Studenttider

Sitter just nu hemma hos Martina i Haga, har varit nere i stan och fixat lite inför ikväll då Kikkis och Martina har mösspåtagning. Den börjar klockan tre, ska ner till stan då och sen blir det grillning och fest!

Blir nog en bra kväll dethär, det är ju trots allt lillördag ;)

Fierce and love

Jag lever

Ja, jag lever efter en sjuk helg i skogen.

I fredags var det fest hos bröderna Lind! Hade grymt kul, det är allt jag har att säga! Haha. Sen så i lördags grillade vi i Liden med massa folk, det var skoj det med. I söndags bar det av till skogen ännu en gång då vi tog en båttur från Indal till Liden, haha! Bara en massa tok. Det är så det ska vara! :D

Har väl inte hänt så mycket annat. Eller jo, men det håller jag mig för mig själv. Woop woop ;)

Nu ska jag färga Kikkis hår och sätta i löshår på kvinnan, kommer nog bli finemang de!

Fierce and love

Då var det helg igen!

Dem senaste dagarna har varit awesome!

Har haft filmkväll varenda kväll med Alex, Kikkis, Emma och company :) Idag har vi varit på Birsta, i stan och nu är jag, Emma och Kikkis hemma hos Kikkis. Sen ska jag lämna bilen hos pappa och sen bär det av mot Liden! Har en känsla av att detta kommer bli en bra kväll!

Nu har fröken Christina duschat klart, nu är det min tur!

Ha en grym fredag allihopa, för det ska vi ha ;)

Fierce and love

Filmkväll!

Har varit en sväng till Holm efter intervjun, är nu tillbaka hos Kikkis! Snart kommer Alex hit, då ska han, jag, Kikkis och Emma kolla på film :) Imorgon blir det kliva upp tidigt för att vara barnvakt åt Milly!

Ha en trevlig kväll allihopa :)


Är hemma hos denna snygging ;)

Fierce and love

Måndag

Ny vecka, nya möjligheter! :)

Idag har jag varit i Härnösand på arbetsintervju! Nu är det bara att hoppas :) Behöver ett sommarjobb som är ett heltidsjobb!

Sitter just nu hemma hos Kikkis, vem vet vad vi hittar på ikväll :) Det återstår att se!



En ledtråd vart jag har varit på intervju ;)

Fierce and love

Förbaskade hockey

Jag hade bannemej rätt om gårdagen! Det blev en riktigt lyckad kväll enligt mig själv :) Kom en del folk och hade riktigt roligt! Dansade på bordet, spelade spel och stojjade en massa. Gick och la mig vid tre, sov några minuter och sen så var jag vaken till typ halv sex. Jag kunde verkligen inte sova. Slutade med att jag somnade på Kikkis fötter (?) av ren och skär trötthet!

Tog bussen klockan elva från Liden till Strömås där mamma, Lasse och Robin plockade upp mig. Handlade en blomma till syster och sen åkte vi hem till henne och Robert för att fira syster som fyller 23 år på torsdag :) Var hos dem några timmar och sen åkte jag till Bergsåker där Alex, Tobbe och Kikkis plockade upp mig. Vi åkte hem till Kikkis för att göra hamburgare, men eftersom fröken Johansson och pappa Svedberg inte hade allt till det så åkte jag och Alex på Ica Maxi. Vid sju åkte vi alla hem till mig och kollade på hockeyn... Ja, och alla lär ju veta hur det gick. Förbaskat, tycker inte om hockey längre.. Är faktiskt lite bitter!

Imorgon tar jag den vackra 850n till Härnösand för arbetsintervju! :) Sen ska jag umgås med min Kikkis, höhö! Kanske blir det en sväng till Holm och kanske en fika på stan :)

Nu ska jag sura vidare efter VM-finalsförlusten!


Bilder från helgen

Fierce and love

Liden!

Sitter hemma hos Alex och Tobbe i Liden just nu! Kom som sagt hit igår kväll, myste till de med nån öl och snackade lite strunt! Kollade sen på en halv film innan alla somnade. Klockan har passerat sex för ett tag sen, men har inte hunnit med särskilt mycket, haha. Har kollat på några filmer, busat med Alex son Lukas och käkat.

Nu väntar jag på att fröken Johansson ska duscha klart så att jag får fräscha till mig jag med! Alex och Martin kör cross, Victor och Tobbe pysslar på med nått ute. Så får passa att vila nu medan jag är själv i huset, lugnet före stormen så att säga!

Känner att denna kväll kommer bli awesome! Grillning och fest i Liden, det är inte ofta det händer, haha! Så jävla mycket roligare än att hänga på cruisingen i Timrå med alla fyllos och sura clowner ;)

Fierce and love

RIP fula ruta

Nu lyckades jag få bort den där fula rutan, haha! *applåder*

Sitter just nu hemma med Kikkis! Väntar på att Alex ska hämta upp oss, sen bär det av till Liden! Woop woop!
Men hjälp.. Hur gör jag om jag vill lägga in en bild under där det står "ELIN HOLFELT"?

Fierce and love

Maggio

Jag vet hur du ser ut i inga kläder
Kan det vara därför du blev obekväm
Visst, du kan klippa dig skaffa en annan tjej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst, du kan rycka på axlarna, spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Jag + bloggdesign = Samhall...

Haha, javisst, då har man bytt bloggdesign! Jag är inte hjärnkirurg direkt..... Får inte bort den förbannade rutan där det står "Valfritt".. Haha, det får stå så ett tag helt enkelt tills den dagen jag får hjääääälp!

Snart kommer Kikkis, Viktor och Simon hit :) Det gillas!

Så... ursäkta den sjukt störande rutan, den ska bort! Någon som vet hur jag ska göra om jag vill sätta en bild i den där rutan!?

Fierce and love

Fredag den 13e...

Torsdagen var till en början en riktig hemmafru-dag. Städade, tvättade, diskade och gjorde såna tråkiga saker. Sen begav jag mig ner till Ica Ettan för att träffa Viktor, Simon och Patrik! Medan dem spelade frisbeegolf så var jag ute och gick/joggade runt Sticksjön. Fem varv senare gick jag hem, hann inte vara hemma länge förrän Kikkis och Emma kom! Åkte ner till Ica en sväng och passade då på att plocka upp grabbarna. Vi åkte hem till mig hela högen, Walle kom även sen!

Var tänkt att vi skulle kolla på film, men det blir oftast inte som det är tänkt med oss, haha! Kollade på massa kort som knäppts på våra äventyr! Hehe. Klockan tre på natten åkte dem hem och jag slocknade såhäääääär fort.

Imorse blev jag väckt av mamma som kom hem till mig. Var social ett tag, sen somnade jag, haha. Sen väckte hon mig och sa att hon skulle åka, då var lägenheten skinande ren! Har man världens bästa mamma så har man ♥

Snart ska jag bege mig ut på en joggingrunda, sen vet jag inte vad som händer! Ikväll ska jag och Kikkis till Liden iallafall, haha. Ska tillbringa dagen där imorgon så åker upp redan ikväll.

Lite komiskt att det är fredag den 13e idag... Gud, låt mig överleva denna dag!


Kikkis och Milly :)

Fierce and love

Onsdag

En fin liten lillördag har detta varit! För det mesta.. Har fått umgåtts med mina bäbisar, det var ju grejt! Mindre grejt att jag storstädat lägenheten, inte sååå kuuuul men ack så skönt när det är gjort! Har flängt på stan, lämnat tillbaka ett par jeans som var too big och varit på Arbetsförmedlinge och jävlats lite med dem. Annars så har dagen varit awesome, fick ett samtal som hette duga! JÄTTEduga! Håller alla tummar jag har :) (även tumtårna)

Nä gud, jag känner mig jättedryg. Dags att dunka kudden kanske. Är dessvärre fortfarande lite skärrad efter krigsfilmen vi såg ikväll, herregud varför ska jag alltid leva mig in i filmer så jävulskt? Svagt hjärta, CHECK! Kommer ha fått hjärtattack innan jag fyllt 25... Att kolla på film med mig innebär bensprattel, skrik och kast med liten tvdosa.

Imorgon ska jag väl träffa mina beibis (hehe) igen hoppas jag, kanske träffa Johanna en sväng också. Det vore ju inte helt dumt! Ska försöka hinna med Gustavs kollektionsvisning också, vore ju skoj att se! :) Ska även ta en joggingtur, om jag är duktig så kanske det blir två stycken eftersom jag inte hann med turen idag... Beach 2011, here I come! Lite sent påtänkt kanske, men bättre sent än aldrig...

Nu blir det vattenflaskan, Two and a half men och min sköna kudde. Känns lite tungt när det står chips på bordet och läsk i kylen... FANÅ. Måste lura på mina kompisar att bli nyttiga också, annars blir det här ett heeeveedee!

Skulle inte jag sova....? God natt.

Fierce and love

Jag erkänner, jag suger på att blogga

Åååhhh så dålig jag är på att uppdatera. Så dålig att jag till och med fått tillsägelse av Kikkis... Haha! Förlåt frugan!

Har gjort en massa sen sist, orkar såklart inte dra upp allt. Har varit mycket med mina stjärnor, som vanligt, och gjort såna där knasiga saker, som vanligt! Mina stjärnor vet vilka dem är :)

Har flängt omkring lite överallt. Typ Härnösand, Holm, Liden och massa konstiga ställen ;) Har varit på Boda Borg i Östersund med Henke, Robban och syster också. Alltid lika roligt! Var väl tänkt att sista april skulle firas i Uppsala, men så blev det icke! Och inte åkte jag till Göteborg heller som de var tänkt... Det blir inte alltid så som man tänkt sig, nepp! Har varit i Stockholm och åkt över till Mariehamn på kryssning, satt fint det!

Har varit på bio två gånger, Hur många lingon finns det i världen och Fast and furious 5! Den sistnämnda filmen var ju helt klart årets höjdpunkt, så sjukt bra film!

Vilket sjukt snabb genomgång av de senaste tre veckorna, haha! Resten av allt det roliga som hänt håller jag för mig, händer så mycket roligt att jag inte ens minns allt eller orkar ta upp de! Livet leker helt enkelt :D

Det var varit några hektiska dagar iallafall! I lördags var jag med Kikkis typ hela dagen, åkte till Holm där vi åt grillat, mums! Sen drog jag, Kikkis, Gunno och Sebben till Sebbens stuga. Spelade kort, drack lite och hade allmänt trevligt! I söndags var det bara en massa chill, sov bort typ hela dagen, haha. Somnade på verandan hos Kikkis, helt död. Följde sen med till Gärde och tittade på Emelies match. Sen åkte jag hem, trött som saaataaaaan.

Igår solade jag med Sandra flera timmar på dagen, sen åkte jag med mamma till mormors stuga och käkade. Åkte sen till Sandra igen, efter ett tag kom Ted hem. Åkte till Haga och hämtade en bil som Ted köpt, jag och Sandra tog av garv. En Opel från -84. Ja, det säger nog allt. Haha! Sen bar det hemåt, kollade på filmklipp som mamma filmat med videokameran hennes. Allt från skolavslutningar från sexan till min student. Visst blev man lite nostalgisk!

Idag har jag käkat glass vid ån med Viktor, Sandra och Tess. Mötte sen upp Simon och Fannie innan det var dags att åka till pappa. Käkade och solade där, sjukt härligt väder har det varit idag! Ja hua! Kom nyss hem, tänkte slå på en film men har dålig fantasi...

Imorrn vet man aldrig vad som händer.. Welcome to Elins great life! ;)

Och när det gäller DIG... Det finns inga ord.

Fierce and love


RSS 2.0