Måndag

Kom precis till Linda efter att ha sovit som en stock. Förstår inte vad jag åkt på, känner mig hängig, har ont i huvudet och har ingen ork iöverhuvudtaget. Låg exakt hela gårdagen i soffan hos Lennie och orkade inte göra ett skit. Sov även kvar då han for till skolan imorse och ändå känns det som om jag skulle behöva sova ett x antal timmar till. Vad äre för feeeeeel

Har iallafall haft en bra helg! Gick på Birsta i fredags med brorsan och fikade och shoppade :) Festade till det hos mig på kvällen med Huss, Lennie, Tomten, Frida, Camilla, Björsan och Erik. Var hos mig hela natten vilket var skönt, inge krogen! :) Sov hos Lennie, gick hem till mig på lördag morgon för att städa undan och åkte och handlade fika, vid ett kom delar av tjocka släkten på födelsedagsfika! :) Fick jättefina blommor och pengar. Åkte sen till Lennie där även Emma var, sen såg vi på sista Twilightfilmen! Som man väntat, dock blev både jag och Lennie besvikna. Inte lika bra som dem andra filmerna.

Nu blir det kaffe och sen jobb 17-22 :)

Haha, Frida och jag

 

Meeee

 

Littlebradaah

 

Det ska vara gott att fylla år!

 


Tisdag

Morrn morrn!

Då var man på jobbet då, sjukt trött efter en jobbig natt. Vaknade fyra gånger inatt i typ panik, förstår inte riktigt varför :/

Har varit en jobbig helg med väldigt få timmar av sömn. Åkte till faster efter jobbet och åt tacos, for jag till Lennie. Spelade poker och drack lite vin. Jobbade lördagen och sen efter jobbet plockade jag upp Issa och Niklas och for till Lennie. Gick sen hem till mig och hängde innan vi alla gick ner till Oscar. Blev rätt tidigt och lugnt eftersom jag jobbade på söndagen. Körde åt helskotta också på väg till jobbet, förbaskade halka :( Men bilen och jag mår bra så ingen skada skedd :)

Åkte till Lennie efter jobbet, somnade som en stock. Han väckte mig vid åtta och sen somnade jag igen efter vi ätit. Vaknade vid tre och somnade sen om och sov till 12! Haha, snacka om trött tjej. Var en stund med Lennie då han kommit hem från skolan, sen for han hem till skogen och jag for hem och sov ännu mer :D Haha wtf. Sen blev de träna och umgås med Ida :) Nån nytta ska man väl göra!

Just nu känner jag mig bara tom, förvirrad och trött. Men nån gång ska man väl på klaga över att livet suger. Shit happends!

Puss


Fredag

Sitter just nu på jobbet och inväntar på att få något att göra.. Jobbar på Larmgruppen idag och ännu har det inte kommit nå larm. Äta godis, dricka cola och spela spel it is, haha!

Var ledig i onsdags vilket var välbehövligt, bara slappade hela dagen. Blev upplockad av Lennie på kvällen och for till honom och kikade på film. Somnade runt tre-fyra på morgonen, blev väckt kl sju då det ringer på mobilen att jag måste flytta på min bil för dem ska skotta där den står. Bara att traska hemåt då, gick som en vandrande zombie hem och fixade skiten. For sen tillbaka till Lennie och sov en stund till innan det var dags att jobba kväll tillsammans med bästaste Diana! :) Åkte till Lennie då jag slutade, kollade på film och tryckte i oss chips. Fyfan. Ångeeeest

Slutar kl fyra idag, får se vad som händer sen! :) Börjar kl sju imorgon bitti så det blir en lugn kväll.

Have a nice daaaay

Nyttig tjej, jag kan dehär med att äta frukost ja!


130205

Morrn morrn

Trött som ett as, skulle gärna sova några timmar till. Men har lite saker att göra innan jag börjar jobba kl 16, så de är bara att kliva opp!

Helgen har satt djupa spår i hjärta, hjärna, lever osv osv osv.. Haha! I torsdags hängde jag med Lennie, Huss, Niklas och Linnea hemma hos mig. Blev rätt tidigt med tanke på att jag började jobba 6.45 i fredags :p Mötte upp Ida efter jobbet och gick hem till mig och hängde en stund innan jag for till Lennie. For iväg på middag och vin hos Jonas och Inga, sen mötte vi upp Sippe som också hängde med ut. Hamnade på Allstar men var inte där så länge innan vi drog till Lennie och sov :)

Jobbade även lördag till 12, for till Lennie och dog en stund innan jag for till Sandra och Ted för att fira lille Theos första födelsedag! :) Köpte sen med mig pizza och for till Linda. Sen var det dags för partaj med henne, Diana, Agge och Joanna! :) När dem drog på krogen så mötte jag upp Lennie och gick hem till honom. Dra mig bakåt vad slut jag var just då, man är för gammal för sånthär nu, haha. Sen var det jobb i söndags igeeeen, mer död än levande. For till Jonas och Inga på kvällen och kikade film, fortfarande galet trött. Blev en relativt tidig kväll kan jag lova :)

Igår var jag ledig, gick ner till stan vid 12 för att få håret fixat på Idas skola. Gratis är gott ;) Blev nöjd iallafall! Traskade sen tillbaka till Lennie och slappade en stund, sen for han hem till skogen och jag for till Fischer en snabbis. Sen igår kväll då jag kom hem blev jag så sjukt rastlös så jag drog ut på en joggingtur, haha! Typ sådär halv elva på kvällen ;) Inte likt mig direkt.

Nu blir de frukost, städa, träna, sola och jobba! Grande. PÖSS

 

Jag och Diana i lördags

 

Jag och Linda i lördags

 

Jag redo för att plumsa i snön

 

Nyfriserad!

 

Diana, Agge och Linda i lördags

 


RSS 2.0