Wandsworth

HOJ!

Igår kväll kom som sagt min mamma och bror hit! Jag mötte upp dem och gick sen och åt här i Fulham. Idag har vi varit i Wandsworth och shoppat lite på Poundland, Primark osv, hehe. Kan visa sen vad jag köpt!

Ska snart sticka iväg och hämta kidsen på skolan och låta dem leka lite i parken. Sen bär det av mot Westminister för att se Big Ben, London Eye och käka! Gött :)

Hörs later!

Fierce and love

Mörkmörkmörkhårig



JAG ÄR NÖJD. HIHIHIHIHI

Humor


Fierce and love

Säg farväl till råttboet

Trött var ordet. Somnade sent inatt, kollade på skräckis med Sassou, vi båda hade svårt att sova efteråt. Varför kollar man på skiten när man vet att man kommer blir rädd!? DUM.

Nu ska jag sticka iväg och fixa håret, bild kommer väl sen... Om jag blir nöjd alltså...

Jalla jalla Elin så du hinner med dig, för vid klockan sex ska du möta upp din mamma och din bror! :)


Bye bye, ugly


Fierce and love

Barnvakt


Här sitter jag och chillaxar med kidsen, tittar på Xfactor, äter popcorn och myser! Skönt med en lugn och fin lördag :)

Imorgon är det full rulle igen, för då kommer mamma och brorsan och hälsar på mig! Skoj :)

PS. Jag sitter inte och super med barnen om ni trodde det....haha.

Fierce and love

Jar of hearts

Denna låt....så fin. Får nästan rysningar. Blir faktiskt sjukt rörd, för texten beskriver exakt så som jag känner... Känns som om det är jag som skrivit texten från egna erfarenheter.

Lyssna: Christina Perri – Jar Of Hearts

I know I can't take one more step towards you 
'Cause all that's waiting is regret 
And don't you know I'm not your ghost anymore 
You lost the love 
I loved the most 

I learned to live, half alive
And now you want me one more time

And who do you think you are? 
Runnin' round leaving scars
Collecting your jar of hearts 
And tearing love apart 
You're gonna catch a cold 
From the ice inside your soul

So don't come back for me 
Who do you think you are?

I hear you're asking all around 
If I am anywhere to be found 
But I have grown too strong 
To ever fall back in your arms


And it took so long just to feel alright
Remember how to put back the light in my eyes 
I wish I had missed the first time that we kissed 
'Cause you broke all your promises



Såhär bor jag! *fniss*

Haha, men herregud vad Elin uppdaterar mycket helt plötsligt! När jag ändå börjat med bildbomber så kan jag ju lika gärna fortsätta!

NU SKA JAG VISA ER HUR JAG BOR! Hihi

Hahahahaha, måste bara få dela med mig om en hemsk video jag gjorde, tänkte att de vore lite najsigare om jag filmade mitt rum istället för att knäppa kort, blir ju lite mer..bättre..realistiskt sådär..ja. Ni fattar! Men det visade sig ju bli katastrof, jag hade ingen aning om att jag pratar så FULT och så BRÄTT. Givetvis menar jag brett, ni vet bond-svenska. Jag kan helt enkelt inte lägga upp den. "HÄR ÄR MIN FÅTÖLJ Å HÄR HA' VI EN GÅLVLAMPA SOM Ä IHOPTÄJPAD, Å HÄR HA' VI VINGLAS, HELT KLART ETT MÅSTE I RÖMME." Glöm de!

Så, ja....ni får se bilder istället.



700 trappsteg senare...

...mitt rum!





Kanske är intressant att se hur det ser ut i området ute osv? Det kommer, fixart ja!

Fierce and love

Shopping in my heart

JAJEMEN, VET NI VAD. Jag har knäppt kort på allt som jag shoppat sen jag kom till London! Schyrre va!? Aa tack, jag vet, jag är rätt snäll.

SE OCH NJUT.
Btw, lägg på en nolla efter priset i pund så får du priset i ca kronor.



Svarta kilklackskor från....nånstans, 29 pund


Svarta boots eller vad man ska kalla dem, sämst kvalle på bilderna men ni ser ju på ett ungefär iallafall! 20 pund från Shoe Zone


Åhhhh mina älsklingsälsklingar! Dem är för övrigt bruna, syns dock inte... 20 pund (!!!!!!) från Primark


Svarta najsig väska, ca 14 pund eller nått sånt, från H&M



Louis Vuitton-väska från Camden Market, 40 pund (fejk ofc, hehe)


Aa, jag gillar Louis Vuitton. Även den från Camden Market, 35 pund



Sööööött linne från Forever 21, minst inte vad jag betalade



Rayban-brillor i äkta fejk, 5 pund från Camden Market
(fan vad jag är cool)

THAT'S IT. Köpte världens finaste läppstift men den har jag såklart slarvat booooooort....

Fierce and love

Normal tjej

Jag just nu. Humörsvängningar.com.



Söt jag är osminkad........not

Surprise party

Ajajajajaj vad jag är död idag. Har ont i hela kroppen, inte minst fötterna! Att gå mycket i klackar är rena rama döden......

Men det blev en väldigt lyckad kväll! Hade Sassous pojkvän Karims födelsedagsfest på en klubb som heter Blagclub, ligger i Kensington/Notting Hill. Det var ju då en överraskning, var så kul att se honom komma in på klubben och så står alla hans vänner och ba: SURPRIIIIIISE. Hihihihi, han har en sjukt awesome flickvän iallafall som fixade alltihop!

Åkte hem med Khadije och Mariam efteråt och sov där, har bara latat oss hela dagen. Kom typ nyss hem, ska jobba lite ikväll. Färga håret skulle jag ju också göra kom jag på..........fan.

Här är "lite" bilder från igår iallafall! Helt knasig kväll, haha, men ack så kul!














Mina vackra ♥

Fierce and love

111027

Om en halvtimme slår klockan om till fredag! Awesome!

Idag orkade jag inte gå till banken och bråka på dem, bråkade med nål och tråd istället... Men börjar få in snitsen nu, det där med att sy är väl inte min starka sida, haha! Följde med Sassou till frisören och tittade på medan hon blev sviiiiinsnyyyygg i håret. Självklart tycker hon inte det själv... Man är nästan aldrig nöjd med hur man ser ut!...

...vilket inte jag heller är. MÅSTE göra något åt mitt hår. Just nu har jag nån konstig ljusbrun färg (aka min riktiga hårfärg) och jag HATAR den. Håret ser typ dött ut, trist som bara den. På lördag ska jag ta ut löshåret och färga mitt hår, vilken färg de blir får ni se då ;)

Imorgon kommer bli en skoj dag! Jobbar till fem och sen ska jag göra mig redo för att dra på Sassous pojkväns överraskningsfödelsedagsfest (undra om de ordet existerar?) i Notting Hill! Tror det kommer bli grymt. Khadije och Mariam ska också med, det gillas! :)

Nu ska jag kolla på det allra sista avsnittet av O.C. (hur ska jag kunna överleva efter det!?), jag känner paniken krypa inom mig. Måste hitta en ny serie att kolla på. MÅSTE. Tips!?

Btw, det här var vädret idag.........


Londons väder i ett nötskal - regnigt, soligt, mulet och klart på samma gång...

Fierce and love

Morsning korsning

Klockan är nio...ungefär, och jag är vaken och har dessutom varit de i två timmar... Sov hos Sassou inatt, tog en liten prommis till Chelsea igår och kollade sen på Kung Pu Panda! Haha, märks inte att vi är 20 respektive 23 år ;)

Har hunnit pratat med mamma på Skype, ätit en clementin (wow) och nördat vid datorn. Letar efter nån billig iPod Touch... Vill ha en!

Nu ska jag sova en stund, sen göra lunch, sen ska jag gå till Fulham Broadway och bråka med banken. Ska även sy fast namnlappar i barnens kläder och rensa ur deras garderob, så idag kommer jag inte direkt blir rastlös!

Ska städa också så att jag hittar kameraladdaren så att jag kan knäppa kort på de jag köpt! Hur låg det till med latheten, Elin....



Fierce and love

You never know unless you try

Det är omöjligt, sa Tvivlet
Det är farligt, sa Rädslan
Det är onödigt, sa Förnuftet

Prova ändå, viskade Hjärtat



Apostlahästarna har fått jobbat minsann

Amaaagaaaad, vad ont jag har i mina ben. Igår fick jag och Sassou nå tokryck och gick från Fulham till Notting Hill och tillbaka. AH! Kom tillbaka till henne runt ett på natten, blev en lite längre prommis än vi tänkt oss, hehe.

Idag har jag varit till Fulham Broadway och köpt skooooor. Verkligen välbehövligt, hade bara mina uggs förut och eftersom dem blev totalpaj idag av regnet så blev ett par höstkängor mina. Nöjd är jag! Har ju inga vardagsskor, och dehär paret fick jag för ynka 20 pund! Ska visa dem sen. Och alla andra saker jag köpt här i London för den delen. Ska göra det då jag slutar vara så laaaaat!

Nu är barnen med sin morfar på cirkus, så jag sitter hemma själv och vet ni vad jag gör? JAG SYR. Hahaaaaaaaa, jag har inte sytt på typ 4 år! Kommer för bövelen knappt ihåg hur man gör. Men att freestyla funkar bra de också!

Nu ska jag få nått i kaggen, den kurrar irriterande högt.

Och btw, den som inte vet vad apostlahästar är - det betyder ben. Kan sätta pengar på att nån lärt sig nått nytt idag! Haha.

Fierce and love

Oeo flygplaaaaan

Nämen hej hej hej hej hej hej bloggen,

sitter just nu och tittar på medan barnen spelar Monopol. Barnen har lov denna vecka, vilket är väldigt skönt. Skönt att bara vara med dem på dagarna, utan massa bråk om läxor hit och dit :)

De senaste dagarna har jag umgåtts med Sassou typ varje dag, haft sleep-over hos henne och bara softat, varit med Khadije och Mariam, Simon osv. Soft helg!

Har för övrigt bokat flyg till den 18 december till Sverige! Är framme i Sundsvall runt sex-sju på kvällen :) Ska bli så kul att komma hem och träffa alla och göra sånadär saker som man gjorde förr när man bodde där! :)

Mamma och brorsan kommer hit och hälsar på mig på söndag, så lite hemma-feeling är snart här :)


Tyr, jag och Freja (Alarik ville inte vara med på bild)

Annars då? Jag mår bra. Allt är fint. Känner suget av Bite Line-pizza, vänner och lite Memento bara. Woopwoop, snart så! 8 veckor left it is!

Fierce and love

Seg torsdag

Helt slutkörd efter att ha haft så mycket tankar som bankat i hövve (ja ä från nårrlan' ja) hela dagen...

Slutade jobba för sisådär en timme sen, fick nyss ett samtal av Sassou, hon var på någon pub i Fulham Broadway men vetefan om jag orkar gå dit och joina... Kanske ska träffa henne en sväng sen efteråt, nu tänkte jag iallafall gå till Sainsbury's för jag är sugen på att tjocka mig lite, hehehehehe

By the way - jag har världens bästa vänner och familj ♥ För mig är ni allt!


Men titta vilken fruktansvärd bild jag hittade

Fierce and love

Hate this part

Okej, nu har jag funderat lite.

Funderar på att åka tillbaka till Sverige, plugga upp några betyg på Komvux och sen kanske plugga psykologi/socionomi här i London. Hittade ett program på Queen Mary University där två av mina bästa vänner pluggar just nu, har varit där så jag vet att det är en väldigt bra skola. Jag har sån sjuk beslutsångest. Nästa år är jag 21 år och jag känner att det är dags att klura ut vad jag vill bli i framtiden medan jag fortfarande är ung.

MEN... Vilket land? Vilket program? Och i vilken ordning ska jag göra allting? Eller ska jag helt enkelt bara jobba?

Jag vet inte. Tror jag behöver gå till en rådgivare i december när jag är i Sverige i 2 veckor. Någon som kan borra sig in i mitt huvud och förstå vad jag är intresserad av och tipsa mig!

Nä, nu ska jag sura.

Fierce and love

Funderingar

Igår åkte pappa och Jane hem till Sverige igen. Följde med dem till tåget i Victoria, men denna gång blev det inga tårar, för vi ses om 2 månader igen!

Fick tillsägelse av Kikki att uppdatera oftare så att det märks att jag lever, bara så ni vet - JAG LEVER. Jag lever fullt ut, livet är just nu lite för bra faktiskt! :)

Jag har en massa funderingar i mitt huvud. Jag börjar redan planera inför nästa år, ska jag flytta tillbaka till Sverige eller ska jag stanna här, plugga här osv.? Jag är kluven. Stora beslut som jag inte vet hur jag ska fatta. Men men, det ordnar sig väl till slut :)

Någon som har tips!?



Fierce and love

Finbesök från Sverige

God lördagskväääääll,

idag kom min pappa och hans tjej hit! Mötte upp dem i Victoria, åkte hem till mig och lämnade väskorna och sen åt vi tapas här i Fulham. Tog sen en nap innan vi drog till Westminister för att turista lite och äta middag. Åt på en kinesisk restaurang alldeles vid London Eye och draaame vad gott det var! Nu ligger jag bara och tråkar ihjäl mig i sängen, mina trötta besökare sover nere i gästrummet så ja........ Jag har tråkigt helt enkelt.

Igår var jag ut med Sassou, Mariam, Khadije och hennes klasskompis. Åkte till Leicester Square, betalade 10 pund för att vara på krogen i typ 10 minuter, haha. Käkade och åkte sen hem till mig med allihopa, somnade runt sju imorse så har varit ganska död hela dagen! Men en rolig kväll var det iallafall :)

Nu har jag ÄNTLIGEN fått mitt proof of address, så nu ska det på ordning på saker och ting! Jobbigt att inte ha ett bankkonto här, men nu så! Imorgon ska jag försöka fixa det, ska även turista lite med pappa och Jane. Får se vart det bär av imorgon!

Boooooooring, men nu ska jag kika film. Xx

Fierce and love

My London darlings


Utväxt - CHECK

Glad you came

The sun goes down
The stars come out
And all that counts
Is here and now
My universe will never be the same
I'm glad you came


♥♥♥♥♥

Det var den helgen de

Jaha, måndag igen då. Ny vecka, nya möjligheter!

I lördags jobbade jag som sagt, sen igår så var jag med Khadije och Mariam! Åkte hemåt mot Fulham vid nio för att möta upp Sassou på vårat ställe, haha. Det är en spansk restaurang väldigt nära våra hem som vi brukar gå till och ta ett glas vin och surra skit. Det var planen även igår, men så slutade det med att vi hookade upp med en sångerska och hennes amerikanska manager.... Ja, det slutade såklart med en massa champagne, dem hade restaurangen öppen längre bara för att vi var där, haha! Vad är oddsen liksom? Han var tydligen manager till Crazy Town!? Haha, hur coolt är inte det!? Ni vet den där låten Butterfly... "Come my lady come come my lady"? Haha, whatever. Coolt iallafall.

Idag har jag och Sassou joggat 4 varv runt South Park... Den ni! Förvånar till och med mig själv... En fd. svensk fotbollsspelare och en fd. fransk basketspelare springer 30 minuter och sen är dem DÖDA. Haha, kan tänka mig träningsvärken imorgon... Och inte nog med det körde vi några övningar i parken efteråt med en fd. boxningscoach. Haha, varför lyckas alltid jag och Sassou träffa på massa B-kändisar!?

Har nyss snackat på Skype med pappa, tydligen så har mina vykort kommit fram, hehe :) Nu ska jag ta och sova för jag är sååååå trött.

God natt!

Fierce and love

Elin på hal is

God "morgon"! Eller nja, har varit vaken ett tag, så sjukt skönt att äntligen få sova ut!

Måste skärpa mig på uppdateringsfronten... De senaste dagarna har jag varit med Sassou typ...varenda dag, haha. Så otroligt skönt att ha en sån bra vän som bor så nära. 3 minuters gångavstånd bara, grymt. Hon är helt ärlig en av härligaste människorna jag träffat. Hon har alltid ett leende på läpparna. Hon ställer alltid upp, social, pratar med en om svåra saker och så otroligt trevlig. Har bara känt henne i 4 månader, träffade henne här i juni och sen blev vi jättebra vänner direkt när jag flyttade hit. Känns som om jag känt henne huuur länge som helst. Att förklara med ord hur hon är är omöjligt, man måste bara träffa henne för att veta! Redan nu så känner jag, vad skulle jag ta mig till utan Sassou? Vous êtes merveilleux, Sassou! Je suis tellement heureuse que je t'ai rencontré! Je t'aime ♥

Igår var jag, Khadije och Mariam till Queensway och åkte skridskor (?!?!), hahahaha. Det var som en fest fast man åkte skridskor!? Haha, hade faktiskt grymt kul! Om jag ramlade? En gång...... "Kolla kolla, jag kan snurra!" PANG.

Gick sen hem till Sassous pojkvän och tog ett glas vin. Givetvis var Sassou också där, hehe. Sen tog det forever and ever att komma hem eftersom tunnelbanan slutat gått...

Just nu ligger jag och degar, jag ska jobba ikväll. Sen så ska nog Khadije och Mariam sover över hos mig, wiiihooo ♥ Nu ska jag böla lite till O.C :)


Skridsko-disco? Haha

Fierce and love

Stupid mother****er

Okej, varning - detta inlägg kommer inte att innehålla fina ord.
FÖR NÅGON FATTIG IDIOT STAL MIN IPHONE I LÖRDAGS!!!!!!!!!!!!!!
Och inte nog med det, knölfödan som tog den har använt den också!!! Fick nyss ett samtal av en tjej
som frågade vem jag var och varför jag hade skrivit "Hi how are u?" igår. MEN, eftersom den blev stulen
i lördags så var det ju inte jag som skrev det. Så idioten till människa har använt
mitt nummer. Vilka idioter det finns!? Tji fick du ditt pucko, nu har jag spärrat hela skiten
och jag har skaffat nytt SIM-kort med samma nummer... Herrejävlar säger jag bara, roligt
att man kastat pengarna i sjön... Näe förresten, dem ligger i nån fattig sopas ficka!!!
Sådärja.
Någon positivt i allt det här - idag köpte jag en Blackberry. Att vara utan telefon är totalt
omöjligt. Och eftersom alla mina vänner här i London har Blackberry så chattar vi gratis
till varandra via BBM. Awesome! Telefoner här är riktigt billiga, så köpte min för runt
tusenlappen.
Annars så har jag hängt med mina bästa sen sist jag skrev, har skrattat en massa massa massa.
Dampat och gråtit har jag också hunnit med. Hallelulja.
Nä, nu ska jag chillaxa lite, är helt uppe i varv efter allt som hänt. Jävla tjuvar.
Jag säger bara de - i fortsättningen ska jag ha mina värdesaker i BH:n!
Fierce and love
Okej, varning - detta inlägg kommer inte att innehålla fina ord.

FÖR NÅGON FATTIG IDIOT STAL MIN IPHONE I LÖRDAGS!!!!!!!!!!!!!!

Och inte nog med det, knölfödan som tog den har använt den också!!! Fick nyss ett samtal av en tjej som frågade vem jag var och varför jag hade skrivit "Hi how are u?" igår. MEN, eftersom den blev stulen i lördags så var det ju inte jag som skrev det. Så idioten till människa har använt mitt nummer. Vilka idioter det finns!? Tji fick du ditt pucko, nu har jag spärrat hela skiten och jag har skaffat nytt SIM-kort med samma nummer... Herrejävlar säger jag bara, roligt att man kastat pengarna i sjön... Näe förresten, dem ligger i nån fattig sopas ficka!!!

Sådärja.

Någon positivt i allt det här - idag köpte jag en Blackberry. Att vara utan telefon är totalt omöjligt. Och eftersom alla mina vänner här i London har Blackberry så chattar vi gratis till varandra via BBM. Awesome! Telefoner här är riktigt billiga, så köpte min för runt tusenlappen.

Annars så har jag hängt med mina bästa sen sist jag skrev, har skrattat en massa massa massa. Dampat och gråtit har jag också hunnit med. Hallelulja.

Nä, nu ska jag chillaxa lite, är helt uppe i varv efter allt som hänt. Jävla tjuvar. Jag säger bara de - i fortsättningen ska jag ha mina värdesaker i BH:n!


Min nya älskling

Fierce and love

RSS 2.0