Vemdalen!!!!!

Halkade in på ett stort asbra bananskal, så nu ska jag till Vemdalen på nyår! ;) När jag vaknade igår morse hade jag ingen aning om vad jag skulle göra. Nu så sitter man redo med packad väska och väntar på att Emil och Kristoffer ska hämta upp mig! Awesome! Vid tre bär det av! :) Grymt peppad!

I tisdags storstädade jag hemma, så nu är de rent och fint! :) Åkte sen på gymmet där jag träffade Bruce och Krille. Åkte hem efter det, hann inte vara hemma länge förrän jag drog hem till Kristoffer med Johanna och Emil för att kika film! Ida och Jessika var också med. Kom hem vid två, stendog i sängen!

Igår var jag på Birsta med Johanna, Emil, Kristoffer, mfl. Sen bio! Narnia var riktigt bra :)

Nu kommer Emil!

Tjatja!!!

Fierce and love

Då var julen över för detta år!

Jahapp, de var den julen! Haft en trevlig jul minsann! :)

Juldagen igår var helt galet rolig!!! Hahaha, gud så jag har skrattat. Både du och nu i efterhand! Haha. Blev utgång med Cassandra, Sandra och de 5 A:na. Haha, Andreas, Axel, Adam, Alexander och Alexander... Lol. Hade riktigt kul, drog lite senare in på Memento där de roliga fortsatte! Haha, jag förstår inte, vad är det för fel på folk? Whatever, inte mitt bekymmer! ;) Fick sen skjuts med Janne "hem", sov tre timmar och sen upp och jobba!... Haha, lite trött jag var...

Efter the job åkte jag och Cassandra hem till henne, tog sista bussen hem på kvällen. I snöstormen. Trodde jag skulle blåsa bort. Men hem kom jag, och gjorde inte ett PISS.

Idag har jag varit på staden med Cassandra och Sofie! :) Drog sen till Birsta! På schemat stod jobbet, med Johanna och Birsta! Hittade lite på rean :) Men var duktig och gjorde av med lite bara! Tihi.

Nu ska jag leta upp nån film och kika på den. Jag får inte somna, för om en halvtimme slår klockan om till den 28:e december och då fyller lille Bruce 21 jordsnurr! Jag SKA vara först med att skriva grattis! ;) Haha, ful jag är. No-lifer. Hej på er!



Denna brud + Birsta mellandagsrea = Awesome!

Fierce and love


Juldagen 2010!

Tjafan!

Ligger för tillfället hemma hos Cassandra och inväntar kvällen!

De senaste dagarna har varit awesome! Har varit mycket med Cassandra och jobbat en del också. Varit på stan och Birsta med Linda m.fl. I måndags åkte jag, Maxim och Fischer till Stockholm en sväng! Medan Fischer var på möte i några timmar var jag och Maxim hemma hos honom och gick på stan. Najs de!

Igår var de ju då julafton! Fick bra saker :) Nytt gymkort, pengar, en volumizer, Blondinbellas bok m.m. Var sjukt trött hela dagen efter att ha varit hos Kikkis på uppesittarkväll kvällen/natten innan. Haha, slutade med att jag, Bruce och Walle sov över. Trevlig kväll hade vi!

Nä nu ska jag göra mig lite klar inför kvällen :) Ses ute i vimlet!

Fierce and love

Learning by living

gffg

Min tatuering (gjordes september 2010) - Viam inveniam aut faciam. Betyder Antingen så finner jag en väg eller så skapar jag en egen. Den hjälper mig på vägen, hjälper mig i mina val och förändrar mitt sätt att se på saker. Dessa ord kommer alltid finnas till min hjälp och dem kommer alltid finnas inristade på min rygg! ♥

Fierce and love

Musiktips

I mina högtalare:

September - Mikrofonkåt
Längesen - Petter feat. Veronica Maggio
NEXX - Synchronize Lips
Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray
Just a dream - Nelly
Lilla Lady - Daniel Adams-Ray
What's my name? - Rihanna feat. Drake
Dum av dig - Daniel Adams-Ray
Don't stop push it now - Dan Winter
Förlåt att jag aldrig sagt förlåt - Daniel Adams-Ray

Sist, men absolut inte minst. Din låt, Joakim. Tänker på dig ♥
Unwell - Matchbox Twenty


Dålig uppdatering, som vanligt!

Nu är de skärpning! Det börjar växa spindelnät på mitt tangentbord och på bloggen... Haha. Förlåt bloggen för att jag har ett liv! ;) Kan ju dra lite snabbt vad som hänt de senaste dagarna!

Mån 6 dec, en dum rackarns förkylning inkräktade min kropp och gjorde mig sängliggandes! Kulikul. Fick sällskap av bästaste Cassandra lite senare, hon sov över hos mig! Tur att man har bra vänner som alltid finns där :) Bruce kom även förbi, men grabben blev trött och åkte hem!

Tis 7 dec, hämtade upp fasters bil, hämtade därefter upp Sandra, Gustav och Markus. Vi åkte sen till Sundfrakt för att tända ett ljus för Jocke och lägga dit en blomma ♥ Så fort jag såg den fina platsen så började tokgråta. Kan fortfarande inte förstå att de är sant. Sen så åkte jag och syskonen Kibe till Jockes minnesstund. Den var hur fin som helst. Jobbigt, så klart, men jag är säker på att du funnit din ro och att du har de bra nu, älskade vän! Åkte efteråt hem till Sandra och umgicks med henne där! Bruce hämtade upp mig där och så åkte vi till Cassandra, där Krille också var. Jag sov över hos henne, på soffan eftersom Krille tog upp MIN sängplats! :( Hehe!

Ons 8 dec, gjorde inte så mkt vad jag kan komma ihåg, förutom att jag umgicks med två av mina favoriter Cassandra och Sandra! Puss på det!

Tors 9 dec, snurrade runt på stan ett tag och gjorde lite ärenden. Fikade med Fischer och efter Cassandras skola så fikade jag med henne också, haha! Vilken fikus jag är ;) Cassandra följde sen med mig hem och sov hos mig! Mys vettu!

Fre 10 dec, jobbade på Biltema för första gången på ett bra tag! Slutade kl 15, umgicks med Fischer och mötte sen upp Johanna i stan. Åkte sen hem till mig, kvällen spenderades med Cassandra, Sandra och Johanna på föris hos mig! Hade trevlans, tog bussen ner till stan för att dra på Allstar. Jag var där i typ 10 min. Haha. Braaaa... Jag och Johanna gick till Memento! Träffade på en hel del folk. Mestadels av kvällen umgicks vi med Mate och Johan från Bartenderskolan ;) Haha, lucky girls! Såg några tjejer som kollade snett på oss, men och? Bara för att de märkte att vi var två sköna tjejer som de kände för att umgås med?! ;) Haha. Sjung även karaoke med en tjej jag inte ens kände. Mitt i låten tappade jag rösten. Bra! Najs att mima, haha! Sen blev jag uppdragen av Johan på scenen medan han och Mate sjung och så började han dansa bugg med mig, vilket jag egentligen inte kan, men jag kunde då... HAHA. Bruce hämtade upp oss och vi åt på Max. Det var jag, Johanna, Bruce, Mate, Johan och så träffade vi även på Anja där! Stackars Fischer jobbade och slet ;) När vi hade flummat klart på Max så skjutsade Bruce hem oss småflickor! ASbra kväll!

Lör 11 dec, brorsan fyllde 9 år! ♥ Lillplutten min :) Jobbade 11-15, var rätt mkt folk! Gick till Max för att möta upp Cassandra som slutade jobba, vi åt där och sen åkte vi hem. Efter att jag slappat hemma en stund kom Mohammed och Gustav! Vi kollade på Karate Kid, åt chips och godis, allmänt slappade bara :) Will Smith's unge som är med i Karate Kid är typ huuuur söt som helst!!! Ge mig!!! :') Sen åkte dem hem och jag blev all alone!

Sön 12 dec, mormor hämtade upp mig och vi åkte hem till mamma för att fira brorsan! Fikade, åt, fikade igen och sen åt massa godis. FET kan kände sig. Senare på kvällen när jag började bli trött kom Bruce och hämtade mig, gud, tänk så mkt bensinpengar den karln gjort av med på mig.. Om jag ändå hade en egen bil så att jag kunde ge tillbaka.. Ge.mig.en.bil. Senare på kvällen hade jag så sjukt tråkigt, så jag åkte hem till Fischer. Henke skjutsade dit mig så jag slapp ta bussen :) Vi kollade på film och sen slockande vi! Denna dag flyttade även my BF till Funäsdalen, see you soon babe! ♥ Kommer sakna dig, det vet du!

Mån 13 dec, Johannas 21årsdag ♥ Hihi, grattis grattis till henne :) Dagen spenderades på Birsta med Fischer, vi var överallt och ingenstans! Jag köpte lite saker på IKEA och så köpte jag en blomma, EN BLOMMA. Inte en plast, EN LEVANDE BLOMMA. Haha, hur ska detta gå.. Jag ska vattna den med kärlek!...försöka. Slutade iallafall med att vi hämtade upp Cassandra som sov hos mig! :)

Tis 14 dec, 2 MÅNADER TILLS JAG FYLLER 20! Woop woop ;) Det var väl egentligen det enda roliga med denna dag. Var på Jockes otroligt fina begravning idag. Vi älskar dig Jocke, och kommer alltid göra det. Vi ses i nästa äventyr! ♥ Efter begravningen drog vi alla McDonalds-folk till Kebab City och åt. Åkte sen med Angelica, Sanne, Andre och Örnie till City Gross för att handla gotta! Åkte sen hem till Johanna och kollade på Inception! Där var även Mary och Emil. Efter det fick jag skjuts av Emil hem till Cassandra. Hängde där ett tag innan jag åkte hem. Lite senare kom Tomas förbi och gjorde mig sällskap. Sen blev det nattinatti!

Ons 15 dec, och så denna dag då... TOTALT VÄRDELÖS DAG. Skulle åka till Birsta med Henke mitt på dagen, men eftersom den filuren sov som en stock så blev det inget av! Efter att jag försökte få tag på honom vid tolv så somnade jag om, slutade med att jag klev ur sängen klockan sex ikväll.. Haha, INTE OKEJ. Har inte gjort ett skit idag, alltså. Jag som egentligen hade massor att göra. Sämst.

Nä, nu är snart mina ögon fyrkantiga! Nu blir det en film och förhoppningsvis kanske man får lite sällskap sen!

Tjatja bloggen! ;)

Fierce and love

Vila i frid Joakim Lindberg

Älskade vän, jag kan inte finna ord till hur jag känner. Varför? Jag tänker inte dra en novell om hur jag känner eller om hur glad jag är att jag lärde känna dig, jag vet hur jag känner för dig och de räcker. UNDERBARA GENOMGODA JOCKE, du är saknad av så många! ♥ Så glad, snäll, positiv och alltid med ett glatt leende, vem kunde ana?

Vi ses på andra sidan, de lovar jag, för jag kommer leta upp dig! Hoppas du har det bra där du är nu, hjärtat.


















2 MAJ 1988 - 3 DECEMBER 2010 ♥

Bad update, waka waka

Över två och en halv vecka sen jag uppdaterade sist... Inte okej! Men jag råkar ju faktiskt ha ett liv också......

Vad har jag gjort på senaste då? Festat, varit mycket med Sandra, Cassandra, Bruce och Walle. Jobbat en del har jag också gjort. Ehm, ja, de var de. Typ.

Denna helg har varit awesome!
I fredags jobbade jag mellan 8 och 15, sen mötte jag upp pappa, syster, Robban, Cassanda och Sandra i stan. Vi tog en fika på Pallas och sen så åkte jag med Cassandra hem. Vid sju plockade Andreas upp mig och vi åkte till Bite Line för att käka. Göttans de! Sen på kvällen var jag lite fram och tillbaka, slutade iallafall med att jag slappade hos Cassandra och sov där! Fick ett mycket märkligt samtal också.. Hmm, vet inte vad jag ska tro eller tycka.

På lördagseftermiddagen gick jag och Cassandra ner till stan där jag mötte upp Henrik. Åkte sen hem, gjorde mig iordning och drog sen till julfesten med jobbkamraterna från Biltema! Hade riktigt trevligt, god mat och gott att dricka! Senare skjutsade Bruce hem mig till Emilia där Cassandra, Sofie m.fl. befann sig. Vid tolv fick vi skjuts med ena tvillingen Wassman till Stadshuset, där vi även kom in gratis! Woho ;)

Träffade en del som jag kände, hade riktigt roligt! Klockan två befann man sig på Haga helt plötsligt, haha! Var hemma hos T ett tag, sen blev de en prommis till Alex där Adam, Axel, Alex och Pontus var. Vid halv fem fick jag skjuts hem av Bruce. Snäll människa de där, tvekar aldrig på att ställa upp!

Idag for jag ner till stan där jag mötte upp Cassandra och Krille, vi drog till Kebab City och åt. MUMS. Sen kom även Bruce ner till stan en sväng. Slutade med att jag och Cassandra lite senare åkte hem till mig, flummade och skrattade åt lördagens rabalder... HAHAHA. Sen kom även Sandra, den icke-illa-mående kvinnan. Jag och Cassandra har legat som sövda kaniner, medan Sandra suttit vid datorn och fnittrat för sig själv. Hmm!

Nu är jag all by my self, ska dra igång en film och sova sjukt gott!!!! Funderar på om jag åkt på nå skit.. Har ont i halsen, kan knappt prata, har ont i huvudet och fryser KONSTANT. Vad har jag för fel? Buhu!

Nä, nu blir det film.

Fierce and love

RSS 2.0