Rubrik

Gårdagen var ingen annan fredag lik!

Var hos mig med Sandra och tog bussen till stan vid elva. Det var nog den sjukaste bussfärden jag varit med om, ever. Till och med sjukare än då vi sjöng "alla heter glenn i Göteborg" och stog på olämpliga platser och var dyng. Syftar mest på Anton där som lyckades ramla, höhö. Iallafall, så drog jag och Sandra på Svenssons. Medan jag var svinlugn och bara skakade på huvudet och skrattade åt saker och ting, så satt Sandra helt förstörd och arg. Hon förklarade sin känsla som att det kändes som om hon blivit dumpad, trots att det här handlar om mig. Hihi, det är äkta vänskap ♥

Hängde ett tag med Angelica, Sjöblom, Viktor m.fl. innan dem skulle hem! Mazlum kom till Svenssons och vi tog sen bilen till McDonalds, hehe. Sen var det dags för natten.

På tal om Anton så är det bal ikväll :) Hehe. Mamma kommer om en stund och ska fixa lite med klänningen, jag bör nog sätta igång med håret nu. Sen bär det av till Anton med några innan vi röjer på Södra Berget!

Hoppar in i duschen nu!

I love my life

hehehehhee

elin är arg. och ligger i sängen.

hon har mördarblick när hon ligger och skriver något i ett block.

vi var nyss ut och kollade på en död fågel i 10 min. dagens händelse i våra liv..

vågar inte prata med henne....

Första veckan på Telia, check!

Nu är det helg så nu har jag tid över att blogga ;) Hehe. Har haft en bra första vecka på jobbet!

Mån: Jobb, lunch med teamet på BIM. Tränade med Khadije och drog "ut" eller vad man ska kalla de, haha.
Tis: Jobb, lunch med girlsen på jobbet på Charm. Åkte hem och följde sen med syster och Robban till Matfors i deras nya bil! Beställde Bite Line och käkade hos dem framför Melodifestivalen, som sög.
Ons: Jobb, var på fotboll med Sandra, kollade på när Mazlum och Osman spelade. Och dem vann, såklart ;) Sen sov Sandra hos mig!
Tors: Jobb, lunch med Ante på Subway, bowlade i Birsta efter jobbet och sen drog jag på bio med Henke. Prince of Persia, tyckte den var bra :)
Fre, idag: Jobb, stan med Sandra och är nu hemma och hon ligger i min säng och äter godis och utforskar mobilen. Jahaja.

Ikväll blir det något chill på schemat eftersom imorgon är det bal!!! :D:D:D:D

Ont med tid!

Alltså ursäkta, men jag har lite tid över till att blogga :/ Är hemma halv sex varje dag och då har jag massa annat att göra. Sorry!

Är så virrig så jag har glömt att berättat att jag har börjat jobba på Telia! Ska jobba med mobil kundtjänst, just nu är det en utbildning i 4 veckor. Det är sjukt mycket att lära sig! Men det är roligt, jag är säker på att jag kommer trivas :)

Orkar inte skriva som mycket om dagen eller så, förutom att jag varit på fotboll. Sidsjö-Böle mot Selånger. Selånger åkte på däng, tack och lov för de... Det var min dag. Sjukt kortfattad, haha.

Ska nog lägga mig och sova nu, iallafall försöka vila. Nu vet jag hur heltidsanställda känner sig!

Bästa måndagen ever

Orkar inte dra upp hela måndagen men de får bli kortfattat, resten kan man tänka sig själv med tanke på det tokiga folket jag var med! Hehe.

Efter jag slutat åkte jag till Khadije som bytte om, vi tränade på Gold's och efter det träffade vi upp Carro och Britta och vi gick till Blå Kiosken och köpte mat. Mötte upp Moa och sen gick vi till Christoffer för att äta upp maten, mumsmumsmums. Jag och Khadije åkte till henne, lämnade bilen och tog sen bussen ner till Christoffer. Khadije skulle nämligen inte vara körbar på kvällen för hon skulle ta ett glas vin. Eller två. Tre. Sju. Sen åkte jag med Angelica hem för hon skulle hämta lite prylers. När vi kom tillbaka var folket

Hade det jäkligt kul hos Christoffer och vi spelade även kubb i Ja-nej-vetej-parken ;) Gick sen till Irish, hahahha. Fråga mig inte varför. Var där i typ 5 min och tog en shot som Henke betalade :) Han är snäll han, den där Henrik! Gick sen till Donken och åt. Angelica skjutsade hem mig vid halv två eller så. Tack Ankan så mycket för skjutseeen!!!

Nu hinner jag inte skriva mer för ska ut och åka med syster och Robban i nybilen!!! :D Volvo, SÅKLART!



KÄRLEK


Lördag 22 maj

Orkar inte dra upp hela lördagen, hehe, det kan ta tid.. Tar det snabbt med lite bilder och lite text :)

Fotografering



Åkte sen och grillade i Kovland och var där på fest. Haha, det var allt... Säger vi.

Söndag och dåligt väder, det stoppar inte oss!

Kom hem för ett tag sen efter att ha spenderat en kanonsöndag (shit, jag skrev lördag först.. dagvild?)

Just ja, har inte berättat om igår.. Äh, de tar jag senare! Haha! *palla*

Fick skjuts och plockade upp Sandra imorse för att käka frukost på McDonalds :D Haha, trötta jävlar var vi, men värt ändå! Åkte sen in till stan och chillade på Charm, snackade lite skit och det där vanliga som jag och Sandra är världsmästare på ;) Gick sen till Tusen och en natt där Sandra skulle jobba istället för Mazlum. Efter jag varit där ett tag och även käkat så tog jag bussen till Birsta och mötte upp Mary och Gustav :) Gick lite på Birsta och kollade. Köpte en bikiniöverdel på H&M som jag fetdiggade :) Sen drog jag hem, bytte om till badkläder och sen kom Henke och Mary och hämtade mig! :D

Vi åkte till Hulisjön där vi mötte upp Angelica! Hon stod för fotograferingen, vi andra badade ;) Och det var riktigt skönt i vattnet! Det gick till och med att bada utan att frysa till is! Det gillas tjockt mycket. Sen åkte vi till "jobbet" och fixade till oss lite och åt :) Sen fick vi idén att spela kubb. Vi alla åkte med Angelica ut till typ Töva för att hämta ett kubbspel, haha. Och den färden var...ja, vad förväntar man sig när Angelica är med? Haha! En massa citat och korkade saker kom inte bara ur hennes mun, men mycket stod hon för :D Haha!

Sen fick vi ännu en dum idé.. Att spela kubb i en rondell. Sagt och gjort. I Birsta vid Toy'r'us eller hur det nu stavas så stod vi och spelade kubb. På rondellen. I gräset. Angelica och Henke gömde sina pinnar bakom blommorna!!! Snacka om fusk. Efter att ha insett att det inte gick så bra så gick vi till Elgigantens parkering och spelade istället. Vilka vann? Jag och Mary, så klart ;) Mohaha.

Fick sen skjuts hem och nu sitter jag här, är rätt trött faktiskt.. Men det är bara bra. Upp med tuppen imorgon vid sju! Ja hua, hur ska det gå. Det är man ju verkligen inte van vid!

Funderar på atttt....sova. Makes sence.

PUSS OCH GODNATT

Awesome lördag!

Dagens planer: fotografering, grilla, fest! Gillas skarpt!

Berättar lite mer senare angående allt, tänkte bara lägga upp en bild på mina händer.. Rättare sagt mina smycken, haha. Gud vad nördigt det lät, "bild på mina händer".. Men iallafall, som inspiration och jag ääälskar ringar!!!



Vänster hand, Ring i äkta silver med hjärta - fått av Andreas
Ring i äkta silver "flätad" - fått av faster
Klocka JetSet - Ur och Penn ca 800kr

Höger hand, Ring i fyra delar - Gina Tricot ca 80kr
Ring med glitter - Six 150kr
Armband - Branders ca 50kr

John Blund is my friend

GAAAAHHH vad trött jag är! Men tänkte bjuda på ett inlägg innan jag lägger mig i sängen tillsammans med min dejt Jonte.

Idag var det min sista skoldag på Hedbergska skolan!!! Ever!!! Efteråt gick jag och Sandra och gjorde lite ärenden på stan, sen drog vi till Birsta. Jag hade möte med chefen. Efter mötet går jag fram till Mary och det delades en del tårar. Och inte blev de bättre när Khadije kom och vi insåg att det är mindre än en månad kvar innan hon och Mariam flyttar till London. Grinkalas på McDonalds, yeeey..

Sen kom syster och Robban och hämtade mig. Åkte till pappsen där vi skulle fira syster som fyllde 22år i onsdags :) Åt grillat och tårta tillsammans med släkten. Mys pys. Åkte sen hem och det dröjde inte länge förrän Sandra och Mazlum kom. Cassi kom förbi och hämtade sina öl också, partybruden min, haha :D Efter ett tag kom Osse. Vi fyra har kollat på två filmer :) Den andra tog slut för en stund sen.

Så nu blir det natten och ska sova bort heeela förmiddagen imorgon! Yeey!

Planerna inför imorgon berättas dåå... :D:D:D

Mösspåtagning!!! ♥♥♥

Fyyy vad roligt det var igår på mösspåtagningen! Stod på en bänk och hoppade och skrek nästan hela tiden och hängde med i tåget med sjungande studenter. Fy, vad underbart. Frihet.

Sandra, Mariam och Sanna sov hos mig tisdag-onsdag för att tillsammans åka till busbacken för "förfest"! Gjorde oss iordning ett bra tag, vid tio var vi framme. Det var en hel del folk där! Kulikul. Runt elva gick vi ner till skolan för att hämta våra ballonger som vi skulle släppa på torget! Dock så tappade jag en inne i skolan där det var högt i tak och en lossnade från snöret utomhus. Bra Elin, galant. Jag hotade Mazlum som hade två, så det ordnade sig så jag fick en ändå, hehe.

Går inte att beskriva med ord hur underbart det var att stå där och sjunga med till "Sommartider" med Gyllene Tider. Jag kände friheten komma smygandes. Älskar den låten nu, bara för att jag alltid kommer minnas den som låten som spelades på mösspåtagningen.

Efter skolan gick jag med Mariam och Sanna en sväng på stan och sen åkte jag hem och pluggade och städade. Sen så kom Sandra och efter henne kom Anton och grabbarna grus. Slutade med att hela klassen kom! Förutom Sean, Thanh, Andreas, Adam, Kim, Mohammed och Nebil....... Haha.

Åkte ner till stan vid tio för att komma in på Stadshuset, trodde vi dårå. Jag pallade inte stå i den där snorlånga kön, betala 100 spänn och sen vara där inne och trängas i mindre än två timmar. Nejnej. Jag, Anton och hans kompisar satt ute någonstans vid NTI och snackade skit istället. Sen kom Ante och hämtade mig. Skönt! Jag ville bara hem hem hem hem. Trots det så var det en underbar dag! ♥

Och var man ledig från skolan idag då?... Nej, givetvis inte!! Hade till och med prov första timmen. Hallelulja, NOT. Men det kändes som om det gick bra. Fick reda på två betyg idag också. Jippie! Hade inga fler lektioner, dock.. Sandra och jag fick sen skjuts av Mazlum hen till mig där hon hade massa grejer. Sen kom Emil och grabbarna och hämtade sina saker, och där stod jag i bara en tunika... Haha!

Sandra stack för en stund sen, nu sitter jag och lägger upp bilder från igår på fejjan :) Hehe.

Hörs senare, puuuuss 


Sista svenskalektionen, man tackar

Sitter på skolan nu, gud vad nära det är slutet nu...

Ska snart hålla mitt tal på fem dryga minuter, wish me good luck!

Sen blir det stan för en del ärenden, sola och fixa fint på balkongen :) Lite senare kommer Sandra och Mariam till mig och de ska sova över för att imorgon peppa tillsammans inför den bästa dagen på länge ♥

Måndag

Gud, jag stör mig så mycket på att jag aldrig kan skriva rätt när jag ska logga in på bloggen. Jag lyckas alltid skriva elinholfet istället för elinholfelt. Och för blondinerna: jag glömmer att skriva dit ett L.

Idag var jag på staden med Sandra, Mazlum och hans kusin. Åt och jag köpte strumpbyxor, känns inte som om man vill ha trasiga strumpbyxor till en fin sommarklänning, nej nej. Modemiss.

Sen drog jag hem till Gustav där Mary var, men hon gick nästan direkt när jag kom. Han sydde till min klänning :) Tack Gurra Snurra! Hehe. Kollade lite på tv, Top Model så klart. Tog sen en prommis till stan och vem möter vi inte? Jo, Mary. Lagomt fult, hehe. Jag tog bussen till Sandra där vi solade. Sjuuukt varmt. Men nu ska vi bli brun. Satt sen i gräset ett tag och snackade skit. En massa skit, tihi.

Nu är jag hemma och nu är det plugga plugga plugga som gäller! Smart av en lärare att lägga prov dagen efter mösspåtagningen? Jag har till och med två prov då. Men det är bara att bita i de sura äpplet, för snart tar vi stuuudeeeenteeeen! Fyfan, vad vi är bra!!!

Puss på det.

Sista veckan i skolan is here

Filosofiprov: check!
Kroppsbok: check!

Nu är det bara en vecka kvar! Shit, jag kan knappt tro det. Helt overkligt. Det blir mycket farväl nu, känner jag. Till klasskompisar, arbetskamrater och lärare. Kommer nog fällas några tårar när vi skiljs åt. Och inte minst när två av mina allra bästa vänner flyttar till London, Usch, jag vill inte ens tänka mig hur tomt det kommer bli.

Men ser fram emot ett nytt liv med nya vänner! Och ett underbart studentfirande.

Ska nu dra iväg på lektion i marknadsföring. Ja, det är lika tråkigt som det låter. Efter det blir det ner till stan och det ska hinnas med en massa massa massa! Hörs ikväll :)

Men innan jag loggar ut från datorn ska jag kolla in bordsplaceringen på balen som har uppdaterats.. :D Hihihi!!

Love is not easy

Alltså.. Fattar du inte? Tycker du borde insett något nu.

Bye bye, McDonalds..

Idag jobbade jag troligtvis mitt sista pass på McDonalds. Iallafall över sommaren, som de ser ut nu. Det var väldigt blandade känslor. Lite vemodigt. Men men. Vi får se vad som händer.

Sandra kom till jobbet och väntade på mig tills jag slutade. For sen hem till mig och chillade i en timme. Åkte sen ner till Tusen och en natt och hejjade på Mazlum när han jobbade, haha. Jag och Sandra fick även en uppgift, att vika servetter. Sånadär som står upp på borden. Vi tävlade om vem som kunde vika snabbast. Jag vann, hihi. Tror vi vek runt 150 servetter var.. Efter det drog vi till nästa ställe, Stekhuset. Haha.. Elin och Sandra - the nolifers. Satt och surrade ett tag med Osman. Åkte sen hem. Och nu sitter jag här. Med universums huvudvärk och med filosofiboken centimeter från fejjan. Kul kul.

Måste lägga mig nu känner jag, en lååång dag imorgon! Skola, sola, shoppa, åka till Gustav, träna och plugga. Stress suger..

Xoxo

Årets första dopp!

Årets första dopp blev den 15 maj, wiiiie!

Vid nio kom Mariam, Khadije och Raiyah och hämtade mig. Sen for vi och hämtade Madde och åkte till Sidsjön för att badabadabada :D Var fullt med moppesåttingar och fjortisar, men who cares. Polisbilar överallt. Dagens ungdomar, vad ska de bli av dem.. 94or som sitter och dricker öl och röker? Hallå? Vilka tror ni att ni är?

Iallafall, sen åkte vi till hamnen och inte slapp vi fjortisar och moppefolk där...nej! Fullt med folk. Men de var rätt mysigt. Och det har varit sjukt varmt hela dagen. Det var inte ens kallt att bada. Lovely.

Nu ska jag lägga mig framför en film med min cola och kanske ringa ett samtal eller två... :)

Godnatt!

Fräknar?!

Jag har aldrig haft fräknar förut, men vad hände helt plötsligt?!



Syns inte så väl på bilden, men lite. Varför vara sminkad och snygg när man kan vara osminkad och ful liksom?


Lördag med underbart väder

Älskar dagens väder!!! Mums!

Sov hos Bah's inatt dårå. Klev upp efter att Mariam sprutade vatten på mig och Khadije.. Schöösst, haha. Skjutsade sen den byrackan till jobbet, sen åkte jag, Khadije och deras brorsa til Lidl. For sen in till stan för att ta bussen ut till Bredsand för att åka till Fredrik och Linda. Och hem till Nina såklart ♥ Där var Fredriks kompisar Anton och Ante. Och vad skulle lilla Elin göra där då? Jo, grabbarna hade gjort en låt och dem ville ha med en tjej som sjöng :) Så jag ställde upp! Kan nog bli bra de där, slutresultatet kommer kanske läggas upp, vem vet :) Då får ni höra mig sjunga också.. Piiiinsamt.

Sen kom mamma och Robin och hämtade mig. Träffade Henke där ute i Bredsand av alla ställen?! Hehe. Sen var det jag som satt bakom ratten till Birsta! Kollade runt lite på Skopunkten och Birsta City. Köpte ingenting, såklart. Med min plånbok kommer man inte långt. Efter det körde jag hem till Sandra, satt ute i solen med henne. Så jäkla skönt! Hade leggins och en kortärmad tunika och frös inte en sekund! Blir lite kär när de är sånt här väder, hihi.

Fick sen skjuts med Mazlum hem, eller jag hann inte ens hem. Träffade Fischer på gården som drog med mig till Ica. På vägen tillbaka träffade vi upp Alex. Sen efter det har jag bara varit hemma. Vad händer ikväll då? Det ordnar sig alltid ;)

Måste städa lägenheten.. Mösspåtagning på onsdag, efter det ska vi dra hem till mig. Och då kan det fanken inte se ut såhär.. Haha. Har mer kläder på golvet än i garderoben.. Och med de sagt så kan jag ju säga att jag har sjuuukt mycket kläder..

Jaja, see ya later bitcheees

Coca Cola ♥

Äntligen har jag fått min efterlängtade cola!!! ♥ Haha, gud vad töntig jag är.

Blir ändrade planer ikväll. Ska vara med mina bahhzz. Kanske kommer Cassi förbi en sväng och hämtar sina öl som legat i mitt kylskåp sen valborg ;) Ska spara mig tills på onsdag då det blir mösspåtagning, jag längtar!!! Inte nog med att de kommer bli sjuk kul så kommer jag för första gången känna riktig frihet då. Har inte insett vad de innebär att ta studenten, men på onsdag kommer jag nog förstå. Åhhh studenten 2010 säger jag bara!! ♥

Äntligen har jag fått till min riktiga hårfärg! Såg förut att jag har asmycket utväxt men att de knappt syns! Skönt :) Så nu ska jag sluta färga håret. Bara göra toningar. Ska vara snäll mot mitt hår. Har ju trots allt färgat håret konstant sen jag var typ 14 år. Riktigt länge sen, alltså. Bara ett år sen för vissa ;) Haha. Lol.

Och snart är det dags för balen, endast en vecka kvar nu.. Och en dag. Måste börja planera! Hallå Spe07b, vart ska vi "förfesta"?! Hallå Anton, hur tar vi oss till Södra?! Hallå Elin, när ska du börja inhandla allt?! Aja, de hinns väl. Hoppas på att man får pengar så att man kan inhandla löshår, lösnaglar och ett par strumpbyxor som INTE är trasiga :) Och att mamma eller pappa får tag på någon finfin bil som man kan komma i till balen. Vore najs.

Nu ska jag äta min middag, korv med bröd... Haha... Och efter min och Sandras köptripp till Ica så mår jag mycket bättre! Känner mig rätt prima nu :) De kanske märks på innehållet av inlägget, hehe. Iallafall, korv med bröd är underskattat. Orkar dock inte göra nå mer komplicerat än så.

Onsdag. Inte en dag senare, då är det för sent


Döende

Alltså, vilket jäkla skitdag.. Känner mig som rubriken. Döende.

Har tagit ett lååångt bad så känns lite bättre nu. Örat har däremot inte gett med sig. Bläää

Inväntar Sandra just nu, ska ta en prommis till Ica för att inhandla lite grejer. Är så sjukt sugen på cola (?)



Lägger upp en bild på brorsan med mina brillor och en glass i handen för att bli på lite bättre humör. Vädret ute just nu piggar inte direkt upp en. Vill ha sommar, sol och härliga dagar, inte dagar som idag.

Opassande uppvaknande

Pinsamt nog så klev jag upp halv tre idag. Och inte kände jag mig utvilad och njöt av något fint väder ute heller. Näe, jag vaknade upp med dundrande huvudvärk och mitt högra öra känns...skumt. Det låter som om jag har en baslåda i örat. Ibland låter det som om ljud som kommer in i det är ljud från grannen på andra sidan väggen. Vet inte hur jag ska förklara, men det är läskigt! Och det vägrar försvinna! Inte nog med det så regnar det ute. Vad är det här?! Ruggigt nära fredag den 13e, men det är ju för sjutton gubbar den 14e idag, så ge mig lite lycka?!

Vad händer idag då? Funderar på att dra ut. Hoppas mitt öra och blir festsugen om några timmar. Shit, klockan är tre. Skärpning, Elin... Jag känner mig som en no-lifer, jag trodde seriöst att det var lördag idag. Blir alldeles dagvild när man är ledig från skolan på de här viset. Hela dagen igår pluggade jag och sov, vilket liv?! Eller ja, Sandra kom förbi en sväng på kvällen.

HAHA, jag måste bara få skratta lite. Vi kollade på Bella & Tyra Show.. Gästen var Kissie. Och ja, dem hatar varandra. Kissie har kallat Bella för gris och allt möjligt, och kallat Tyra för slampa. Helt seriöst, jag har inte varit med om någon pinsammare tjej än Kissie. Hon var sjukt bitchig och otrevlig, i direktsändning liksom?! Hon tänkte inte tanken om att hennes läsare kanske såg programmet? Jag har alltid sett henne som ökänd, men nu skakar jag definitivt huvudet åt henne. Tusen gånger om. Kolla på avsnittet så förstår ni vad jag menar. Asgarv.

http://nyheter24.se/bella-tyra-show/388231-veckans-gast-kissie <-- Där kan ni se avsnittet!

Aja, nu måste jag plugga lite. Och stänga av musiken innan jag blir tokig, det låter som om jag sitter i en bubbla. Eller vänta, nu vet jag hur jag ska förklara! Det låter som om man står utanför en bil som spelar hög musik. Eller om man står utanför en lägenhet som det spelas hög musik i. Ha, där fick jag ner det i ord. Tyck synd om mig, för bubblan.

Musiktips

Lugna låtar:
Rihanna - Photographs
Magnus Weideskog - Lämna honom
Magnus Weideskog - Förlåt
Nomy - Hold your head up high
Nomy - I died by you

Upptempolåtar:
Cuando Sunshine Radio Mix - Tom Pulse
Promoe - Dekadansen
Usher - OMG
Sidney Samson - Riverside

Pluggbomb

Måndag: Prov i filosofi och kroppsbok ska vara inskickad
Tisdag: Tal i svenska
Torsdag: Prov i filosofi och marknadsföring
Fredag: Inlämning idrottsuppgift

SIST VECKAN I SKOLAN OCH DEN SKA SE UT PÅ DETTA VIS?! Suck... Enda dagen jag inte har något är på onsdag. JO, för då är det mösspåtagning! Men men. Det ska bli kul att få sätta på sig mössan iallafall.



Fjortis.


Godmorgon vid tjugo i två?

Illa. Sitter just nu och äter frukost. Hatar att sova bort dagarna.

Har inte så mycket att skriva, måste plugga som ett tok nu. Tre prov nästa vecka utav fyra skoldagar! Kul, verkligen! Sen bär det av till gymmet. Hörs senare, pluggpluggplugg

Grattis Tomas till tösen! Big-papa ;)

Säg inte förlåt för saker du aldrig gjorde

Långhelg, de gillar vi!

Tjabbatjenahallå.

Sjukt skönt med helg nu och det är bara onsdag! :) Eller nu har det slagit över till torsdag, men why the face ;)

Efter skolan idag drog jag till gymmet för en snabbvisit, drog sen hem för att tvätta. Bläää. Snackade en massa skit med Khadije sen och drog iväg till Henke. Vi såg Avatar :) Har hört så mycket om den, "bästa filmen jag sett" och "så dåligt slut" och blablabla. Men visst var den bra. Och inte tycker jag att de var ett konstigt slut? Wierd.

Jaha, nu då? Kanske man ska börja ladda inför ett hårt träningspass imorgon, tjihoo. Nu ska Elin bli biff ;)

Min huvudvärk och trötta ögon säger att de är dags att ge sig nu. Bajjbajj!

Livet är så orättvist

Hade en riktigt jobbig natt inatt. Funderade på livet, fram & tillbaka och fram & tillbaka. Jag tänkte på Nina så jag höll på att bli tokig. Kunde inte slappna av för jag kunde inte sluta tänka. Ibland blir det bara för mycket. Men men, somnade väl vid halv fyra eller något sånt. Klev upp dödstrött imorse, skulle hålla tal på svenskan. Men de fick jag inte av läraren.. Eftersom man måste skicka in PM innan man håller tal men när jag skulle skicka så funkade de inte. Hepp. Så jag ska göra de på tisdag istället. Suck.

Idag blir det skola och sen efter de blir det att dra på gymmet. Vet inte vad som händer ikväll, om LEZ vill starta så blir det film ikväll, hehe. Förhoppningsvis.

Funderar på att kanske käka.. Är hungrig. Äcklig mat på skolan. Aja, jag äter ändå.


Plugg

Hejja hejja, Spe07b, snart över!!!

- onsdag 12 maj, svenskatal [x]
- måndag 17 maj, prov filosofi [ ]
- måndag 17 maj, kroppsbok inlämning [ ]
- torsdag 20 maj, prov marknadsföring [ ]
- tisdag 25 maj, nationella matteC [ ]

-------------------------------------------------------------

19.19
Snart är även kroppsboken klar :D Sandra och Elins pluggdag har gjort susen!


Ten million fireflies

Shulululu.

En tisdag utan skola idag då, gillas :) Är hemma med Sandra nu, vi ska ha pluggdag ;) Den ni! Ska göra typ allt nu så att de mesta är avklarat i veckans slut :) Så skönt att känna att de snart är slut!

Har varit lite dålig på att uppdatera. Ursäktamente.

Söndag: Hämtade bilderna med Khadije hos Angelica, hade god lust att ta med mig en av hennes chihuahuor (eller nu hur man stavar) hem! Såååå sjukt söta. Vill så gärna ha en hund, men de går ju liksom inte just nu... Tårar :( Iallafall, åkte sen till Laserhallen för att döda lite fett. Vi var ett helt gäng och såklart var det kul! Inte lika jobbigt denna gång, tack och lov. Efter det så åkte jag hem och bara slappade. Skönt!

Måndag/tisdag: Sov som ett dött djur, åkte sen till skolan för att lyssna på nå politiker som rent ut sagt sög. Störde mig nå fruktansvärt på en tjej från Moderaterna som förolämpade dem andra politikerna och skulle försöka knäcka dem. Visst kan man tycka olika, men inte måste man väl vara otrevlig? Gaah, bitch.

Åkte till Birsta efter skolan för att möta upp Khadije och Gustav. Gurra skulle köpa lite grejer till lägenheten :) Käkade på Ikea gjorde vi också. Alltså sjukt värt! 15 spänn för en dricka, en korv och en pizza liksom?! Det blir min kagge nöjd för, liksom. 15 spänn, de är inte ens två cheeseburgare? Haha. Arbetsskadad...

For sen hem till mig efter att ha varit runt i halva Birsta. Gustav ska sy till min klänning som är lite stor och konstig, tänkte ha den till mösspåtagningen nästa onsdag. Men inte fasen tog vi med den när vi skulle skjutsa hem honom?! Haha, glömska människor. Sen åkte jag och Khadije till Gold's och tränade. Åh hua, vad jobbigt det var. Tredje dagen i rad av kondisträning, det är verkligen inte min kropp van vid! Haha. Körde lite gym också, vilket min kropp iallafall kände sig lite hemma vid. Åkte sen hem tänkte att jag skulle slappa och mysa för mig själv. Istället fick man rörande sms från Antes mamma som bokstavligen fick mig att gråta. Tadaa, vilken kärring jag är. Men jag kunde inte hålla tårarna borta. Och på tal om trollen så...

...vid tio fick jag sms av Ante. Drog hem till honom vid halv elva. Det är så skönt att ha alla samlade i Granloholm. Nästan alla. Ante, Sandra, Khadije, Mariam, syster och Robban... Iallafall, kollade på tv och surrade lite skit innan de börjades snarka. Tjoho. Vaknade vid sex-tiden av att jag fick ett gulligt sms av Antes mamma där hon skrev att hon var så glad över att se mina skor i hallen igen, haha :) Fick skjuts hem vid halv nio då Ante skulle till jobbet. Åt frukost, sov. Vaknade, kollade på tv, somnade. Vaknade och klockan var tolv. Say whaaat?

Nä, nu måste jag göra nytta. Svenska nationella imorgon, ska hålla tal i fem minuter om skilsmässa. Wish me good luck, chuck!

Say whaaaaat?

Vill tacka min vän, fru och lillskit för det fina inlägget som skrev igår vid halv sju. Mycket fint. Gud, så du ljuger............



Tur att du är så snygg så kan knappt kan bli arg på dig...


Det där pirret i magen kom tillbaka

Tjooopptjopp!

Gårdagen var helt okej :) Mariam och Khadije hämtade upp mig och Mary och sen åkte vi till jobbet för att hämta is. For sen till Mattias där grabbarna gick omkring i myskläder och skulle käka ;) Efter ett tag blev vi också sjukt hungriga, så vi åkte till jobbet och köpte med oss varsitt happymeal ;) Haha. Sen så droppade de in lite folk, vi dansade och tjoade som vi alltid gör. Föjde med till stan ett tag och hämtade upp lite folk, sen när natten kom blev det hemgång. Där var den historien slut tycker jag!

Hehe, iallafall så vaknade jag seeent idag och sååå skönt. Efter ett tag kom Sandra hit och joinade mig, planerade lite inför framtiden. Saker man måste ha inför mösspåtagningen, studenten, balen och så vidare. Planerade även in att tatuera oss tillsammans. Yeyeye!

Jag var ute och sprang igår, tog en paus och satt i gräset och snackade skit med Sandra en stund också, hehe. Okej, jag är inte ute och springer ofta, kanske just därför Emil, Kim och Henke fråga om jag slagit huvudet? Haha. Iallafall, idag har jag feeett med träningsvärk! Hur ska det gå på laserhallen ikväll egentligen?! Oh shit, jag längtar inte samtidigt som jag längtar. Hmm, dubbelmoral. Men det är jag van vid. Aja, måste göra käk nu innan jag blir hämtad för att åka till Angelica. Ska hämta bilderna, yeeees! :D Så nyfiken, hihi.

Bilder kommer senare från gårdagen :)

<3

jag känner för sex ikväll


Lördag is the shiiiaaaat

Hej hopp gummipropp...

Om ni har koll så vet ni vad jag gjort idag ;) Hehe. Brorsan var riktigt dukig på matchen :') Blev lite sugen själv på att spela fotboll. Jag slutade för ungefär 3 år sen och skorna jag använde då har brorsan nu... Och han är 10 år yngre. Men men, små fötter är sött har jag hört ;) Hehe...

Är hemma med Mary nu, väntar på de übersega syskonen Bah. Sen bär det av till Mattias på fiesta. Får se hur länge jag blir där, hoppas på en rolig kväll iallafall :) Läju komma upp en helskottas massa bilder från kvällen, som de alltid gör ;)

Nu ska jag fortsätta äta min middag... Sill och rödbetssallad... Hahahaha.

Ha en kanoners lördag!!!!

Kusin vitamin!

Idag fick jag en till kusin! :)

Grattis morbror Micke och Sara till tösen :')

Jävla ljushuvud

Tjabba tjena!

Äntligen helg! Denna helg kommer bli awesome har jag en känsla av :)

Min dag - Var på skolan dårå, hände väl inge särskilt. Dog lite på idrotten efter ett jobbigt pass på en träningscykel. Feeeett med träningsvärk just nu. Otränad tjej? Oja. Efter skolan mötte jag upp Mary och vi åkte hem till mig för att göra oss fina inför plåtning med Angelica! :D Efter ett tag kom Khadije, åkte sen hem till henne ett tag. Kollade igenom massa saker som hon och Mariam inte vill ha kvar, massor med kläder och väskor :D En plånbok var mitt fynd, hehe. Och så lite mer såklart!

Åkte sen och plockade upp Mariam och sen drog vi till hamnen till de där läskiga huset. Vi möttes av en väldigt...annorlunda syn. En alkis låg där och sov, haha. Mer om det senare ;) Vi började fota och stoja, vi hade hiphop-stil :D Coolt tillsammans med allt klotter och så :) Och nu tillbaka till alkisen... Helt plötsligt vaknar han och skriker till oss, och jag och Mariam doooooog. Vi blev svinrädda och skrek och sprang runt som nå idioter, hahaha. Han var nog lite less på oss som hade stört honom i hans sömn ;) Fotade sen lite i/utanför en övergiven tågvagn. Tror nog de blir en del fräna bilder :)

Efter de åkte vi och hämtade Gustav och for till Ikea :) GurraSnurra skulle köpa grejer till sin nya lägenhet! :D Spännandeeee! Var där ett tag, sen for jag hem. Skyndade mig hem för att Ante skulle komma till mig, men de ljushuvudet kom ju inte förrän kvart över nio. Han åkte nyss iväg för att spela fotboll. Ja, vad ska man säga. Jag är nog tyst, helst.

Som sagt, denna helg är fullproppad med grejer :D
Lördag - Kolla på brorsans match i Stöde, ska bli kul att kolla på Robin in action! :D Har hört rykten om att han är duktig, brås han på mig kanske? ;) Hehe, man kan ju iallafall hoppas... Sen så blir de partey på kvällen hos Mattias! :D En massa jobbfolk mfl.
Söndag - Ska till Angelica och hämta alla bilder från idag :) Är så nyfiken så jag tror jag spricker!!! Efter det blir det laserhallen, tror jag. Om min gratiskupong fungerar, det vill säga.

Nu ska jag käka glass och kika på tv :) Hehe, åt aldrig glass förut men enda sen jag köpte glass nu sist så äter jag de varje kväll :D Hahaha, fatass! *smile*

Dagens hiss och diss

Elin hissar:
*dagens, för ovanlighetens skull goda, skolmat (tacos)
*pant
*äpplen
*fiskpinnar, gott och enkelt
*wikipedia, Ctrl C + Ctrl V!
*engagemang
*försäkringar
*konservöppnare



Elin dissar:
*sega busschaufförer som maskar när dem ska byta chaffis, tog seriöst 10 min idag
*när folk ringer från dolt nummer och lägger på när man svarar
*kompostlukt
*damm
*dålig fantasi
*lögner
*Telenor, kan ingenting
*Shakira, kan ju fan inte sjunga
*fjortisar


Tacka vet jag försäkring!

Sitter och pillar på min nya mobil! :) Fick ut den på försäkringen eftersom min förra var sämst och inte ens gick att laga. Just nu har jag en W508, tror jag den heter... En Sony Ericsson iallafall! Den verkar vara bra :) Bättre än ingenting, bättre än förra mobilen! Så jag klagar inte.

Hämtade ut mobilen i Birsta, annars har jag inte gjort mer idag. Eller jo, storstädat lägenheten. Det är seriöst renare här nu än vad de var när jag flyttade in. Har städat vartenda vrå tamefan. Rent och fint inför helgen :)

Nu ska jag lägga mig ner i nybäddad säng med glass och en film :) Myyyys.

"Som i en dröm"

Yessss, provet gick bra, tror jag... Kan ju alltid hoppas.

Jag får så dåligt samvete. Kommer missa två första dagarna på jobbet, eller ja, inte hela dagarna men några timmar. Känns dumt... Men ja. De löser sig väl. 24 maj har vi studentfoto som är obligatoriskt och den 25 maj har jag nationella i matte.

Efter skolan idag ska jag åka till Birsta och hämta ut min mobil! :D Wiiiie! Undra vad jag får för någon... Haha, har ingen aning. Jag slår vad om att jag kommer få en rosa mobil.

Alltså de här tangentbordet psykar mig. Det här har tagit typ 10 min att skriva, haha. Nu skiter jag i dehär.

See ya laterrrrr

Please don't waste my time

Nu jäklar har jag pluggat, så går det inte bra på provet imorgon blir jag förbannad!

Natten blir de nu, ska lägga mig i sängen med tänt ljus och mumsa glassss :) Och bara myyyysa. Vad ska man med pojkvän till när man har sig själv? Shalalala.

Godnatt!

Time goes by

2006-05-05 4år

Idag skulle de varit min och mitt ex fyraårsdag. Varför skämmas? Haha, jag är inte direkt Kenza så jag kan skriva ut allt ;) Nästan allt... Utan att de kommer ut på Aftonbladet. Iallafall, tänkte lägga upp lite bilder... HAHA, människor förändras mycket på fyra år, både på insidan och utsidan ;) Mitt ex lär ju döda mig nu, men de skiter jag i.

2006




2007




2008




2009




2010

Sjukhusskräck.se

Hej hopp!

Nu har jag kommit hem från sjukhuset. Åkte ner vid åtta till Westhagen för att möta upp Mazlum och Osman. Vi åkte till sjukhuset för att hälsa på lilla Sandra som opererade bort halsmandlarna idag! Bra pojkvän som Mazlum är så kom han med en bukett vita rosor. Bra kompis som jag är så kom jag tomhänt. Haha! :( Men ja, man får inte mycket för tre kronor? Sorry Sandris, du får igen de en vacker dag (a)

Sitter just nu och försöker plugga marknadsföring. Världens drygaste ämne. Boken är flummig och de står inget konkret i den. Bara en massa blablablablabla. Ni fattar. Jag fattar däremot ingenting av de som vi ska ha på provet. Dock så brukar jag känna att jag inte fattar något men sen så slutar de med att man får VG på provet. Så jag ska nog vara tyst bara ;p

Ska proppa i mig lite glass och maränger nu, yummie :)

Onsdag

Hinner inte blogga så mycket! Men ja, idag har jag varit på skolan, typ. Varit på jobbet, skrivit under lite papper och så. Sen tillbaka till stan och sen hem. Åh, så intressant, va?

HAHAHAHA, ni måste bara kolla in en video vi gjorde för typ en månad sen eller något sånt. Den finns på www.kadj.blogg.se!

Nä, nu måste jag dratta iväg till bussen för att åka till sjukhuset och agera bra kompis!

Tjatja!

Fattar ingenting

Dethär var den konstigaste och mest komplicerade kvällen på väldigt länge. Fattar ingenting just nu... Alltså... Va? Näe, det står helt still. Kan inte greppa, vad håller du på med?

Aja, nu ska jag sova! Rekordtidigt! Men är så sjukt trött, skyller på natten som varit ;)

Godnatt alla go'a och gla'a!


Förlåt

Förlåt förlåt förlåt för allt jag gjort
eller borde ha gjort
Förlåt förlåt förlåt för allt jag sagt
eller kommer att säga

Trött och seg och allt dedär

Känner mig som en zombie. Somnade runt TRE inatt... Bra där, girls! Fick besök av en gammal kompis till mig också :) Tihi. Sandra bara sov. Vi vaknde rätt sent, drog ner till stan för att ha 30 minuters lektion, gud vad nödvändigt! Träffade på några kompisar vid City Cafe och jag blev bjuden på en macka, hihi. Chillade runt på stan lite efteråt innan de blev bussen hem. Snart kommer pappsen och hämtar mig så ska vi åka och handla maaat :) Ikväll måste jag verkligen plugga. Usch.

Startade igår en gammal mobil för skojs skull för att kolla lite bilder och sms. Jag tappade hakan. Vad hände egentligen?


Omogna grannar?

ALLTSÅ SERIÖST, vad vill någon mig?!

Hörde förut att brevinkastet lyftes och stängdes, tänkte inte mer på de och trodde att jag fick (ännu mer) skitreklam. MEN, sen när jag går till dörren så ser jag att någon har kastat in en kondom?!?!? Alltså va? Ofta man gör så? Den var uttagen ur förpackningen, tack och lov oanvänd, men ändå? Isssh....... Snyyyysk

Måndag

Som sagt så kom Sandra hit igår kväll. Hon sov hos mig, jag somnade för en gångs skull inte sist! Haha. Hade tio minuter på mig att göra mig iordning imorse och jag var sååå sjuuuukt trött. Kom ner till stan, jaha ingen lektion, så vi satt oss på stan och solade lite istället! Tog en baguette med skagenröra på Charm, mumma :) Var nå erbjudande och vi haffade till på en gång, hehe. Gick sen till skolan och hade lektion i tio minuter, värt... Nja. Satt oss på stan och surrade lite innan Mazlum kom. Åkte sen hem själv och sen så kom Sandriiis. Haha, denna kväll har bara varit allmänt FUL. Sandra har lekt Pokemon och uppträtt till "Thriller", haha... Den som lyckas haffa min kamera får se en del fina videos ;)

Sitter och njuter till Disney-musik... Åh, känner mig som liten igen :'D

Magnus Weideskog

Du försöker hitta skäl att stanna kvar
Han var ju snäll ett tag, hans familj är underbar
Ni har varit tillsammans i nästan 4 år
Ni har vuxit ihop och delar samma sår
Så du blundar och låtsas att du inte ser
Att alla brister som han har bara blir fler

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting du vill ha så lämna honom nu

Du kanske funderar på alla minnen som ni har
Du är rädd att han ska gå så du blir ensam kvar
Han är inte samma kille som förut
Jag vet att du vet att det måste få ett slut

Du måste sluta hitta skäl att stanna kvar
Han är inte bra för dig, snälla ge dig av

Bilder från valborg!





Haha, jag dör åt sista bilden!!! Kolla Gustav!!! HAHA

Sattördäj

a.k.a Saturday a.k.a lördag!

Dedär med filmkväll höll inte så bra! Sandra kom förbi på kvällen efter hennes jobb. Hon åkte hem med karln och bytte om och sen vid elva kom de och plockade upp mig. Åkte ner till stan och mötte upp Osman för att sen dra till Irish där dem skulle spela på maskiner, haha. Spela bort, skulle jag vilja påstå. Såklart så vann inte jag något, eftersom jag inte heller satsade något. Har hellre kvar mina pengar än att få chans på mer!

Där träffade jag Ante och Emil, hade ett riktigt givande samtal med min gamle vän Ellertz... Sen så gick vi alla in på Daltons och dit kom också Linda och Marie. Var där ett tag innan vi drog till Memento. Jadu, herr Dahlström, hur ska jag kunna förklara dig med ord? Hmm.. Tankad? Spring i benen? Pussglad? Surrkuse? Komplicerad? Listan kan bli lååååång, haha.

Som vanligt så mådde en viss person dåligt och ville åka därifrån. Tog en taxi till Strömstads och tack och lov så betalade jag inte, haha. Gud, vilken gratiskväll ;) Iallafall, gick hem och efter ett tag så får jag ett samtal "Kom ner och öppna". Där satt man grissnygg i morgonrock och tofflor och proppade chips, men aja.

Och detta var inte en rolig morgon. När jag blev själv så spydde jag, gud vad roligt! Och nej, det berodde inte på att jag var ute dagen innan, drack ju inte ens. Har suttit ute på balkongen halva dagen, tagit luft, och bara njutit av solen som lyser starkt idag! Mums! Sen kommer nog Sandra hit, kanske kommer ta en promenad med Khadije också, beror på hur jag mår. Och nej, jag vill inte på bio.

Nu ska jag äta mitt första mål för dagen... Illa, sa hans gorilla. Mohahaaa tadaaa!

Du hade tid

Finner inga ord för hur IQ-befriad du är. Vad i hela h-vete håller du på med?


Tors-Lör

Sista april, valborg eller vad man nu ska kalla gårdagen. Den dagen fick en helt ny betydelse för mig än tidigare.. Hoppas på att detta blir den bästa maj någonsin! Och bästa året ever!

I torsdags åkte jag och Mariam till Birsta efter skolan. Handlade lite saker inför valborgsfirandet, typ plasttallrikar och en massa shit. Efter det åkte vi med Mami till Mariam. Chillade en timme tills Sanna kom och hämtade oss. Åkte då upp till Kovland för att bestämma balklänningar :) Hämtade hem min också! Så fin :) Åkte sen hem och Sandra kom förbi. Cyklade sen med henne hem och satt på Kungsbacka och surrade lite. Tog racern hem och tänkte "Nu ska jag ha en mysig kväll ensam med tända ljus, äta gott och bara kolla på film". Men herr Fredrik Fischer delade inte den idén med mig!!!!!!!

Efter att vi sett Paranormal Activity så sov ju Sandra och Fischer hos mig. Och helt plötsligt hör jag en massa konstiga ljud. Då drar Fischer ur sig kommentaren (som för övrigt vet hur rädd och lättskrämd jag är): "Alltså allvarligt, när jag sov hos dig så hörde jag något släpas på golvet vid fem på morgonen!" Tack för den!!! Inte fan kunde jag väl lägga mig i sängen och sova då heller?! Lampan som jag hade köpt som lyser rött var jag tvungen att ta ner, för den lyste inte tillräckligt stark och den var så mystisk. Jag kunde inte äta chips, för i min chipsskål kunde man se vardagsrumsfönstret och där tyckte jag att något rörde sig!!! Gaah!

Det slutade med att jag gick ner till Fischer (halvt sprang) och sov där. Du är en bra kompis, men fan så elakt! Haha, jag är seriöst liiiiivrädd för spöken och sånt. Jag försöker tänka att det är Nina som är och hälsar på mig men det är inte så lätt de heller...

Iallafall, drog på skolan i fredags dårå och efter de gick jag på stan med Sandra, Fischer och vi träffade på Cassi. Efter ett tag åkte jag och Sandra hem till mig och gjorde oss iordning och peppade för kvällen. Vid sextiden dukade vi upp en mysig uteplats på baksidan av mitt hus. Vi grillade och snackade en massa skit, rent ut sagt, haha! Vi var jag, Sandra, Fischer, Mary, Mariam, Mazlum, Khadije, Mia och på slutet kom Alex förbi.

Vid niotiden gick vi in till mig och spelade spel och hade oss. Drog till Issa efter ungefär en timme där det var en massa människor! Kul hade vi iallafall. Vid halv två stack vi iväg till Allstars och röjde på det fullproppade dansgolvet. Usch, vad jag hatar slusk. Hur många killar hatar inte mig? Haha. Låt mig vara, jag försöker faktiskt dansa!!!

Efter de åt vi på McDonalds, så klart. Tog en taxi därifrån och så blev de nassi! Och gissa vem som skulle upp och jobba? Jo, jag! Helt död. Men nu är de avklarat. PUUH!

Jäkligt rolig fredag måste jag säga, och vad som händer idag vetefasen, ska man ta de lugnt kanske. Filmkväll? Låter bra.

Bilder kommer senare, ska ta mig en tupplur nu, bitcheeeees!

RSS 2.0