Skrääääck

Har sett Paranormal Activity för andra gången ikväll med Sandra och Fischer. Inte fan var jag mindre rädd denna gång!! Satt med kuddar framför ansiktet och kramade dem HÅRT, haha. Nu ska vi sova, tacka gud för sovsällskap inatt, annars skulle jag ligga livrädd heeeela natten...

Har ni inte sett filmen, så gör de.

Godnatt motherfuckers

Du kan ju seriöst coola av

Hatar dryga luncher

Sitter i datasalen tillsammans med massa andra no-lifers. Börjar om 20 min och har redan drygat runt ett bra tag. Hade inga lektioner imorse så sov som en stock tills de var dags att åka till skolan och luncha med Mary. Slutar fyra idag och då ska jag bara hem och städa lägenheten så att den är finis till helgen :)

Först är jag dum i huvudet och gör allting fel, medan allt du gör är rätt. Nu helt plötsligt är jag världens bästa, du älskar mig och var världens bästa flickvän. Allvarligt? Du är väääldigt sent ute.

You better die young

Hann aldrig skriva något igår efter personalmötet! Det var slut vid åtta, åkte med Marielle till stan och därifrån tog jag och Mariam bussen till hooden. Klev av vid Kungsbackavägen och mötte upp Sandra som satt och lekte med tändare och löv. Moget! ;) Gick sen upp till Fischer och var där en stund innan vi sen tog en prommis. Var sen en stund hos mig och sen så var jag och Fischer snälla som gick med den mörkrädda Sandra hem ;) Hehe!

Sen så var det sovardags, typ. Satt och snackade lite skit på MSN innan jag slocknade hååårt. Och hua så skönt det var att sova ut, mm. Älskar tisdagar, börjar 12.25 och slutar en 13.55 ;) Hade svinbråttomt till bussen sen till stan då jag mötte Fischer som drog ner farten för mig! Haha, närå ;) Efter skolan gick jag till Navet med Sandra och Mazlum, där träffade jag ingen mindre än Fischer...igen! Haha. Och inte nog med det så träffade jag på syster och Robban i samma veva. Följde med dem till pappa, gled in på en bananskal! Var och handlade käk och så, åt våfflor :) Mums!

Fick sen skjuts för att hämta min cykel som jag har fått av "Bazzzz", haha :D Tack! ♥ Love ya.

Nu ska jag proppa i mig lite onyttigheter innan Sandra kommer. Kanske städa lite också så att man faktiskt kommer in i hallen. Eller kommer ut ur hallen. Kan vara en fördel!

Ciaaaaoooo

Dina ord förändrar ingenting
Fattar ingenting just nu
Dags att börja grina nu eller?
Du är väldigt sent ute

Sanningen får mig bara att skratta

Hej hopp! Kom hem ganska nyligen från skolan/stan. Chillidillade ett tag på stan med Mary och sen så träffade jag mini-Dahlström. Otroligt onödig dag... Har inte gjort någon riktig nytta. Om två timmar är det dock dags för personalmöte, ska bli iiiintressant.

45 dagar kvar till studenten. Hallå, det är ingenting?! NJUUUTAA! Sen är det jobba jobba jobba som gäller :)

Livet leker ♥



HAHAHAHAHAHAHAHA kände bara för att lägga ut denna fula bild. Kan sammafatta bilden med tre ord; skolavslutning, Andreas och 16 år :') HAHAHA lol.

Elin vs. Laser Inc

Det var en gång en liten ärta
Ja, en ärta
Hon var 94a
Och riktigt jäkla blåst
Om hon nu bara visste
Visste om detta
Så skulle hon inte springa efter dig

Jag borde bli låtskrivare :')

Smärta!!!

Har aldrig aldrig aldrig haft såhär ont i kroppen. Trodde jag varit med om min livs träningsvärk när Henke körde slut på mig på Friskis, din jäkel! Haha. Men det här är fan sjukt!!! Var ju på laserhallen igår och plus: jag sprang in i en vägg. Jippie, bra jobbat, Elin! Helt mörbultad!!!

For hem till mig sen och gjorde oss iordning och sen åkte vi till HÖGbom, haha. Var där ett bra tag, gick en sväng på stan typ och drog på Donken och åååt. Möms! For typ hem sen... :)

Idag dåråå.. Vad har jag gjort? Tog en promenad till Granlo/Selånger.. Hmm.. Sen har jag varit med Khadije och Mariam, fast den sistnämnda proppen pluggade heeeela tiden, tråkis! Hehe. Sov gjorde vi också i typ två timmar, sen åt vi, sen snackade vi en massa skit och sen så drog vi på Donken för en "efterrätt" ;) Kom nyss hem. Och jag är livrädd för att..........

......Fischer har tydligen hittat en massa gamla bilder från 2005, 2006 (?). HO! Hur snygg var man då?! Haha! Piiiiinsaaaamt....

Äh, man måste ju få bjuda på sig själv ;)

Nu ska jag hoppa i duschen och snacka lite i telefon :) Förlåt för om jag gjort något fel och gjort dig besviken, det ska aldrig ske igen.

Assssså daaaaah

Haha, tänkte bara berätta att nu ska de sovas :D Typ!

Haft en bra kväll på laserhallen och hos Christoffer och på Donken. Tell ya more about it toworroooow

Aj, jag har blåmärken överallt, hård kväll ajajaj

Och i och med detta säger jag hejhejhejdå och säger att:
Ärtan är en riktig ärta

Hahaha "sov" gott bitcheeees

Underbart väder!!!

Nu ska jag ta en promenad i de underbara vädret innan jag drar iväg till jobbet! :) Hinner inte kolla på brorsans match, lite synd. Har fått lite sällskap ändå, var bombsäker att de var Ante som ringde på dörren (vet att du läser dehär och de är bara du som brukar hålla för kikhålet haha), men det var Sandriiis. Sen kom även Mazlum förbi. Nu har dem ååååkt och nu ska jag bli pepparkaka i sooolen! Lycka till, blek-Elin...

WAITING FOR TONIGHT!

My weekend!

Ja, som sagt så var jag ut igår! Sandra kom till mig och det gjorde även Fischer. Fischer drog hem efter ett tag men ersattes av Pierre, Sebbe, Robin osv. Dem kom förbi sent så vid tolv tog vi taxi till Allstars! Där träffade vi på Osman, Mazlum osv. Sen så när alla fick för sig att dra klockan två (!) så hängde jag med Ante den sista timmen, de är klart man ska vara kvar till stängning?! Hehe.

Tog taxi tillsammans till mig och stog och snackade i 45 min innan de sen blev sleeeeptime. Vaknade upp för typ två timmar sen och har pratat i telefon med Sandra 75 min, haha! För er blonda så är det en timme och en kvart...

Frågan är nu... Ska jag ta en promenad till Bergsåker till 14.40 och kolla på Robins fotbollsmatch och sen åka med mamma till jobbet, eller ska jag skippa de och slappa och komma i god tid till jobbet så att jag hinner äta? I-landsproblem...

Ikväll blir det iallafall jobb 16-20 och sen så blir det laserhallen med Henke, Britta osv. Det ska bli kuuul! :) Var evigheter sen jag var där! Sen efter det ska vi troligtvis till Christoffer och sen ut! Idag... Igen... Men jag dricker inte något så jag är duktig och billig :) Hmm, de där lät ju bra...

Nää, nu ska jag hoppa in i duschen och stå där i all evighet!

När ska du bestämma dig?


Fredag, wiiihhoooooo!

Dock inte så mycket att jubla åt att kliva upp halv sju för att sen ha nationella i svenska i fem timmar... Men jag var klar efter en timme?! Jaja, jag kände mig klar iallafall!

Varit på stan, i Birsta och kom nyss hem från Bite Line :) Tack för att du bjööööd! :D
Snart kommer de folk hit så ska nog göra mig iordning :) För ikväll verkar de bli utgång! ;D

PUSSHEEEJ
Ha en trevlig fredag, som jag :D

My home

Så här ser det ut hemma hos mig! Skulle man ta bort alla saker från Ikea så skulle de inte bli mycket kvar, haha! Älska Ikea ♥

Om någon undrar något, vart en sak kommer ifrån eller så, så är det bara att fråga :)


Köket



Köket



Köket/hallen



Hallen



Vardagsrummet



Vardagsrummet



Vardagsrummet



Utsikt från balkongen



Toaletten



Klädkammaren

Tja tja bloggäh

Nyss hemkommen från att ha varit hos pappsen med syster och hennes karl! Åt middag och busade på bara, hehe.

Det är väl typ de enda jag gjort idag, förutom skolan då. Är sjukt peppad för att avklara all skit nu, det är inte långt kvar!!! Några få prov bara, så ska se till att få allt undanröjt så fort som möjligt :)

Så därför ska jag nu sätta mig och plugga framför "Sveriges fulaste hem" eller vad de heter. Haha, Simon och Tomas är så sköna. De ska göra om ett ställe från Timrå, så de måste ju ses! :D

Tänkte lägga ut lite bilder sen på hur min lägenhet ser ut också :) För skojs skull!

See ya later!

Opps..

..jag glömde visst bort tvätten i tvättstugan. Haha.

Ikväll har jag tvättat dårå och bara varit allmänt glad. Har kollat runt på Ebay efter lite kläder. Funderar på en keps och en tröja, båda av märket Ed Hardy! Älskar Ed Hardy ♥ Det är ett dyrt märke här i Sverige, men på Ebay så kan man få en tröja för 300 spänn! Det gillar vi! Så alla ni som också älskar Ed Hardy men som tycker att kläderna kostar mycket, shoppa loss på Ebay :)

Den här tröjan har jag haft ett tag nu! Den kostade endast 400 kronor med frakt och allt! Och jag älskar den!


Fram


Bak (gudars vilken dålig bild, men men)

UNDERBARA DAAAAG!!!

Hur bra har inte den här dagen varit då?! :D

Lite smått hemlis än så länge, men de visar sig, hihi. Två superbra händelser! :D En långvarig och en kortvarig! Wiiiihiiiiii sååååå glaaaaad!!!! Jag tror jag spricker!!!!!

Mahaha.

Var det inte du som inte brydde dig? Maha.

Skiter i vad du säger, det var du som kom med de fula orden, jag kom med handlingarna. Och du var värd de efter dem där orden... Så sluta grina, herregud.

Ilska är lättare att behärska än sorg

Nu när ilskan har lagt sig så känner jag en sån otrolig lättnad. Jag har fått svar på alla mina frågor och nu vet jag precis hur det ligger till. Du är inget annat än en bitch ass idiot som inte är värd mer uppmärksamhet. Kan du snälla bara lämna mig ifred, jag vill inte ha något med dig att göra nu när jag hört dina ord. Such a jerk, helt sjuk i huvudet är vad du är. Skrattar nästan lite när jag tänker på det, när jag egentligen borde gråta. Men lättnaden nu av att veta sanningen är så stor så jag nästan har glömt bort hur det är att vara ledsen :)

Bitcheeees!

Today


Väska, Unique
Tunika, H&M
Leggins, Cubus
Skinnjacka, H&M
Halsduk, Stadium
Klocka Jetset, Ur och Penn
Solglasögon, Guldfynd
Nagellack Bella's choise, H&M


Onödig tisdag

Sikken onödig dag det här har varit! Sov länge, skola mellan halv ett och halv två och sen bara hem. Wiiiie! NOT.

Sitter just nu och käkar fiskbullar och couscous, haha! Nu tänker ni säkert "usch!" men det var faktiskt helt okej! Senare ska jag ta en prommis med Khadije och träffa Ante efter hans jobb. Nu ska jag ut i soooolen och bli lite brun, om jag nu kan bli brun, börjar ju fundera...

Elin ringde och pratade lite. Åh stumpan att det ska vara sådär för dig. Vad som än sker jag står bakom dig som en klippa i stormen. När som helst, vad som helst. Du är Kaddes, Ma-Bahs och min bästa vän.
Vi älskar dig stumpan. Jag älskar dig.

www.marolsn.blogg.se

Mary, du är bäst. Och Bah's, ni är bäst. Vad skulle jag göra utan er?


Veckorna säger bara schwofff!

Haha, och med det vill jag säga att tiden bara rinner iväg! Ibland får jag panik när jag tänker på det och ibland njuter jaaaag. Är redan vecka 16 nu, liksom?

Var på stan med Mariam, Khadije och syster efter skolan idag. Köpte två cheeseburgare, sen så sa plånboken stopp stopp! Illa. Åkte sen hem och efter ett tag kom mamma och hämtade mig och syster. Vi for till Birsta för att lämna in min mobil. Ska få en ny mobil genom försäkringen! Eller nja, ska betala självrisken på 600kr för att få ut en spojlans ny mobil värd runt 2000kr. Me like, me like. Efteråt så åkte vi till Vera och käkade pizza :D Var evigheter sen jag åt pizza, gott var det, mums. Dock orkade jag bara en halv, min magsäck har definitivt krympt!

Och guuuud så härligt väder det har varit idag! Inte ett moln på himlen! Dethär vill jag se mer av, vädergudarna!

Hoppa in i duschen nu och sen så ska jag vara duktig och sova, sjukt tidigt för att vara jag!

Hann inte slakta idag, men imorgon ska blodet spruta. Hahahaha.

Och hahahaha åt alla smsen, daah?

Whatevvaah, godnatt!

Spion-Elin vittnade...

...idag ett snatteri på Stadium i Birsta. Var på väg till busshållsplatsen och fick syn på en tjej med Stadiumklädsel som sprang till en bil och öppnade förardörren och i bilen sitter någon och försöker stänga dörren. Jag kunde ju inte missa det, så var ju tvungen att kolla vad som hände, hehehe. Jag är alldeles för nyfiken. Till slut kom en kille ut som också jobbar på Stadium och sliter upp dörren (han hade muskler, hohojaja), hyttar mot personen i bilen och senare drar han ut typ 3 ryggsäckar. Hohoho. Hjälten var snygg också, alltid ett plus. Jag tror jag skulle passa som polis eller något sånt. För jag antar att det inte bara är jag som skriker "Kör efter!!!!!!" när en polis- eller brandbil kör förbi?!

Lång söndag...

Det här har varit en lååångdag. Halv tre inatt ringde Ante som ville träffa mig. Mötte honom och sov hos mig. Snackade om lite allt möjligt. Slutade med att jag somnade vid fem efter att ha legat och tittat upp i taket i typ en timme eftersom Ante somnade vid fyra... Kul! Det är det värsta som finns, när man verkligen vill sova men man somnar aldrig. Inte nog med att Ante typ väckte mig vid nio och drog ur sig kommentaren "Det går ju inte sova i denhär jävla lägenheten för det är ju så jävla ljust!!!" Haha. Men är det bara jag som tycker att de kan vara skönt att få lite solsken in i rummet på förmiddagen? Det får en att vakna till liksom vilket man har svårt att göra annars vid zoombievarningar...

Vid elva kom Khadije och vi skjutsade hem Ante och for sen till jobbet. Jobbade 12-16.30, tiden gick ruskigt fort! Vi hade tävlingar också, hehe. Vann en tävling så jag fick välja ut nå fika eller glass :D Var inte sugen på en glass, så testade Donkens muffins för första gången... Och jäklar vad mättande den var! Var proppmätt efter tre tuggor. Iallafall, åkte hem sen och jag har bara softat och vilat min döda kropp.

På tal om mat... Eller något... Så förstörde jag just fyra ägg. Jag är ingen kock, jag kan inte ens koka ägg utan att de blir rinniga och jättelösa, haha! Gud så patetiskt. Ge mig en händig man som kan laga mat åt mig. Eller typ, du kan kanske ta matlagningskurser? Haha, in my ass.

Och du, du fick din chans men du sumpade den. Hedddaaaaa!

Hänt något roligt idag?.. Hmm, knappast. Haha, eller en sak men de stannar utanför bloggen, skadeglädje på hög nivå :D Älskar skadeglädje.

Och du.
Du är seriöst knäpp. Ska slakta dig imorgon, bree.

I'm a...

...BROKEN-HEARTED GIRL.

Det är sånahär gånger som man bara vill försvinna.

Tack vare Ana Ginas blogg blandas tårarna med en del skratt.


Lördag

Eyy yoo.

Nu sitter jag här själv efter en relativt lugn kväll.

Klev upp sent och gud så skönt det är att soooova. Svårtslaget. Drog sen till Birsta och lämnade lite grejer åt några kompisar. Efter att Mary slutade jobbet så åkte vi till stan, stekte på torget ett tag i solen som tittade fram lite då och då. For sen hem till mig och träffade även på Fischer på vägen. Jag färgade håret, blev nöjd :) Lilla snälla Mary trollade fram mitt kök igen som varit täckt av disk huuur länge som helst, haha. Har verkligen inte orkat eller haft tid över. Lagade även tacos och åt :) Sen så åkte lillan hem, buhu.

Blev inte ensam hemma särskilt länge tills Oskar, Viktor och Fredrik kom hit. Spelade lite kort, snackade lite skit och så. Åkte sen och träffade några kompisar och sen for vi tillbaka till mig. Dem åkte typ nyss och nu är jag sooolooo. Har blivit tjatad till att åka till stan men orkar faktiskt inte ikväll. Duktig jag känner mig ;)

Funderar på att slå på en film och bara dö. Jobb imorgon 12-16.30, inte så långt pass men kan ändå behöva vara pigg och på hugget.

Mina egentligen planer för kvällen gick åt fanders. Issh, blir så less.

Killar... Vi kan inte leva med dem, men inte heller utan dem.

Hatar teknik

Hämtade ut min mobil igår som varit på lagningen.. Problemet var att den stängde av sig hela tiden och helt plötsligt gick det inte att slå på den. Igår när jag fick tillbaka så var No-knappen svintrög, men idag vill funkar den inte alls!! Själva grejen är väl inte att laga en sak och försämra en annan?! Telenor, är allt jag har att säga.. Kunde iallafall prata med Henke i telefon förut utan att mobilen stängdes av. Så får väl leva med att inte kunna trycka på No, för hellre de..



Köp inte!!!!! Går bara sönder... Ge mig en iPhone, någon?!?!

Abtronic

Jag testade Khadije's Abtronic förut idag... Guuuud, så ont det gjorde!! Och jag hade knappt någon intensitet då!! Men funkar gör den allt. Min otränade chipsmage fick verkligen kämpa, känner lite i magen nu att jag tränat. Pain in the ass, men värt de!



Haha, Khadije knäppte bilder på mig när jag hade på mig den och led, men glöm att jag lägger upp dem själv... Hahaha.

Dean... :'D

Här är han från Supernatural jag skrev om i förra inlägget.. Allt ge honom till mig?!?




Sjukt snygg...

Sorry darl', hihi..


Freeeedaaaag!

Haha, ja, det är fredag idag. Men måste börja med att idiotförklara mig själv. Skulle skriva in "blogg.se", men det råkade bli "blogg.sew". Klickade på stoppa, raderade w och skrev dit ett x?!? Hahahaha! Snacka om osmart. Man börjar ju fundera på vad som försiggår i mitt huvud, haha...

Whatevvaah, igår var jag som sagt med Khadije, Mariam och Gustav (Sara bangade! Buh på dig!). Vi for till Norra berget för en planerad picknick med kubbspel och för att njuta i solen... Men var det nå sol?! Nej, såklart inte! Just den dagen vi planerade något så skulle de regna... Sjukt surt. Vi satt istället under ett tag utanför en stuga på Norra berget och snackade skit, knäppte roliga kort, åt godis och drack champagne. Haha!

Efter någon timme åkte vi till stan och hämtade upp Mary. Åkte och köpte glass av Henke på hans nya jobb! Sen så slutade det med att vi hamnade i ett hus vid hamnen och fotade, haha! Ett läskigt men fränt hus med en massa målningar och klotter i. Alla rutor var sönderslagna. Allt var förstört. Lite läskigt att vi hittade en spruta där.. Fyfarao. Drog sen till Alnö för att skjutsa hem Mary, myste en stund vid bron också. Sen så for jag hem med Bah's!

Jag la mig i ena sängen och Mariam i den andra. Jag låg alltså i stora Bah's säng, hehe. Medan hon satt vid datorn och nördade sig så stendog jag och Mariam. Tvärslocknade. Tydligen hade jag pratat och kliat mig på armen i 5 min i sömnen, haha. Snygg jag är.

Jaha, idag då? Umgicks lite med Khadije, Mariam och Ingrid innan vi åkte hem till Henke. Kollade på Supernatural i flera timmar, vi var livrädda. Inte Henke då, men han har ett hjärta som inte vill stanna i första taget. Allvarligt, hur läskiga avsnitt som helst. Dean är däremot sååå sjuuuukt snygg, kunde inte låta bli att ge ifrån mig ett "han är knäpp, men ändå så jävla snygg!". Och med knäpp menar jag att man går in i ett svart rum ensam där man vet att det är något farligt. Ska hitta en bild på honom, damn, han är godis.

Drog sen till Donken och åt, fick vittna när Sanne fick ketchup över hela sig. Hehe. Hon slet så mycket i pumparna så hon fick allt över sig, och då menar jag allt! Haha. Henke bjöd på mat, han är snäll han :) Bro! Tur som han har så vann han pengar på trisslotter.. Varför vinner aldrig jag pengar?!?

Nu är jag hemma och ska mysa... :)

Lova det du säger nudå?

Skolan... Härda...

Jo, så är det just nu. Hade två prov igår och ett idag. Hoppas att det gick bra.. Kändes helt okej iallafall.

Igår var det skola som vanligt då, efter skolan drog jag hem och pluggade lite (jag kan jag också!) innan Sandra och Fischer kom upp till mig. Snackade massa skit, kollade på Two and a half men som är så jävliga roligt. Kollar på de varenda natt innan jag somnar, hihi. Lite faceraper och grejer blev de också, haha!

Sen så drog Sandra och då fick Fischer för sig att vi två skulle gå till Ica och köpa godis. Och så blev de, måste lyssna på karlarna annars blir de arga! Köpte godis för 74kr, haha, gud så tjockt! Men tror de är första gången jag käkar godis dehär året, de är rätt bra gjort :) Efter så gick vi hem till mig och tjockade oss framför datorn med en massa roliga klipp. Fick lite massage för min onda rygg, jag skulle seriöst behöva en mördarmassage för att få bort alla megaknutar i ryggen.. Sen så var jag vaken till typ halv tre och pluggade och surrade lite i telefon... :)))

Försov mig imorse.. Eller nja, jag kom inte för sent till skolan, men jag hade mindre än 10 min på mig att göra mig iordning. Gjorde prov och åt lunch med mina favoriter. Nu sitter jag i datasalen med några klasskompisar och dör. Något drygt med en och en halv timmes lunch idag...

Efter skolan ska jag träffa Khadije, Mariam, Gustav och Sara för att åka upp till Norra berget :) Vi ska spela kubb, käka lite och knäppa lite fina bilder :) Myyys! Längesen man gjorde något sånt. Får se hur länge vi håller på. Lär ju uppdatera ikväll med lite fina bilder och jag kan lova att de kommer något citat, haha. Sägs alltid en massa roligt när man är med er :D Bitchhheeeess!

Jag avgudar er :)

Citat av...

...Mariam:

[man hör pippippip från himlen]

- Vad fan är det som låter?!

[Mariam kollar upp]

- Jaha, anka.

Underbara tisdag!

Är så glad! Och så nervös!

Färgade håret idag, är lite pippilångstrumpvarning över det fortfarande (jag gjorde avfärgning av mitt brunröda hår igår, vilket blev orange..) men jag överlever. Käkade lunch och klockan tre var det dags för att dra till Telia för arbetsintervju! Där var även Alex och Viktor, blev bjudna på mackor och kaffe och surrade lite skit. Först vad det ett infomöte och efter det var det intervjuer. Min intervju gick jättebra! Hoppas verkligen att jag får jobbet! Killen jag hade den med var hur härlig som helst :) Nu är det bara att hoppas hoppas hoppas! Verkligen!

Fick skjuts hem med Viktor och nu sitter jag här, glad och pirrig i magen. Ska ta en promenad sen när Bebe ko är klar med att byta däck på bilen :) Så fint väder ute! Och ja, jag gick runt med mössa idag för att dölja mitt hår... Det vart aningen varmt, hehe. Men hellre de än att skämmas över mitt kycklinghår!

Såhär såg jag ut på intervjun :) Uppklätt, men inte för mycket.



Vill verkligen ha jobbet!!!

You could save my life..

Hey, slow it down
Whataya want from me
Whataya want from me
Yeah, I'm afraid
Whataya want from me

There might have been a time
When I would give myself away
Once upon a time
I didn't give a damn
But now here we are
So whataya want from me

Whataya want from me

Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me
Whataya want from me

There might have been a time
When I would let you slip away
I wouldn't even try but I think
you could save my life

Just don't give up on me
I won't let you down

No, I won't let you down

Adam Lambert

Hejhej våren, du är hjärtligt välkommen!!!

Gud, så skönt det är ute idag. Man blir ju nästan lite kär.

Första skoldagen efter lovet idag då, seg dag som bara den. Sprang runt på stan med Mariam, Sanna och company i parallellklassen (eller nu hur det fula ordet stavas) på lunchen, efter skolan schtekte jag och Mary på stan innan vi drog till Birsta. Tror på fullaste allvar att det var första gången ever som vi inte tittade förbi på jobbet då vi varit i Birsta?! God, that's bad. Jag åkte sen tillbaka till stan när lillan skulle hem, träffade på lite folk och njöt av solen :) Nu är jag hemma och har laddat på balkongen med tropisk juice, filosofiboken, solkräm och brillsen. Jag inser verkligen nu hur mycket vädret påverkar!

Inlägget igår, ja vad ska jag säga. Känns mycket bättre idag, fick nå spunk igår eller något, haha. Fast de är inte lätt när man har två segproppshuvuden efter sig. Eller nu är det ju bara en propp kvar eftersom det andra med gläääädje är borta, trots att de ibland känns lite synd.

Och jag hoppas smset gjorde ont... Och du sa att du inte brydde dig? Haha, jo tjena. Om du bara visste, mongo! :D Vill du att jag ska dö så döda mig då, haha?

Ut på balkongen nu innan solen försvinner runt hörnet!

PUSS I BUSSEN



Nu saknas bara du.

Känner för att...

...skriva av mig lite. Vet inte vad jag känner längre, allt är bara så knas. Förstår inte vad som händer, jag lever i en vilsen värld där världen är emot mig. Vet inte om jag ska gråta, vara arg, frustrerad eller besviken. Alla känslor kommer samtidigt. Jag antar att det går över, men just nu vet jag inte alls... Vad är det som händer egentligen? Ingenting blir som jag vill, ingenting går min väg. Energin tar snart slut, jag försöker hålla humöret uppe och tänka positivt men det är fan inte lätt. Knas är allt jag kan säga. Livet jag hade och som jag fick för mig att jag trivdes i är helt borta. Jag är totalt vilsen. Håller jag på att bli galen eller är det bara en del av ungdomen idag? Hatar ungdomslivet. Hatar hur folk beter sig. Hatar hur mitt liv har blivit en labyrint utan mål. Vem är jag? Jag har nästan glömt. Allt är så tomt på något vis, det var inte så här det skulle vara. Men så här blev det. Det måste jag leva med. Antar jag. Och det är så tragiskt när det aldrig aldrig aldrig ska sluta som jag vill... Önskar att allt var som det var för typ en-två månader sen. Eller nä, kanske inte. Vet inte alls. Ja, ni hör ju hur förvirrad jag är. Orkar inte med det här. Måste göra något åt det... Men vad? Vad jag än gör blir det bara fel, finns inget att göra längre. Hallå, hjälp?

Hold your head up high säger mina tankar just nu... Men det är lätt att sänka blicken och bli ledsen. Skitsamma, vad är det här för jävla skit-nattinlägg? Jag låter som nå emo.

Godnatt och sov gott önskar en jävligt less tjej.

You just showed me how pathetic you are

Nu är jag friiiiii, friiiii som en fågel!

Anyway.

Köpte dricka med dem colaberoende grabbarna Dahlström förut, skjutsade sen hem lillen och jag och Ante åkte hem till mig. Pratade ett bra tag, myste till de lite höhöhöhö och åter höhöhöhö. Stå för det du gör, din gröngöling. Aya, snackade om allt möjligt, var välbehövligt. Efter en och annan bitchslap så åkte den sure herrn hem och jag har softat heeeela kvällen. Damn skönt. Och nu är jag kvitt dendär idioten också. Kunde inte bli så mkt bättre kväll, eller?

JO, de hade de faktiskt kunna blivit..

Vad har man mobilen till?!..

Yeyeye, payback is a bitch :'D
Haha, sitter just nu och skrattar åt mitt egna inlägg.
Iallafall.
Du är en idiot.
Inte värd en sekund till. Som i rubriken, patetisk. Helt bäng.

Tjatja bloggen puss
Haha, jag tror att jag behöver sömn.
Eller bara sluta låta som Kissie och allt fan dem heter.
Både och.

Helg och sluuuut på lovet, åh nej...

Ännu en helg har passerat, eller nja, söndag idag så det är väl ännu helg. Blir ju helt yr, tiden går ju så otroligt fort?!

I fredags åkte jag med Gabbi och Amanda till stan efter begravningen och minnesstunden. For sen till Kovland och myste till det. Lördagen ägnades åt matteboken på dagen, snacka om social tjej.. Hehe, whatever. Åkte hem och mötte upp Mary, fixade hennes hår medan Fischer satt vid min Facebook och facerapade mig för typ hundrade gången, haha. For sen ner till stan till Pipeline för att se när Mary och brudarna shakade aaaass! Efteråt dansade vi till tolv, sen drog jag till Allstars. Hängde med Fischer, Mattias, Affe och Anton typ. Hehe, jag var överallt tror jag. Värd kväll iallafall, enbart 20kr i inträde, sen så användes de inge mer pengar! Ohyeah, hehe. Tog taxi och kraschade i sängen, somnade dock inte på ett jäkla bra tag.. Upp med tuppen för att jobba "imorse", klockan halv elva.. Ehh. Det är morgon för mig. Jobb 12-16.30. Nu sitta jag heeeer dara efter att ha fått skjuts hem med Khodor.

Gud vad jag hatar min telefon.
Aja, upptagen resten av kvällen, yaaaaao hörs imöra!
Köpa dricka med Ante nu tydligen? Bäst man skyndar sig så man inte blir halshuggen!

If there was no end

Begravningen i fredags var så fin, tårarna bara rann som om de inte kunde ta slut, det kändes så otroligt tungt. Har ändå inte fattat att det är på riktigt. Det kommer nog ta ett tag att smälta. Tänker på dig hela tiden och kan inte förstå.. Där du är nu har du det bra, där slipper du ha ont, kära vän. Vi ses en dag igen ♥



1991.08.14 - 2010.03.18
Vi älskar dig

Tack faster!



Faster och hela högen var hos Lisa i USA och hon köpte med sig detta till mig :') Syster fick också! Tack saster ;)

If we ever meet again

Tjolahoppsan dåråå!

Sov sådär sjukt länge idag också och hur skönt är inte det då?! Jag är en riktig sovnisse. Vid halv fem tog jag bussen ner till stan, träffade Fischer. Han såg ju...pigg ut. Sådär går det när man festar hårt, haha! Gick lite på stan, drog sen till pappa! Blev bjuden på mat, fast nu när man är "stor" så får man ju börja hjälpa till med att laga mat.. Hehe. Var helt död efter maten, låg på soffan och var nära på att somna. Normalt? Njaa, vet inte jag. Drog mig upp iallafall och åkte till Ica Maxi och handlade mat :) Bara en massa nyttigt! Frukt, sallad och sånt. Inge mer pasta, potatis eller sånt :) Lite tråkigt och kommer bli svårt, men vill man bli fin så får man lida pin!

Åkte sen förbi hos systrarna Bah, hämtade min laddare, batteriet på mobilen höll på att dö. Och inte fasen klarar jag mig utan mobilen?! Aldrig i livet. Man känner sig så naken utan mobilen, får lite panik utan den.. Tragiskt, men sant. Tror de flesta håller med mig?!

Förresten, man kan ju fråga sig då hur min laddare kom hem till Bah's? Jo, jag hade så jävulusiskt tråkigt inatt så jag gick hem till dem. Var lite läskigt innan jag mötte dem, ringde Henke så att jag kunde prata med någon och slippa bli våldtagen. Nej, nu ska vi inte vara sån! Hehe. När jag kom fram så kollade vi på film, Presious, den var hemsk. Hur kan man behandla sin dotter på det viset?! Aja, se den. Mariah Carey var för övrigt med i den, eller hur hon nu stavas. Sen så la vi oss med bärbara och kollade på Bella & Tyra Show-avsnitt, det var vad jag mindes. Sen så vaknade jag upp tidigt på morgonen och hängde inte med alls. Haha. Jag hade tydligen tvärslocknat när vi kollade på avsnitten. Sorry, för att jag var osocial, hehe. Fast inte så konstigt, klockan var ju nästan tre...

De var min dag, imorgon är en ny dag.. Med en massa tårar.

PUSSSSSS



Myyyys med mina Bah's (bazzzz) hahaha!

It makes no sence

God kväll!

Har jobbat idag, 11-20. Och fullt upp var det hela tiden! Men tiden gick rätt fort ändå :) Fick däremot jobba över lite eftersom det, som vanligt, kom massa folk precis när jag skulle sluta. Trättade syster och Robban som också skulle ta bussen hem. Jahopp, de var min dag! Kul, va? Njaa. Sitter hemma nu och njuuuter över ledigheten! Jobbar inte förrän på söndag :) Skulle ha stängt på fredag, men Marielle var snäll nog att ta det passet av mig. Jag har annat för mig då... :'( Det gör ont i mig bara jag tänker på det.

Imorgon ska jag sova ut, åh så skönt! Sen ska jag åka och handla mat med pappsen :) Maaat! Nu ska det bli nyttiga tider, mamma har lurat på mig GI. Eller nja, hon ska börja och jag hängde på, hihi.

Avslutar inlägget med att säga att jag har världens bästa föräldrar

Och jag vet att ni läser dethär, hihi.

PUSSS


Nomy

Hold your head up high
And this pain will die
Somehow
Somewhere
Just try...


-

Du bryr dig inte, du känner inget, allting står på noll. Då finns det inget mer jag kan göra.
Hejdå på dig.

Delete

Du är den mest patetiska människan på denna jord. Ingenting kan du göra rätt. Du säger fel ord, gör fel handlingar och är allmänt felande. Det är nästan skrattretande vad idiotisk du är, orden räcker inte till så resten får lämnas åt fantasin! Allt jag kan säga är idiot!

Oooh sikken onödig dag!

Gud, den här dagen hade jag lika gärna kunnat hoppat över. Vaknade första gången vid elva "imorse", sen så somnade jag igen och vaknade till lite då och då, men inte förrän halv fyra vaknade jag till på riktigt och klev upp! Ahh, så illa. Åt min frukost eller vad ska man kalla den och den så fick jag ett givande samtal som gjorde mitt ledsen men ändå lättad på något vis. Pratade om allt möjligt och insåg att jag skulle ta itu med alla stressfaktorer i mitt liv, dock gick det inte så jättebra men jag har ju hela livet på mig, eller?

Pluggade i en timme eller två tills jag inte orkade nå mer, åkte till Birsta för att lämna tillbaka kjolen jag köpte på rean.. Åh, den var så fin, men jag behövde pengarna och så var jag lite osäker på den.. Men men. Drog sen upp till jobbet och skrev på ett nytt anställningsintyg och for sen hem med Khadije. Ska färga håret nu tänkte jag, så jag får det gjort någon jäkla gång! Och plugga. Har god tid på mig eftersom jag inte lär somna förrän typ fyra inatt.. Gud så passande, för jag jobbar ju inte alls 11-20 imorgon! Lär ju inte alls vara svintrött!

Nä, plugga och färga håret var det! Filosofi är väl inte särskilt mumsigt, man blir lätt deprimerad när man läser skiten. Har livet någon mening? hit och dit. Börjar allvarlig fundera på om livet har någon mening? Vilket skitämne som får en att känna att livet är meningslöst, hua. Fast det står rätt kloka saker i boken också. Och dem kloka orden tog väl inte du åt dig, inte konstigt att du fick IG...

Nomy - Hold your head up high


Sometimes my heart

Ena stunden gråter jag, andra stunden kokar jag av hat.

Idag har jag först jobbat 12-16, sen kom syster och Robban och hämtade mig och vi for till mormor. Åt där med mamma, Lasse, brorsan, morbror x2 och Sara :) Trevlans! Var dock sjukt trött så sov nästan på soffan, fick lite massage också, till och med av brorsan! Hehe. Påväg hem träffade jag Fischer och Maxim, dem drog på Vera och käkade pizza och jag gick hem. Har suttit hela kvällen och varit arg, varit ledsen, varit besviken och känt att allt är meningslöst. Gaah...

Förstår inte hur du tänker?!

Sova nudå, kanske kolla lite på American Idol. Blev glad när jag såg att de var Johan Falk på tv, blev dock less när jag såg att det var just den filmen som jag sett hundrasjuttioelva gånger. Sliten kväll, oja.

Lite komplimanger och stöttning av några underbaringar gjorde däremot kvällen lite bättre... :) Om man ska dra upp något bra.. En sak till var att vi fick dubblet betalt på jobbet idag, lalala :) Anyway.

XOXO

Det var så lätt på den tiden

Satt nyss ute på balkongen och såg två killar i 10 årsåldern. De kastade snöbollar mot varandra och skulle slå till dem med en pinne, som typ baseball. Sen så kommer de en kille och säger till dem: Det var ingen som ville vara med, vad ska vi köra för lag då?! Jag påmindes om hur det kändes att vara liten, hur lätt allting var då. Livet var en lek. Jag saknar dem tiderna, då man inte behövde tänka på: Hur kan han göra så mot mig? eller Fan, jag har 20 kronor kvar på kontot. Önskar att man alltid var liten, eller ska man försöka leva livet om ungdom och ändå se livet som en lek? Att bara försöka ha roligt även fast man åldras med tiden? Är det kanske inställningen som avgör hur man lever sitt liv? För nog tror jag att man väljer sitt liv själv, men det är svårt att göra det som man ibland borde göra. Jag fick verkligen en tankeställare.. Dags att leva livet och ta vara på det goda och hiva det dåliga åt skogen?

Oja, att jag ska.

Helnajs helg/vecka

En veckas uppehåll mellan blogginläggen... Dålig stil! ;) Har faktiskt inte haft mycket tid över till att blogga.

Måndag: Skola, käkade lunch på McDonalds med Ante. Hade prov ena lektionen och gjorde knappt ett skit andra lektionen. Ovärd dag. Efter skolan åkte jag hem och sen kom mamma och syster och hämtade mig. Vi for till Birsta och kikade lite, hittade ingenting, tror jag? Minnet är bra, men kort.. När jag väl var hemma ringde Sandra som var med Khodor och ville ha hjälp med nå projektarbete. Så vid nio hämtade dem mig och vi åkte Sundsvall runt tror jag, hehe. Åkte sen till Ante och sov, typ halv tolv... Hehe.

Tisdag: Hämtade ut studentmössan! :) Pepp som ett as inför studenten nu :'D Åt lunch på Subway med Ante och hade sen svenska, for sen hem typ. Ännu en kväll med PA, sov sen hos Ante.

Onsdag: Lunch med Antevåran kinarestaurang, var även på skolan med mådde så sjukt dåligt. Efter skolan åkte jag till jobbet för att ha medarbetarsamtal. Umgicks där med mina fina vänner en stund :) Fick även ett glatt samtal om att jag ska på arbetsintervju den 13 april! :D Wihooo! Khadije jobbade och hon fick i uppdrag att panta alla burkar, jag hjälpte henne för det var huur mycket som helst. Vi åkte ner till Ica Maxi (efter att knappt fått in alla påsar med burkar i hennes lilla bil) och pantade och det var typ 800 burkar. Svinjobbigt, folk kollade snett på oss, haha! Sen så kom Ante och Fredrik och hämtade mig, sen for vi hem till dem.

Torsdag: Leeeedig! Loooov! :) Gud så skönt. Var dock tvungen att kliva upp sju för att styla Ida och Sara som skulle på maskerad på skolan, haha. Drog en lunch på Charm med Sandra och snackade lite skit. Sen så var det bara iväg och gör nytta då.. Efter for jag hem och städade undan de värsta och gjorde mig iordning. Vid sju kom Sandra och strax efteråt kom Matte! Sen dök även Anton, Jocke, Emil och Fischer upp :) Spela kort, fjantade oss och hade allmänt roligt! Hihi. Vid typ tio eller något kom Adam, Alex och Sebbe som hade vägarna förbi. Tog en taxi till stan och ägnade kvällen på Oscars! Efter att Sandra och folket försvunnit umgicks jag med Cassi :) Tog en taxi hem sen på natten, 166 spänn till Granloholm tycker jag inte var så farligt!

Fredag: Jobb 12-16, var faktiskt rätt pigg. Efter jobbet gick jag och Mariam ner till stan för att möta Khadije och deras kompis. Gick runt där ett tag, sen så åkte vi till mig och gjorde oss iordning. Vid typ nio åkte vi till Johanna där Mary och Henke var. Drog nästan direkt till Sannes lokalfest eftersom hon fyllde 18 baaast! :) Vi var helt klart röjarna på stället. Alla satt stilla och snackade medan vi dansade och hade kul ;) Hehe. Vid typ halv ett drog vi ner till stan för att träffa Maxim och Fischer Allstar :) Fast vi var bara med Maxim eftersom Fischer var typ osynlig. Hade roligt som man alltid har med er :) Mariam var sjukt på G, hahaha. Borde ha filmat, fasen, borde ha filmat!.. Iallafall så var vi i stan till stängning, där vi också fick vittna en misshandel.. Så hemskt. Vi såg på medan en kille sparkade på en annan killes huvud som om de vore en fotboll... En kille sprang iväg och fortare än fan sprang jag och Khadije för att se vart alla som sprang tog vägen. Men poliserna hann inte eftersom de agerade tre år för sent!!! Han fick nog världens hjärnskakning eller ngt, han stod sen bara och tittade upp i himlen utan att säga ett ord. Jättehemskt, vilka jävla idioter det finns, ursäkta språket men jag brinner och blir så sjukt förbannad för sånt där!.. Efter de så åkte vi till Donken tillsammans med Sara, Moa, Britta, Dennis, Issa och Janne. For sen hem och var hemma vid typ fem efter en rolig kväll! :)

Lördag: Jobb 12-16.30, åkte sen hem och var sinnessjukt trött. Efter jag gjort mig iordning fick jag skjuts till Niklas för "inflyttningsfest". Var där ett bra tag innan Khadije och Mariam hämtade mig! Mötte upp Sanna och Malin i Bergsåker för att dra hem till mig i Kovland! Det var kolsvart ute och dimmigt, dem trodde att jag förde dem till nå spökstad eller något, haha! Sanna och Mariam skulle få testa balklänningar hos mig :) Dem hittade någon som de tyckte om, tror jag :D Visade lite bilder från när jag var liten och även bilder från fjortistiderna, haha.. Fick en del skratt mot mig :( Hehe. Missinassi åkte vi till McDonalds och åt där vi träffade på Angelica! For sen hem :) Var sjukt trött, men de var kanske inte så konstigt, hehe. Somnade dirr :)

Söndag, idag: Klev upp elva, håller just nu på att tvättar. Vid två ska jag gå ner till stan med Ida i de fina vädret :) Sen bör jag plugga, men får se vad Elin hitt på, hihi.

Hörs senare! Måste till stugan nu, hehe.

PUSSSSSSS


RSS 2.0