Vart tar åren vägen?

Kom att tänka på ett band som jag lyssnade på för ett tag sen. FÖR ETT TAG SEN, då menade jag sisådär 4 år sen. Det är Backyard Babies jag snackar om. Kikade runt på Spotify och insåg att det albumet jag brukade lyssna på är 10 ÅR GAMMALT. 10 ÅR?!?! Det är fan insane!

Inte nog med det, det är iår 10 år sen dem där proppiga flygplanen körde in i World Trade Center. 10 år sen min brorsa föddes. 10 år sen Britney Spears låt "I'm a slave 4 U" kom ut. 10 år sen jag var 10 år gammal och gick i trean. HUR SJUKT ÄR INTE DET?! Gud, jag blir mörkrädd!!!

Man kanske ska ta vara på tiden mer?

There's a thousand ways for things to fall apart

Tjolavippen!

Mina inlägg kommer med jämna mellanrum... En vecka åt gången sådär... Hm.

tis 10 jan, tränade på dagen och sen tog jag en liten fika med Cassandra på Barista! På kvällen hängde jag med Fischer. Tjockade oss på Max och tog en roadtrip, Alnö runt. Har blivit som en liten klassiker! Varenda gång stöter vi på bambis (rådjur), denna gång fick vi syn på tre stycken. Åkte sen hem till Fischer och glodde film, somnade efter ett tag!

ons 11 jan, tog en fika med Cassandra på Charm, efter det drog vi två hem till henne. Var hemma rätt sent... Som vanligt :)

12 jan, jobbade 10-19! Efter det drog jag och Johanna ner till Memento en sväng för att surra med Özcan och Robin. Var inte där så länge, åkte bara hem och slappade sen :)

tors 13 jan, tränade på dagen och uträttade några ärenden i Birsta! :) Efter de åkte jag hem till Walle där även Bruce befann sig. Sen blev de hockey för våran del! Timrå mot Södertälje, givetvis så förlorade Timrå, vad annars liksom? Åkte hem till Walle igen efter hockeyn och gjorde hemlagade hamburgare, haha! Fettos vi är :) Senare skjutsade Bruce hem mig!

fre 14 jan, utgång! Ägnade kvällen på ett hotellrum på Best Western, haha. Kändes lite skumt att vara på ett hotell i den stad man bor i.. Första gången de händer, haha. På hotellrummet bodde Angelica, Linda, Jocke, Jonte, Pär och några fler killar som jag inte minns namnen på... Hähä. Drog ner till Memento lite senare där jag träffade på en jäkla massa. Cassandra var överallt och ingenstans, likaså alla andra, så jag hängde mest med Mattias som jag lärde känna på Telia. Efter stängning åkte jag taxi hem med Henke! :) Min räddare i nöden!

lör 15 jan, jobbade 10-17! Efter jobbet hämtade jag upp Emils bil och åkte hem och väntade på att klockan skulle bli tolv så att jag kunde åka och hämta Johanna på jobbet. Hämtade upp henne, åkte sen hem till henne och piffade till oss lite och sen åkte vi ner på Memento. Kändes lite skumt att dricka cola inne på krogen, men kul hade vi ändå! :D Efter stängning åkte vi till McDonalds och åt, sen skjutsade jag hem alla och körde hem bilen till mig! ar väl i säng vid sisådär halv fem......

sön 16 jan, jobbade 10-17! Efter jobbet lämnade jag tillbaka Emils bil och tog en promenad hem. Från Bosvedjan till västra Granloholm. Det var en bit, men det var så skönt ute så det var hellugnt. Senare på kvällen var jag svintrött efter att ha sovit dåligt och jobbat mycket hela helgen, men ändåså härjade jag runt med Fischer. Haha. Som vanligt toksomnade jag när vi kollade på film. Jag är nog inge rolig att kolla på film med!

mån 17 jan, hängde med Fischer på stan och drog sen till Arbetsförnedringen :) Sen var jag bara hemma och sov bort dagen! Awesome!

tis 18 jan, var så sjukt godissugen så gick ner till Ica och handlade godis, haha. Precis när jag kommit hem så ringer de på dörren och de var Fischer. Vi hämtade upp Cassandra hemma och åkte till Pompei och käkade pizza! Nom nom nom :) Tog klassikern runt Alnö och snackade förhållanden. Ojojoj, tre personer som vet vad de tycker i en sån diskussion... Ett jävla babbel vill jag lova, haha! Åkte sen hem till mig och Cassandra sov hos mig! :)

idag 19 jan, har tränat idag och sen har jag inte gjort nå mer! Haha, najs. Tänkte försöka få tag på Fischer så att man kan hänga med honom och kanske få lägga över lite musik till mobilen, men det går ju sisådär!

Nu orkar jag inte skriva, PUH jag är helt slut!


Cassandra och jag ♥


Johanna och jag ♥


Fischer och jag ♥ Haha LOL!

Fierce and love


Model lab

Hej alla glada! (alla sura får inget hej!)

Idag har jag varit på Model lab! Åkte in till stan runt ett för att möta upp Johanna. Slängde i oss två cheese på vårat älskade McDonalds innan vi gav oss iväg till Scandic! Väl där fick vi vänta en timme på att bli sminkade, yey. Fixade håret lite medans så att tiden gick lite fortare. Sen så var det dags för fotografering! Knäppte en herrans massa bilder, valde sen ut 10 stycken var.

Här är resultatet! :)






















Johanna och jag ♥

Fierce and love

Chacha bloggen!

4 jan, åkte ner på stan för att hämta ut mina efterlängtade pengar från Försäkringskassan! Woho! Åkte sen hem, senare på kvällen blev det film med Henke. Kollade först på Devil, och så löjlig som jag är så satt jag ihopkurad med filten över halva ansiktet! Sen blev de Buried, båda filmerna tycker jag var bra. Är inte kräsen jag inte! ;) Hade kollat klart vid fyra på morgonen, var svintrött men somnade inte förrän vid fem. Vad är det för fel på mig, varför kan jag inte sova nuförtiden?!

5 jan, hängde med Cassandra och Martina nästintill hela dagen! Var hemma hos Martina och drack saft och åt bullar, som tre småflickor! ;) Hehe. Åkte sen till Cassandra och funderade på vad vi skulle hitta på. Slutade med att vi gick ner till Irish, sen till nån Fredrik och sen tillbaka till Irish! Sov hos Cassandra eftersom en viss Maxim var dyng och vägrade svara... Karlar! ;)

6 jan, fikade hos mormor mitt på dagen med mamma, Lasse, brorsan, morbror, Sara och min lillkusin Klara! :) Man blir lite sugen på en bebis när man busar med henne, hihi. De kommer väl de med! Åkte sen hem och slappade hela dagen, välbehövligt!

7 jan, tränade med mamma mitt på dagen. Hon diskade även åt mig medan jag låg i sängen och slappade, hehe :') Packade en partyväska och åkte hem till Johanna där det bjöds på tacos! Mumma! Gjorde oss klara och åkte ner till Memento vid tio för att vara värdinnor. Det innebar gratis inträde och gratis drinkar! ;) Våran uppgift var att dela ut UV-band, folk blev som galna när vi delade ut dem! Haha, men sjukt kul hade vi! :) Vid stängning kom Emil och hämtade oss, vi åkte till McDonalds och åt (såklart) innan vi åkte hem. Fick skjuts hem av Emil eftersom Maxim inte svarade denna gång heller!!! Dock inte pga fylla, utan pga att han satt fast med bilen i en snödriva ;) Hahaha. Väl hemma var jag vaken ett tag till, till typ fem! Dumt dumt dumt...

8 jan, denna dag har jag sovit bort! Haha, klev upp vid tre tror jag klockan var.. Åkte ner till stan, solade med Linda på Två bleka. Två av dem bleka är ju iallafall jag, haha. Men men, det är vinter, vad förväntar man sig! Ikväll blir det slappning på hög nivå med chips (som för övrigt jag och Linda typ redan ätit upp...) och en film! Skööööön...t!

Nu ska jag slå igång filmen!

För att avsluta allt på ett bra sätt så kan jag ju säga att jag fullkomligt älskar mitt liv som det är just nu! Lycklig tjej!


Jag och Johanna, bild från igår! ;)

Fierce and love

Första inlägget för året!

Fräääänt! Nu är det 2011 ;) När ska jag inse det och sluta att tänka att det är 2010 fortfarande?

Var ju som sagt i Vemdalen över nyår! Jag orkar faktiskt inte dra upp detaljer, för det hände så sjukt mycket! Men lite kort: en kompis bröt foten, för mycket alkohol för vissa, sura tjejer, minnesluckor, varmkorv, brats, jag gick vilse, madrass-/pulkaåkning. Och mycket, MYCKET mer. Haha! Men har haft grymt kul, lätt värt!

Kom hem igår kväll, efter det var det bara att lägga sig i ett långt bad, i mitt efterlängtade badkar. Duschen i stugan i Vemdalen var liten som saaatan, så ni kan ju tänka er att jag njöt i badkaret hemma! ;) Sen så var det dags att sova, eller så inte. Kunde inte sova. Det sög.

Idag tränade jag mitt på dagen och efter det plockade vi upp Cassandra och åkte till Ica Maxi och handlade massa massa mat! Så nu slipper jag svälta :) Åkte sen hem och Cassandra hänkade på, hon åkte hem för typ en timme sen. Nu är jag all alone. Är inte trött, så funderar på att jag göra någon nytta! Typ laga matlådor, städa eller någonting! Duktig jag känner mig då ;)

Imorgon blir det stan, Birsta och sen vet man aldrig vad som händer! :)

Jag lägger upp bilder från nyårsfirandet när min dator slutar dampa (!!!!!!!!!!!!!!) :)

Fierce and love

RSS 2.0