R.I.P. April Showers

Hej måndag och hej kära läsare

Kom nyss hem från gymmet, känslan efteråt ett hårt träningspass är sååå sköööön. Kanske lite för hårt emellanåt, min puls låg på 181 på löpbandet!?! Opps. Kan ju knappast vara bra, displayen blinkade rött till och med hahaha. Var grymt trött imorse, men konstigt nog så längtar jag efter att dra och gymma så jag släpar min trötta kropp dit. Har aldrig varit en sån som ser fram emot att gymma eller älskat att träna, men någonting har slagit slint i huvudet på mig. För några månader sen skulle jag aldrig kunnat tänka mig att gymma 1,5 timme klockan nio varje morgon 5 dagar i veckan. ALDRIG. *lAtMaSk*

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag möta upp Courtney. Det är sol och jättefint väder idag, ÄNTLIIIIIIIIGEN. Har regnat varje dag i typ tre veckor nu. Visste ni att april månads regn kallas för April Showers här i Storbrittaninen? Nu förstår jag varför... Tur att det blir maj imorgon då ;)

PUSS PÅ ER

5 hål i öronen senare

Tjenare hurrni

Ännu en helg börjar nu alltså leda mot sitt slut. Herre min gud, tiden bara susar förbi.

I fredags var jag världens tråkigaste tjej. Kom till Courtney runt nio på kvällen och en halvtimme senare sov jag. EN FREDAGSKVÄLL LIKSOM. Kul. Jättekul att somna. Sov gött till sju och väckte Courtney med min vackra sångröst. Jag släpade sen med henne till Oxford Street. Testade shorts vilket jag verkligen behöver köpa men alla såg bedrövliga ut på. Var det på grund av min kropp eller på grund av shortsen...? SHORTSEN SÅKLART, vad trodde ni....................................

Sen på kvällen hängde vi bara gäng, slappade som dem två slappare vi är. Helger är till för att återhämta sig, right? Spenderade ännu en natt hos henne och idag spenderade vi först några timmar i Wandsworth och sen några timmar i Notting Hill. Piercade äntligen öronen och jag blev så besviken när jag insåg hur o-ont det gjorde att ta hål i öronen. Pirrade pinsamt nog lite i magen när jag satt där i stolen och väntade på att hon skulle skjuta till, men sen efteråt fattade jag inte varför. Glömde för en sekund att jag är 21 år nuförtiden och inte 13. Löjligt........ *pUsSy* Så nu har jag alltså 5 hål i öronen istället för 3, ojojoj så fränt

Imorgon är det alltså måndag igen och tillbaka till verkligheten! Jobb och gym står på morgondagens schema :) Gillar't!

Godnatt små turturduvor


Btw! Såhär såg det ut i Notting Hill idag. Kaos och avstängda vägar. Hej blåst och hejdå byggställning

The truth is - I miss you


Second hand-shopping

Ligger just nu i sängen och kan knappt röra mig. Denna träningsvärk i benen DÖDAR mig. Räknade precis ut att idag har jag suttit ner i ca 20 minuter och jag har varit vaken i över 8 timmar. Ja, ni hör ju själv.

Drog till gymmet imorse, gick sen hem och åt en snabb frukost/lunch och sen har jag varit ute och traskat runt Fulham med Courtney. Har varit på FARA, Poundmax och sånadär snåljåps-affärer. FARA måste vara världens bästa ställe, det är en second hand-butik med massor med märkeskläder för inga pengar alls! Idag fyndade jag en Peak Performance-hoodtröja för 3 pund :D Alltså ca 30 kronor! Och en Adidas-tröja för 2 pund :) Grymt sa grisen! Hittade en väldans massa som jag ville ha... Men förnuftet tog över och sa att jag inte fick köpa mer....

Lite pissed över att jag inte hinner åka och pierca öronen nu dock, var verkligen sugen på det. Får göra det imorgon istället, har inte tillräckligt med tid just nu :)

Nu blir det jobbelijobb till klockan åtta och sen ska jag vara med frugan! Lägger upp bilder på nya grejerna jag köpte lite senare :)

Pierca sig lite dårå

Hej hej hemskt mycket hej

De senaste dagarna har jag varit med Courtney lite här och där. Igår var vi i Wandsworth där jag äntligen lyckades hitta en bra och billig resväska! Trådade öonbrynen på Superdrug och köpte en träningströja på Primark. Idag var jag gymmade jag två timmar på morgonen (PUH), mötte sen upp Courtney. Kollade runt lite i second hand-butiker, men hittade ingenting jag föll för. Har bestämt mig att försöka spara så mycket pengar som möjligt så att jag har lite att leva på när jag flyttar hem till Sundsvall! Egentligen så har jag allt jag behöver (och lite till...), så ska sluta köpa saker bara för att det är billigt och bara för att jag vill ha och vill ha och vill ha.........

Imorgon blir det gymmet på morgonen, sen ska jag till Wandsworth och pierca öronen! Har alltid velat tagit fler hål och imorgon ska de bli gjort :) Det var så himla billigt så det kan jag unna mig!

Nu ska jag glo Gossip Girl, kommer bli en lååååång dag imorgon så bäst att man tar och kraschar kudden nu!

120424

Lite dålig uppdatering, men har haft fullt upp dem senaste dagarna och har varit så grymt trött på kvällarna. Blir att sova tidigt ikväll så man får ordentligt med sömn, imorgon bitti är det gymmet som gäller!

Har spenderat nästan hela dagen med Courtney, åkte bil i London för första gången idag. Fyyyyy vad läskigt det var, haha! Att sitta på fel sida i bilen, att åka på fel sida av vägen och all denna kaotiska trafik.... Vågar påstå att jag är en bra bilförare och modig, men aldrig i mitt liv att jag skulle våga köra här! Courtney fick köra och jag fick ge henne vägbeskrivningar, kändes rätt sjukt att jag kunde visa henne vägen till ett ställe i Wandsworth bara genom att veta namnet på gatan! Lokalsinne - check :)

Imorgon blir det jobb, gymmet och en sväng på Oxford Street om jag hinner! :)

Godnatt på er!

Sunday night

Jaha, då var de söndagkväll och slutet på helgen.... Redan.

Hängde med Courtney en stund igår och sen på kvällen jobbade jag. Idag har jag tränat, shoppat med Courtney och efter shoppingrundan satt vi oss på Boma och chillade med varsin drink. Kom nyss hem och bläääää vad trött jag är.

Gossip Girl och sova - hell yeah! Natti natti :)

Pappa pappa...

Min och pappas konversation på Facebook....

Hohoho är du där?
Hejsan...här är jag
Tänkte fråga min snälla pappa en sak :) :) :) :)
Aha...nu kommer det brinna till i plånboken igen :)
hahahaha
va vill du unge...hehe

Åsså loggar han ut????????????

Iallafall........ Jag vill köpa ett gymkort.........

Sköna fredag

Shalalalalala freeeeeeedag!

Drog ut på en joggingtur halv åtta imorse (!!!) och klockan tio började jag jobba! Dock är jag helt solo just nu eftersom barnen är och leker med sina kompisar :) Så nu ska jag städa och tvätta innan jag går iväg och hämtar hem barnen!

Har inga planer för kvällen, något dyker nog upp! Kanske man ska dra på Dstrkt och festa med Pamela Anderson ikväll?..... Hahaha, jag klarar mig faktiskt....... Och ja, hon är där ikväll. På riktigt.

Fråga

Dunkade in en fråga, NÄMEN.

En fråga snygging!
Hur går det med träningen? nått resultat? Några minus på vågen? Hur många rutor på magen har du fått? ;) kul att höra och se bilder om du har :) Lycka till iaf... Kämpa på!

Mitt svar på de, JOVARS de går bra! Försöker jogga/powerwalka minst 3 ggr i veckan och ja, jag har gått ner 10 kg :) Inga rutor på magen men dem är på väg ;) Tack så mycket! :)

Har inga direkt före- och efterbilder men bjuder på några bilder där man, tack och lov, ser skillnad! Och viktigast av allt, jag mår så otroligt mycket bättre både fysiskt och psykiskt!


September 2011                                       Mars 2012



Mitt ansikte, augusti 2011                                    Mitt ansikte, mars 2012

Hurtbulle

Härliga torsdag! Dock har det tokregnat mestadels av dagen... Drog iväg på en joggingtur när de var uppehåll, men den sista halvtimmen joggade jag i spöregn... KUL. Jag blev inge blöt alls. Men för övrigt så har jag varit på väldigt bra humör och känt mig klaaaaaaaad.

Annars så har jag jobbat, skypeat med Ida och kom nyss hem från Courtney! Surrade strunt och bara chillade. Ska sössa nu för imorgon är det jobb 10-20 och ska hinna med en joggingrunda innan jag börjar tänkte jag :) Hurtigt, Elin!

Natti natti!

Ordspråk


Gillar "Har man slagit yxan i båten får man ro som fan"... Hahaha, helt klart förbättring!

Sundsvall 18 juli!

Jajemen, nu har jag bokat flygbiljetten hem till Sverige! Den 18 juli är jag tillbaka i Sundsvall ♥♥

Regnigt London

Hej era tråkmånsar som inte vågade ställa en endaste fråga ;)

Kom nyss hem efter en promenad med Courtney. Är min träningsdag idag men det regnar (och har gjort det konstant sen igår...) så får se om de blir av idag. Kanske kör lite yoga hemma bara.

Ska käka lite lunch nu, sen ska jag kolla genom min garderob på saker jag kan slänga/ge bort. Här ska de rensas!

KORS I TAKET, NU KOM SOLEN FRAM! På med joggingkläderna!

Frågestund


Finns en viss risk att min bloggnördometer kommer öka nu, men vad gör de! Tänkte ha en frågestund tills imorgon! Kan ju bli intressant, hehe. Så hiva iväg en fråga här nere på kommentarfältet! Fråga vad ni vill, jag lovar att vara ärlig! :)

Fråga på nu era nyfikna filurer ;)

Young


Forgive me for what I have done,
Cause i'm young, yeah i'm young

S.O.L.O.



I'm feeling like a star, you can't stop my shine

I'm loving cloud nine, my head's in the sky
I'm solo
I'm riding solo

Now I'm feeling how I should
Never knew single could feel this good

120417

Myser ner mig under täcket och kollar på film!


Me today

Inge smink, håret uppsatt i en enda röra och slappa kläder. Sköööööööönt




Måndagsdrink

Vad löjligt trött jag är just nu. Sov dåligt förra natten och har varit igång hela dagen... Nu ligger jag i sängen efter en kväll med Courtney på Boma! En drink blev det, sen fick det räcka :)
Åhhh så skönt det ska bli att sova nu! Hej svejs!




Bilder från kvällen på frugan

Remember when we were driving in your car




You got a fast car

I want a ticket to anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere
Anyplace is better
Starting from zero
Got nothing to lose
Maybe we'll make something
I got nothing to prove

You got a fast car
Is it fast enough so we can fly away
We gotta make a decision
Leave tonight or live and die this way

So remember when were driving, driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped around my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had feeling I could be someone
Be someone

You got a fast car
I'd always hoped for better
Thought maybe together you and me find it
I got no plans
I ain't going nowhere so take your fast car and keep on driving


Död kropp

God "morgon"

Kom nyligen hem efter en timmes joggingrunda. Sprang som ett aaaaaas, så nu är min kropp död. Har sjuk träningsvärk sen i lördags då jag och Courtney gjorde lite yoga hemma hos henne. Det är så mycket jobbigare än man tror! Imorgon ska jag ha en vilodag, gud så skönt de ska bli.

Nu ska jag hoppa in i duschen, börjar jobba klockan tre idag så får se om jag hinner hitta på något innan de!


Mitt mål med yogan är att en dag kunna göra denna ställning... Haha, eller inte.

Liverpool Street

Guuuuuuuud i himmelen, min mage gör så förbannat ont! Ligger i sängen just nu och kan typ inte röra mig... Nä, nu ska vi inte klaga.

Courtney har sovit hos mig två nätter i rad nu, det gillas! Igår var vi en sväng till Wandsworth, köpte ingenting, duktigt va!? Ännu duktigare var jag när jag joggade hem därifrån. Fel å ta bussen, miffo.

Idag har vi varit i Liverpool Street på marknaden där, massa mys. Spenderade ca 4 timmar där, phu... Köpte en dundermysig kofta eller vad man ska kalla den! Och ja, jag har en hel del väskor, men råkade köpa en väska på marknaden........ Kan inte låta bli när det är grymma priser och när väskan var APsnygg! Måste införskaffa mig saker jag behöver (läs: vill ha) innan jag flyttar hem till Sverige, för hemma i Sundsvall kommer jag få ett pack strumpor för samma pengar som jag köpte väskan för...... Sorligt, men sant.

Å justja, råkade slinka in på Primark på Oxford Street också... Blev inte allför dyrt då jag bara köpte underkläder. Köpte en hudfärgad läppgrej på Superdrug också... Nu har jag shoppat klart för denna månad!! (typ)

Ska lägga mig och kolla på Modern Family och försöka bli trött. Vill att nya avsnittet av New Girl ska komma ut!!! Ni som inte kollat på den serien måste bara göra det, den är grymt bra :)

Tjarrå

It's your road


Search for yourself, by yourself
Do not allow others to make your path for you
It's your road, and yours alone
Others may walk it with you
But no one can walk it for you

Myskväll

Godkväll alla fyllekajor (verkar som om alla är ute ikväll)

Här sitter jag och myser under täcket med film och dricker enbart Red Bull! Så himla skönt att bara ha en lugn och nykter kväll hemma ibland. Då man kan se förjäklig ut i håret, vara osminkad och vara klädd i myskläder!




SKÅL!!!.....

Don't give up


120414

Sådärja, nu är jag back in business!

Jobbar kväll, sitter just nu vid datorn med barnen som kollar på film. Har varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna, har faktiskt inte haft tid. Har varit med mamma och brorsan, varit med Courtney och jobbat.

Jag, mamma och Robin hann med väldigt mycket på dem dagarna dem var här! Var på Madame Tuassauds, åkt London Eye, shoppat och ätit massa god mat! I fredags morse åkte dem tillbaka till Sundsvall :(


Jack Sparrow på Madame Tuassauds


Robbie Williams, han såg sjukt verklig ut!


Brorsan a.k.a Messi


Brorsan utanför Stamford Bridge, hans framtida hemarena ;)


Han hade nog velat stanna några dagar till...;)


Från London Eye


Big Ben från London Eye!

Sanning


Busy

Dålig uppdatering, men är upptagen med mamma och brorsan som är här tills på fredag! Berättar mer om vad vi gjort senare, kanske bjuder på några bilder också :)

Nu ska jag börja jobba! Ciao

IDAG KOMMER MAMMA OCH BRORSAN

Bild från då dem var här i London i november

Slacker helg

Har haft en skön helg med Courtney! Shoppat, slappat hos henne och varit en sväng på våran pub i Parsons Green, haha. Överlag en lugn helg där vi bara har tagit saker som de kommer!

Nu ska jag käka väldigt sen frukost, dammsuga mitt rum och sen bara slappa framför New Girl. Sjukt bra serie, har kollat på de sen i fredags och har nästan sett hela säsong 1... Haha, då kan ni ju tänka er hur mycket jag och Court har slappat..... Slackers.

Hörs!


Bild på mig från i fredags

Långhelg

Då har man gjort sitt för denna vecka då! Hell yeeeaaaah. Ledig i 5 dagar, de säger man ju inte nej till. På måndag kommer dessutom mamma och brorsan hit! Så nu har jag ett stort leende på läpparna :D

Hängde en stund med Courtney förut, ska möta upp henne lite senare igen. Hon är också ledig tills på tisdag, haha! Hur bra!?

Ska passa på att städa mitt rum nu medan jag är själv, dammsuga och dona lite.

Åhh vad jag känner att mitt liv är bra :')

Torsdag

Börjar jobba nio idag, ca en halvtimme kvar då.. Vilken normal människa kliver då upp klockan sju och tar en joggingrunda på 45 min!? Jo, jag... Är chockad över mitt eget beteende....... Vem är jag och vart har Elin tagit vägen?

Idag blir det som sagt först jobb, sen ska jag till Primark och lämna tillbaka toppen på den vita bikinin. Köpte den i storlek 10 häromdagen, men brösten höll på att poppa ur så fort jag rörde mig, haha... Så igår köpte jag en likadan fast i storlek 14 (?!?!). Får se vad som händer ikväll!

Pissigt väder idag för övrigt.. Så ni vet liksom.

Londonshopping

Jo... Ja... Jag skrev ju faktiskt att jag skulle visa upp lite saker jag shoppat på senaste tiden, är dock lite lat så orkar inte visa exakt allt... Men här en del iallafall! :)
Topp från second hand, från Top Shop 2 pund

Topp från second hand, 3 pund

Skor från butik i Notting Hill, 5 pund

Bikini från Primark, 6 pund inkl underdel

Scarf från Portobello Market i Notting Hill, 3 pund

Örhängen från Portobello Market i Notting Hill, 3 pund

Fjäderörhänge, minns inte vart jag köpte de...

Ring som ser ut som ett blad från Portobello Market i Notting Hill, 3 pund

Saker gör sig såklart bättre i verkligheten än på bild.. Är nöjd ja!

Shopping i Kilburn

Härlig dag! Imorse tog jag en timmes powerwalk till Notting Hill, tog bussen därifrån till Kilburn. Köpte löshår (som BARA ska användas när jag ska ut, ska vara snäll mot mitt hår), joggingskor och OPPS, en till bikini... Haha. Denna är utan band så man slipper fula bikiniränder! Den var billig så varför inte :)

Ska strax iväg till Bond Street för att möta upp kidsen, vad resten av dagen har att erbjuda återstår att se! Älskar mitt impulsiva liv :) Och älskar att jag har min bästaste granne Courtney som är minst lika impulsiv, haha!

Senare tänkte jag visa allt jag köpt som jag inte visat, vilket kommer bli en bildbomb haha... Tur att shoppingen här är så billig så att man kan komma billigt undan :D Har faktiskt varit rätt duktig och försökt att köpa saker jag bara behöver! Kruxet är bara, hur tusan ska jag få med mig allt hem till Sverige i juli?.................

Well well, hörs senare dårå!


Love when you're ready. Not when you're lonely


Pubhäng i Wimbledon

Kom nyss hem efter pubhäng i Wimbledon med Courtney och Darcy. Massa mys, var på en pub med sjukt mysig takterass med musik, värmelampor, öppen brasa och grejer! Har varit en bra kväll.


Knäppte kort på denhär skylten som satt vid baren... Haha!

Bikini

Här har ni bikinin jag köpte igår på Primark! Överdel 5 pund, underdel 3 pund. Älskar den! Är halvt virkad och skitsnygg. Blir fint till sommaren då man blir brun (läs: knallröd).






Slutat tidigt

Då har man slutat jobbat för dagen! Väldigt skönt att ha slutat och att de fortfarande är ljust ute, har jag aldrig varit med om, haha! Imorse vaknade jag vid sju och fick nått ryck och fick för mig att ta en powerwalk... Hade gärna velat joggat, men min förkylning säger fet-nej!

Nu ska jag göra något av min risbuske till hår.. Hatar längden, färgen, klippningen - allt! Impulsiva jag, imorgon kanske jag vaknar upp med rött hår klippt i page och hellugg eller nått........ Okej, så drastisk ska jag inte vara.

Ikväll ska jag hänga med Courtney, ovanligt va? Får se vad vi hittar på!

Its hard saying goodbye

Ojoj vad mycket jag hunnit med idag! Vaknade tidigt imorse, sa hejdå till Courtneys mamma som åkte hem till California efter två veckor här. Dem började gråta och sen när Courtneys mamma Michelle kramar om mig och säger "I love you, thank you for being a wonderful friend to Court" så brast jag också i tårar. Aaaaahhhhhh. När jag ser folk jag bryr mig om gråta så kan jag inte hålla tårarna borta, de är helt omöjligt. Är de ett tecken på att jag är överkänslig eller helt enkelt en bra person? Skulle nog säga lite av båda, haha..

Kom att tänka på en sak, när dem sa hejdå så grät dem som om dem aldrig skulle ses igen typ fastän dem ses igen om tre månader.. När jag åkte tillbaka till London efter nyår så visste jag att jag inte skulle få se min familj på över tre månader, men ändå var jag inte så ledsen. Men när jag tänker efter så förstår jag dem. Bara tanken av att min familj är 2 timmar bort gör mig lugn, till skillnad för Courtney som har hennes familj 11 timmar bort. Skulle jag bo i USA så skulle jag nog böla MINST lika mycket som dem gjorde när jag säger hejdå till min familj... Usch, vill inte tänka på de.

Nå väl, när Michelle hade åkt åkte jag och Courtney till Clapham, strosade runt ett tag tills hon var tvungen att åka och jobba, då for jag till Oxford Street till Primark! Jisses, vad folk det var. Ovanligt mycket folk för att vara en måndag mitt på dagen. Behövde köpa en bikini, och jag hittade en som jag blev kär i. For sen hem, jobbade och efter jobbet gick jag och frugan till River Thames, satt oss där och surrade skit och bara pysmyste ett tag.

Imorgon blir det jobb mellan halv tio och halv fem, ska bli väldigt skönt att sluta så tidigt! Slutar ju vanligtvis klockan åtta. På torsdag åker min värdfamilj bort, så jag är ledig fredag och på måndag kommer mamma och bror! LÄNGTAR!

Nu - Gossip Girl!


Bild jag tog på längs River Thames för någon vecka sen

RSS 2.0