En tisdag, ett erkännande

Jobb idag då som vanligt, var äckligt trött imorse. Efter jag slutade åkte jag hem där Sandra fortfarande slöade. Åkte senare ner på stan och åkte sen till Walle. Blev bjudna på mat, najs najs! Sen så kom Bruce :) Kollade på film och bara chillade, som vanligt!

Blir så less... Så jävla otacksamt. Man gör sitt bästa för att andra ska må bra, men så får man ändå skit. Jag fattar inte. Ska sluta bry mig om andra och bara tänka på mig själv i fortsättningen! Blir nog bäst så...

Kan inte låta bli att bli lack när man ser sina vänner må dåligt pga förhållanden eller så. Har ju själv levt ett helvete i över fyra år med en människa som först var snäll, men som sen blev kontrollerande och misshandlade mig psykiskt. Jag vet hur svårt det var att lämna dedär livet, men när man väl inser vad fan de är frågan om så går det fort över! Har insett en sak... Tyvärr, måste jag nog säga, för jag har slösat halva min ungdom på detta.. Men jag har nu efteråt insett att det inte var känslor det handlade om. Det handlade om att känna sig behövande, att känna att man betyder något och få känna att man inte är sjuk i huvudet (vilket man fick höra varenda dag). Jag kunde få höra kränkande ord hela dagarna, men sen så kanske det var en litenliten sak som gjorde mig glad och dem små sakerna blev jag beroende av. Jag levde för dem. Det var därför jag stannade kvar, för att få höra eller känna motsatsen, även fast det kanske bara handlade om en tredjedels sekund. Allt handlade om mig, att jag ville få bekräftelse för mig själv att jag inte var äcklig, idiotisk osv osv. Tänk att jag på mindre än en månad har gått från att få höra "fyfan vad äcklig du är, dra åt helvete och lägg dig inte i mitt liv" till att få höra "gud vad fin du är, du är helt perfekt". Nu vet jag vad kärlek är, det visste jag inte förr! Tänk på de allihopa, stanna inte kvar!!! Jag ångrar mig och kommer ångra mig resten av mitt liv att jag inte tog steget och tog mig ur skiten!!! Over and out.

Fierce and love

Underbara helg!

I lördags var jag som sagt ut! Var med Sandra, Bruce, Cassandra m.fl. :) Vid tre åkte jag och Bruce hem. Sov bort halva söndagen innan jag åkte till pappa för att fira farsdag! Det bjöds på mat och sen så åkte jag till Walle där Bruce var. Senare på kvällen åkte vi hem, sen kom Sandra till mig och Bruce åkte hem. Snackade en massa skit och sov som en stock!

Måndag idag då, blää, hatar måndagar.. Dagen har mest tillbringats på stan med Sandra och Fischer. Åt supergod lunch på Allstar och sen så satt vi oss på Charm dit Tess och Jackie kom! Åkte sen hem och är här med Sandra. Den tjejen är sjuk, haha. Tror jag ska ta bort henne som vän från Facebook, hon spammar min logg! :'( Haha!

Vad som händer imorgon vet man aldrig! Det enda jag vet är att denna veckan kommer bli awesome! :)

Fierce and love

Älska livet!

I onsdags var jag och Bruce som sagt på bio. Såg Unstoppable, den var bra! Älskar när filmer är verklighetsbaserade. Sen så åkte vi hem till mig, var vaken till typ...halv fem? Sov i typ två timmar, sen så skjutsade Bruce mig till jobbet. Blev en grym torsdag - att vakna upp med världens underbaraste människa, att sen få provanställning på jobbet och att sen på eftermiddagen gå på arbetsintervju som gick superbra! :) Jag säger bara som rubriken, älska livet!

Efter intervjun bar det ut till Timrå till pappa och sen in till stan för att äta kinamat med han och Jane! Efteråt träffade jag Sandra i stan, efter ett tag åkte vi till Fischer och åt där! Sen blev det hemgång och nattinatti.

Igår var det då fredag! Var på Arbetsförmedligen vid elva, efter det tog jag och Sandra en lunch på stan! Vid fyra åkte jag med mamma hem till Kovland där även syster och hennes kille var. Strax efteråt kom Bruce! Åt och drack gott, man bara njöt :) Hehe. Jag och syster drack, Bruce och Robert skulle köra så de blev kaffe för deras del! ;) Hehe. Vid tio åkte jag och Bruce hem, kollade på film och bara myste. Jag somnade som en stock, vilket jag var ensam om ;p

Vid elva åkte jag in till stan, hängde gäng med Sebbe ett tag innan jag och Bruce åkte ut till Birsta till boa. Satan vad öl han köpte, haha det här kan bli en intressant kväll ;) Hehe min lille buse Bruse ;) Ikväll blir det partyparty hos Walle! Jag, Sandra och Bruce ska väl dit vid typ nio, kommer bli awesome! Hoppas att min fina vän Cassandra och Krille kommer förbi också :)

Nää, nu måste jag göra mig iordning lite grann, ska snart träffa mamma och åka till mormor. Sen smäller de! Hehe. Have a nice day, för de kommer jag ha! ♥

Fierce and love

Sjukt bra onsdag!

Tjatja bloggen ;)

Jobbade imorse, fick testa på att sitta i telefon, huuuaa vad läskigt det var i början men sen gick det bra! :) Har ju ändå lite erfarenhet från Telia, kände mig nästan lite som hemma när jag hade headset på mig :') Hehe.

Gick sen med mina arbetskamrater till stan, väntade på att klockan skulle bli ett så att Cassandra skulle få lunch :) Åt på Donken, hehe, mums! Nicola kom också dit, saknades bara att Bruce skulle komma så skulle alla syskonen Stewart varit där ;) Hehe. Efter vi ätit åkte jag hem och här sitter jag nu. Ska diska men oooorkaaaar inte..........

Igår så minns jag faktiskt inte vad jag gjorde, haha. Minnet är bra men kort! På kvällen kom iallafall Sebbe förbi hos mig för att be om ursäkt för sitt beteende, uppskattas! Åkte runt ett tag, plockade även upp Adam och Fille. Sen fick jag skjuts hem. Var rädd under nästan hela bilresan. Så fort han gasade för mycket eller så, så slog jag honom hårt tills han slutade. Men inte var de nån idé när grabbarna satt och peppade honom till att inte sakta ner... Retards, typiskt killar.

Fick skjuts hem och sen kom Sandra till mig. VI FICK SE DEN FÖRSTA SNÖN FALLA! :) Tycker att de är rätt mysigt med snö, men att vara ute är inte kul. Särskilt när det är inte är skottat/plogat eller vad man nu säger! Sämst.

Nä, nu ska jag diska och försöka göra mig fager, haha. Sen kommer Bruce hit och ikväll blir det bio! :) Great!

Fierce and love

Tjejen som inte är van att kliva upp tidigt...

Klev upp vid halv åtta för att duscha och göra mig klar för jobbet! Vid tolv mötte jag upp Bruce och vi gick på Charm och han bjöd på fika :) Hihi. Var med varandra ett bra tag innan han åkte. Då var jag med Sandra och sen kom även Cassandra och joinade oss! Åkte sen hem och har varit här och lodat sen dess. Sjukt trött!

Pratade med mitt ex igår och det var riktigt skönt. Från att ha en väldigt ansträngd "relation" eller vad man ska kalla de med massa lögner och dolda saker, så känns de bra nu. Alla missförstånd har lösts, alla hemligheter har kommit fram. Tusen ton från mina axlar har verkligen lyfts bort. Jag menar inte att de var skönt att prata med honom, utan det var skönt att verkligen få säga allt jag velat sagt och berättat allt så att jag kan leva vidare utan att gå omkring och ha allt bubblandes under ytan. Nu är sanningen framme, var väl inte alltför populärt, hehe... Men det spelar ingen roll längre så de är gryyymt skönt! :) Nu finns de inga hemligheter om mig längre! Puh, jag är fri.

Nu ska jag kolla klart på Svenska Hollywood-fruar och snacka lite med Bruce innan jag kastar in handduken :) Jobb imorgon!

Fierce and love

I hope you have the time of your life

De senaste dagarna har jag flängt runt överallt och ingenstans så jag knappt kommer ihåg vad jag gjort. Hm. Har varit underbara dagar iallafall! :)

I fredags var jag ut en sväng. Umgicks med Walle och Johanna på Memento, sjukt mycket folk! Hade riktigt trevligt... :) Igår var jag med Sandra, var hos Fischer först och åkte sen och hämtade upp Cassi och vi tre åkte till Walle! Hade riktigt trevligt :) Snipp snapp snut!

Har insett att från augusti till oktober hade jag vääärldens sämsta pojkvän. Sämre pojkvän kan man inte ha, for sure. En pojkvän som gjorde allt som man inte ska göra. Vet att jag snackat mycket skit om killar i den här stan, att det inte finns bra killar. Men TACK OCH LOV så finns det de! :) Du gör mig glad ♥ Pirr i magen, hihi!

Kom hem för nån timme sen :) Ikväll blir det kanske mys framför en film! Om jag orkar sätta mig på en buss, jag känner mig sjukt bakis. Och nej, jag drack inte igår, jag körde ju! Fattar inte, haha.

Ser fram emot veckan... :)

Jag ångrar inget av det jag gjort, men jag orkar massor med saker som jag aldrig gjorde! Denna gång ska jag satsa allt och dra ifall det skiter sig. I'm gonna stand tall!





Tre olika bilder. Tre olika år. Tre olika tillfällen då mitt liv var som bäst!

Fierce and love

Sjukt bra dag!

Tredje och fjärde november 2010, två datum att verkligen minnas!! :) Vågar inte säga mer än så just nu, om jag skulle göra det skulle jag garanterat få ett slag på fingrarna... ;)

Idag var jag först på ett möte via Arbetsförmedlingen.. :) Åkte sen till Biltema för att skriva på nå papper. Fischer ringde när jag var i Birsta för att fråga om han och Johan kunde få skjuts till Granloholm. Det var ju just dit jag skulle, så dem åkte med :) Sen så var sagan slut! ;) Hihi.

Ska snart åka igen. Pffuu.

Vill även tillägga att jag utan tvekan har världens bästa föräldrar!! ♥ Och alla andra som finns runt omkring mig nu när jag sakat bort dem som bara tillför mig dålig energi :) Underbara, de är allt jag har att säga!

Fierce and love


KÖRKORT!

JAAAAAAAA!!!!!!! NU HAR JAG MITT EFTERLÄNGTADE KÖRKORT!!!! :D

Klockan tio var det dags för teoriprov, vilket jag givetvis klarade ;) Mamma kom in till stan och vi tog en lunch tillsammans för att fira. Åkte sen till Ica Maxi för att handla mat, underbar känsla att köra utan övningskörningsskylten för första gången! :D Sen åkte jag hem, snart bär det iväg till pappsen! SÅÅÅÅ SKÖÖÖÖÖNT ATT HA DETTA GJORT NU! ♥

Har kollat på bilar sen jag kom hem... Vill ha, vill ha, vill ha... Finns ju fina bilar som är besiktade och skattade för bara någon tusenlapp! GE MIG EN BIL! Först ska jag kanske ha ett jobb, haha...

Nu ska jag hoppa i overallen och åka till pappsen dårå, bajbaj!

Fierce and love

Ännu en Halloween avklarad...

Lördagens Halloweenfirande var ääääg!

Lite kortfattat så var jag, Sandra och Tess först hos mig innan vi drog ner till Allstar där det var GRYMT mycket folk! Träffade EN som jag kände..... Hejja hejja. Åkte hem vid halv tre, fick skjuts hem med Tess mamma (hon kallade Tess för "mammas mums", haha så sött!).

Vaknade upp i söndags och var riktigt pigg, till skillnad från vissa andra ;) Haha! Vid två åkte jag hem till Johanna och Markus för att fira Thilde som fyller 3 år på torsdag! :) Kom hem rätt sent, låg bara och pluggade teori på kvällen.. Och sov.. Kul jul.

Idag klev jag upp rätt sent, åkte sen ner till körskolan och pluggade teori. Satt där i typ 4 timmar (!), åkte sen hem och la mig i sängen med teoriboken på magen... Vill ha körkortet klart nuuuu!!!...

Det här har varit en....konstig kväll. Underbara människor ringer och smsar från alla möjliga håll. En korkad männsika som är sjukt nervös över att få dåligt rykte ringde också. Daaah, careface?

Aj, har ont i ryggen... Nu blir det soffmode!

Fierce and love

RSS 2.0