Haft en awesome helg!

Tjabba tjena hallååå, förvånadsvärt pigg med tanke på den lilla sömnen man fått inatt!

Då har ännu en helg passerat då.. Tiden går fort när man har roligt! I fredags hängde jag först på Charm med Kikkis, Viktor, Simon och Robin. Satt oss sen i solen med en glass, nom nom. Sen åkte jag, Robin och Viktor till Birsta för att kolla på datorer. Måste få iväg min stationära och köpa en bärbar istället. Hittade en dator som jag gillade så de lär väl bli att köpa den :)

Kom hem och sen kom Ogge, Virre och Ellertz och hämtade upp mig. Åkte sen till Ica Maxi där vi köpte lite käk som vi tänkte grilla! :) Åkte sen och hämtade upp Kikkis i Finsta och sen åkte vi till Spikarna! Har varit där och grillat varje sommar. Drack nån gócider och surrade om allt och inget :)

I lördags var det dags att grilla igen! Viktor, Robin, Patrik, Simon och deras kompis spelade frisbeegolf, medan jag, Kikkis och Tess bara hängde i solen. Blåste dock typ bort, men whatevaahh! Sen åkte vi hem till mig, satt oss på gräset och grillade. Sen hängde vi allihopa och hade sådär roligt som vi alltid har :) Bredal och Martina kom också till mig, även Victor och hans tjej var förbi en sväng :)

Igår så vaknade jag kvart i tre av att Kikkis plingade på min dörr.. Haha, det är inte okej att sova så länge! Åkte sen upp till Holm till Lankans stuga där han, Danne och Alex var. Hängde med dem där uppe, sen tog vi Lankans bil in till stan. Hängde hemma hos honom och han bor typ ovanför Allstar, så vi gick dit och käkade, mums! Sen gick grabbarna på Daltons, då gick jag och Kikkis till Memento där Robin och Viktor hängde med deras casinofolk! Var där till stängning, sen åkte vi hem till Viktor.

Nu sitter jag hemma hos Kikkis! Har fräschat till oss lite, nu bär det av hem till Lankan. Sen bär det upp till Holm igen!

Fierce and love

Busy girl

Haft så sjukt mycket för mig de senaste dagarna så har inte haft tid att uppdatera! Men nu är jag själv för en gångs skull :)

8e, hängde som sagt med Kikkis och Fischer. Följde med hem till Kikkis i Holm, käkade grillat och bara myste! Drack irish coffee för första gången, de var faktiskt gott! Annat tyckte Kikkis ;) For runt lite i Holm, till Gunno och lite hit och dit innan de var dags att sössa!

9e, klev upp halv åtta för att hänga på Kikkis kusin och hans tjej till Härnösand på hopptävling.. Medan hon tävlade så åkte vi på Dollarstore och jag sov i bilen, haha! Trött thjeeejjj. Åkte sen hemåt. Jag och Kikkis kom hem till mig, gjorde oss ordning innan folket rullade in. Hem till mig kom Patrik, Viktor, Andreas, Robin, Andreas och Walle! Käkade supergod mat som Andreas och Patrik kockade ihop :) Åkte sen till bowlingen där även Victor N var med! Hemresan hem var den roligaste bilresan ever, hahaha har nog inte skrattat sådär mycket! Sen hemma hos mig blev de den roligaste festen ever också, sjukt lyckad lördag alltså! Orkar inte rabbla upp allt som hände, men räcker nog med att jag säger tequila body shot, vattenpipa, trasig säng, leka med maten och en MASSA flumm och skratt! :D

10e, hängde med Patrik och Walle ett bra tag. Minns inte vad jag gjorde sen.... :O

11e, tränade och åkte in till stan med Sandra. Tog en lunch på Coffee House! Första uteserveringen för i år, wei :D Sen på kvällen blev det filmkväll hos Kikkis! Kikade två filmer och somnade runt sju på morgonen... Haha.

12e, vaknade upp och fick skjuts in till stan. Jag och Sandra solade på Ego och chillade sen på stan. Åkte sen hem till mig, efter ett tag så åkte hon hem. Sen åkte jag och Kikkis till Erik där Walle och Viktor befann sig. Spelade lite poker/omaha, åkte sen hem och sov!

13e, tog en fika på stan med pappa! Sen kom mamma hem till mig, vi fixade min säng som gick sönder i lördags...haha. Möblerade även om hemma, blev bra de! :) Sen på kvällen kom Kikkis till mig, kikade Big Brother innan de blev läggdags!

14e, idag har jag varit duktig minsann! Var på intervju halv två som gick superbra! Åkte sen hem, bytte om och joggade ner till Ego. Efter jag varit där träffade jag Viktor, Robin och Simon en sväng på stan innan jag bar mig hemåt igen! Har tagit ett bad och nu käkar jag middag, ikväll ska jag bara slappa! Fy vad skönt det ska bli!

Fierce and love


Då var det helg då...IGEN!

De senaste dagarna har varit sjukt awesome!

I måndags käkade jag, Kikkis, Viktor, Patrik, Walle, Robin, Andreas och Cassi på Bite Line! Så sjukt gott, nom nom! Sen drog jag, Kikkis, Viktor, Walle och Robin hem till mig! Kollade på Big Brother, drack nån gocider och spelade poker! Jag och Walle hade sån sjuk tur hela tiden (blandat med skicklighet, hehe). Vi spelade poker till fem på morgonen, sen när vi skulle sova så gick det inte eftersom grabbarna grus skulle surra på hela jävla natten! Haha, sov alltså ingenting den natten.

På tisdag förmiddag åkte jag, Kikkis, Viktor, Andreas och Robin till Hassela. Sjukligt trötta såklart! Var tänkt att jag skulle åka skidor, men slutade med att jag och Kikkis bara hängde med för sällskapet och slappa i solen, haha. Men solen gömde sig. Sen på kvällen kollade jag, Kikkis, Patrik och Simon på film! Efter det sov jag hos Kikkis, sjukt trötta tjejer!

I onsdags hängde jag med Kikkis när hon skulle klippa sig. Efter det åkte jag hem, men hann inte vara hemma länge förrän jag åkte ner till stan och mötte upp July. Käkade och åkte sen hem till mig. Lite senare kom Hanna, Amanda och Linnea. Satt hemma hos mig och drack nån cider och snackade en massa skit, hehe. Sen åkte jag och July ner till Cassandra och hennes killes hotellrum på Scandic! Drog sen på Memento där vi träffade bl.a. Walle. Efter stängning gick jag och July till Statoil och köpte mat, haha. Den natten spenderades på hotell med July och Amanda, mys!

Igår var jag med Kikkis, Viktor R och Victor N på Charm! Fikade ett tag, efter det drog vi hem till mig. Jag, Victor och Kikkis snackade massa strunt innan mamma kom. Åt lite och sen klippte hon mig. Slitet hår, ja lite kanske... Åkte sen hem till Fischer, lite senare kom även Kikkis. Spelade Wii Sports, förlorade på allt förutom på boxning.. Haha, champiooooon!

Somnade på Fischers soffa, vaknade upp typ elva "imorse" och fattade ingenting, haha. Snart blir det en sväng ner till stan med han och Kikkis! Sen ska jag nog träffa pappa en sväng och sen vet man aldrig vad som händer! Fira July som fyllde år igår kanske? Who knows!

CU l8er!

Fierce and love

Sjukt bra dag!

Då var snart denna dag slut. Käkat tacogratäng med mina kära Walle, July, Cassandra och Sebbe! Kollade sen på Bigbrother. Nu är jag ensam... Lite tråk sådär!

Fick ett telefonsamtal idag som gjorde dagen ännu bättre än den redan var! :) 17-19 juni gäller det! :) Ser fram emot det som saaaataaaanaaaaaa!

Lite soft musik som spelas i mina högtalare,

Thriving Ivory - Angels on the moon
Sirius feat. Askim Soul Children - Fuck up
Don't hold your breath - Nicole Scherzinger
California King Bed - Rihanna
Champion - Chipmunk feat. Chris Brown
Coming home - Diddy Dirt Money feat. Skylar Grey
Take over control - Afrojack feat. Eva Simons
Do it like a dude - Jessie J

There you go! Nu ska jag ta ett bad innan det blir nattinatti :)

Fierce and love

Söndagsmys!

Då var det söndag igen då. Fyfarao vad tiden går fort!

I torsdags slappade jag fram till fem och åkte sen ner till stan och åt med mamma :) Sen så var jag med Sebbe...för typ tredje dagen i rad. Åkte hem till honom och tog de bara lugnt. Var vakna hela natten, så klockan halv ett klev jag typ upp! Inte okej. Åkte hem och sov ännu mer. Haha.. Tog en joggingtur innan jag gjorde mig ordning för lite fezt! Höhö.

Vid nio kom Patrik hem till mig. Efter typ en timme ramlade även Walle och hans kompis in. Senare kom även Kikkis, Flamman, Victor och Cassandra! Sen var det nån typ till som jag inte kommer ihåg namn på, haha. Jag, Flamman och Patrik drog sen ner till Irish! Efter lite röj där så gick jag och Patrik till Memento. Där fick vi inte komma in för att vakten var HJÄRNDÖD. Vid tre kom Walle ut, vi tre gick på Kebab City och sen tog vi taxi hem till mig. Sov som stockar hela högen!

Var helt död hela lördagen, vid klockan sex kunde jag iallafall röra mig, haha! Mötte upp Patrik på stan för att lämna hans väska som han glömde hos mig. Stod där och surra ett tag innan jag drog till tågstationen och mötte upp July och Amanda! :) Åkte hem till July en snabbis innan vi åkte till ÅF tror jag det var. I deras byggnad hade de ALLT. Solarium, bastu, träningsmaskiner, alla spel man kan tänka sig m.m. Vi utnyttjade stället till max, haha! Var kvar där hela kvällen, orkade inte dra på krogen. Sen åkte vi hem! Eller iallafall jag, hahaha. Älskar dig ändå, July ;)

Nu sitter jag och Walle hemma hos mig och väntar in July, Sebbe och Cassandra för käk och chill framför BB sen! :)

C U l8er! (Patrik har lärt mig att vara cool, höhöhö)

Fierce and love

RSS 2.0