Avskedsfest!

Nu kör vi! Amanda och Johanna drar till Norge på måndag, så nu kör vi all in sista helgen tillsammans på ett tag! Puss!


Helg!

Denna dag har jag längtat efter! Är ledig idag och imorgon, lycka! Att vara ledig två dagar i rad gör en överlycklig nuförtiden... Haha.

Sov hos Kikki inatt, har varit på Birsta en sväng med henne och Robin. Är nu hemma hos Kikki igen, Amanda och Johanna har nu också joinat oss! :) Är rena rama smink- och hårsalongen här ;) Själv är jag klar....... Jag är alltid klar först...... Har inte tålamod att fixa mig i längre än 30 min (a)

Sitter och väntar på pizza, sen kör vi! :) Får se vart de bär av ikväll, ut och röja ska vi iallafall! :D

Justja, färgade håret igår.... Blev väl sisådär, men utväxten är borta iallafall, haha...


Hos Limpan

Sitter hos Linda just nu, ska sova här inatt. Jobbade igår och idag, har varit helt slut så har mest bara slappat efter jobbet. Imorgon är det dags för 7-16.30 igen, sen gör jag helg!! :) Ska bli underbaaaaart. Jobb 9 av 10 dagar får räcka... Känner att hjärnan inte hänger med riktigt.. Ska bli väldigt behövligt med 2 dagar ledigt :)

Nu ska jag duscha och sen ska vi soooova :D hej å hå

Just ja, har en ny medlem till familjen! :) lilla Sassi!


Måndag igen då...

Herregud vad tiden går fort.. Måndag igen, känns helt okej ändå med tanke på helgens bravader, haha! Sjukt roliga och galna bravader! Fredagen - spårad. Lördagen - spårad. Tack alla ni som gjorde helgen till en av dem bästa på länge <3

Igår var jag mer eller mindre död efter en galen helg med lite sömn. Tröck pizza med Kikki, tog en nap och sen var de jobb 16.30-21.30. Köpte sen med mig mat till Kikki, tjockade i oss de, såg på film och sen slocknade jag. Ovaggat vill jag lova.

Sitter just nu på jobbet och har lunch. Får se vad resten av dagen har att erbjuda. Imorgon är de jobb 7-16.30 igen.. Varit ledig 9 dagar denna månad... Men jag klagar inte! :)

Bjuder på lite bilder från helgen!


Då kör vi igen!

Nu är gårdagen glömd, haha. Nu är de stugfest!


Nu är det slut på veckan...

...de är dags för fredagsfeeeeeest ;) Eller nja, jag har inte helg än. Sitter på jobbet och har lunch, slutar halv fem. SEN blir de helg och fest ;) Kommer nog bli en bra kväll, i have a good feeling ;)

Igår jobbade jag till halv fem, hämtade sen upp Ida och söta Jamie :) fick låna Lindas bil till Birsta där vi åt och bara gick runt och fönstershoppade :) Åkte sen hem till Linda, lämnade Jamie och hängde där ett tag innan jag och Ida åkte hem till henne och sov. Bra dag igår med andra ord :)

Nä nu ska jag in och göra lite nytta. Håller på att frysa ihjäl trots att jag har tjocktröja, vinterjacka och halsduk.... Hoppas för Guds skull att jag inte håller på att bli sjuk... Har varken tid eller råd!

Puss på er, syns i vimlet!

Bild på Jamie från igår :) Söt jäkla unge!


Tisdag

Sov hos Dahlströms inatt, klev upp imorse och åkte iväg på en föreläsning om jobb utomlands! Jaaaa jag är sugen på att sticka iväg igen ;) Är nu tillbaka här i Granloholm, nu blir de sen frukost med Ida! :) Jobb 16.30-21.30 ikväll, hörs!


Chillaxar

Nu var det bra längesen jag bloggade känner jag! Hänt grymt mycket sen jag skrev sist, men det tillhör det förflutna, nu tar jag nya tag! :)

Sitter just nu hos fam. Dahlström med Ida, vi sitter mittemot varandra och spelar mot varann på SongPop, hahaha... Har man lite att göra så har man ;)

Idag blev jag iPhone-ägare, wiiiieee! Min blev ju stulen i London, sen dess har jag kört med en halvt värdelös BlackBerry.... Får hoppas att ingen snor åt sig denna telefon också!!..


RSS 2.0