Tisdag

Yo mama

Somnade inte förrän fyra imorse vilket resulterade i att jag klev upp vid tolv och var nå jävulskt trött. Krälade mig upp för att käka lunch på stan med Therese :) Vi tog sen en sväng på Birsta, hittade lite gott och smått på Rusta bara!

Sen köpte syster och Robban med sig McDonalds och kom hem till mig :) Efter ett tag drog dem hem, Ida kom efter ett tag men nu har även hon åkt :(

Nu blir de slapp framför en film, HEJ

Bild på mig och Fredik från i fredags!


Helt slut

Denna helg har verkligen satt sina spår, fyfasen vad seg man är!

I fredags var jag och Matilda ut, drog på förfest hos Fredrik och Niklas innan vi alla drog till stan. Var överallt och ingenstans - Daltons, Jacks, Allstar, you name it. En aning spårat, men roligt hade vi iallafall :)

Drog hem på lördagen och sov en stund innan jag, Lennie och Krille drog ut på Birsta. Sen var det full rulle igen! Haha. Satt hos Lennie med Johan, Carro och Huss innan vi drog till Niklas och Issa. Sen väl nere på stan så var det såna sjuka köer, så vi köpte med oss pizza och for hem till Lennie. Sen blev de efterfest hos Jocke med poker och massa tok. Somnade inte förrän vid åtta på morgonen, trött nå jäääääävulskt!

Sen dess har jag inte rört mig många meter, förutom då jag jobbade fem timmar igår kväll. Köpte med mig mat hem till födelsedagsbarnet och vi ligger fortfarande kvar i soffan, båda är rätt slut. Får se vad som händer ikväll, men lugnt som satan blir de!

Nu blir de käka och dö lite till framför en film. Dööööö dööööö dööööööööööö


Torsdag

Sikken lång dag detta varit!

Syster kom till mig mitt på dagen, fikade och surrade skit. For sen till Lennie en sväng innan jag for ut till Sandra och hennes lilla familj ute på Tranviken. Bjuden på middag blev man också, finfint!

Kom hem för en liten stund sen efter en intressant bilfärd hem, en älg sprang ut i vägen och skrämde skiten ur mig :( Haha. Nu blir det sängen, lång dag imorgon med jobb och sen Birsta och chillkväll med Matilda :) Ciao!

Jag just nu. Trött som få

 

Rackarongen Theo :)

 


Onsdag

Att ens liv kan förändras så mycket på en vecka. Enough said!

Haft några grymma dagar! Häng med Matilda, Tobbe och Jonas i måndags och hade grymt kul, haha. Häng hos Matilda och Tobbe igår och även idag. Var även på Birsta idag med Johanna, sen plockade jag upp Matilda och for hem till Malle på en kopp kaffe och sen hem till mig. Dårar hela högen but thats the way i like it ;)

Nu är jag hemma efter att ha kört runt halva stan, men vad gör man inte för andra människor? Vad gör man inte för personer man bryr sig om? Det allra mesta.

Dags att sössa, imorgon blir det en fika med syster och troligtvis häng med Sandra efteråt :)

Pözzzzzzz

Döda tjejer i tisdags...

 


Tisdag

Hoj!

Kom hem från Liden på söndag kväll, var tvungen att åka in till stan för att börja jobba kl 7 i måndags :( Slutade 12, åkte till Linda och hängde med henne och Agge innan jag for ut till Birsta med Ida. For sen till pappa och Jane där jag blev bjuden på gomiddag :) Sen gymmade och solade jag. Lång dag! Var inte hemma förrän elva, men bra dag minsann! :)

Idag har jag tränat, ätit med Ida och varit med Sandra och Maxim. Och Theo och Ted såklart :) Tog en spontanrunda på Birsta också. Två tröjor rikare, men ska lämna tillbaka båda två. Satt inge snyggt :(

Dags att hoppa i säng, lång dag imorgon också! Fullt upp and I like it :)

Jag i min nya babyblåa tröja
Jag redo för gymmet
Topnotch-Maxim


Lördag

Morsning korsning!

Är ledig i helgen vilket är välbehövligt :) Jobbade till 16 i torsdags och sen for jag till Indal till Johan och Carro där Lennie redan befann sig. For sen till Liden och är fortfarande här och bara slappar :) Rätt så skönt att komma bort från stan några dagar.

Ha en trevlig helg allihopa :)






130109

Dålig uppdatering, som vanligt. Mycket som hänt sen sist, men det inget att rabbla upp, det är bara att blicka framåt! :) Nytt år, nya möjligheter!

Idag jobbade jag till 12, for sen till Drakborgen med Sandra och Theo :) Hängde sen hos Sandra ett tag innan jag for hem. Skulle träna men musten gick ur mig helt :( Nu ska jag och Ida sova, alarmet är ställt på 6.15... YEEEEYYY


130109

Längesen jag bloggade nu.. Och tänker inte rabbla upp allt som varit, nu blickar jag framåt! :) Mycket som hänt, på gott och på ont.
 
Nytt år, nya möjligheter helt enkelt1
 
Idag jobbade jag till 12, sen åkte jag till Drakborgen där Sandra och Theo redan befann sig :) Åt lunch och sen åkte vi hem till Sandra. Var där ett bra tag innan jag for hem och åt. Tänkte träna idag men musten gick ur mig helt :( 
 
Nu är det dags att sova iallafall. Alarmet är ställt på 6.15. YEEEEYY
 
 

RSS 2.0