New York

Idag har man varit lagomt orolig gällande katastrofen borta i New York... Särskilt när man skriver till Courtney, ringer henne på Skype och allt utan svar. Slutade med att jag tokringde henne och äntligen svarade hon! Sikken lättnad. Hon bor i Brookyn, vilket inte är lika drabbat som vissa andra ställen i New York. Hon berättade att Long Island låg under vatten.... Och att hennes pojkväns lägenhet i en annan del av New York troligtvis är totalt översvämmad.... Fy fasen säger jag bara. Träd ligger på husen, på bilar och det är totalkaos. Min lilla Courtney....! :( Vet inte vad jag skulle göra om nått skulle hända henne. Det är ju trots allt en del som dött och som skadats allvarligt...
 
Det ryser i kroppen på mig när jag tänker på att jag kunde varit mitt uppe i allting, och totalt fast där borta... Jag och Courtney snackade för ett tag sen om att jag skulle komma och hälsa på henne under Halloween, eftersom Halloween är sån stor grej och coolt där borta. TÄNK om jag hade åkt. Jag hade varit mitt uppe i kaoset, inte kunnat ta vara på vistelsen och inte kunnat tagit mig hem.... Och rädslan. Och oron. Tacka gudarna för att min vistelse inte blev av.
 
Skypeade nyss med Courtney och fick se lite hur det såg ut ute - mörkt, dystert och inte en käft på gatorna. Bilar, träd och stolpar huller om buller. Men hon mår bra. Hennes kille mår bra. Tack gode Gud.
 
Nu ska jag lägga mig och kolla på en film och förhoppningsvis somna i god tid! :)
 
Vad skulle jag göra om något hände henne? Hua, vill inte ens tänka tanken. Bästaste bästa vän i världen!
 

Tisdag

Vilken lång dag! Klockan nio imorse kom mamma och brorsan och väckte mig, sov grymt dåligt inatt så det var ju...välkommet. Hehe. Stack iväg till Himlabadet jag och brorsan vid elva och kom inte därifrån förrän vid halv tre. Var alltså där bra många timmar, och inte fick jag vila något, brorsan körde minst sagt slut på mig... Haha. Känner mig mör i kroppen, skönt ändå!
 
Sen drog jag hem, duschade jag fixade här hemma innan jag drog till Big Boy med Linda och Agge! Och barnen såklart :) Nu är jag bara hemma och tar det lugnt, ska nog hoppa i säng tidigt ikväll, för imorgon ska man upp och jobba klockan sju! Därmed var mina 4 lediga dagar slut....
 
Men man är väl hard working woman!
 

Birsta

Fick med mig en del hem från Birsta idag! :) Svarta jeans, skor och grejjer till köket från Ikea! :) Köket hemma är så tråkigt och stel nu, inte ett dugg mysigt.. Ska fixa och trixa med det imorgon tänkte jag! :)

Ida drog nyss hem, så nu är jag lonely igen. Har inte varit ensam nästan nånting på flera dagar nu, så nu blev det faktiskt tomt! Ska väl köra igång en film och bara kvällsmysa, imorgon är sista dagen jag är ledig på ett tag.. 4 dagar går fort! Men ska ändå bli kul att komma tillbaka och jobba igen :)

Imorgon ska jag fixa ett nytt körkort, dra på Himlabadet med brorsan och sen blir de en catch up med Linda! Har mycket skvaller från helgen, både hon och jag ;) Hehe jäkla skvallerkärringar ;)

Pusshej leverpastej


Måndag

Tjenixen!

Kom nyss tillbaka till Dahlströms efter att ha hjälpt Sandra med barnpassning och lite städning! Jag och Ida busade mest med Theo medan Sandra fixade i lägenheten :) Den lilla gofisen!

Ska strax åka iväg till Birsta för lite shopping! :)

Haha, lilla buse!


Söndag

Vilken jäkla helg detta varit!

I fredags jobbade jag till 21, sen åkte jag med Maxim hem till Figge på förfest. Drog sen till Allstar och efter det till Statoil vid mig för att käka. Sen bröt helvettet ut, slut! Haha... J kom till mig vid halv fem som en räddare i nöden :) Han är en stjärna må jag säga! :) Att en person kan lyckas få en på bättre humör och andra tankar är guld.. :)

Igår var jag hos pappa och sen åkte jag och syster till Birsta. Köpte en tjockare vinterjacka, lite kläder och smått och gott från Ikea :) Åkte sen till syster en sväng innan jag plockade upp Ida hos henne. Åkte hem till mig, tog det lugnt en stund och sen tog vi en prommis runt stan! Skjutsade hem henne vid två och sen mötte jag upp Simon som sällskap påväg hem från krogen :) Bra dag och kväll! :)

Idag har jag varit med syster och ätit middag hos mamma. Åkte sen till Dahlströms där jag nu befinner mig :) Jag och Ida har varit på promenad i en och en halv timme, skönt! Sover här inatt, för att imorgon traska upp till Sandra och Ted för att hjälpa till med deras flytt och hjälpa till med Theo! :)

En händelserik helg alltså, där gamla personer i mitt liv försvunnit för gott och där nya härliga personer kommit in i mitt liv! Inte kasta pärlor åt svin var det någon som sa :)

Nä nu ska jag och Ida sova, hej å hå!





Torsdag

Jobb 7-16 idag, gud så skönt att jobba dag, då hinner man ju faktiskt göra nånting efter jobbet! :)

Sitter just nu på avlösning. Sitter och dricker kaffe och äter kakor medan vårdtagaren sover :) Hehe.

Hörs heeeeej


Onsdag

Jag har tre telefoner och två bilar, durååååååååå?

Det vill säga att jag jobbar... Dag 7 av 9, snart får även jag helg!!


Tisdag

Morsning korsning! J drog nyss till jobbet och jag ligger klarvaken... Börjar inte förrän 12.45 så ska ta å sova en stund till, sköööönt :) Var en bra kväll igår, åkte på ICA Maxi med Kikki efter jobbet och köpte massa gotta och vid tio kom J till mig :) Filmmys, vin och gotta - rena lyxet för att vara en måndag :)

Som sagt, somna om innan plikten kallar!

PUSSSSSHEEEEEEJ :)))


Måndag

Jobb 13-21 på larmgruppen!




Söndag

Ännu en dag med jobb 7-12 och sen 16-21.. Jobbat 20 timmar denna helg, klirrar till bra på kontot i november ;)

Nu - TV, dusch och sova! Jobb 13-21 på larmgruppen imorgon. Efter det blir de häng med J! Bra dag imorgon :)

Mitt nya beroende - Quizkampen... Bra tidsfördriv :D


Utslagen tjej i soffan


Lördag

Jobb jobb och åter jobb! Färgglad och fin är man idag också...... Matchar vädret.




Fredagschill

Ligger nu hemma i soffan efter en lugn jobbkväll! Har sprängande huvudvärk som vägrar ge med sig :( Blir alltså ännu en fredagskväll hemma... Känner mig nästan lite duktig, haha. Blir slappa framför tvn innan det är dags att sova, alarmet ringer 5.30 imorgon! Tjohoooo


Fredag

Helg, vad är det? Jobb 16-21 i ruskvädret!




Single



Ny look

Nu har jag äntligen fått till nytt utseende på bloggen! Det har gått 3 månader sen jag flyttade hem från London (dra mig bakåt, vad tiden går fort), så det var så dags att få bort "Mitt liv i London"-headern ;)
 
Hittade massa bilder från London på kidsen, kan inte låta bli att längta tillbaka!!!
 
 
 
 
 
 
 
NU ska jag sova........ Godnatt!
 

Smiiiile

Var med Linda på flera ställen i Birsta förut, kom hem med lite smått och gott! :) Kan visa imorgon om jag kommer ihåg!

Kom hem vid halv åtta, har bara tagit det lugnt här hemma sen dess. Gjort sånadära "roliga" hemmasysslor... Sen blev det tända ljus och mys framför tvn :)

Nu är det dags för mig att krypa till kojs efter en väldigt bra dag :) Kan somna gott med ett leende på läpparna... :) Natti natti!


Birsta nästa

Dags för Birsta med Linda och kidsen!


Jobbar och står i

Kaffepaus!


Torsdag

Då var det en ny dag med nya möjligheter! Sitter på jobbet nu, är som tidigare sagt på larmgruppen idag. Kul med lite variation :)

Bara att tuta och köra, jobb 9 dagar i sträck - here I coooooome! Mitt kära liv, vi ses igen den 27e ;)


Mys

Myser hemma innan det blir natti natti, jobb 7-16 på larmgruppen imorgon! Visst blev det mysigt?! :) Och ännu är det inte klart :)

Ha en finfin kväll!


Coffffeeeeee

Nu jäklar ska jag lära mig dricka kaffee!

Hos Linda :)


2 år som singel

Japp. Tiden går fort! Men ändå sakta på nå vis... Ibland saknar man att ha pojkvän, men 90% av tiden så njuter jag av att vara själv :) Slippa massa måsten, krav, lögner och oro... Nu har jag bara mig själv att tänka på! :)

Dagen spenderas med en massa fixande i lägenheten, har fått upp en ny TV-möbel imorse med hjälp av bästa mamma! :) Sen blir det fixa upp tavlor, gardiner och byta sängkläder och kuddar :D Åhhh det kommer bli så mysigt!!!! :)

Sitter just nu hos Linda med hennes två sjuklingar till barn :( Stackarna. Var på Biltema innan jag åkte hit och handlade lite smått och gott! Ska sen åka och byta däck och sen ska jag och mamma fortsätta grejja i lägenheten! :) Får passa på att få allt klart idag eftersom detta är min enda lediga dag på ett tag.. Nästa gång jag är ledig är lördag den 27e :/ Haha...

Blir en bra dag detta! Pöööözzzzz

Nelly Pelly Päron Pung :)


Oh! Ellin

Hahahaha klockren låt :'D


Oct. 16, 2012

Gårdagen var en lång dag. Var ledig, åkte på IKEA med mamma och brorsan. Köpte en TV-möbel och lite smått och gott! Kommer bli så mysigt i lägenheten när jag fått upp allt :) Åkte sen till sjukhuset för att hälsa på min låtsaspappa som ligger inlagd för andra gången på en vecka... :( Skönt att se att han var någorlunda pigg iallafall. Men usch vad jobbigt det är att se någon närstående ligga i en sjukhussäng med massa slangar och grejer i kroppen... Hua :(

Vaknade imorse, tittade ut och där förstördes den dagen. SNÖ. SLASK. Bläääääää. Upptäckte de liiiiite för sent så jag var tvungen att kuta till bussen eftersom jag fortfarande har sommardäcken på. Riskerar inte att köra ändå, det ska tydligen bli upp till 2 dm snö idag..... Skjut mig. Började jobba sju, slutade 12 och börjar jobba fyra igen :) Ska glassa i soffan nu en stund innan plikten kallar!

Just nu


Try

Ever wonder about what he's doing
How it all turned to lies
Sometimes I think that it's better to never ask why

Funny how the heart can be deceiving
More than just a couple times
Why do we fall in love so easy?
Even when it's not right

Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone is about to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die
You got to get up and try
And try
And try...



Lördag

Nepp, blev ingen bio ikväll! Får bli någon annan dag helt enkelt :) Jobbade till fem idag, åkte sen hem och åt och sen har jag skjutsat min mormor och min mammas faster fram och tillbaka till Södra Berget. Nu har jag landat i soffan framför en film, hade tänkt hänga med Linda en stund ikväll/inatt men det blev inte av. Får underhålla mig med tvn och chipspåsen istället :)

Lite kloka ord som man kanske ska ta åt sig av... Jag och många andra runt omkring en..


Jobbhelg

Då var man inne på jobbdag 7 av 8! Ska bli så skönt att vara ledig måndag och onsdag :)

Bilen gick igenom besiktningen i torsdags, wihoooo. :) Sen var det jobb hela kvällen lång. Igår åt jag lunch med Ida nere på stan och sen var det jobb igen. Slutade tio, somnade runt ett, vaknade halv fem av att ett fyllo till vän ringde och ville ha en sovplats... Kunde jag somna om efter att människan kommit elle? Näääää.... Upp och jobba klockan sju, pigg som en mört är jag! Haha :)

Ikväll får jag se vad som händer och sker, kanske det blir bio eller något annat lugnt :) Börjar inte jobba förrän ett imorgon så ikväll kan jag vara uppe länge och göra nå skoj! :)

Nu ska jag jobba vidare, pusshej leverpastej!

Duktig biiiiiil


Onsdag

Varit en bra dag idag! Fick sova ut innan det var dags att jobba igen. Slutade fem, mötte upp mamma och bror hos mig för brorsan var nyfiken på hur jag bor och för att han skulle få en sängmöbel av mig :) Åkte sen till Biltema för att träffa Björn som så snällt hjälpte till att fixa till dragkroken på min bil som kärvat fast. Sen blev det middag på Saigon med pappa och syster :) Åkte till mig en stund efter vi ätit och försökte fixa mitt internet som bara strular och strular.... Suck.

Imorgon blir det att åka på verkstaden på OKQ8 för att byta en lampa, åka och ombesikta bilen och sen blir det jobb på larmgruppen! Fullt upp med andra ord.. :)

Dags att sössa! Natti natti på er :)


Workaholic

Hej hopp!

Går alltför lång tid mellan gångerna jag uppdaterar tråkigt nog. Dock så har jag varken tid eller ork, och när tiden finns så umgås jag hellre med mina bästa :)

Jobbade varje dag förutom tisdag och lördag förra veckan.. Man blir slut i kroppen, men är så glad över att jag får jobba så pass mycket som jag gör. Skolades in på två grupper till förra veckan, här har man flyt! :)

Blev en utgång i helgen, den sista på ett bra tag som det ser ut som. Var först hemma hos mig med Therese, Viktoria och Maxim. Väntade in Linda innan vi åkte några gator bort till Viktor på inflyttningsfest! Gick sen tillsammans ner till stan med grabbarna grus och in på Allstar (ovanligt...). Hade riktigt roligt! Som alltid när vi umgås :) Bortsett från det vanliga lilla dramat som alltid uppstår, haha..

Låg död i lördags, vaknade upp sent och hann knappt klä på mig så kom Fischer och Emilia och kidnappade mig. Åkte på Birsta, handlade lite på IKEA osv osv. Var sen hos dem hela kvällen tills det var dags att traska hemåt för att sova.

I söndags var jag hos Sandra och Ted och kollade på Solsidan och bara tog de lugnt! :) Kanske sista gången jag var hos dem i denna läga, dem flyttar ifrån älskade Kungsbackavägen till Alnö snart :) Myste med lilla Theo som vägrade sova, aww :)

Ligger just nu hemma i soffan och dör lite smått, är helt slut i kroppen. Jobbade kväll i söndags, 7-22 igår och idag jobbade jag 7-12 imorse och jag börjar kl 17 igen till 22. Jag har det jag gör :) Är inte ledig förrän på måndag... Tur att jag har ett roligt jobb, annars skulle detta aldrig gå vägen!

Nu ska jag ta mig en nap innan det blir dusch och off to work! :)

Bilder från senaste dagarna



RSS 2.0