Nattinlägg

Klockan är snart fyra och jag är vaken....

Sebbe hämtade upp mig förut, vi åkte och köpte massa gotta och åkte sen hem till mig och kollade på film(er) :) Trevlans!

Imorgon ska jag uträtta några ärenden på stan och sen blir det gymmet! :) Ska söka lite sommarjobb också så att jag kan leva gott i sommar innan jag förhoppningvis lämnar landet om allt går som de ska! :)

Nä, nu måste jag sova. Sebbe åkte nyss, så nu har jag ingen anledning att vara vaken längre!

Fierce and love

Lillördag...

...och jag ska vara hemma.. Alltså, ingen utgång som det var tänkt :/

Idag har jag käkat lunch med Fischer på Allstar, redan då började jag få sjukt ont i huvudet och må lite illa :/ Drog mig ändå iväg på jobbet och nu är jag äntligen hemma igen. Ikväll ska jag alltså bara slappa, spara pengar och hälsa ;) Får dra ut till helgen istället! Troligtvis så kommer Sebbe hit ikväll igen :)

Nu ska jag få nått i magen!

Fierce and love


Tisdag

...eller ja, det är egentligen onsdag nu men whatever.

Idag har jag bara softat hela dagen! Drog ner på stan vid tolv för att käka lunch med Fischer. Slutade med att Bruce, Martina, Kikkis och Cassandra också var med på Charm, haha. Efter det hängde jag med Viktor ett tag, sen kom Walle ner på stan och joinade oss! Hängde med Walle när han skulle köpa ett Xbox, fast han köpte det inte, höhö. Åkte sen bara hem, vid nio kom Sebbe hit. Har kollat på filmer tills nu, han åkte precis hem.. :(

Annars då.. Igår var jag på Birsta med Walle, Viktor, Patrik och Simon :) Efter det drog jag och Walle hem till mig och fixade käk, fett gott :D Garvade framför Big Brother innan de var läggdags!

För övrigt så leker livet! :) Har nog aldrig mått såhär bra i hela mitt liv! :') Inte vad jag kan minnas iallafall ;)

Dags att kika lite på TV innan det blir läggdags. Jobb 15-19 imorgon sen blir det troligtvis utgång!

Fierce and love

I love London

Ja men hallåja! Nu var det ju ett tag sen jag skrev...igen...

Som ni vet så har jag varit i London och hälsat på mina älskade systrar Bah! :D Hade en sjukt rolig vecka, jag älskar att umgås med er för ni är precis lika galna och flummiga som jag. Äkta vänskap, det är vad det är! Mer än så har jag inte så mycket att säga! ♥

Så, vad gjorde vi i London?
* Myste i Hyde Park i solen
* Var på Madame Tussauds
* Festade
* Shoppade!
* Besökte London Eye, Big Ben och Buckingham Palace
* Följde med girlsen på skolan för att se vad de är dem sysslar med!

Har knäppt hundratals med bilder, men kan tyvärr inte lägga in bilder på datorn eftersom en viss klantskalle har slarvat bort sladden..... Men de löser sig väl. Kommer upp bilder en vacker dag, ska även visa allt jag köpt! Sjukt billig shopping där borta, ojojoj :D Rena rama paradiset!

Om du nån gång ska åka till London, så måste du:
- besöka Madame Tussauds. Det är där det finns vaxdockor som är exakta mått och allt på massa kändisar. Och dockorna ser sjukt verkliga ut!!
- shoppa på Primark, så sjuuuuukt billigt och bra grejer!
- doppa fossingarna i Diana Memorial-vattnet
- festa på Zoobar

Madame Tussauds var sjukt fränt! Efter att man gått förbi alla vaxdockor så kom man till en entré där de stod Scream.... Den ledde sen in i en mörk tunnel. Inifrån hörde man folk som skrek..... I högtalarna ropade de ut att det är verkliga människor där inne som kommer skrämma en, men de kommer inte ta på en, bara komma nära. Alla gick in utom Mariam, hon blev lite rädd, haha. Nu i efterhand önskar jag också att jag hade skippat de!!! Det var det läskigaste jag nånsin varit med om. Jag gick bakom Khadije hela vägen och tryckte in mitt ansikte i hennes rygg och tittade inte upp en enda gång. En gång var de nån som grymtade i mitt öra, gissa om jag blev rädd?!!? Efteråt fick jag även höra att en jätteläskig kille hade gått med sitt ansikte millimeter från mitt ansikte en bra bit! Fyfarao, tänk om jag hade kollat upp precis då!? Hade ju dött! Aldrig mer!

Efter de så kom man fram till små bilar med plats för två som roterade. Man åkte en bana där de var massa historiska händelser åt höger och vänster med vaxdockor och allt var de var. Riktigt fränt! Sen kom vi fram till en biosalong där vi kollade på 4D-bio! Inte 3D, utan 4D! Det var sjuuuukt fränt! Det var massa superhjältar med i kortfilmen, typ som Spindelmannen och grejer. Exempelvis när Spindelmannen sprutade sitt nät så var det typ vattenånga som sprutades i våra ansikten. När Hulken gick så skakade marken på bilden och våra stolar skakade. Otroligt coolt! :D Det kostar 28 pund, alltså ca 290 kronor att gå in på Madame Tussauds och jag lovar... LÄTT VÄRT PENGARNA!

Ja, vad har jag mer att berätta.. London Eye är de där stora hjulet... Ehhh... Big Ben är den där stora klockan...ööhhh.... Buckingham Palace är ju där ers höghet håller till ;) Hyde Park är en grymt stor park som är härlig att njuta i :) Diana Memorial Fountain eller vad den hette är en typ en å som finns i Hyde Park. Den är formad som en cirkel och det är vatten upp till typ vaderna. Den är minne av prinsessan Diana och den symboliserar hennes liv. På vissa ställen är det lite djupare, på andra ställen är botten lite ojämn. Fint tycker jag!

Shoppingen är lovely i London, men jag säger bara: ÄLSKA PRIMARK! Tygskor för 25 kronor styck och massa annat tokbilligt!

Zoobar är en sjukt bra club som vi var på i Oxford! Två våningar, två dansgolv (men folk gör egna dansgolv överallt), jättebilliga drinkar (tequila shot kostade 2,50 pund, aka 25 kr), sjukt bra musik och bra folk! Träffade en görskön kille där som hette Ben, haha! Han var polis, hualigen. Han ville komma och hälsa på mig i Sverige....

.....men vem vet hur länge till jag bor i Sverige? :)

Åk till London! Awesome!

Fierce and love

It's better to say too much than never say what you need to say

Har inte rört en min på flera månader.... Är det dags att göra det nu eller!? SKÄRP DIG ELIN FOOO HEVEEEDEEE!!!... Gaaaaah, ditt fel alltihop.... Lämna mig ifred..


2006...

Not fierce and no love....

Ansträngning på hög nivå!

Uppe med tuppen! Vaknade åtta, somnade vid elva igår vilket var sjukt skönt! Var helt slut efter dagens ansträngningar!

På dagen var jag och Martina i Sidsjön och åkte lite skidooor! Riktigt härligt väder att åka i, var riktigt roligt! Åkte i skogen vilket var riktigt roligt, sjukt roligt att se på när Martina gjorde sina vurpor också! Haha, lots of skratt! ;D När vi kom ner en gång så stod pappa och Jane nere vid liftarna, Martina gjorde ett bra första intryck och kraschade, hahahaha!

Åkte hem, bytte snabbt om och åkte sen ner med Martina till stan. Mötte upp Ingrid för att få en sak som jag ska ta med mig till Mariam i London :) Mötte sen upp mamma, vi käkade på Tandoori House. Sååååå gott! Hann sen vara hemma i typ en timme innan Kikkis, Patrik, Walle och Simon plockade upp mig. Åkte till Höglunda och spelade Ultimate frisbee! Faktiskt roligt :D Men fyyyyy vad jobbigt det var! Små korta rusher är väl ingenting för min numera väääärdelösa kondition.....

Kom hem, såg Big Brother och sen somnade jag som en stock. Idag har jag massor att göra! Städa hela lägenheten, fylla i några papper, åka ner till stan, växla pengar, tvätta och packa! För imorgon bär det av! :D Ska bli så skönt att slippa snön och kylan! :D

Massor att göra var de... Då ska jag inte sitta här! See ya later ;)

Fierce and love

2 dagar kvar!

Goooood morgon!

Vaknade upp halv nio och var jättepigg.. Typiskt mig att göra sånt när man är ledig!

Igår kväll var jag ute och gick med Ida och Diezel! Gick en sväng runt Granloholm, gick på Vera och köpte med mig mat. Satt hemma hos dem och käkade och kollade på hockey! Jag och Ida masserade varann, som vanligt! Haha, familjen Dahlström är en riktig massage-familj! ;) Vid tio mötte jag upp Ogge för att jag skulle få tillbaka min keps som Ogge haft sen typ december, hehe. Vill ju ha med mig den till London! :)

Idag blir det som sagt slalom med Martina, sen ska jag uträtta lite ärenden i stan :) Fixa och trixa lite inför resan! Bara 2 dagar kvar nu!!! :)

Nu ska jag trycka i mig lite frukost innan det blir backen!


Hehe, Ida för flera år sen!

Fierce and love

En dag i Sidsjön!

Tanken var ju den att jag och Martina skulle åka slalom i Sidsjön. Så blev inte fallet, haha! Istället satt vi i en grop i snön, käkade kebabrulle och solade! ;) Vilket vi gjorde i två timmar.. Lata jävlar! Men imorgon ska vi åka!  :D

Var på pizzerian som ligger upp mot Sidsjön, pizzeria Gonzalos. Jag och Martina ville ha varsin klubba. Vi frågade om vi fick ta en var, och tanten sa att vi fick. Sen frågade hon mig hur gammal jag var....

- Gissa, fnissade jag.
- 15? säger tanten (!!!!!!!)
- Öhh nä, jag är äldre!
- Ehh.. 14? (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

VILKEN FÖROLÄMPNING!!! Jag är för sjutton gubbar 20 jordsnurr!!! Och bara det att pizzabagaren till tant trodde att 14 var äldre än 15 eller att äldre betydde yngre gör ju bara saken sjukare...... Jag ska aldrig dit och handla kebab igen...... Och inte pizza heller för den delen.......

Fierce and love


Love the way you lie

On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Oohh, I love the way you lie

Now there's gravel in our voices
Glass is shattered from the fight
In this tug of war, you'll always win
Even when I'm right
'Cause you feed me fables from your hand
With violent words and empty threats
And it's sick that all these battles
Are what keeps me satisfied

So maybe I'm a masochist
I try to run but I don't wanna ever leave
'Til the walls are goin' up
In smoke with all our memories

This morning, you wake, a sunray hits your face
Smeared make-up as we lay in the wake of destruction
Hush baby, speak softly, tell me you're awfully sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me
Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me
Then after that, show me, in the aftermath of the
Destructive path that we're on, two psychopaths but we
Know that no matter how many knives we put in each other's backs
That we'll have each other's backs, 'cause we're that lucky
Together, we move mountains, let's not make mountains out of molehills
You hit me twice, yeah, but who's countin'
I may have hit you three times, I'm startin' to lose count
But together, we'll live forever, we found the youth fountain
Our love is crazy
, we're nuts, but I refused counsellin'
This house is too huge, if you move out I'll burn all two thousand
Square feet of it to the ground, ain't shit you can do about it
With you I'm in my fucking mind, without you, I'm out it

Man kan ju nästan tro att de är jag själv som skrivit låten.. Passar ju helt sjukt bra in på mig och hur jag känner/känt. Love the way you lie part 2, kärlek till denna låt!

Ny vecka, nya möjligheter!

Då var det måndag igen då! Tiden går hemskt fort! :/

I fredags blev det en utgång som vi alla sent kommer glömma! Hahaha. Var hemma hos mig innan med Sandra, Tess, Sigrid, Walle och sååå... Drog ner till Allstar vid elva, när vi kom dit hängde vi med Peter som jag jobbade med på Telia och hans kompisar. Han bjöd på tequila... Wääähhh, gick ju sisådär. Sen kom Ellertz, Ogge och Ante! Ante och Ellertz bjöd på en till shot.. Så tre shotar på typ en halvtimme. Yummie....

Sandra försvann (?) och då hängde jag, Tess och Ante med varann. Vid två ville inte vakterna att jag och Ante skulle få vara kvar nå mer (?!?!?!)... Så då var det bara att gå. Han ville visa sin bil, så jag och Tess hängde med till hans garage. Fint att jag satt i bilen och gasade i det där skicket, hahaha! Åh herregud.. Gick sen därifrån, stod i hamnen fram till typ tre och pratade....skrek? Jag kan avslöja att jag grät. JAG GRÄT IGEN!!! Hahaha, har jag blivit känslig eller vad är det frågan om? Sist jag grät spårade det också! Till slut fick jag nog och jag och Tess började gå mot stan. Tog en minut innan Ante var tillbaka, haha! Tog sen bussen hem och TOKDOG i min sköna säng. Först skulle jag såklart ringa runt till halva Sverige och prata om exakt INGENTING.

Jobb 11-16 i lördags. Trodde jag började 10 så jag var på jobbet en och en halv timme tidigare än jag behövt. WÄÄÄÄHHHHH. Var så fruktansvärt trött. Efter jobbet åkte jag hem, sov en stund och sen for jag iväg och umgicks med Walle. Var hemma igen vid typ halv tolv. Det är sjukt tidigt för att vara jag på en lördag! Jobbade samma tid i söndags, Sandra kom till mitt jobb tills jag slutade. Mötte sen upp Cassandra i stan, vi tre handlade middag inför kvällen! Tacoooos! Åkte sen hem till mig och proppade i oss mat tills vi rullade fram. Sandra sov hos mig, men Cassandra åkte hem.

3 DAGAR KVAR TILL LONDON!!! :D Har suttit och mixtrat ihop med bussar och grejer nu, så snart är allt klart :)

Idag blir det Sidsjön med Martina, nu blire störtlopp! Eller kanske DÖTT LOPP...........

See ya later! ;)

Fierce and love

Say what you need to say

Nu var ett litet tag sen jag skrev... Blääää...

Har gjort en del sen sist...

Söndag: Hängde med Cassandra, solade och bara slappade!
Måndag: Hängde med Walle och Sebbe. Tog med Walles TV och Sebbes xbox hem till mig och spela NHL 11 typ hela natten! Haha, jag var jävligt bra på det spelet hörde jag.. Somnade typ halv sju på morgonen för att grabbarna inte kunde hålla truten.......
Tisdag: Hängde med Walle och Sebbe, hämtade ut min nya telefon på Mediamarkt!
Onsdag: Var hemma hos mig med några kompisar innan vi drog ner till stan, alla drog på Memento medan jag och Cassandra drog på Irish! Haha, varför? Åkte hem med Henke som jobbade natt, som vanligt!
Torsdag, idag: Varit hos syster och Robban och firat att Robban fyllde 24 pannor igår! Käkade tårta och slappade. Nu är jag bara hemma, har mött upp Sandra på tågstationen så nu är hon hemma hos mig! Hon, jag och Ellertz åkte en sväng på Max och sen hit :)

Idag är det en vecka kvar tills jag och Cassandra landar i London!! :D LÄNGTAR!

Fierce and love

Rastlös....

Vad sjutton gubbar gör jag vaken nu? Vaknade vid åtta.. Kul att det inte finns ett skit att göra heller, och även fast de finns en hel del att göra här hemma så har jag ingen ork till det eftersom mitt huvud väger TON! Usch, jag blir så rastlöööös.......

Har så tråkigt så jag till och med gör en sån här fjortisgrej (hittade den på min förra blogg elinholfelt.blogg.se). Höhö. Som jag för övrigt hade när jag var fjortis.... Usch.



OM JUST DIG:
FULLSTÄNDIGT NAMN :
Elin Jennie Eriksson Holfelt
FÖDD : 14 februari 1991
BOR: Granloholm
SMEKNAMN : Holan
FAMILJ : Mamma, pappa, syster, bror
INTRESSEN: Ha roligt med mina älskade vänner!
SKOLA : Ehhh, har tagit studenten...

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..

SAKNAT NÅGON : Japp
ÅNGRAT NÅGOT:  Nej!
LJUGIT : Nope!
SVIKIT NÅGON : Det tror jag inte?
GRÅTIT : Nope!
SKRATTAT : Haha, oja!
VARIT SJUK : Är det nu..
VARIT UTOMLANDS : Nej, men ska!
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN : Ja...


KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA :
Nix!
SKRATTAR DU OFTA : Jaaa, haha!
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Sjuk, ensam och rastlös!
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Sjukt bra, as usual!
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Men näää...


KÄRLEK
FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: NEJ.
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD : Näe, förälskad är att ta i. Har bara varit de två gånger i hela mitt liv.
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN : Ja, de är jag nog fan!
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Det blir det man gör det till
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Nepp!
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD : Haha, men noll..
HUR MÅNGA GGR HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD: Men skit i det du.. Okej, noll :)
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Allför många gånger
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Det har jag nog, minns dock inte hur de känns..
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU : Ingen sort, personligheten är allt!
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : Haha.. Han får väl vara vad han vill!
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT : Längre än mig!
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Spelar ingen större roll, men helst brunett!
FÅR DU MÅNGA KILLAR : Men vilken fråga... Next!


UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: Brunett
ÖGON FÄRG: Blåa
LÅNGT ELLER KORT HÅR : Har kort hår, men har hårförlängning
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Händer väl
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Haha, ja, konstigt nog!
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Ehh.. normallånga?
SMINKAR DU DIG: Ibland! Orkar oftast inte..




Brorsan!

Fierce and love


Influensa! Lovely!

Jaha, då var man sängliggandes igen då! Satans jäla sit, som finnarna säger! Öhhhh..

I torsdags var jag som sagt i Birsta med syster. Noomi var också med! Efter det åkte jag och syster till pappa en sväng och hängde. Sen for jag ner till Memento för att möta upp Walle och Sigrid för att kika på hockeyn! July kom sen också! Åh den bruna saten! Men underbart att få träffa henne efter 7 månaders saknad! :) Hon har bott i Chile sen augusti för er som inte vet! När matchen var slut så skjutsade Dennis hem oss alla! För övrigt så förlorade Timrå....såklart.

Igår så började jag må dåligt igen. YEY! Låg hemma hela dagen, kände mig lite bättre på kvällen så jag hängde med July hos Peter ett tag! Skjutsade ner henne till stan och då åkte jag hem till Cassandra. Hann knappt komma innanför dörren så däckade jag på hennes säng. Har aldrig haft en så smärtsam feber förut, fyfarao!

Idag har jag varit hemma hos mormor och firat att hon fyllt år! Åkte sen ner till Bite Line och köpte med mig en pizza hem, hehehehe. Sen dess har jag bara varit hemma. Mår skiiiiiiit rent ut sagt. Kommer sova gott inatt, sov typ bara två timmar natten som var. Influensa är väl tamefan de värsta som finns...

Tror jag ska sluta skriva nu, låter som om jag medverkar i svordoms-SM....

Fierce and love

Sjuk....men frisk

Den där festen jag berättade om i helgen, den slutade ju...fint. Slutade med att 4 av 7 pers hamnade i magsjuka, och jag var en av dem! Tur att de inte höll i sig så länge :) Redan igår kände jag mig pigg att ta mig ut och få lite luft och göra nått! Åkte ner till stan för att träffa Walle, vi käkade pizza! Nom nom nom. Skönt att kunna få i sig mat igen! Träffade av en slump Cassandra och Kikkis, vi hängde med dem till Coffee House dit även Nicola kom. Drog iväg en snabbis till Birsta också innan vi landade hos Martina. Jag, Martina och Walle spelade kort och roade oss, lite senare kom Martin och Cassandra. Vid tio blev jag och Cassandra upphämtade av Kikkis, vi åkte till en karl på Östermalm där dem förfestade. Jag tog sista bussen hem, tråkig som jag är! Hehe, men kände verkligen inte för nå krogen eller nått, hualigen!

Om en timme eller så kommer syster och hämtar upp mig, vi ska till Birsta! Hon skulle köpa nå grejer och jag behöver köpa kastruller.... Haha. Roliga grejer att köpa. Njeeeee.

Hörs, tja!

Fierce and love

RSS 2.0