Stick och brinn

Så som jag känner nu har jag aldrig känt förut. Jag börjar se en bild som avbildar den personen jag var rädd för att du var. Ni är alla likadana. Döljer en massa för att de ska se bra ut, ljuger och hela den där biten. Vart har den människan som jag lärde känna tagit vägen? Vem har du blivit? Från att vara så snäll och go till att bete sig som en omogen, äcklig idiot? Vad är problemet med att vara snäll, äkta och ärlig?! Förstår mig inte på människor. Jag har ingen rätt att skälla på dig, men jag har rätt att känna ett stort svek. Jag vill inte veta av dig nå mer och hoppas att du försvinner och aldrig mer kommer tillbaka. Mitt liv är så mycket bättre när du inte är en del av det.

Lurad. Besviken. Äcklad. Förvirrad.
Men ack så glad att det äntligen är över.

Home sweet home!

Då var man hemma igen då!

Skriver om kryssningen någon annan gång, känner inte att jag har tid just nu!

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)


Dagen D

Wei, jag har snart packat klart. Har en stor väska, men den var visst inte tillräckligt stor. Kommer måste bära lite i en till väska, suck. Min hårfön tar upp typ halva väskan, för den är ju sååå liten. NOT.

Känns som om det här kommer bli en ganska sömnlös natt. Vill bara att det ska vara torsdag morgon nu. Sen så kan det gärna få bli 10 juni, studentdagen och sen så kan de bli sommar och sen färdas fram till att man är typ 23år så att man kanske kan förenas med förhoppningsvis en mogen människa! Ish.

Imorgon ska mamma hämta upp mig, köra mig till Henke och hämta min kavaj och sen så ska vi brudar köpa subway-macka till bussen. Hoppas inte de blir en massa förseningar pga. vädret nu bara.

Hinner nog inte skriva nå mer imorgonbitti, lär ju ha en massa att göra ändå. Hoppas alla har de trevligt på jobben och på skolan medan vi har roligt :D MOHAHA!

Åbo - here we come!!! :D
Dessa två qvinnor + Angelica såklart! ♥



/En förväntansfull Elin

It's hard

Har suttit och snackat med mitt ex på msn nu en stund. Han skickade bilder på deras nya hundvalp, hur söt som helst. När vi var tillsammans beslutade dem att köpa den och jag hade verkligen sett fram emot att dela det ögonblicket med honom. Men nu när jag inte är en del av det så är det jobbigt. Jag började faktiskt gråta när jag såg bilderna och tänkte på vad jag missar. Vi pratade om att om några år skulle vi köpa en hund tillsammans - en golden, just som denna. Det gör ont. Det är sjukt vad lite som kan göra en ledsen nuförtiden.

Det behövs ingenting för att hjärtat ska hoppa ur kroppen dessa dagar.

En dag kvar!

Blev inge mer bloggande igår kväll, b-rudarna uppehöll mig, hehe.
Igår åkte jag först och handlade med mamma, syster och Robban, så nu är mitt kylskåp fullt med mat :) Tack mamma! ♥ Jag har helt klart världens bästa föräldrar.

Sen så gick jag på stan en stund med Kaj och Johanna, efter det mötte vi upp Angelica på Bite line! Mums. Pizzan Golden gate där är sjukt värd pengarna, mumsmumsmums. Var där ett bra tag och gick strax innan Timrå-Frölunda. Jag och Kaj spelade även på automaterna. Vi dubblande två gånger och när jag skulle dubbla tredje gången så puttade hon mig så jag tröck på den bredvid jag tänkte trycka på och tack vare det så förlorade vi allt! :( Haha.

Åkte med Angelica hem till mig :) Vi fixade naglar, lade ansiktsmasker och bara myste! Slingade även Johannas hår med hätta, vi drog ut hår ur hålen så hon skrek, haha! Och då menar jag drog ;) Vi hade jätteroligt åt det, haha. Vi tio åkte Angelica och Johanna hem, men Kaj sov hos mig! Vi var vakna till två, snackade skit och knasade oss som vanligt, haha. Hon är ju som hon är. KNÄPP! Det är det som gör dig så speciell, Kaj :)

Vi missade även bussen imorse. Vi hade gott om tid på oss, men så segade vi på så att vi missade den. Typiskt. Kom till skolan och hade svenska, dryg lektion. Har precis ätit lunch med Mary och hennes kompis. Slutar runt fyra idag, då blir det nog att kolla lite på stan och sen åka hem och packa! Imorgon åker vi :D Legendariskt!

Den här kvällen kommer bli jättedryg... Kommer bara vänta på att klockan ska ticka... :( Vill att det ska bli torsdag NU.

Bloggar mer ikväll då jag har tråkigt. Och kommer nog ett morgoninlägg innan jag åker imorgon. IIIHHH LÄNGTAR!

Hejåhå


Schemabomb

Tjabba tjena hallå.

Ledig idag då, sjukt värt. Vaknade imorse utav att Mary ringde, hehe. Hon kom hem till mig och så har vi käkat brunch. Hon såg på medan jag sov en stund också, hehe. Nu har hon åkt till skolan igen, buhu.

Nu ska jag städa, sen så måste jag göra mig iordning för att åka till stan. Har hela dagen uppbokad.
Jag bloggar nog mer ikväll.

Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart
Inte världens nyaste låt men ack så bra.

Nattinlägg

Hej... Jag kan inte sova.. Nej. Det går inte. Tur att man är ledig från skolan imorgon då, höhö.

Som idag då! Jag sov ett bra tag, sen så tog jag, syster och Robban bussen till Birsta. Han skulle jobba men jag och shorty tog en sväng på Birsta City ;) Jag lämnade tillbaka några leggins som såg ut som skräp på kroppen. Handlade även mjölk. Hehe, mums. Mjölk är underskattat! (skulle haft en gilla-knapp här nu)

Efter Birsta-trippen var jag hemma hos syster! Åt mat och kollade på Paradise Hotel. Åh, less jag blev när Stefan åkte ut :( Han var min favvo. För han är ju så ful... Eller!? Tror inte de va 8-|

På vägen hem pratade jag med Ante i telefon, surrade om lite allt möjligt. Kul att höra hans röst igen, höra att han lever liksom. Tvivlar inte en sekund på att han lever som faen, men aa. Han stortrivs nog.

Sen halv tolv har jag suttit och laddat ner musik och lagt in de på ipoden. Måste ju ha musik till bussresan, annars blir jag ju knasig.

Idag (tisdag) ska jag först få besök av Mary mitt på dagen, handla mat med mamma, gå på stan med Johanna, Kaj och Angelica och också äta med dem. Sen ska vi ha myskväll hos mig och så ska de sova över :) Mys, säger jag bara.

Njuter till Rihanna - Te amo just nu. Den låten är så mysig.
Gud vad mycket mysande det blev här nu.
Kanske ska ha en mysig dejt med kudden nu? Det är ingen dum idé.

God natt och sov så gott säger nattugglan Elin, bah.


Måndag 25 januari. Lönen har nu kommit och jag har varit singel i en månad. Puss på det!

 

:'(

Slutet på kvällen kunde i princip inte blivit värre. Sitter nu och gråter för mig själv, jag blev så överväldigad. Livet är så jävla orättvist!!! :'( Hur kan det ha blivit såhär? Varför just du?! Den snällaste och mest godhjärtade människan på denna jord?!?! :'( Fan ta dehär. Jag finner inga ord för hur jävligt dehär känns. Du är värd allt, men så blir det såhär?

Jag kommer snart och hälsar på dig, det lovar jag.

Kärlek i massor /din Bandis


Slut på den helgen, då!

Och äntligen tvättat klart. Huh. Jag hade säkert halva garderoben i tvättkorgen, skönt att kunna klä sig som folk igen.

Idag var pappa förbi en sväng för att hjälpa mig att bära upp alla kartonger och strunt till förrådet. Det var välbehövligt. Och så kollade han på trav hemma hos mig. Är trav en sport? Vilket fall som helst så är det sjukt tråkigt att kolla på.

Imorgon är det måndag. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Snackade om att äta lunch med Cassi. De vore mys att umgås lite med den bruden. Måste plugga och handla mat imorgon, blä. Åhhh, vet ni vad jag kom på nu! Lönen kommer imorgon! Jippiiiieee! Nu blev jag genast mycket gladare. Kom måndag, kom!

Tänkte gnaga lite majs nuja. Kanske finns det något bra program på tv? Tveksamt. Lär bli en film på datorn. Wall-e låter lockande. Särskilt när det är den enda filmen på min dator, hehe.

God natt då alla turturduvor!
Usch, jag avskyr kärlek.
Men jag är inte bitter.

Hmm. Sov gott.

Bilder från Henkes fest! Se och njut.

  NI ÄR BÄST ♥

Dagens sanning

Dagens syn på förhållanden är så jävla sjuka. Har man en pojkvän så ska man inte kunna förvänta sig att han är trogen. Det är helt sjukt och så jäkla fel. Så känner jag iallafall att killar i min ålder beter sig. Har varit med om två fall bara idag. De spelar ett så fult och idiotiskt spel mot sina flickvänner så jag har lust att spy på dem. Jag känner mig personligen ganska träffad när det gäller mitt senaste förhållande. Och det är det många fler som bör göra. Stora kräk, det är vad ni är!

Usch. Fy. Blä. Det är en av anledningarna till att jag är singel nu, nu slipper jag vara ett offer i spelet och på så vis bli sårad. *blänger på dig*


Inflyttnings-/födelsedagsfest!

God morgon. Klockan är snart två och jag säger god morgon, det är inte okej. Eller kanske, med tanke på att jag somnade vid fem inatt.

Kvällen tillbringade vi hos Henke i Finsta! Jag och Mary åkte med Pallo som så snällt skjutsade oss trots att han bara fick en tjuga, haha! Värsta taskigt. Mutade honom däremot att han skulle få mer om han kommer när jag fyller år. Mahaha!

Hade en sjukt rolig kväll, vart ska jag börja? Vad hände, eller rättare sagt, vad hände inte? Haha! På den bra biten alltså. Hände så mycket så jag nästan inte kommer ihåg. Ser fram emot alla vackra taggningar som lär komma idag eller typ imorgon, hoho. När vi sjunger karaoke, när jag sjunger duett med Mattias och en massa knas. Oj oj. Jag är så sjukt hes idag, alltså.

Sen så tog vi taxi till stan och åt på Donken, mums. Efter att ha pratat med en sovande zombie och cyklat in i en kant av snö så började vi våran vandring mot Granloholm. JA, jag gick hem. Men inte ensam, så klart. Kaj och Mariam gick också. Mattias gick däremot ensam hem! Dumma han. Men skickade ett sms till honom och frågade hur det gick och han lever! Jippie.

När jag kom hem tvättade jag händerna som luktade tequila, tog bort salt innanför bh:n, stog på tvn och la mig i sängen med yohgurt och flingor. Jag var nämligen Henkes personliga bartender. Haha. När jag låg i sängen kollade jag igenom sms jag skickat/fått, inte snygga. Slocknade runt fem, överlycklig över att vara ledig dagen efter!!!

Idag ska jag plugga, städa, bära upp saker till förrådet och tvätta. Och ja, den här gången ska det bli gjort.

Oh no, idag är det söndag. Det betyder att det är måndag imorgon. Blääää.

Ska äta frulle nu. Peace

Bilder från kvällen kommer!

Är den nå snygg, elle?!



Vill haaa......

I väntans tider

Jag har inte städat. Jag har inte pluggat. Jag har bara varit sååå slööö. Skönt, hihi.

Runt åtta kommer Pallo och hämtar mig och sen så ska vi plocka upp Mary. Sen så blir de party :) Har ingenting att göra så har börjat sminkat mig och så nu, typ sådär två timmar innan.. Visst, jag är seg, men inte så seg. Men vad ska man göra om man är uttråkad..

Lär ju knäppas en del bilden och dem lär ju jag lägga ut ;)

Vad klockan går sakta.. Bli åttaaaaaa, snällaaaa?

Det är lätt att vara efterklok

Inte förrän nu efteråt ser man vad man egentligen höll på med. Fan, så blind jag var. Nu så skäms jag och jag förstår inte vad jag tänkte med. Jag skäms inte över mig, jag skäms över dig och hur jag kunnat stått kvar vid din sida trots att du var ett svin. Det var ju liksom inte värt de? Långt ifrån värt de. De är så skönt just nu. Tänk så mycket tid jag ägnat åt en massa skit, helt sjukt. Hur kunde jag vara så blind, när jag visste innerst inne att du var en omogen, respektlös idiot?

Så skönt att de här har hänt. Så skönt.

Fiesta!

GRATTIS TILL KHADIJE SOM KLARADE KÖRKORTET IGÅR!!! ♥ hoppas du hittar en bra bil snabbt så vi kan brumma runt på vägarna snart, hihi.

Jobb igår då, tog bussen hem till den glade körkortskvinnan och hennes syster och där var också Ingrid och deras tremänning, eller nått! Skulle kolla på film, men datorn stängdes av hela tiden av någon konstig anledning, haha. Slutade med att vi satt i vardagsrummet och tjoade. Haha, ni är så knäppa. Bilder kommer, om ni nu vågar kolla på dem... Haha, inte snyggt!

Sov där och vaknade av att Kaj hade panik vid tjugo över sex, hon skulle åka och jobba och skulle öppna och tydligen så stod Klas ute och väntade på henne. Kvinnan var så trött så hon inte hade hört väckarklockan, höhö. Jag somnade om, vaknade av att Mariam skrek på mig och Ingrid och då var det bara att kliva upp! Gick hem och är nu hemma. Faktiskt skönt att ta en promenad :)

Nu ska jag sätta mig och plugga och sen städa lite här hemma innan brudarna kommer. Sen ikväll åker vi till Henke! Födelsedags-/inflyttningsfest där :) Wie wie, kul kul.

Bäst man sätter igång då!

Vill bara säga en sak.
Många vet inte vad lycka är. Dem säger att de är lyckliga men de vet inte egentligen vad det innebär. Lycka är inte när man slipper bråk ena dagen eller när ett förhållande bygger på en massa villkor. Lycka är när man har det man behöver för att må bra och man har lyckats lämnat det dåliga bakom sig. Jag är lycklig nu och det var länge sen jag mådde såhär bra. Jag har varit blind så länge och jag är inte ensam. Inse hur det ligger till och gör något åt det, eller lid. Your choise

Fredag

Jaha, där kraschade dem planerna. Issa ringde precis och jag ska jobba 16-20. Åh, jag som verkligen kände för att träna. Fast jag vill verkligen ha mer pengar så då är de bara att tacka ja till mer timmar! Hade ju inget inplanerat efter träningen ändå, så. Känner mig dum mot Mary :( men hon är en bra vän och säger att de är lugnt :)

Snyggt att mina kläder ligger någonstans i min tvättkorg. Mums.

Så nu är de snabbpluggning innan jag tar bussen till Birsta idag igen då!

C U later, aligator

Ooops!

Det blev inge mer skrivande igår kväll, bad girl.

Efter skolan igår så åkte jag ut till jobbet med Kaj och åt, inge jobb för mig den gången! Efter ett tag kom syster och Mary och vi gick till Mediamarkt där jag köpte nya hörlurar till ipoden. Dem är jättefräna! Hihi, ska nog knäppa kort på dem så ska ni få se. Kostade 99:- också, inte alls farligt dyrt.

Sen så gick vi ner på Birsta city. Jag köpte leggins och sånt där välbehövligt. Tror nästan jag ska lämna tillbaka en förpackning med två, blir så mycket pengar och de finns annat som pengarna ska räcka till. Aj aj, vad gammal jag lät där...

När klockan blivit en del så åkte Mary och jag hem till mig och hon diskade åt mig, puss på henne för de! :*

Vi gick ut en sväng med Douglas, Fischers hund, men sen var de dags för Mary att åka hem :( Efter att ha gått en bit så gick jag till Fischer, kollade på The Benchwarmers och det slutade med att jag slocknade hemma hos honom, haha. Jag vaknade upp vid fyra utav att jag drömde att någon hade tagit sig in hemma hos mig och tagit allt värdefullt och som betydde något för mig. Hua.

Gick hem till mig imorse och gjorde mig iordning lite, sen så var de dags för Matte C halv nio. Jag tror faktiskt att jag börjat haja en del! Wie. Sen så åt jag lunch med Adam, blev en del deeptalk om hur killar är och tjejer och allt sånt :) Sen så joinade även Mary oss!

Idrotten efter lunch var väldigt onödig. Min lärare sa "hej Elin, du är VG i idrott, så du vet" sen så var den lektionen över. Öh? Så nu är jag hemma, klockan är strax efter ett liksom. Väntar på att Mary ska sluta skolan så att vi kan åka och träna. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det finns så mycket att välja på, men man ska veta vad man vill göra också. Hm. Beslutsångest...

Nu måste jag skriva klar en skoluppgift som läraren gärna ville ha in idag. Bra att han kom med de idag. Pära...

/Masssssa kramar från en glad Elin


En vecka kvar

Sitter på skolan och har ap-tråkigt. Ska snart äta lunch med Mary och efter skolan ska hon med mig hem en sväng, efter det vetefan. Finns säkert något viktigt att göra, kruxet är bara att de är tråkigt. Typ plugga, städa.

Ikväll/natt blir det nog iallafall att kolla på film med laxen, han fick för sig att göra de igår.. Han kom med det förslaget strax efter tolv. Ingen bra planering, haha. Somnade vid typ ett eftersom två personer uppehöll mig med en massa sms...! Men jag får skylla mig själv för jag svarade, haha.

Ska göra någon nytta nu. Skriver mer ikväll ♥

B-rudarnas planering

Eller ja, iallafall min. FULLT.

22 jan - träna med Mary, efter det måste jag till Birsta och köpa nya hörlurar!
23 jan - Henkes födelsedags-/inflyttningsfest. Me like a lot.
24 jan - tvätta. Kul.
25 jan - LÖN. Handla mat. Mums.
26 jan - stan, Bite line och tjejkväll med övernattning hos mig!
27 jan - packa och plugga. Smutt!
28 jan - köpa Subway-macka och ta med på bussen till Sthlm! Kryssning till Åbo med Kaj, Johanna och Angelica! Kommer blir en underbar dag.. kväll.. natt....... ♥♥♥
29 jan - nästan hela dagen går åt att åka hemåt.
30 jan - parteeey
31 jan - lata mig utav bara helskotta!

Som ni ser så har jag mitt att göra resten av månaden...

Men SJUKT ROLIGT slut på månaden!

Februari är proppat med folk som fyller år, kulkulkulkul! (Y)




Enda bilden som knäpptes då vi åkte färja till Tallinn hösten -08. Min söta lilla bror som då skulle fylla 7 år.

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på skitprogram på tv.

Pusssss! /Elin

BUUU!

Ja, här kommer det mera, Mary! Hihi.

Elva uppdateringar igår. Tycker jag var duktigt av mig, haha. Dock handlade typ hälften om massa skit på två rader, men de räknas dem med! Hihi.

Idag ställde jag klockan på halv nio, inte särskilt smart eftersom jag sen insåg att jag började halv ett. Mary kom till mig och sov i min säng till elva, trött tjej som hade varit på specialidrotten på morgonen! Vi tog bussen till skolan och åt lunch och sen var det bara att sätta igång med plugget. Dock bara två och en halv lektion, smutt som bara den.

Efter skolan gick jag och mötte upp Johanna, sen kom även Mary. Jag köpte lösnaglar, strumpor, mascara, frukost och hårfärg! Sen åkte vi hem till mig och jag färgade Marys hår! De blev fiiiint! Väldigt mörkt med lite skimrande blått. Fränt, hon passade i det :) Alltså inte emo-blått, utan de skimrar blått i ljuset. Sen tog hon ett språng till bussen för att åka till skolan igen för öppet hus. Kul, yao. Njaaaa.

Då färgade Johanna håret på mig, har nyss sköljt ur det så vet inte riktigt hur det blev men färgen ser bra ut :) Typ samma som förut men lite mer röd/lila skimring. Blir nog bra! :) Jag har så pass tunnt hår så en förpackning hårfärg räcker till både mitt hår och tre träns med löshår... Sug på de.

Johanna åkte hem för 40 min sen, så nu sitter jag här och lyssnar på musik. Very najs, very najs.

Nu ska jag nog skölja ur löshåret!

20 februari blir det att fira mig!!! Vilka är sugna? ;)

God natt ♥

Sov gott.

Ser fram emot en dag imorgon tillsammans med Mary och Johanna.

PUSSSSSS ♥



Old times...

Har precis suttit och kollat igenom mina bilder på bilddagboken, är inte aktiv där längre för jag tycker att Facebook är så jäkla mycket bättre. Hittade en massa gamla bilder, från 2007 till tidigt 2009. La upp dem på Facebook, fast vissa bilder kan man ju inte lägga upp för då blir det ju ett jäkla liv kan jag tänka mig, dock inte från den man kanske tror. Finns mycket fjollor där ute som reagerar muppigt.

Hade inte direkt något att göra ikväll så tänkte göra lite nytta. Hittade ett "spel" där man lär sig om trafiken och så, typ trafikregler och sånt. Dock vägrade skivan funka i min dator. Blä. Besviken man blev.

Istället har jag suttit och mixtrat med alla listor och vad man ska göra och köpa osv. En massa! Har mycket att se fram emot nu. Lovely.

Jag ser livet med helt andra ögon nu.
Det är lätt hänt att man sätter sig på ett tåg som man är övertygad om att de är rätt tåg. Men sen när man kommit en bit på väg så inser man att de kanske inte var de? Man hoppar av tåget och tar ett annat och känner på en gång, de här är rätt tåg. Det är denhär vägen jag ska ta.

Jag kanske är lite djup, men någon kanske fattar. Slösa inte bort era liv, man är bara ung en gång i livet. Sitt inte vid köksbordet när du är 40 år och ångrar att du inte tog vara på ungdomen. Livet är en resa, men var inte borta alltför länge, för då missar du allt de andra som hör livet till på hemmaplan.

Jag har hittat min plats nu. Nu vet jag vem jag är. Ensam är stark, så många sidor av mig som har kommit fram den senaste tiden. Äntligen känner jag mig hemma. Jag har börjat fått andra intressen och börjat koncentrera mig på helt andra saker, som skolan, vännerna och träning. Jag trodde jag hade allt jag ville ha förut, men nu vet jag att jag hela tiden hade fel. Think about it...

Lev livet ♥ det är vad de är till för, eller hur?


Nu har jag tapetserat i mitt kök!

Här ser man den blåa gräsliga väggen. Jag poserar fram den lite snyggt sådär.

FÖRE:






UNDER TAPETSERINGEN:





EFTER:

 


Är man inte duktig, så säg? :) Dock inte klart! Fortsättning följer...

(8)

Känner för lite depp-musik just nu. Observera att jag inte är deppig.

Lars Winnerbäck - Faller
Switchfoot - Only Hope
Coldplay - The Scientist (acustic)
Roger Bart - Go The Distance

Den som kan komma på var den sista låten kommer ifrån ska få ett pris! :)

Rättare sagt ett grattis...


Techno...

Hm. Nu går det inge bra för mig. Spotify dampar. Facebook dampar. Photoshop dampar. Känns som om den tre år äldre Holfelt får kommer över någon dag och hjälpa stackars mig!!!

Jag vill också vara teknisk. Bläää.

Äntligen har jag hittat en klänning!

Skickade nyss efter denhär snygga och prisvärda älsklingen! Klänningen hade kostat 349:- och kostar nu 175:- på Nelly.com. Sjukt värt.


Älskar dig


Loser! :)

Såhär go' och gla' var Kaj efter att hon förlorade pokern igår. Haha.

STRAFFET: Stå på en stol på min balkong i en kvart med byxorna nerdragna.

It sucks to be Kaj, haha!



Kaj klär av sig.         Kaj kliver upp på stolen.

    

Kaj fryser.              Kaj är ledsen och ångrar att hon jävlades med poker-Elin, haha.

Keep it goin' louder

Då var man hemma igen då. Har varit en skön dag idag. Kaj kom hit vid halv ett, då tog jag en dusch och de tycker hon tydligen var jättesocialt med tanke på vad hon skrev i sin blogg, haha.

Vid två tog vi bussen till stan där vi av ren slump träffade på Mary. Hon hade inget att göra så hon hängde med oss till Birsta. Där åt vi och så, sen så var det dags för Kaj att börja jobba. Då tog jag och Mary bussen hemåt, sen dess har jag bara myyyst med mig själv.

By the way, jag hittade min kamerasladd. Den låg i byrån. Jag måste vara världssämst på att leta, för jag kollade där typ tre gånger. Hmm, typiskt mig.

Mycket står på schemat nu, oj oj oj. För en gångs skull är det roliga saker! Inte en massa plugg plugg plugg.

Och eftersom jag hittade sladden så har jag lagt in bilder! Hihi. Dem kommer snart, tihi.

Jag har ett problem. När jag lyssnar på musik på Spotify så kommer det ibland upp en gul moj där uppe där det står: There is a problem with your sound card. Spotify can't play music. Eh? Vad ska jag göra?! Hjälp mig någon, det är jätteirriterande!

HJÄÄÄLP.

WEI!

JAAA! Jag klarade av alla kurser den här terminen! Skönt som bara satan!

Det var värt att plugga till fyra på nätterna! För fan vad skönt att bli kvitt skiten :)

?!

Vaaart har jag gjort av min kamerasladd?! Ah, trött jag blir. Skulle lägga in massa roliga bilder på datorn, men lycka till utan sladd. Trött jag blir. För något år sedan var jag världens slarvigaste, tappade bort saker i princip varje dag. Men nu på senare tid att jag fått stenkoll på alla saker. Är det på väg att vända nu, eller... Grrrrr.

If you got something to say, just say it Booty Luv - Say it

Morsning!

GUD så skönt det var att sova. Vaknade runt halv tolv, smutt som bara den.

Som vanligt så sprack mina planer för dagen. Ska vara med Kaj tills hon börjar jobba klockan fyra. Sen blir det kanske träna vid halv fem, om jag hinner. Men lär ju inte göra de.

Jag fyller år om mindre än en månad och jag har lite bekymmer. Jag har kompisar i så många olika gäng så det blir väldans mycket folk. Så jag funderar på att dela upp de på två helger. Eller? Typ 12e och 20e februari? Åh, beslutsångest.

Sen så stör jag mig sjukt mycket på folk som inte står för de dem gör. Passar just nu in på två falska människor, en påfågelgronk och en annaaan... Bara för att inte dem står för sitt så är det jag som får skiten. Men jag skakar bara på huvudet och förundras över hur svarta dem är inuti. Är trött på att ha psykos runt omkring mig. Tur att dem är ute ur mitt liv nu :)

Snart kommer Kaj, tydligen. Opps. Dags att hoppa in i duschen då, kanske? Jao.

/Elin

When love takes over...  :)

Skrikig och skrattig måndagskväll


Paranormal Activity - se den, men för fan inte själv. Ha alla lampor tända, eller ännu smartare, se den mitt på ljusa dagen. Vi satt på helspänn hela filmen, jag var livrädd. Och allt var så verkligt. Vi var till och med tvungna att gå in på youtube och kolla så att dem levde, haha. Mer än så säger jag inte. Men se den!

Vi spelade även poker, vem vann? Rätt gissat. Inte Kaj, haha. De stod mellan mig och Kaj på slutet, jag hade nästan inga marker men det slutade med att jag spelade av henne allt och vann! Straffet var att ställa sig på en stol på min balkong med byxorna nerdragna och stå där i en kvart. Haha! Bilder på den frusna Kaj kommer nog upp imorgon ;)

Alla drog för sissådär en timme sen, så nu är jag själv. Gissa hur de känns?! Jag blir rädd av minsta lilla ljud och får för mig att någon andas i mitt öra! Åh nej, jag håller på att bli galen. Åh nej åh nej åh nej.

Nu ska jag nog lägga mig i sängen (och nej Mary, du ligger inte under min säng) och kolla på lite komedi! Behöver skratta lite nu känner jag.

Idag togs ett stort beslut. Och jag vet att det var det enda rätta.

Imorgon är båda lektionerna inställda, ska bli såååå skönt att sova ut. Ska nog flytta sakerna upp till förrådet och kanske träna? Låter vettigt. Fast olikt mig. Men någon gång måste man trotsa sig själv och det man egentligen vill...

Godnatt då, vettja. Eller fröken kommer nog somna vid typ... två?

Ha en trevlig tisdag imorgon med en massa plugg och jobb medan jag sover! Nanana :)

/Elin

Måndagsmys! ♥


Har haft en ganska skön dag idag. Slutade vid två, snurrade runt i stan ett tag och träffade Cassi och surrade lite med teleshopen-grabbarna. Sen kom Kaj och vi gick runt och kollade på lite kläder innan vi tog bussen. Hon åkte hem, men snart kommer hon hit, hihi. Och så kommer alla andra underbaringar. Vi ska kolla på Paranormal Activity som jag laddat ner och så ska vi väl spela poker och mysa :) Ska städa lite här hemma innan dem klampar in. Och så ska jag äta lasagne, wiie.

Måste bara berätta en sak som bevisar att jag är född blondin, haha. Mamma var förbi hos mig medan jag var på skolan för att hämta kläder som jag växt ur. Och så när jag kom hem förut så hade hon köpt förlängningssladdar, glödlampor och sånt där som jag behövde. Och så hade hon köpt pizza och så skrev hon en lapp och la på köksbordet där det stod "Du har pizza i frysen, puss puss". Haha, vad gör Elin då? Jag skrev "Tack" på lappen. Whaaat?! xD

Inte riktigt frisk, nej.


Seg söndag


Jag har verkligen inte gjort ett skit idag. Klev upp två och sen dess har jag bara suttit vid datorn, kollat på film och bråkat i telefon. Och via sms. Folk är ju inte riktigt kloka i huvudet. Och du slutar aldrig att förvåna mig, alltså. Så sjukt irriterande att man inte kan vara ärlig heller, att bara säga som det är, hur jäkla svårt kan det vara? Sjukt besviken och arg på dig nu, dina ord betyder ingenting längre. Aldrig kan man lyssna och tro på dig.

Har suttit och gjort listor på Spotify, så nu sitter jag och poppar bra musik, hehe. Hittade även gammal musik som man glömt bort, sånt som jag lyssnade på för flera år sedan. Major Lazer feat. Nina Sky - Keep it goin' louder spelas just nu, sjukt skön.

Nä, ska väl kanske ta och käka lite och städa lite. Måndagsmys imorgon med älsklingarna. Och så börjar vi med filosofi imorgon... Ser INTE fram emot.

/Elin


En kväll full av skratt!


Gårdagen var helt sjuk. Det var länge sen jag skrattade så mycket, om jag ens gjort de förr! Stängde som sagt på jobbet. Det var jättelugnt, gick omkring och fjollade oss mest. Henke och Putte lyckades få mig skraj över de mesta.. Typ som "Akta bakom dig, skurborsten!". Jag vände mig om i panik. Ja, jag är född blond och blåögd och ja, jag är ganska nojjig..

Kom från jobbet vid halv ett, då åkte jag och Henke till Klas där det var kalas! Hihi. Där var brudarna och en massa andra från jobbet. När vi kom dit så stod Klas granne i vardagsrummet med morgonrocken på, haha. En riktig surgubbe! Han ville att vi skulle sänka musiken. Fast jag hörde inte ens musiken själv. Haft en dålig dag, eller?

Var där max en timme, sen åkte vi till Donken och käkade. Sen skjutsade vi hem Mary till Alnö och efter de droppade vi av Gustav hemma hos honom. Kaj skulle absolut ge honom en hejdå-kram så hon klev ur bilen och då passade vi på att åka för att driva med henne. Vi körde sakta ner och så ser vi Kaj i backspeglarna, haha! Hon sprang som en full pingvin på hal is! Jag kan faktiskt inte förklara hur jäkla roligt det såg ut. Jag, Henke och Mariam satt i bilen och höll på att dö! Haha, så sjukt kul.

Hämtade sen upp Johanna, sen efter att ha kört runt en del behövde vi tanka. Och vem skulle inte hjälpa till? Jo, Kaj såklart :) Sen så pajade hon även listen på Henkes bil! Haha! Dråplig tjej. Vi slutade aldrig skratta!

Sen så skjutsade vi hem Johanna och efter de åkte vi till Gärde. Där skulle jag och Kaj få köra hans bil! :) Kaj började.. Hennes skrik går inte att förklara med ord, men kan jämföra de med skrattet som häxorna ger ifrån sig när de rör i giftet, typ. Haha! Hon ställde sig bredvid en snöhög och skulle backa runt den för att träna, slutade med att bakdelen av bilen var uppkörd i snön, haha! Jag säger som Henke, tur att de där inte var ett butiksfönster.

Efter det var klockan runt tre och de var dags att åka hem. Släppte av Kaj och Mariam innan mig och Kaj tog på sig Henkes mössa och gick. Sen fick Henke ett sms: "Jag har din mossa hahahahahaha". Haha!

Väl hemma hos mig så slocknade jag nästan på en gång. Skönt skönt!

Vill tacka alla för en sjukt rolig kväll, jag hade sjukt ont i magen efter allt skratt! Ni är bäst, helt klart ♥


Jag säger bara en sak - kryssningen kommer bli något att minnas! Haha, allt kan hända. Khadije, Johanna och Angelica, we're gonna make a memory!




Har tyvärr ingen bild på Angelica, men de kan jag ju lova att de blir de ändring på efter resan ;D

/Elin


<3


Ville bara poängtera att jag trivs så jävla bra med mitt liv nu. Jag har mina underbara vänner som alltid finns där och som man alltid har så kul med. Vi kan sitta i en pappkartong i mörkret och ändå ha kul. Det blir det man gör det till. Och vi gör något roligt av allt. Jag trivs så sjukt bra med er, äntligen har jag hittat mina riktiga vänner. Jag älskar att umgås med er, jag har mitt ex som jag lyckas umgås med som vän och det är helt underbart. Jag har allt jag behöver för att må bra, jag har er. Jag lever verkligen livet just nu.

Jag älskar er!





Träningsvärk!


Givetvis har man träningsvärk sen jag och Mary tränade igår. Känns som om hela överkroppen håller på att gå av, typ. Äh, vill man bli fin får man lida pin! Hehe.

Efter träningen gick vi från Nacksta in till stan. Duktiga flickor! Hade inte ätit middag än så var svinhungriga, så vi gick in på Statoil och köpte varsin korv med bröd, haha. Sjukt underskattad "maträtt" faktiskt. Sen åkte jag hem och Mary hem till sig, buhu. Efter ett tag kom pappa förbi hos mig för han ville se hur det blev med tapetseringen. Sen runt halv elva åkte jag med Ante till Donken, haha. Träffade honom på gymmet och vi sa att vi skulle höras senare. Och senare blev halv elva...

Sov hos Ante, palla inte gå hem. Han började jobba kvart i elva så de var bara för mig att kliva upp och han skjutsade hem mig. Men nu är jag trööött. Ska snart slänga i mig lite Blå kiosken-käk som blev över häromdagen, mums. Sen ska jag göra något åt alla jävla grejer som ska upp till förrådet. Orkar inte, men måste.

Klockan fyra börjar jag jobba, slutar runt halv ett. Känns lite tungt med tanke på att nästan alla från jobbet är hos Klas och firar honom. Suck. Hade också velat de. Men aa, jag tjänar pengar och dem gör av med pengar, hihi.

Får se vad som händer efter jobbet då, om jag svänger förbi dem (om dem nu är kvar) eller om jag bara åker hem och sover. Det visar sig väl!

Bäst man sätter igång då! De står nämligen kartonger och påsar överallt..

/Elin




Jag och Mary. Puss på diiiig! ♥

Påfrestande dag..


Det har hänt mycket idag, både på gott och ont.


*Andreas mormor Astrid lämnade oss idag... Riktigt tråkigt, tyvärr är de så de är, livet är ju orättvist som känt är. Tänker på alla som sörjer, och dem personerna betyder väldigt mycket för mig och hon har varit en del av mitt liv och mitt hjärta hoppade ur kroppen när Andreas berättade att hon avlidit. Vila i frid :(

*Har haft tre mördarprov idag, hoppas hoppas hoppas att de går rätt väg!
*Har tapetserat om köket och suttit upp två hyllor, riktigt fint! Bilder kommer.
*Jag har fått igång mitt nya internet! Så nu jäklar går de fort när Elin är ute och surfar :)


På tal om surfar...


Imorgon ska jag vara med Mary ;) Vi ska träna, hihi. Då jävlar ska döfläsket få röra lite på sig. Efter de, ja, vad ska jag göra då? Det har jag ingen aning om. Men det brukar lösa sig på ett eller annat vis.


Nu ska jag ladda ner lite trevligheter, har ju värsta internet i några månader nu så lika bra att sätta igång dirr! :D

Tänker på er. ♥

/Elin


R.I.P

Vila i frid Astrid. Du kommer alltid att finnas kvar bland din familj och även jag tänker på dig.

Morrnmorrn!


Kan inte påstå att den har morgonen har varit en god morgon, näe. Vaknade halv tio, trött som ett as klev jag upp och hann med bussen som gick kvart i. Kommer till skolan, nemen SYND ELIN, du börjar halv ett! Me like... Not!

Sitter i datasalen nu och luffar, ska nog gå upp till bibblan och plugga lite nu. När man sitter vid datorn så blir det inget gjort. Även fast man försöker så blir det att man går in på facebook och att man sen fastnar där!

Efter skolan idag så ska vi b-rudar betala kryssningen och sen måste jag väl hem och plugga... Kul. Kanske ska jag skämma bort mig själv med tacos ikväll? Eller kanske inte. Beror på hur lat jag är. För lat är jag, helt klart.

På tal om kryssningen så ska jag, Johanna, Khadije och Angelica ta en kryssning till Åbo den 28 jan :) Ska bli kulikul. Inga killar, bort med dem! Ser fram emot buffén, så jävulusiskt gott. Och så gratis öl och vin. Fast jag dricker inget av de. Har hytten vid diskoteket, kan se framför mig när girlsen krälar in till sängen, haha.

Ska bli kul iallafall! Händer alltför lite i mitt liv nu. Eller kanske för mycket? För lite av de roliga och för mycket av det tråkiga.

Och dig vill jag ju nästan bara knöla ihop till en liten boll och slänga ut dig i havet.. Grrrr.

Nä, nu ropar bibblan på mig. Och böckerna. Buhu.

/Elin


Såååå trött...


Det var länge sedan ögonen bråkade med mig vid den här tiden.. Strax efter sju, liksom. Var uppe till fyra inatt och pluggade som ett djur, hade prov första och sista timmen. Så det är väl kanske inte så konstigt. Och så tre prov till på torsdag.. Bit i de sura äpplet, iiihhh!

Igår så var mina darlings hemma hos mig! Vi åt paj, lekte sanning eller konsekvens med en sån där kortlek och så slutade kvällen med att alla satt och pluggade, haha! Jag älskar er! Verkligen ♥

I söndags städade jag lägan så att den var ren och fin. Jobbade 13-17, men jobbade över så var inte hemma förrän typ sju. Var med Ante ett tag på kvällen, kollade på Scream som gick på tvn. Haha, snacka om att skräckfilmerna har utvecklats mycket sen den gjordes.

Lördagen blev också lyckad, jag och Nathalie slappade lite men ägnade mest kvällen åt att vara i lokalen som Jocke och company hade hyrt. Riktigt roligt hade vi! Folk sprang omkring i kallingar, badkläder och handdukar och allt möjligt eftersom det fanns en jacuzzi och bastu där :) Trrråkigt skönt.. Vill ha!

Är hos pappa nu, har varit på Fresks och kikat lite på tapeter och sånt. Var på stan och skulle betala kryssningen men så var det stängt. Suck. Åkte sen till pappa, vi lagade thailändsk middag tills Jane kom hem. Nu sitter jag här och nu ska jag ge mig iväg till "mitt rum" för att... plugga. Som vanligt!

Men snart är det över! Snart, snart, snart... Längtar.

Tjarå dårå!

/Elin

Helgen


Tack för igår brudar!


Första delen av kvällen gick väl egentligen åt att bygga ihop Elins vattenpipa. Haha, vi fattade verkligen ingenting. Vi tyckte att vi hade gjort rätt, men vi insåg att vattnet inte bubblade. Och inte så konstigt var det eftersom vi inte ens suttit fast röret som gjorde att luften ens kom ner i vattnet... Blondinerna!

Vid halv tolv fick vi alla skjuts till stan, gick på Stadshuset där det var nå hip-hopkväll. Isch, inte riktigt våran musik. Slutade med att vi lessnade och gick på Subway. Fick sedan skjuts med Alexandras Andreas hem.

Vaknade upp runt ett idag, låg och kollade på The Hills till typ klockan tre.. Inte normalt. Har insett att de är rätt roligt att kolla på ändå, vissa saker händer ju faktiskt i en annans liv också. Om de hade normala liv så skulle det ändå vara ganska nära verkligheten..

Äh, nu pallar jag inte nörda nå mer. Nu ska jag göra mig iordning för att gå ner till Natalie. Får se vad vi hittar på ikväll!

/Elin


Sitter förresten och tittar lite på LA Ink på TV.. Har hittat två tatueringar som jag
gillar, att kombinera båda på nå vis kanske skulle bli snyggt. Eller, vad tycks?!


tatueringar


hfgjjf


Mina hjärtan


Vad skulle jag ta mig till utan er? ♥


Vad skulle jag ta mig till utan er?

Mary-Rose - Johanna - Khadije

+ Mariam, såklart!

Äntligen fredag!


Ja, minst sagt. Äntligen helg!

Igår kväll fick jag besök av Andreas. Var rätt skönt att se honom igen, faktiskt. Snackade lite skit och så. Sen så fick han för sig att vi skulle åka till Big Boy, så då var det väl bara att lyda! Åkte tillbaka hem till mig och kollade på The Break-up eller vad den heter. Ganska söt film, hihi. Påminner en del om några som jag känner... Rätt väl? ;p


Och så idag då, inte nog med att det är fredag, jag är även ledig! Wiho! Alla lektioner idag var inställda, så jag sov till halv tolv. Smutt :) Mamma skulle komma hit så att vi kunde börja tapetsera om i köket, men hon kände inte för att åka iväg imorse när de var -30 hemma hos henne. Så de blir lite pill på måndag och så resten någon annan dag! Tror de kommer bli finfint :)


Sitter iallafall och väntar på mamma nu, hon kommer runt tre och hämtar mig och sen så ska jag följa med till Kovland och äta och så, sen så klockan sju ska jag anlända hos Alexandra! Hon fyller 19 på söndag :) Har väl inte direkt pengar eller så till att gå ut ikväll, så får se vad som händer när folket åker in till stan.

Igår så åt jag och Sanna lunch med Linus och han började prata om studenten. Kom in på att mösspåtagningen är den 19maj och att studentbalen är den 29maj... Inge mycket man längtar nu eller! Längtar så mycket så jag håller på att bli galen, tror jag.


Nä, nu ska jag nog vara duktig och plugga lite. Kul start på skolåret, förresten! Prov första dagen, prov tisdagen och torsdagen efter! Kanske måndag också? Herregud, ingen lugn och ro här inte.

Så ja, pluggning behövs garanterat!



Jag och Ante på julafton. Jag tänker inte försöka dölja något, jag älskar fortfarande
denna människa och är tacksam för tiden, trots allt. Stay true...



/Elin


Sviiiiiiinkallt


Ja, de har de minst sagt varit idag! Skola imorse, klev upp halv åtta och temperaturen ute var -28. Kände mig verkligen peppad för att gå till bussen och från bussen till skolan. Jag dog nästan. Men bara nästan.

Och varför inte starta med ett prov första lektionen efter lovet?! Hua. David is killing me. Efter skolan virrade jag, Khadije, Mariam och Ingrid runt på stan en sväng. Kollade på en del kläder men hittade ingenting, som vanligt. Så sjukt kräsen jag har blivit, de är så trist! Fast plånboken gråter ju inte direkt. Den leeeeer :)

Är hemma nu dårå, har lagat mat och faktiskt pluggat lite. Känns lite lättare att plugga nu, vet inte varför. Eller aa, jo, de vet jag nog. Sen så kom Ida och hennes kille hit, hon skulle testa en del kläder som jag inte kan ha längre. Blev lite bättre i garderoben iallafall!

Vad ska jag göra ikväll då?..
Har faktiskt vant mig riktigt bra vid att vara ensam, bättre än jag trodde. Förut kunde jag knappt vara ensam hemma för jag fick panik, kände mig så ensam och ville bara vara med dig.

Det ligger kläder exakt överallt, kanske ska ta och städa upp de. Och kanske ta och plugga lite. Och kanske slänga iväg ett dumt, onödigt men empatiskt sms? Vem vet. Ingen vet när de gäller mig, inte jag själv heller..

You build me up, you break me down, my heart it pounds YEAH, you got me...


/Elin


Sista dagen på lovet...


Det här lovet har gått sjukligt snabbt! Åh, vill inte börja skolan igen...


Idag har jag sovit som en stock, syster väckte mig vid halv ett med ett sms: "Vill du hjälpa mig att städa min vind?". Så de var bara att hoppa upp och gå iväg till henne. Hittade en massa roliga saker från gamla tider, massa gamla fotoalbum och sånt. Åh, jag vill vara liten igen :') Allting var så mycket enklare då...

Vid tre kom två av mina favoritbrudar till mig, Mary och Khadije. ♥

Vi spelade neger/president, åt chips, rökte ispinnar och snackade en massa skit. Jag blir så glad när jag är med er. Ni är så knas!

Ikväll har jag ätit mumsig middag hemma hos mamma. Syster och Robban var också med. Det var längesen jag åt "riktig" middag, blir inte samma sak när man bor själv... La även in lite bilder på Facebook när jag ändå hade tillgång till ett internet som vill fungera normalt.

Just nu funderar jag bara på att lägga mig i sängen och kolla på film. Men vilken? Män som hatar kvinnor eller Madagaskar 2?

Life is a game, how do you wanna play it?
/Elin


Snyggt!

Den här fina dekoren ska förgylla mitt vardagsrum! Love it.




Take time to smell the roses

Finns på www.myfirstroom.se och kostar 444 kronor med frakten.

Ny blogg!

TJA!

Nu är det nytt år och jag lever ett helt nytt liv och jag kände att jag ville lämna de gamla bakom mig. SÅ, jag har nu lagt ner den förra bloggen så nu är det denna som gäller! Dags att lämna gammalt skrot bakom sig! Mitt liv är helt bakvänt nu, precis som namnet på min nya blogg, hehe.

Gör det bästa av året som kommer!
Jag tror faktiskt att mitt år kommer bli super.

Nu ska jag liva upp gamla minnen från typ... 2005 genom att spela The Sims! Hihi.

/Elin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0