Söndag

Tjolavippen!

Har inget att skriva om. Har mest bara myst med mitt hjärta hela dagarna nu när han har semester. Bara myst hela helgen, förutom idag då jag har varit med Sandra. Nanana, de var allt. Haha, jag har så dålig fantasi. Men ärligt så händer det inte så mkt i mitt liv just nu. Men det kommer händelser snart som kallas duga! :D

Hejåhå, ha ett bra liv so long, nu ska jag titta på när Fredrik och älskling spelar Fifa... SÅÅÅ KUL!... Not. That's life, sometimes.

My heart is back

Hellooo!

Sitter just nu hemma hos Antes mamma. Kom nyligen hit efter att ha varit på stan med Sandra och käkat brunch på Waynes :) Har sovit här sen i söndags. Trångt är det vill jag lova. Har sovit tillsammans i en 90's säng i över fyra år, men nu när jag och Andreas har flyttat så har vi vant oss vid breda sängar. Tillbaka till trängseln alltså! ;p Men det är ju inte förevigt, tur de :)

De senaste dagarna har vi mest bara myst. Kollat på Idol och njutit av att vi är i samma land igen. Har jobbat också och varit på arbetsintervju, har även sökt flera jobb! Sen så finns de jobb man blivit erbjuden men som man inte vill ha... Hmm, låter lite dumt, men ja. Ska vara glad att arbetsgivare vill ha mig iallafall (a)

Nu funderar jag på att plugga lite teori i väntan på att älskling kommer. Ciao!

Fredag!

Gårdagen... Hur ska man kunna summera en så sjuk kväll? Haha.

Jag, Sandra och Anna kom hem till Tess runt halv åtta. Efter ett tag blev det middag, blev bra trots IQ-befriade människor i köket ;) Hehe! Mellan middagen och klockan halv tolv så skrattade vi konstant. Den som fick oss att skratta de flesta gånger var fröken Therese Lehnberg. Hahahaha, dör av skratt varje gång jag tänker på hennes sätt att prata, de hon sa, vad hon gjorde. Min mobil är proppad med bilder och videos, kommer aldrig radera! ;) Vi läste hennes dagbok också. Eller inte jag, Sandra och Anna gjorde det. Evil ;) Men Tess låg bara på golvet och pratade om att de var spöken i hennes kök. Sen att Sandra och Tess ville jävlas med Tess väldigt konstiga granne genom att springa ut till grannens köksfönster och visa brösten fick oss inte att skratta mindre, särskilt inte när grannen stod ute runt hörnet och såg allt..... HAHAHAHAHA!

Åkte in till Memento utan Tess. Hon la ifrån sig hemnycklarna till oss och gick och la sig. Haha. Väl nere på stan så var det sjukt mycket folk. Memento hade 1-årsjubileum och Sean Banan var där. Såg dock inte en skymt av honom. Fråga mig inte varför, haha.

Vid två fick jag och Sandra skjuts med Mazlum, men innan vi åkte hem så gjorde vi en favorit. Donken-driven ;) Somnade som ett litet barn och vaknade upp jättetidigt imorse. Fattar inte varför, hm. Har legat och dragit mig hela dagen, förutom att jag håller på och tvättar. Tvättstugan är min hela dagen...

Nu ska jag plugga lite teori.. Woho, på en lördag. Anywaaaaay.

Funderingar.

Livet är som en skog. Det finns fullt av stigar att välja bland. Vilken stig ska man välja att gå på? Den som är bred och ser lovande ut, men som möjligtvis är full av brännässlor i slutet? Eller ska man välja stigen som är smal, som inte känns riktigt lika lovande men som kanske slutar vid en vacker äng? Den funderingen hade jag för någon månad sen. Tyvärr så lockades jag av den breda stigen för det kändes rätt i hjärtat. Nu ligger jag bland brännässlorna och krälar och kommer upp om jag vill, men frågan är den... Vill jag?

Första dagen idag!..

STICK OCH BRINN, de är allt jag har att säga! Anyway.

Gårdagen spenderades med Sandra på stan. Satt och åt på Waynes ett bra tag, fram tills dess att en geting snurrade runt Sandras huvud ett antal gånger till hon fick nog och ville gå. Haha, tjejen som är livrädd för getingar! Hon roffade åt sig sina saker och sprang iväg, haha. Fick mig ett gott skratt, vill jag lova!

Efter det så satt jag mig och pluggade på körskolan. Klarade fas A, yes! Bara B, C och F kvar nudå ;) Fick läxa av tanten i receptionen att göra dem.. Läxor får mig att påminnas om skolan, och det är ingen trevlig tanke. Sen så åkte jag hem och bara slappade hela kvällen.

Imorse så åkte jag med syster klockan åtta för att åka till Birsta.. Hehe. Klockan två kom Sandra och mötte mig och vi åkte in till stan. Klockan tre plockade Mazlum upp oss för att åka till Big Boy och käka. Åkte sen hem, och här sitter jag nu. Funderar på att packa upp alla mina saker..igen..

Ikväll blir det Idol, godis, en fet cola och sällskap här hemma.. :) Mys!

Nu måste jag städa undan lite så att det inte ser ut som tredje världskriget här! Skäms, Elin.

Xoxo



Saknar den här tiden.. Livet lekte så hårt.

Livet är i rullning

Det är hänt riktigt mycket de senaste dagarna... Äntligen händer det något! Än så länge äre sccchhhh, secret! ;)

I fredags var jag hos Mathilda på inflyttningsfest. Lite senare drog vi ner på Allstar! Sen fick jag och Sandra nå snedslag och fick för oss att gå på utflykt? "Skolutflykt" närmare bestämt, haha? Alkolås på mobilen BÖR införskaffas! På lördagen åt jag lunch med Sandra och sen kom pappa och hämtade mig. Sov över där, det var inte igår vågar jag påstå. Söndagen var en stor fet slappardag tillsammans med Sandra. Hon sov hos mig! Vi åkte ner till stan på måndagen, åt och sen kom pappa och syster och hämtade oss i stan. Utförde lite ärenden på stan och sen åkte vi en sväng till Birsta. Åkte sen hem till mig igen, jag och Sandra. Just vid det tillfället var allt perfekt, ALLT. Och ja, de är fortfarande secret ;) Men ja, sen så blev de mindre bra. Men hoppas de löser sig! :/

Vid klockan sex kom Linda och hämtade mig och vi åkte till Ante. Jag var ute och lekte med Nelly lääänge. Hämtade kläder där och sen bör jag skriva att jag somnade gott i min stora säng, men de var det sista jag gjorde. Låg och grubblade och blev väckt av samtal klockan fem på morgonen. Gick det att somna om sen? Svar, nej! Var vaken från fem och vid elva var jag på Arbetsförmedlingen för att ha möte med min jobbcoach. Mötte sen upp syster och Robban och vi åkte till Birsta. For sen till pappsen och nu är jag hemma. Helt slut efter no sleep inatt.

Funderar på att ta en powernap... Risken finns att jag kommer ha svårt att somna inatt då... Det är det fan inte värt. Jag håller mig vaken genom att göra lite nytta. En joggingrunda kanske..? Makes sence.

Nu ska jag sluta babbla om exakt ingenting, gud så förvirrad jag är idag.

Saknar min älskling, vill att du ska komma hem nu! 5 dagar kvar ♥


Grym dag!

Ja, det har det verkligen varit! Såååå awesome!

Färgade håret och är riktigt riktigt nöjd även fast de inte riktigt blev den färgen jag tänkt mig! Men de bästa som hände idag var att en kille från Proffice ringde mig ville boka in arbetsintervju! :D Sjuukt najs! Längtar, i'm gonna blow him away! Hehe.

Fixade med nycklarna, eller ja, en av två iallafall. Ena gick inte att göra på plats eftersom bostadsrättsföreningen gett mig fel info. Kul! Efter jag gjort allt dedär så kom Sandra och Mazlum och hämtade mig. Vi åkte ut till Sandras mamma för att fira henne. Där var även hennes mormor, Nathalie och andra i hennes släkt. Åt jättegod mat och efterrätt, mycket trevlans! Just nu är jag på Kbv och chillidillar efter en låååååång dag. Älskling har skickat jättesöta sms idag också :') Hihi.

Imorgon blir de fest! De gillas!

Inatt kan jag somna med ett stort leende på läpparna! :D


SANDRA 19 JORDSNURR!

Vad är det för fel på Sverige? Det är inte ett moln på himlen och de är sol ute, men ändå är de svinkallt?! Skitland!

Igår åkte jag ner till stan för att möta upp Sandra. Strosade runt på stan ett tag, gjorde dock inte de jag skulle göra, haha. Så strax ska jag ta en promenad ner till stan för att göra kopia på nycklarna och jag ska färga håret. Hann inte träffa July igår heller eftersom hon agerade flytthjälp till klockan tio.

Hjärtat ringde igår kväll vid tio :) De är skönt att höra hans röst, men det får mig även att sakna honom ännu mer.. Snart är det bara en vecka kvar! Längtar! :')

OCH DENNA DAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET SANDRAS FÖDELSEDAG, WOOHHOOO WOSHI TOSHI! ;) ♥ Grattis, bästa vän!


Hoppas att jag inte tar alltför lång tid på mig att färga håret så att jag kan träffa July lite senare :) Så nu bär det ner till stan, iklädd VINTERJACKA. Alltså, vafan?


Xoxo


Gaddad!

Nu har hjärtat varit borta i fyra och en halv dag.. Tiden går så sakta.. Jag räknar ner dagarna, älskling!

I söndags var jag alltså hos mamma och åt! Fick sen skjuts med mormor hem dit Sandra kom lite senare på kvällen. Sen så sov hon över hos mig! Girls night, hehe. I måndags drog vi ner på stan för att boka tatueringstid och för att shoppa sig lite ;) Åkte sen hem till Dahlströms och chillade. Jag sov över för att hjälpa Fredrik med hunden som jag lovat! Sen på tisdagen var de dags för tatuering! Jag och Sandra, vi är båda nöjda :D Tack Peter! Efter de fick vi skjuts till Max och åt, köpte Helosan och åkte sen hem! Senare gick jag ner till Dahlströms och även då sov jag över ;) Åkte på Big Boy med grabbarna och bara slappade.

Nu blir det ner till stan för att göra kopia på några nycklar som jag tappat bort.. Heya! Läju vara gratis. Ska träffa Sandra där nere, sen blir det hem och vara kattvakt och sen ska jag träffa July!

Tjooorå, Ogge och Fredrik hetsar mig.. Okej, jag är klar nu. Hörs!


RSS 2.0