Däckad tjej

Jaha, då har man blivit sjuk också. Sämst! Bihålorna gör svinont och tror jag har feber, känner mig varm iallafall. De är väl bara att härda!

Idag blir det alltså bara att ligga här. Gårdagen var finfin den, var på Himlabadet med Martina och Cassandra! Badade och relaxade, skönt! Det var senare som jag kände mig nere, så när alla andra gjorde massa roliga saker i stan så åkte jag hem och dog!

Fick lönen igår också, wie! Så nu har jag och Cassandra bokat resa till London för att hälsa på Khadije och Mariam Bah, fyfan vad underbart det ska bli att få träffa dem efter 9 månaders saknad! ÅÅÅHHHHH! 17-24 mars är vi i London och röjer! :) Då ska jag bannemej hunnit krya på mig!

Fierce and love

Never say never

Den låten lyssnar jag just nu på. Never say never, alltså. Skulle rättare sagt vilja säga att jag deppar till den. Livet känns sugigt hårt just nu, varför vet jag inte!? Herregud.

Jaha, vad har jag gjort dem senaste dagarna då.. I tisdags jobbade jag och efter det åkte jag hem till Cassandra. Tog de bara lugnt hemma hos henne, sov där också! Klev upp tidigt för att uträtta ett ärende innan jobbet. Gick ju sådär, motgång nummer 2. WEI!.. Efter jobbet åkte jag hem en sväng och sen åkte jag ner till stan för att gå på bio med Cassandra! :) Såg Min låtsasfru, hur rolig film som helst! Haha, tror mitt och Cassandras skratt överröstade alla andras skratt! Gick sen hem till henne och sov där även i natt.

Idag har jag sovit som en stock, hämtade sen ut passet och mötte sen upp Walle i stan. Vi åkte ut en sväng till Birsta, han drog sen till jobbet och jag väntade på att pappa skulle komma. Tog en fika på Charm och åkte sen hem till honom och Jane. Somnade på soffan tillsammans med lill-katten, hehe. Åt middag och sen så var de bara att åka hem! Kom typ nyss hem, är trött och less. Så nu ska jag inte blogga mer för dagen. Kanske blir ett inlägg imorrn om jag är på bättre humör.

Fierce and love

En sjukligt bra måndag!!!

Ja, det har det varit minsann! :D

Har som sagt varit och fixat nytt pass idag, för här ska det resas! Tog sen en fika med Cassandra på Charm :) Nicola och Lina kom och joinade oss en stund också! Efter en snabb sväng på stan så gick vi hem till Cassandra igen, kollade på gårdagens avsnitt av Big Brother. Vilka konstiga människor de var med, hmm.. Nästa år ska jag och Cassandra vara med! ;) Skulle vara riktig TV de, hehe.

Käkade hemma hos henne och sen drog vi ner på Ego och solade! Herrejävlar vad röd jag är i ansiktet, haha. Söt tjej... Nu är jag hemma, ska kika lite tv och bara slappa. Kom hem och såg ett brev på hallsgolvet och jäklar vad glad jag blev när jag öppnade det! :D Nu jäklar! Avslöjar mer senare! ;)

Nu ska jag ta mitt röda men glada fejs in i duschen! :D



Fierce and love

Hänger med fröken Stewart

Kollade inte på Big brother. Drack cola gjorde jag inte heller. Och tänkte på mig själv gjorde jag definitivt inte...

Åkte till min kära vän Cassandra istället! Mycket bättre de, hihi. Nu står hon i duschen och jag nördar vid hennes dator. Har kollat på Hancock eller vad fan filmen heter. Ska väl ta och sova snart, båda är typ döda. Mår redan mycket bättre, haha jag är rolig ja. De svänger fort i min hjärna! Och mitt hjärta är så pass immunt mot skit... Tur att något bra kommit ut ur all skit, jag är starkare än någonsin! Woop woop! Nu låter det som om jag är värsta nere och typ helt förstörd, haha. Men icke! Ibland blir de bara för mycket på en och samma gång..

Imorgon måste jag dra mitt arsle till polisstationen och fixa nytt pass. För här jävlar planeras de! ;) Fyfan vad kul vi ska ha, peppad tjej.com!!!!!

Peeeaaacccee!

Fierce and love

Söndag

God kväll vettja.

Min dag har varit som en berg-och-dalbana. Vaknade upp med flaskor och skräp fulla lägenheten och med tårfyllda ögon. Hm? Jag är inte den som gråter så ofta längre. Men aa, jag grät igår. Svullna ögon och huvudvärken var ju inte så rolig heller. Duschdraperiet låg på golvet, en systempåse var fastbränd på en spisplatta och stolar låg ner. Hörde att de var fest igår? Japp! Gårkvällen var rolig, helt klart!

Idag har pappa, Jane, syster, Robban, faster, Niklas, Emilia och Janes mamma varit här och firat mig! Käkade lite tårta och surrade skit. Sen åkte hela högen ner till casinot! Kom dit, satt mig vid en maskin och satt där max 10 min. 300 spänn gick jag plus på den tiden, najs! ;) Sen vart de käk som min bästaste pappa bjöd på ♥

Sen har jag bara varit hemma. Är faktiskt lite deppig, för en gångs skull. Man kan inte alltid vara sprallig helle! Känner mig tom på något vis. Jag vill så mycket, men saker och ting går inte min väg. Nudå, liksom? Man kan inte göra annat än att bara...ge upp. Hm, tror jag åker i en nerförsbacke nu... Nä, nu ska jag kika på Big Brother och dricka min efterlängtade cola (som förövrigt kostade 30 kr....men de var de värt!) och bara tänka på mig själv!

Äh, life is a bitch and then you die!

Fierce and love

Fail

Sova tidigt var de... Jag är fortfarande vaken. Epic fail!

Cassandra kom hit vid typ ett, hon hade med sig pizza från jobbet! Bite line är väl bara såååå jävla gott, nom nom nom! Så nu är man proppmätt.

Jag sitter här vid min dator och lyssnar på musik. Cassandra sitter vid Sandras dator och lyssnar på musik. Sandra själv ligger i min soffa och sover. Klockan 03:23 på en fredagsnatt liksom.

Nä, måste verkligen sova nu så man orkar med morgondagen! Vid två åker vi ner med Ogge till stan, köper mat och åker sen hem till mig! Sen kommer folket! :) Blir finemang detta! Kunde dock ha hoppat över en sak som hände idag...men men, life goes on.

Godnatt alla fyllisar och alla nyktra nattugglor!

Fierce and love

Lugnet före stormen

Blir en riktig slappar-fredag ikväll! Det är skönt att ha såna ibland också :)

Åkte till pappas jobb på eftermiddagen idag och hämtade bilen. Hämtade sen upp Sandra på Tranviken, käkade lite lätt och åkte sen och hämtade Tess! Tog en sväng på stan och denna gång hittade vi kläder, woho! ;) Hittade även lite smått och gott på bolaget, hehe.. Sen åkte jag och Sandra till Birsta för att jag skulle lämna in min mobil... MEN! Självklart så gick det inte att få ut SIM-kortet ur mongo-telefonen! Kan lämna in den med kortet i, men då är jag helt utan mobil i tre veckor... KUL?! Nej, det håller inte! Får fundera på vad jag ska göra... Blir ju tokig.

Hämtade pappa på jobbet och sen körde jag hem, han tog med sig bilen sen. Tar de bara lugnt med Sandra nu, vi sitter här vid varsin dator, hehe. Förhoppningsvis kommer Cassandra hit sen! :) Kikar lite på Mysteriet på Greveholm, världens bästa julkalender! ;) Sandra den smarta jäveln frågade även hur många avsnitt de va.... Haha, smart tjej dedär!

Morgondagen kommer bli en lång dag, så idag blir det sova i tid! Alltså vid två, hehe..

Fierce and love


Heldag med my girls

Denna dag har verkligen varit lång! Åkte ner till stan vid elva för att uträtta två ärenden i stan och efter det mötte jag upp Sandra och Tess. Vi tog en lunch på Charm, jätteovanligt...eller inte. Kollade på lite butiker innan vi for ut till Birsta och kikade lite där. Var hemma typ vid sex tror jag, haha.. Vi virrade runt för att hitta kläder, men köpte nån av oss nå kläder? Svar, nej! Kräsna jävlar...

Har precis kollat på film och sitter nu och poppar lite Eminem. Vissa låtar är ju bara så sjukt bra! Oja.

Imorgon far jag nog till Birsta för att lämna in mobilen, skärmen lyser svinlite så jag måste stå under en lampa ifall jag ska se nått. Suck, så kan jag ju inte hålla på! Hoppas de går att fixa, blir ju aningen jättejävlagalen annars... Hoppas jag har bilen imorrn så jag slipper ta bussen heeela låååånga vägen...

Nu ska jag proppa i mig nå fika och sen blir det en film till! :)

Hur kan man sakna något man aldrig haft?

tess
Tess och Sandra!

Fierce and love

Onsday

Då har nästan halva veckan gått då! Satan i gatan vad fort tiden går!

Vid tolv idag blev jag upphämtad av Fischer hemma för att äta lunch på stan. Sandra var med också! Efter att ha proppat i oss käk så drog jag, Sandra och Johanna till gymmet. Köttade på rejält, haha. Så jag kommer nog ha världens träningsvärk imorrn... Efter det har jag och Sandra bara varit hemma hos mig och tagit de lugnt :) Lagat mat och softat, så nu är vi två mätta småflickor som ligger och degar! Skön onsdag :) Kikkis frågade mig häromdagen om jag skulle med ut, men jag sparar mig till lördag! :D

Morgondagen kommer bli en lång dag.. Ska uträtta två ärenden inne i stan och sen ska jag, Sandra och Tess ut till Birsta och shoppaloppa lite! :) Woop woop!

Nu ska jag ta en dusch, inte lukta usch! Hähä. Och nej, jag och Sandra ska inte duscha ihop....... Vi sover "bara" tillsammans ;)

Fierce and love

Födelsedagsfirande

Då var man ensam hemma då. Har inte varit det på flera dagar, men de är väl så de ska vara!

Idag så har mamma, syster, brorsan, Robban och mormor varit här och firat mig! :) Fick väldigt välbehövliga saker! Brorsan är bra söt han. Han gjorde en teckning till mig med massor med hjärtan och så gav han mig 100 kronor från hans egna plånbok! Haha go han är! :) Han är för övrigt bara 9 år gammal. Fick massa pengar och nya sängkläder för de tyckte mamma att jag behövde :D Haha!

Har hängt här hela dagen, kollade även på Mysteriet på Greveholm! Jäklar vilka minnen! Håller på och laddar ner alla avsnitt och ska kolla på dem ikväll :D Finfint de!

Har helt klart världens bästa familj. Dem gör verkligen allt för mig. Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng med nya sängkläder och mysa till världens bästa julkalender! :D


Robban och brorsan förra året då jag fyllde 19, haha! Känns sjukt att det är ett år sen...

Fierce and love

Vad ska man nu se fram emot?

Jaha, då har man fyllt 20 år då. Vad ska man nu se fram emot? Nu blir man bara äldre.. Vill inte bli äldre!

Födelsedagen var en bra födelsedag. Jobbade 9-19, bjöd arbetskamraterna på fika vilket verkade uppskattat eftersom dem åt upp allt, haha. Stack iväg på bolaget på lunchen, kändes som om jag begick ett brott när jag var därinne! Haha. Väktaren kollade väldigt skumt på mig också, hua. Efter jobbet åkte jag hem där Tess, Sandra och Walle höll på att göra iordning middag :) Drack gott och åt gott, nom nom nom. Kollade på film och tog de lugnt hela kvällen. Sandra och Walle sov över :)

Idag blir det fira mig med släkten på mammas sida, bäst man sätter igång och städar och diskar lite så att de inte ser ut som tredje världskriget här! Ikväll vet jag inte vad som händer.. Det märker vi väl! Är ledig i en vecka nu, skön..t! :)

Tack allihop för alla gratulationer! :)



Fierce and love

Min sista dag som tonåring

I fredags bowlade jag, Patrik, Sandra och Walle! Körde killarna mot tjejerna.. Patrik vann och Walle kom sist, men ändåså vann dem totalt... SUCK. Även att dem vann med en poäng... EN POÄNG! Haha, surt. Efter bowlingen drog vi alla hem till mig och alla sov över :) Patrik sov som en stock, medan vi andra hade svårt att sova. Sandra och Walle fick ligga i soffan utan täcke, ett jävla tjat var de på dem! Hehe.

Jag började jobba tio i lördags och då åkte alla från mig, jag och Patrik drog oss mot Birsta. Var så sjukt trött! Men dagen gick riktigt fort ändå. Efter jobbet åkte jag hem, gjorde mig iordning och åkte sen till Johanna och Emeline! Sandra och Cassandra hängde också med! Drog en sväng på Memento, åkte hem rätt tidigt. Har jobbat 10-17 idag också, tiden gick grymt fort! Åkte hem efter jobbet och hos mig var Sandra, Walle, Tess och Cassandra :) Haha, är min lägenhet nya ungdomsgården eller? Haha, rätt kul :) Nu är det bara jag, Sandra och Walle kvar. Dem ska sova hos mig, wiiiiee. Jobbar imorgon 9-19. Wei, jag både stänger och öppnar!

Om två timmar slår klockan om till 14 februari och DET BETYDER ATT JAG FYLLER 20 ÅÅÅR!! :) Min födelsedag kommer bli underbar!

Nu ska jag hänga med mina mongolider. Tjarrå!


Bild på mig och Sandra från igår!

Fierce and love

Opps...

Jag är sämst på att uppdatera! Nu kommer lite skvaller från den senaste tiden ;)

Har gjort rätt mycket, som vanligt! :) Far och flänger överallt och ingenstans!

21 jan, var ute med Cassandra! Drog till Stadshuset där det var bartömning, inte okej.. Gick lite sådär! Träffade även på Emilia där, så vi tre hängde och dansade röven av oss! ;) Gick sen till Max och åt. Efter det så fick jag och Emilia lite bråttom till sista bussen i stan, så vi sprang. När vi kände att kondisen inte dög till nå mer spring så försökte vi lifta. Första bilen som kommer åkandes sitter Christoffer i, haha! Gratis skjuts hem, klagar inte!

28 jan, åt på Bite Line med Sandra, Tess, Johanna och Andreas! Sen blev det utgång! Fina fisken! Hamnade på Allstar för ovanligheternas skull, varför vet jag inte.. Trogna som vi är så var på älskade Memento också ;) Där hade jag...kul.

3 feb, åkte till Ö-vik för att kika på Modo-Timrå med Kikkis, Patrik x2 och Christian! De vann och vi var tokpepp! Hur kul som helst att sjunga Timrå-ramsor så att Modoiterna blir sura ;) Fick även en flaska kastad på bilen... Dåliga förlorare! Käkade på Max i Ö-vik och sen var de bara att åka hemåt.

4 feb, partaj hos Kikkis! Hade riktigt roligt! Blev inget krogen för en gångs skull! Hände en hel del.. Haha, svinkul. Grisfest må jag säga. Bruce tar ändå priset... HAHA. Jag, Walle, Bruce, Andreas och Patrik sov hemma hos Patrik och Andreas brorsa :) Sjukt rolig kväll!

9 feb, förfestade lite hos mig med Johanna, Cassandra, Kikkis, Lovisa, Maja och Andreas! Drog sen till Memento och röjde! Rolig kväll :) Fick även skjuts med Henke hem, väldans snällt :) Fick även höra att jag tydligen sprider rykten om att folk är otrogna, haha. Det gav mig ett gott skratt. Nej tack, jag är inte en sån som sprider saker för att förstöra oavsett vem det gäller, så back off! :) Sen så om man är otrogen och jag berättar de för personen de gäller så tycker jag faktiskt att jag gör den personen en tjänst, ingen är värd att bli förd bakom ljuset. Inte ens du, retard!


Jag har såklart gjort massa annat också. Jag har insett att jag gör något varenda dag. Har umgåtts en del med Cassandra, Kikkis, Sandra, Fischer, Walle, Johanna och massa annat awesome folk!

Idag har jag varit med Sandra och Tess på stan. Det spårar alltid när vi är nånstans tillsammans. Sjukaste samtalsämnena, hahaha... Åkte sen hem och här sitter jag, kul. Syster och Robban var här i morse och pillade på med min dator så nu är den användbar igen, tack för de!

Imorgon blir det bowling med Walle, Sandra och Patrik! :) Ska spöa er allihopa!

ÄLSKAR MITT LIV! Men det saknas bara en sak...

Fierce and love

RSS 2.0