Härliga dagar!

God dagens!

Som vanligt så suger jag lite på att blogga.. I tisdags var, som sagt, jag och Sandra en sväng till Härnösand enbart för att käka på Subway, haha! Efter det så kom Alex, Kikki och Emma och hämtade mig, vi åkte ut till Dyket tillsammans med Robin och hans kompis. Det var bara Robin och Alex som badade, PÅ TOK för kallt i vattnet för att jag skulle hoppa i. Sen så hängde jag med Fischer ett tag, hjälpte honom att hämta sin nya cykel. Sen var jag hemma hos Kikki med henne och Emma. Hade One Tree Hill-maraton till sent på natten, woop woop! Vågar påstå att jag är beroende av den serien nu. Illa!

Sov hos Kikki, sen mitt på dagen kom Walle hem till henne. Vi drog ner till stan, Kikki hade ett mission på stan, så jag och Walle drog till Himlabadets utebad där Linda och Agge var med kidsen. Åkte sen hem med Linda. Fixade till mig och sen drog vi ner på Memento där Martina skulle vara med i modetävlingen, och hon gick minsann vidare ;) Fick skjuts hem, somnade strax efter fyra eftersom jag är världsmästare på att babbla i telefon på natten...

Idag har jag blivit räka. For real. Vid elva kom Ellertz och plockade upp mig, vi åkte ut till Tranviken där Virre och Sjöblom redan befann sig. Spelade volleyboll, badade och solade... Nej, inte solade, STEKTE. Märkte när jag satt i bilen påväg hem hur de brändes på axlarna. Sen när jag kommer till stan och kollar mig i en spegel så såg jag att hela jag är KAOS-RÖD. Fyfarao, vad ont de gjorde överallt!

Mötte upp Simon på stan, chillade lite på stan (i skuggan ffs) och vid klockan sex befann vi oss på tågstationen för att möta upp Viktor och Patrik som ÄNTLIGEN kom hem från Spanien. Surrade en massa med dem och deras resa och tog de lugnt (fortfarande i skuggan). Sen skulle grabbarna på bio och då åkte jag hem. Har tagit en timmes bad i ISkallt vatten, de var skönt vill jag lova. Frågan är ju hur jag ska kunna sova inatt med denna bränna? Hua.

Nu måste jag få nått i magen. Imorgon ska jag nog umgås lite med Linda och sen på kvällskvisten ska jag umgås med Viktor och dem. Awesome!

Nog babblat!


Vadå röd? Mitt ben jämfört med Simons arm, haha!



Kikki och jag :)


Fierce and love

June of '11

Har varit sjukt dålig på att uppdatera. Orken sviker en aning.. Har faktiskt ett liv utanför bloggen, hehe.

Har hänt väldigt mycket sen sist. Har firat Kikkis student, fått besök från London och Göteborg, varit i London, firat Amandas 18årsdag och firat midsommar. Förutom det har det hänt massa annat skoj! Har varit på roliga fester, haft mysiga chillkvällar, skrattat och gråtit tillsammans med världens bästa människor och bara haft de allmänt awesome i bra och dåligt väder!

Midsommaren firades i Kikkis stuga i Holm med henne, Emil och Niclas. Även Kikkis farmor, farfar och pappa hängde ett tag i stugan! Vi badade badtunna, badade i Holmsjön, grillade och körde vattenskoter. En midsommar med en sjuhelvetes massa händelser, roliga som dåliga, men ack vad roligt vi hade.

På fredagen var Kikki tvungen att åka till akuten en sväng efter att ha brottats med gasolgrillen, tack och lov så kom hon tillbaka sen oskadd, med bortbrända ögonfransar och en lapp för ena ögat, hehe! På lördagen tutade vi på i stugan, åkte en sväng till Sandnäsets camping och Duvberget. Sen bröt det ut ett litet helvete, men söndagen blev lugn och fin. Emil och Niclas begav sig hemåt, deras roliga bilresa på endast 80 mil :)

Idag har jag chillaxat med Maxim och Sandra på stan. Har varit riktigt härligt väder idag :) Imorgon ska jag och Sandra ta en liten roadtrip till Härnta för att käka på Subway, fyfarao vad gött de ska bli! Woop woop!

Nu ska jag proppa i mig lite fika innan det blir läggdags!


Kikki, Milly och Lizette vid ån



Khadije och Mariam, mina babes från London



Kikki och hennes Emil



Snyggstudenten på flaket



Jag och Niclas



Jag, Camilla och Sassou påväg till fiesta i London. Även trollen Freja, Tyr och Alarik ville vara med på kort :)



Jag med Breezern i högsta hugg i stugan på midsommar



Emil och Kikki på midsommar



Jag, Niclas och Emil i badtunnan


Fierce and love

You wanna make a memory

Helt sjukt, vad håller jag på med? Tiden läker alla sår och visst, jag mår bra nu. Ursäkta språket, men FAAAAAAAN vad vissa saker sitter kvar, djupt inne. Har suttit och garvat järnet till massa fjortisbilder på min gamla Bilddagboken.. Men så kom det upp en bild, EN ENSTAKA BILD och garvet gick över till gråt. En bild, men med tusen känslor och tankar som jag alltid kommer minnas, som alltid komma ligga där och gnaga på hjärtat.

Herregud. Jag trodde det inte gjorde ont längre.

Men där hade jag fel.


RSS 2.0