vet vad idioten har gjort, jag vet varför det tog slut och jag vet hur det ligger till, det är de viktigaste! Om ni hört någon annan historia skiter jag fullständigt i, tro på den om ni vill. Mina vänner som är vittnen till hela skiten vet också precis hur idioten har betett sig, så varsågod, döm mig om ni vill men ni har inte sett verkligheten, bara en massa ord som är bullshit.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen traska iväg till Alex! Ska käka tacos och mysa :) Har inte varit i nya lägenheten så det ska bli spännande att se! Sen får vi se vad klockan blir, kanske blir en sväng ner till stan, vem vet! ;)

Fierce and love

Denna bloggvärld...

Sandra tjöt om att det var bråk i bloggvärlden imorse. Att nån jävla Paow har varit otrogen mot sin kille Hugo med Nemo i Kungarna av Tylösand... Okej, tänkte jag, jag känner inte dem så jag bryr mig inte ett skit...

...men nu när jag läst alla tres bloggar så blir jag nästan lite ledsen. Jag är en sån person som verkligen lider med andra så himla mycket, även fast jag inte känner dem. Hugo skrev om hur ledsen han är, såklart. Det som också gjorde mig ledsen var Paow's inlägg, där hon skrivit: Hur kunde jag göra såhär, efter alla minnen vi har?" osv osv och så hade hon lagt upp en massa bilder på deras minnen. Jag ville nästan bara gråta. Att göra misstag är så lätt. Att komma i en situation där man kan vara otrogen är så enkelt. Det gäller att ha kurage i kroppen och kunna hejda sig. Nu sitter jag inte och försvarar Paow, men jag vet hur det känns att ångra sig nå så fruktansvärt, så jag tycker synd om henne. Jag tycker inte att hon gjorde rätt, men tycker synd om henne som måste känna på dehär viset nu. Ångest. Hata ångest.

Och med det kan jag ju tillägga att jag aldrig varit otrogen mot min kille. Om ni nu misstolkade de så.. Men jag håller hårt i det jag älskar och tänker efter innan.

Och så har tydlligen Blondinbella blivit singel också.. Vad är det här? Jag säger ju det, hösten är skit! Mina förhållanden går också åt skogen på hösten!? Wtf...

Nää, nu känner jag mig...nått. Tjarrå.

Fierce and love

Torsdag

Tjatja bloggen ;)

Igår var jag som sagt på riskettan. Träffade Sandra på stan först innan de var dags för några dryga timmar på körskolan, trodde jag. Det var faktiskt rätt kul! Trodde det skulle vara två timmar, men de var tre och trodde att de skulle vara svindrygt men tiden gick riktigt fort! Var faktiskt nyttigt att gå på den där kursen. Fick en hel del tankeställare.. Vi fick även se en film om en kille som hade kört med 1.7 promille i blodet och körde åt helvete så att tjejen som satt i bilen dog. Sen fick vi ta på oss ett par glasögon som gjorde att synen blev som en persons som hade 1.7 promille i blodet. Haha, det var sjukt läskigt. Jag slog tån och typ ramlade över en stol....... Guud, tänk att vara så full? Och tänk att köra bil så full?! Då är man ju inte riktigt frisk i huvudet...

Efter riskettan var klar så kom Cassi ner på stan :) Vi åkte hem till mig, hon lagade mat medan jag städade. Effektivt! Fick undan en hel del. Lagom till maten så kom Sandra. Sen på kvällen då Cassi skulle hem gick jag och Sandra med henne till Ica, vi två gick in dit och köpte massa gotta ;) Det var vi värda efter den promenaden! Vid elva åkte hon hem och jag typ dog framför tvn.

Imorse kom Sandra vid tio. Jag var helt död. Vi kollade på tv och tillslut så somnade vi båda. Klockan två väckte hon mig och sa att vi skulle ta bussen om en kvart! Hey hoe... Tog en senare buss till stan där vi mötte upp Tess :) Käkade på Coffee House och snackade lite skit, hehe...

Och gud, så jag saknar syskonen Bah. Khadije Bah, du är bara för go.

du ska veta en sak, du är en underbar tjej och den killen som har dig har den största turen i hela universum för du ger hela ditt hjärta.. Nej men du är kung pelin och den rätta killen kommer se den elin jag ser.

Tack för att du finns, önskar bara att ni båda bodde kvar i Sverige :( Tur att jag har mina vänner. Vad skulle jag göra utan er?

Nu ska jag ta mig en dusch, få i mig mat och sen träffa Ante! Bajbaj!

mgmmgm
Jag och Khadije ♥

hej hej hej
Mariam och jag ♥

geg
Cassi och jag ♥

tess
Tess ♥

stuif
Sandra och jag ♥

Fierce and love


Hungrig tjej

Har inte ätit nått.. Har inte städat ett skit.. Har bara suttit här och suckat.

Nu är Sandra och Tess här! Dem kom för typ en timme sen :) Men dem kollar på Desperate Housewives eller nu hur de stavas... Och det programmet är jag SÅHÄÄÄÄR intresserad av ;)

Imorgon klockan ett blir det stan för att ha riskettan.. Ja jag vet att droger inte är bra, ja jag vet att man inte ska köra bil när man druckit alkohol och ja jag vet att man inte ska köra när man är trött. Det kommer bli två dryyyga timmar.. Sen på kvällen blir det basket! :)

Ska vara osocial mot både bloggen och girlsen nu och få i mig nå mat. Ha en bra kväll :)

Fierce and love


Bu!

Erkänn att ni blev rädda.............

Konstig humor. Konstig dag. Konstigt att vara singel. Konstigt.....liv jag lever.

Kom hem för en stund sen, har varit ett jäkla springande idag. Körlektion klockan nio imorse.. Om jag var pigg? Nej nej. Fick köra på motorvägen i en och en halv timme... Körskoleläraren tyckte att de gick kanonbra, förutom en sak... JAG KÖR FÖR SAKTA :( Haha! Men hallå, hur läskigt är de inte att köra på en påfart till motorvägen och då ska man komma upp i högt tempo redan innan man ska in på motorvägen och så kanske påfarten är en kurva?! Buhuuuu, jag är rädd för kombinationen kurva och hög fart. Jaja, jag får väl helt enkelt börja gasa mer då... Hon kallade mig fegis. Och inte sa jag emot...

Åkte sen hem, tonade håret och blev lite väl inne i tvn så jag hade toningen i en kvart för länge. Whatever. Det blev iallafall svart. Najs, Elin! Suck... Den där kvarten framför tvn gjorde så att jag missade bussen... Åkte sen ner med Sandra som hade väntat på mig ett bra tag (hehe). Väl där nere mötte vid Tess. Vi tre gick till Coffee House och käkade och snackade tjejsnack. Hade en kille varit med där så hade han gått, vill jag lova... Haha... Mötte sen Fischer och han hänkade på oss ett tag. Sen tog jag och Tess bussen mot regniga snuskiga Granloholm... Nu sitter jag här... Lyssnar på min depp-lista på Spotify (den heter även "depp"..) och dricker avslagen Cola... Waaaah, vilket liv!

Snart kommer iallafall Sandra och Tess hit och har tjejkväll med mig! Låter som en bra idé!

Måste städa... Packa upp... Och städa ännu mer. Och få något i magen. Är så sjukt negativ så nu lägger jag ner det här. Tjarrå bloggen.

Fierce and love

Efterlyser min kalender...

Min kalender är borta. Just därför hade jag heeelt glömt att jag skulle på Arbetsförmedlingen på ett möte "imorse". Klockan tio. Halv tio såg jag att det var den 18e idag och jag visste att de var något jag skulle göra idag. Kvart i tio hittade jag kallelsen från Arbetsförmedlingen. Sprang dit, svettig och äcklig och lyssnade på en massa skit. Hon sa samma saker i 40 minuter. Om och om och om igen. Boooooring.

Sen yrade jag runt på stan, åt på Coffee House också. Klockan ett var de dags för körlektion igen, körde runt i stan i alla rondeller som man kunde hitta! Nu sitter jag hos Ante och tjurar. Ska snart traska iväg och umgås med min fina vän Cassandra! :) Jag har så underbara människor runt omkring mig, tyvärr så blir man blind ibland. Idag fick jag höra något som jag verkligen tog till mig av: "Jasså, du är singel nu igen. Det är bra de, du var mycket roligare, gladare och socialare när du var den där gamla party-Elin!" Tänk att folk jag inte ens träffar så ofta lägger märke till hur jag mår? Sick.

Nu ska jag sätta på mig ett ansikte, sätta upp mitt killhår (allvarligt, det är svinkort) och traska iväg till Cassi! Först ska jag bara skratta lite åt allt som händer. Sorry darling, de där biter inte på mig längre... Så, nu har jag skrattat klart.

Tack för att ni finns allihopa! Sandra, Cassandra, syster, pappa, mamma och alla andra som verkligen bryr sig! ♥


Fierce and love


Ny vecka... igen!?

Hur fort ska tiden gå egentligen?! Dehär är skrämmande! De är redan mitten på oktober, det var nyss augusti.. Snart är det jul och nyår liksom, och det känns som om det var typ nyss! Huahua...

I fredags blev de ingen bio eftersom Ante drog ut istället. Wei. Så jag drog också ut. Haha ;) Kvällen var....intressant. Träffade massa folk som man inte pratat med på säkert typ 8 år! Så de var lite roligt :) Var hemma hos Walle och hann inte vara där länge förrän en tjej spillde dricka över hans dator, men hon vägrade erkänna de även fast typ 5 pers såg det. Walle fick damp. Lite senare in på kvällen fick han damp igen, eftersom tjejerna som två killar drog med sig var 94:or (läs: småbarn) och inte välkomna hem till Walle. Hahaha! Till slut blev det lugnt och vi åkte in till stan. Jag drog hem, så duktig var jag! Somnade så skönt, men blev såklart väckt av Ante som ville komma in.... Hmm.

Lördagen bestod av vara hemma hos mamsen och äta där. Hon klippte mig också.. Buhu, mitt hår :'( Det är verkligen superkort nu!!! Men var tvungen. Det såg förjävligt ut. Håret hade gått av mer på vissa ställen än på andra, så drog jag fram mitt hår så var det längre på vänster sida än på höger! Och det handlade om flera centimeter... Suck. Jag säger bara: LÖSHÅR. Iallafall, efter jag varit där så åkte jag till Kungsbacka och kollade på Hide and seek (hatar hatar hatar hatar den filmen) med Ante. Sen så var det bara att åka hem och soooova..

Åsså igår då, söndag.. Var hemma hos Elisabet nästan hela dagen. Lekte med Thilde, blev bjuden på mat och träffade Johanna, Marcus, Nicklas, Emilia och resten av folket. Det är inte så ofta man ses! Sen så fick jag skjuts med Nicklas hem till Walle för att hämta min väska som jag glömde där i fredags. Sen skjutsade han mig till Granloholm där jag umgicks med Sandra. Vid elva var jag hemma hos Ante. End of story.

Orkar inte skriva mer, nu ska jag sova en stund och sen blir det körlektion klockan ett!

Men: Det värsta jag vet är lögner, otrohet, falskhet. Får jag en möjlighet att slippa de tre sakerna så gör jag det. Tack och hej!

Fierce and love


Här går det fort, åt båda hållen...

God jävla eftermiddag!

Ja, så bra humör är jag på. Idag har syster varit här och hjälpt till med att "installera" klart The Sims, vilket var bra. Kom nyss hit efter att ha varit på stan med Sandra och syster var också med, vilket också var bra. Men den här jävla skitdagen kunde ju varit bättre. Biltema ringde, och chefen sa några saker som jag nog inte ska skriva ut här för det känns aningen sekretess.. Men iallafall så kommer min anställning att skjutas upp, om den nu ens blir av. Fan satans jävla skit! Blev verkligen så glad när de ringde och sa att jag skulle få ett schema och jobba. Men men, life goes on.. Nu är bara frågan.. Vart ska jag få pengar ifrån?!

Körlektionen igår gick iallafall bra. Körde runt i Skönsmon, runt Kuben och typ vid kyrkan. Har sjuka minnen från utan för den kyrkogården, hahaha :') Iallafall, efter det stack jag iväg till gymmet. Efter 20 min kom Cassi! Lite senare kom älskling, Ellertz osv. Gissa vem som har träningsvärk idag då? Jo, jag.

Vad ska jag göra nu i väntan på att mitt hjärta kommer hem? Funderar på att dra igång en film.. En skräckis kanske? Det är ljust ute och klockan är strax efter fem, så jag bör inte bli rädd.. Eller? Haha, i lördag var Sandra och Tess här. Vi kollade på Taken och sen så kollade vi på The Ring, den var utan ljud... Haha, men vi blev så sjukt rädda ändå! Älskling satt helt oberörd, medan vi tre tjejer satt halvt uppe i varandras knän!...

...insåg nu att det är en bättre ide att spela The Sims..... Haha, filmen får vänta tills Nasse (Ante) är hemma! :)

Inte alltför bra dag, men hoppas att det vänder.. Imorgon står körlektion på schemat och Ante kom på iden med att gå på bio, får se hur det blir med den iden!

Fierce and love


Tisdag

Eyy!

Sitter här och väntar på att Top Model ska börja. Hehe, vilket liv jag har. Måste ta vara på de lediga dagarna jag har, för snart börja de jobbas! Lovely! Jobbade fyra gånger på Biltema i början av september, men sen så blev de hörde jag inte mer från dem. Men igår ringde dem och dem vill ha mig! Tjalala! :D Så jag börjar på fredag och från och med nästa vecka går jag på schema! Här går det undan! Hoppas att SJ hör av sig snart också, vore ju underbart att få jobb där med :) Skulle verkligen vara min grej att jobba där. Och nu är pengastressen över, guuud vad skön....t det ska bli att få lön igen! Och försörja familjen som Ante säger.. Familjen = han och jag.. One big happy family. Firade den goda nyheten med ett par skor :) Hehe.

Har idag har jag ätit lunch med älskling och sen så har jag varit hos mormor med mamma och hjälpt till att sätta upp massa saker för även hon har flyttat. Och sen ikväll är det jag och Ante som ska borra i väggar här och grejer.. Är dödsless på allt snickrande, jag har inte tålamod för sånt så jag skulle aldrig kunna bli snickare! Mamma och Lasse var här och hjälpte till häromdagen, tack och lov för de. Men än är det inte över.



Nä nu orkar jag inte skriva nå mer. Vad finns de mer att säga? Jag är lycklig, jag älskar min Andreas, jag har världens bästa vänner (efter att ha raderat bort vissa), jag har jobb, jag har körkort inom 2 veckor (förhoppningsvis) och allt bara rullar på! :)

Imorgon blir det körlektion, städa i lägenheten i Granloholm och sen ska jag träna med Cassi och Lina! Inte dåligt ;) Watch out for the three biffs at Ego! ;)

Fierce and love


Freeedag

Jaha, då blev de utgång då! Helt oplanerat, haha. Det är då de blir som bäst!

Vid fem fyra kom Ante hem med Micke och en till kille från jobbet. Sen kom även Emelie hit! Sen drog dem med taxi för att äta med jobbet och gå på vinprovning och grejer :) Då blev jag själv :( Då var det inte tänkt att jag skulle ut, kände inte riktigt för de. Men nu verkar vinden ha vänt, haha. ALLA skulle ut. Och då kan ju inte jag vara sämre? ;)


Linda ringde för en stund sen... "Duscha och gör dig klar för vi ska ut!". Vad ska man säga då? Nej? Haha, inte en chans. Så hon och Petra kommer hit snart :) Snart = 3 timmar... Känner jag min vän Linda rätt så, haha.


Nu ska jag sätta på bra musik och gå till bolaget för att hitta något gott att dricka :) Bolaget a.k.a mitt och Antes förråd...... Hehe, där behöver man inte visa leg minsann ;) Jaja, ses ute!

Ja, jag vet, jag är sjukt tråkig som inte lägger upp nå bilder. Men de beror på...att jag inte har några. Haha!

Fierce and love


Grrr....

Skrev ett lång agg-inlägg men efter moget övervägande så valde jag att låta de ligga bland utkasten ;) Blir så sjukt argggg!!!! Att människor inte kan lämna en ifred?! Vad är problemet? Samtidigt tycker jag synd om er, ni kan fan inte må bra så som ni håller på, psyket erat måste ju snart falla ihop till en hög! Och en förklaring till er avundsjuka söndersupade spackelfjortisar: NEJ, det är inte dåligt mellan mig och Andreas! Och NEJ, jag är inte svartsjuk! Så synd för er! Tsss, snart får man väl ett mejl på Facebook, "jag vet att du mena mig så vad har jag nu gjort dig?" men vet du vad - jag bryr mig inte. Lev ditt patetiska liv om du vill de. Och ni andra med. De är bara synd om er. Mig eller någon annan kan ni inte lura, så försök er inte ens på det. Stackare..........

Fierce and love

Arbetslös tjej söker hobby

Tjena mittbena!

Vilket liv jag har. Jag är en riktig hemma"fru". Håller just nu på att tvätta och sen måste jag ner till ICA och köpa lite grejer. Nummer ett på listan att köpa: Cola. Otippat, älskling.

Inte så mycket har hänt sen sist, dagarna ser likadana ut hela tiden. Jag sköter alla hemmasysslor medan älskling jobbar, tränar och är hemma vid sju. Så ser varje dag ut. Kul?! Skulle vilja komma bort och bara göra roliga saker. Suger att älskling inte har semester förrän om typ 10 månader... Önskar att helgerna var längre så att man hann åka iväg och göra något :(

I veckan har jag fått hjälp med att flytta de allra viktigaste, typ kläder och sånt som man använder varje dag. Har 3-4 stora IKEA-kassar med kläder, har tömt ungefär 2 stycken och garderoben är full... :'( Känns som om man måste hiva iväg lite kläder... Suck :( Men använder dem sjukt sällan, men vill inte ångra mig senare om jag slänger skiten :( Dilemma...

Igår åkte jag och älskling på ICA Maxi efter han tränat, handlade lite mat. Den här gången var de hans tur att betala... Weeei, hehe... Han köpte även ett spel till Xboxet. FIFA 11, ni kan ju tänka er hur social han är när han sitter och spelar de?! Låg typ hela kvällen och kollade på igår.. Vad ska jag hitta på medan han spelar? Kan inte sitta vid datorn eftersom vi har kopplat den till TV-skärmen... Jag läser inte böcker, det suger... Måste skaffa en "medan-pojkvännen-spelar-tvspel-hobby".

Äntligen har jag fått mina klockor som jag beställde i augusti (!!!) från Ebay. Blev ett jävla strul med dem där, de gick först inte igenom tullen och fråga mig inte varför... Men nu är dem mina! Fyra stycken likadana i olika färger :) Kanske kommer upp nån bild på dem!

Nej opps attans skit, måste hämta tvätten!!

Fierce and love


Illa, Elin...

Ärligt, jag är värdelös på att uppdatera... Men så som jag flyger och far överallt så har jag inte så mkt tid att skriva. Eller jo, jag har all tid i världen, men jag tar mig inte tid.. Tadaaa.

Just nu är jag hemma hos älskling. Han åkte iväg till Dalarna ihelgen för att hälsa på två stycken som de lärde känna i Turkiet. Jag följde inte med denna gång, kan kanske vara lite skönt att ha lite ensamtid också? :)

Har väl hänt lite sen sist, men inte överdrivet mycket. Har varit på arbetsintervjuer och på onsdag är det dags för ännu en intervju! :) Det rullar på minsann! Har gett upp blonderiet och numera är jag brun i hövve (äkta norrländska) igen. Igår var jag "hemma" och kollade på film, "Titta, han snackar". Haha, satt och skrattade för mig själv, så söt unge i den filmen. Och dåliga skämt, sånadär som jag garvar åt...

Ikväll vetefan vad som händer. Kanske man åker iväg och är med Sandra en sväng, man vet aldrig vad vi två hittar på! Haha.

Nää, mat står på schemat!

Hörs väl om sisådär en månad igen, haha.

RSS 2.0