Pretend everything's just fine

Smile, it's New Year's Eve

GOTT NYTT ÅR

Kom nyss hem till mamma efter en kväll hos syster igår och övernattning hos pappa. Just nu känner jag mig trött, orkeslös, frustrerad och allmänt nere. Antar att man får skylla sig själv när man skjuter sig själv i foten. Upp med hakan och in med bra inställning så är man back on track och så klarar jag allt :)

Idag är det ju nyårsafton!!!!! Åker in till stan sen för att lämna lite saker till Ida och sen möta upp Johanna. Ikväll kör vi! Wohoooo *vem kan stoppa mig.....*

GOTT NYTT ÅR, DORKS! :D

Hos syster

Hej hopp, jag gör en uppdatering från syrrans MacBook Air! CoOoOooOolt

Ikväll blir det myskväll här med tacos, film osv osv! Härligt fredag, lugnet före stormen så att säga ;)

Man kan ju inte sitta vid en Mac utan att ta fula bilder ;)




Hahahaha dör lite...

111229

Sitter just nu hemma hos mamma ute i bushen och har en massa på hjärnan. Funderingar hit och funderingar dit... Tänk att EN ynka person kan göra en så förvirrad... Inte bara det, har massa funderingar på framtiden... Blir tokig. Men har jag överlevt förr så överlever jag nu också ;)

De senaste dagarna har jag var med Linda, Agge, Johanna och Camilla. Igår tog jag och Johanna en sjuuuuukt efterlängtad kebabtallrik på Kebab City! Åååhhh Londons kebab kan slänga sig i väggen! Idag har jag varit på Himlabadet med brorsan, Lars och min halvsyster Camilla (vi har varken samma mamma eller samma pappa...men whatever). Testade surfing och satan vad kul det var! :D Har några blåmärken och ont i benen, men det var de värt :D

Efter det där himla badet så käkade vi på Sibylla och sen gick jag och Camilla till Coffee House och tog en thai latte. Om nom nom. Tog sen bussen hem och gick två kilometer i totalt mörker hem till mamma från busshållsplatsen. Inga väglysen, ingenting... Fyfarao vad rädd jag var... Skrämde upp mig själv och fick för mig att jag hörde både björnar och älgar........ Aldrig mer.

Ikväll blir det bara mys här hemma och film med brorsan, han ville sova med mig inatt.. De tackar vi inte nej till :)
Jag på Kebab City igår... Haha, lycklig tjej

PÖZZZ HÄÄÄJJ

Bild från helgen

Jag och Agge, juldagen på Memento

Grym helg

Då var det tisdag då och slut på en helt sjuk helg! Den bästa helgen på länge. Tack alla som gjort den legendarisk :D

Just nu är jag hemma hos Linda, lite smått seg fortfarande efter helgen. Igår var jag hos mormor på julkäk och sen for jag hit. Ska snart åka iväg till Birsta :) Julshoppa sig liteeeeeeee

Hörs hej

Men god jul då

Där var den julen över!

Har varit dåligt med uppdatering de senaste dagarna, just för att jag inte sitter hemma och häckar framför datorn, råkar ju ha ett liv ;) *blink*

I torsdags hängde jag med Linda nästan hela dagen. Var på Birsta och uträttade massa andra ärenden :) Var hos Agge och käkade pizza och bara slappade. Tog ett glas vin och snackade massa strunt på kvällen hos Linda, mys :) Slocknade på soffan, klubbad säl - check!

I fredags var jag med Linda, åt oss tjocka på Vera (mums), sen på kvällen blev det uppesittarkväll hos Kikki! Massa vin, massa chips, massa ost och kex, massa mys och massa jävla tok...... Hahaha, en kväll jag aldrig kommer glömma. End of stoooryy.....

Julafton firades först hos kusin Johanna med pappas släkt och sen hos mamma. Mysig jul! Fick lite smått och gott :) Blev sen förfest hos Walle innan vi drog in till stan på Memento. Längesen jag var där nu, det var kul men fan så litet det kändes... Haha. Och skillnaden här är ju att man träffar folk man känner, på gott och ont ;)

Vaknade upp imorse av att Patrik puttade ut mig ur Walles soffa (skön...t) och nu sitter jag hemma hos Kikki och väntar på att hon ska bli klar. Tidsoptimist, det är vad hon är ;) Hehe. Just nu har jag lust att lägga mig och dö en stund, men ikväll kör vi igen... Tredagars tamefan. Att jag orkar.

Ha en najsig juldagskväll för det ska jag ha med tre milfar! Hehehehehe

SKÅL

Fullbokad tjej

Torsdag
Följa med Kikki när hon tatuerar sig
Hänga med Linda

Fredag
Slå in julklappar
Träffa Simon
Uppesittarkväll hos Kikki

Lördag, Julafton
Fira jul hos kusin Johanna med pappas släkt
Fira jul hos mamma med mammas släkt

Söndag, Juldagen
Utgång

JAHA........ Så vill nån ses, hör av er nästa vecka! Haha

With the Rosenpearls

Hejsan hoppsan falleralleraaaaaa

Sitter just nu hemma hos Viktor och lyssnar på när han och Simon spelar gitarr. Riktiga karlar de! Hehe. Har nyss ätit makaroner och köttfärssås, SVENSK MAT ♥

Igår var jag med Ida hela dagen. Var först med henne på hennes skola, kollade på film och fick sen lyssna på en tjej från MQ som snackade om kroppsformer och hur man skulle klä sig. Kom fram till att Ida har päronformad kropp och att jag ser ut som en fyrkant, hahahaha!? Kul att höra att man inte har nå axlar, höfter eller någon midja... Haha, fast hellre de än rund och fet!

Efter skolan åkte jag och Ida hem till henne. Andreas kom också förbi på en fika och lite TV-tittning. Sen tog jag och Ida en promenad till Linda och tillbaka. Slutade med en sleepover hos Ida! :) Rolig dag!

Ikväll blir det bio, The Girl With The Dragon Tattoo! :) Böckerna och filmen är väldigt stora i England vilket är väldigt roligt att se! Jag har aldrig behövt skämmats över att vara svensk vill jag lova :)

Nu ska jag vara lite social med cOoOooOlingarna

Hänger med Ida




SUNDSVALL

Uppdaterar just nu från Sverige! Wihooooo.

Kom hit igår kväll, men var en jävla cirkus innan jag kom fram. Flygresan och allt gick bra, det gjorde även tågresan...tills vi kom till Gnarp. Stannade helt plötsligt och så ropade dem ut att det var fel på en växel och att vi var tvungna att backa en bit för att kunna köra på ett annat spår. Backade några meter och så sa det PANG. Tåget spårade ur. Bokstavligt talat. Vagnen låg tydligen en bra bit utanför spåret. Då ropade dem ut att det skulle komma bussar som vi skulle åka med resten av biten till Sundsvall. Och så kom det två bussar. MEN, vi fick inte kliva ur tåget för dem var tvungen att få tillstånd för att släppa ut oss. Sen blev det bussresa till Sundsvall och nästan två timmar efter utsatt tid var jag framme på tågstationen. Vilket rabalder. Inte nog med det så skulle Kikki hämta mig på tågstationen, men min mobil funkade inte så jag kunde inte få tag på henne! Skulle vara framme halv åtta och när klockan började närma sig nio så fick jag lite panik och fick låna en mobil av en snäll tjej på bussen. Haha, SJ säger jag bara..... SJ!!!

Blev kramkalas med snygga Kikki, Amanda och Emma när jag väl var framme ♥ Köpte Bite Line-pizzor och åkte sen hem till Amanda och tryckte i oss dem. Åkte sen hem till Kikki och sov, helt slut efter över 15 timmars resa.

Idag fick jag skjuts med Victor N in till stan för att gå på ett möte på Mittuniversitetet. Efter det åkte jag till Media Markt och köpte en mobil och SIM-kort som funkar... Sen åkte jag till mammas jobb och åt lite lunch med henne. Efter det åkte jag hem till Linda, vi åkte sen till Birsta för att äta och shoppa lite. Nu ligger jag i min säng och njuter av att vara hemma. Älskade fina hem ♥

Träffade Ida på Navet, hon började gråta. Vi hade inte bestämt något att träffas just då, men så plötsligt står hon bara där. Haha, det var som i en film då man springer fram till varandra, ger varann en lång kram och börjar gråta. Haha ♥ Träffade Viktor inne på Ica Kovland och det var samma sak där, dock inga tårar, hehe... Så himla roligt med sådanahär reunions, även fast det bara gått några månader så har saknaden varit olidlig ibland... Har världens finaste människor runtomkring mig och det kommer jag vara evigt tacksam för.

Nu ska jag sova, imorgonbitti åker jag in till stan för att möta upp Ida ♥ Sen blir det häng med Kikki och Amanda!

Godnatt Sverige! :D

Godnatt London för sista gången detta år

Ska upp om 5 timmar och jag är inte ett dugg trött.......... Men dock bra att jag är trött imorgon så att jag kan sova lite på flyget (FLYGRÄDD). Halv elva går flyget från Gatwick, är framme på Arlanda vid ett och vid tre går tåget som är framme vid halv åtta i Sundsvall ♥ Drar på Bite Line med dem bästa direkt då jag kommer fram! :)

Undra hur kallt det är i Sverige? Känns som om jag kommer frysa ihjäl. Eftersom jag redan packat in 10 kg i min väska så får jag ta på mig resten av kläderna, haha! Kommer se ut som en packåsna, men frysa lär jag ju inte göra! Snyggt att jag kommer måsta packa smink och massa grejer i jackan.........

Nu ska jag göra ett försök att bli trött, kommer nog bli dålig uppdatering imorgon.

SES IMORGON SUNDSVALL OCH VI SES NÄSTA ÅR LONDON ♥


EXCITED!!!!!!!!!!!!!

Sverige imorgon

Hoppla hoppa, har var de ont om uppdatering.

Igår var jag alltså på Nando's och åt lunch med barnen och sen bakade vi lussekatter tillsammans! Kollade på film och bara slappade på årets sista jobbdag. Efter jag slutade åkte jag till Khadije och Mariam, kollade på Paranormal Activity 3... Höll på att dö för jag var så rädd, trots att jag inte fattade så mycket av filmen...? Tog de bara lugnt med massa gotta och bästaste vänner!

Idag har vi tre varit på Oxford Street i sisådär 4-5 timmar och shoppat! Gött. Hittade en jättefin klänning på rea och lite annat smått å gott. Bild kommer...någongång i framtiden, typ.

Just nu sitter jag och tittar på min idiot till resväska. Jag har packat om tusen gånger, men ändå blir det mer än 10 kg eller så får jag inte igen den. Och då har jag inte fått med mig allt jag velat haft med mig. That's life. Jag är iallafall aspeppad inför att åka hem imorgon och träffa alla godingar!!!! ♥

Jag saknar er så mycket men imorgon är saknaden över ♥ BIG LOVE.


Snö?

Vaknade för sisådär 20 minuter sedan och ser att jag fått ett meddelande av Mariam att det snöar!? Jag tittar ut - jag ser regn. Jag missade snön. Kunde den inte få ligga kvar lite längre än några minuter???... Hade inte haft emot att få lite snö, 8 dagar kvar till julafton och jag har ingen julkänsla överhuvudtaget...

Nu ska jag ta en dusch, vakna till lite och sen ska jag och barnen äta lunch på Nandos! Gott! Sen ska vi baka lussebullar. Sista dagen vi riktigt umgås det här året, så idag blir det bara en massa skoj!

Mår bättre nu. Men känns fortfarande lite som om min mage vrider och vänder sig. Har nog gått över tills på söndag, tack och lov!
Jag och Khadije för snart 2 år sedan! SÅHÄR ska det se ut ute runt jul!!!

På bättringsvägen

Tacka gudarna, jag mår bättre nu! Men ska väl inte säga så mycket, för snart smäller de väl till igen... Har gått upp och ner hela dagen. Hoppas det går över imorgon så att man kan göra allt som är planerat!



Titta! Jag ser inte lika död ut nu! *yey*

Kurering

Haha, man kan ju till och med se hur jävla kasst jag mår
Illamående, Motilium och Thai Tea Latte. Fina torsdag......

Vinterkräksjuka?

Idag kommer det bli dålig uppdatering, just för att jag själv mår dåligt... Kom nyss hem och kraschade ner i sängen, jag har så lågt blodtryck så minsta lilla sjuk jag blir så blir jag så sjukt yr. Hade stora problem för sisådär 2-3 år sedan, då jag svimmade stup i kvarten... Tack och lov så har det växt bort lite, men när jag gick i trapporna förut på barnens skola så kände jag att de var nära... Vad hemskt det hade varit! Särskilt för barnen. Stackarna. Så ska försöka kurera mig och hålla humöret uppe för deras skull! Alla här hemma har känt sig lite hängiga, men dem är på bättringsvägen så hoppas att de bara är vinterkräksjukan som är på en snabbvisit... Så förhoppningsvis så ska inte dehär påverka min hemresa på söndag!

Idag är det barnens sista skoldag för iår, ska vara med dem senare i vanlig ordning men nu blir det en tupplur för att förhoppningsvis piggna till.

Kanske uppdaterar mer sen!

Låt mig vara frisk

Alltså vad hände!?

Sassou kom nyss förbi, hon var här i 20 minuter för sen var jag tvungen att be henne gå hem för jag mådde så dåligt! För 30 minuter sen mådde jag som vanligt, men nu helt plötsligt så mår jag rent ut sagt PISS!? Har den där känslan då de känns som om magsjuka är på g... Äter jag så tar det emot och jag känner mig yr. Snälla snälla, jag vill inte bli sjuk nu!!! Typ världens sämsta timing ju!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så nu är det bed mode. Ska inte lyfta röven härifrån på ett tag. Hoppas innerligt att jag mår bättre imorgon!!!

Johanna Nord

Åh läste precis detta i Johannas blogg... Gos ♥

Längtar även tills min vän Elin kommer hem, ska bli så kul att få träffa henne! <3
Just nu bor hon i London och ja saknar hennes tokiga personlighet!!


Saknar dig också bästaste Johanna! ♥

En sak som är lite rolig. Alla mina vänner säger att jag är galen och har typ knasig och rolig personlighet? Haha, jag antar att det är något bra. Jag har väl alltid varit lite av en spillevink! Jag må kanske se och verka sansad ibland, men när riktiga Elin kommer fram så blir de andra bullar ;) Haha!

Wednesday

Dagen har varit finfin. Har blivit bjuden på lunch hos Sassou, kollat på Harry Potter and the Chamber of Secrets med barnen och jobbat i vanlig ordning. Ligger nu i sängen i väntan på att Sassou ska komma hit och ge mig lite sällskap!

Haha, okej, det där lät lite nasty...


Jag just nu i min babyrosa morgonrock och bara mår gott!

I'm just human

Jag kommer på mig själv med ett leende på läpparna. Jag blir som i trans. Jag vet inte vad jag känner, men något känner jag. Något speciellt. Som en drog, jag blir snabbt beroende och kan inte låta bli även om jag borde. Jag känner någonting jag inte vill känna...alldeles för starkt för att ignorera...

Vänner ♥

Bläddrade lite bakåt i mitt arkiv och hittade dehär:

du ska veta en sak, du är en underbar tjej och den killen som har dig har den största turen i hela universum för du ger hela ditt hjärta.. Nej men du är kung pelin och den rätta killen kommer se den elin jag ser.

Det skrev Khadije till mig för lite mer än ett år sedan då jag blev singel. Vad har jag gjort för att förtjäna så bra vänner? Ni är dem bästa, utan er skulle jag inte vara här och jag skulle inte vara den jag är idag. Jag älskar er så grymt mycket ♥

2 månader kvar

Lillördag idag då! Fast grejen är den att här är det fredag hela veckan... Kommer aldrig glömma då jag var här i London i mars, då vi gick ut på en tisdag och klubben vi gick till var proppfull. Det gillar vi ;)

Har nyss tryckt i mig frukost och ska snart iväg och träffa Sassou. Imorgon är barnens sista dag i skolan, ska vara med Tessan imorgon kväll, sen på fredag blir det massa julmys innan det är dags att åka till Sverige för oss alla. På fredagkväll ska jag och brudarna ut för att säga hejdå till Felin i tre veckor, hehe... På lördag ska jag, Khadije och Mariam ha lite bonding time innan jag åker på söndag! :D Yey!

Idag är det förresten exakt 2 månader kvar tills jag fyller 21! :D Ser fram emot det helt sjukt mycket. Dels för att jag tror att min födelsedag kommer bli great med tanke på planerna och så får jag åka på kryssning! Har bara fått åkt till Åbo där det är 18årsgräns...

Mamsen ringde nyss. Saknar henne. Och papsen. Och syster. Och brorsan. 4 dagar ♥
SAKNAR SUNDSVALL JUST NU!


Gammal bild från Norra Berget, Sundsvall ♥


Jullängtan

Goder kväll

Ligger här i min underbart sköna fleece-pyjamas som jag köpte idag på Primark. Knallrosa. Känner mig lite som 5 år igen, hihihihihihihihihihi. Köpte en knallrosa morgonrock också, även den typ himmelskt skön. Nu kommer jag aldrig mer behöva frysa!

Annars så slutade jag nyligen jobba. Ska kanske träffa Sassou senare, får se om jag orkar, min pyjamas och min säng är nämligen en stark kombination...

Jag åker inte hem imorgon, inte på torsdag, inte på fredag, inte på lördag MEN på söndag! Iiiih, längtar så jag tror jag spricker. Älskar London, men jag älskar också Sundsvall och alla mina godingar som finns där. Inte nog med det så älskar jag den här tiden på året, enligt mig den bästa tiden! Den slår faktiskt sommaren i mina ögon! Älskar julen!


Brorsan och jag på julafton för två år sedan

Chuck Bass

Hej å hå!

Idag har jag gjort en massa nytta än så länge. Har tvättat, städat och varit i Wandsworth och köpt den sista julklappen! Kom på att jag hade en till present att köpa.. :)

Annars då? Jodå, bara fint. Nemas problemas.

FÖRRESTEN, Ed Westwick är från Hammersmith........ OoOooooOoooOooO han är ju inte direkt ful någonstans... Det är alltså Chuck från Gossip Girl. Hatar honom i Gossip Girl än så länge, men han är född i närheten av där jag bor och han är snygg, så vafan?


Möta honom på gatan? Ja man tackar

Kovland i mitt hjärta

Hemlängtan ♥

I don't like Mondays

Vilken händelserik dag...not. Har jobbat, slappat, mått dåligt och sovit. GREAT!

Imorgon ska jag försöka hinna med att färga håret och fixa lite inför söndag, har inte så mycket tid till att göra det resten av veckan! Har hela torsdagen och fredagen inbokad och vill inte stressa ihjäl mig på lördag. Så har imorgon och onsdag på mig, ska storstäda mitt rum så att de är fint när jag kommer tillbaka :)

Gillar att jag måste kliva upp runt fem på morgonen på söndag.........

111212

Morrnmorrn!

Igår kväll var jag som sagt ute och åt med Nicklas och Emilia! Var på svenska restaurangen Bröderna Olsson som ligger mitt i Soho. Vitlöksrestaurang, hehe... Så kan tänka mig att jag stank vitlök efteråt, men vem bryr sig, det var sjukt gott iallafall! Ett glas vitt till det, så jag sov väldigt skönt inatt, hehe.

Idag har jag några ärenden att göra, kanske hinner jag träffa Emil en sväng också! Få lite uppdatering från hans helg. Han har tydligen haft väldans massa skoj med 40åriga damer........;) Ska ta honom i örat (vet att du läser dehär Emil, hehe).

Men nu ska jag ta en nap för jag har dödligt ont i huvudet, snälla, jag vill inte bli förkyld nu...

KÄRA TOMTEN

Jag önskar mig:

  • iPhone 4/4s
  • Kamera
  • Smink
  • Svarta Jeffrey Campbell Lita med "trä"klack
  • Pengar
  • Presentkort (Gina Tricot, New Look, Topshop, Forever 21, H&M, IKEA)
  • Silverringar
  • Armbandsklocka
  • Silverarmband
  • Allt "tjejigt" (nagellack, parfym, smycken osv osv)

TACK PÅ FÖRHAND!

Livslång kärlek

Recept på livslång kärlek

1 dl ärlighet
2 skopor skratt
1 dutt humor
3 cl glädje
5 liter kärlek

Blandas med omsorg om varandra. Kryddas med tårar, spänning och myspys, låt jäsa med lycka och vemod. Gräddas av längtan till varandra, låt svalna något men värm vid behov.




Har man tråkigt så har man


I'm gonna pick up the pieces and build a lego house

Out of all these things I have done
I think I love you better now
I'm out of sight
I'm out of mind

Everything will be okay in the end, if it's not okay, it's not the end


GRATTIS BÄSTA BROR

IDAG FYLLER MIN LILLEBROR ROBIN 10 ÅR, men för mig kommer han alltid vara en liten bäs :') GRATTIS, ÄLSKAR DIG! ♥

Flygrädd tjej

Insåg precis att om en vecka sitter jag på flyget på väg till Arlanda. Åh, nervis. Jag HATAR att flyga. Särskilt att landa!!!!! Jag hatar det så mycket, tänker på att vi ska störta och att jag ska dö...... Får typ alltid hjärtklappning och känner mig svimfärdig när jag flyger........ Haha. Och dessa luftgropar som blir i luften så att man gungar, ammen fy farao, ryser bara jag tänker på de...........

MEN HEM SKA JAG! Så är det bara.

Ligger bara hemma och slappar, ska göra det fram tills jag ska träffa Nicklas och Emilia, haha... Känner mig sjukt seg, somnade runt två inatt och vaknade upp sju imorse och kunde inte somna om!? Kom igen John Blund, det är ju för fanken söndag!?

Men ja, trots att jag hatar att flyga så ser jag fram emot att komma hem så hemskt mycket. Två veckor med mina bästa där hemma kommer svischa förbi. Längtar efter er ♥

Har ju dock inte lägenheten hemma som väntar på mig... Saknar den lite faktiskt. Sålde ju den när jag bestämde mig för att flytta hit till London!








Dock sålde jag inte min snygga mamma, hon finns kvar....... Haha!

iOffer.com



Köpa eller inte köpa!? Kostar bara 15 pund... Måste hitta en nyårsklänning!!!

www.iOffer.com - Kung!



Myspys

Dålig uppdatering idag, men så går det när man har fullt upp!

Gårdagen var helt okej, mycket roligare mot slutet! Firade Emma hemma hos henne med italiensk mat, lekar och massa stoj! Senare på natten var vi 6 italienare, en ryss och tre svenskar som lekte Never have I ever (Jag har aldrig) fram till typ fem på morgonen... Haha! Sov några timmar där, åkte sen hem till Khadije och Mariam, sov lite till och åkte sen hem för att jobba!

Har haft en väldigt mysig kväll. Jag och barnen har legat i en stor hög i soffan framför X-factor med popcornskålen i högsta hugg och bara haft de mys. Tycker om dem så mycket. Känslan när dem skriker "JAAAAAAAA!" när dem får reda på att man ska ta hand om dem en kväll är så härlig :') Efter X-factor var dem helt slut, bäddade ner dem och sen efter typ 20 minuter går jag förbi deras rum och då hör jag Tyr: Elin, kan du ligga med mig här i sängen en stund? Åh, då kan man ju bara inte säga nej :) När jag lagt mig med honom så somnade han efter 1 minut... Att dem känner sig så trygg i min närhet känns... Bra, väldigt bra :) Och uppskattande!

Nu ska jag underhålla mig själv så att jag inte somnar (opps, minuterna i Tyrs säng gjorde mig också sömnig...). Imorgon ska jag käka middag med kusin Nicklas och hans Emilia som är här! :)

Ha en trevlig lördagskväll, och ta det lugnt med flaskan! ;) PUSS

I väntan på John Blund

1. Har du fått en kyss den närmsta veckan? - Kanske!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - Freja

3. Hur lång är du? - 1,70 tror jag!

4. Vad väger du? - Vet icke exakt! Återkommer!

5. Vilken är den senaste filmen du sett? - Dream House... tror jag

6. Skriv hela ditt senaste sms - Ok. Jag tror inte jag hinner träffa dig före. Men de är lugnt, ta med den till Sundsvall, är hemma då du kommer

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - Skicka sms/BBM:a

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - Skilda

9. När såg du senast din mamma? - Ungefär 5 veckor sen

10. Icke godkänt i något ämne? - Jaaa...

11. Mvg i något? - Jajemän!


12. När vaknade du idag? - 6.30

13. Vilken är din favoritplats? - Min säng

14. Vilken plats föredrar du minst? - Tvättstugan....

15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - I Sundsvall, utan man, utan barn och ett halvtaskigt jobb... Haha

17. Vad sover du i? - Trosor och en stor T-shirt

18. Hur många kuddar har du i sängen? Tre

 

19. Var har du bott/bor? - Har bott i Sundsvall och bor i Fulham, London

20. Tycker du om kinamat? -  Oja!

21. Tycker du om kaffe? - Inte på en fläck, nej!

22. Vad dricker du helst till frukost? - Juice

23. Kan du spela poker? - Ja

24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - Ja

25. Vill du ha barn? - Självklart!

26. Kan du några andra språk än svenska? - Engelska och tyska (pyttelite franska och fillippinska hehe)


27. Har du någonsin åkt ambulans? - Nepp

28. Föredrar du havet eller en bassäng? - Havet

29. Vad spenderar du helst pengar på? - SHOPPING

30. Är du cool? - Dö-frän

31. Kan du rulla med tungan? - Nej?

32. Vem är den roligaste människan du känner?- Svårt... Måste nog säga Agge, hahaha

33. Vad har du för ringsignal? - We found love


5 minuter in i fredagen

Hallåja alla nattugglor

Kom nyss hem efter en liten prommis med Sassou! Och vet ni vad, jag städade faktiskt rummet, trots min rövs kärlek till sängen. DÖKTIGT.

Nu ska jag sova och förbereda mig inför helgen som kommer bli crAaAazy!!! Njäe... Blir chill hos Emma imorgon och på lördag jobbar jag nästan hela dagen. Chill-i-dill.

Ooooh, gillar att klockan typ nyss slog över till fredag! Yey!

God natt!

Nyårsfirande genom tiderna *mina tider*

Sitter just nu och tittar ut genom fönstret, det är tamefan STORM. Jag hör saker blåsa omkull hela tiden... Kaos. Har varit så hela dagen, nästan så att man själv har blåst omkull.

Förresten så ser det ut som om stormen tagit sig in i mitt rum. Det är saker öööverallt. Julklappar, kläder, Subway-papper (?) och tomma Cola-flaskor. Kanske man ska ta och städa...

Nä, det är roligare att sitta vid datorn.

Imorgon ska jag möta upp Tessan mitt på dagen, kika runt lite här i Fulham och imorgon efter jobbet åker jag hem till Emma i Mile End för att fira hennes födelsedag! Kingking!

Hoppa in i en dusch kanske så att jag iallafall göre liiiite nytta...

INTE LÅNGT KVAR TILL NYÅR NU! Hoppas detta nyår blir lika awesome som tidigare år :D *awesome? allt är relativt*

NYÅR 2006 - jag i lokalen i Granloholm



NYÅR 2007 - Amanda och jag hos Edholm (fruktansvärt fjortis jag var?)



NYÅR 2008 - jag och Andreas på Stadshuset



NYÅR 2009 - Mary, Khadije, Johanna, Mariam och jag hos Johanna (blek.com)



NYÅR 2010 - jag och Johanna i Vemdalen *ler*



Längtar tills jag kan lägga till NYÅR 2011! :D

Sommaren 2011

Tjena mittbena!

Ligger just nu och degar i sängen. Ska snart möta upp Sassou, min räddare i nöden! Hon ska låna ut en resväska till mig så att jag får med mig allt jag vill ha med mig till Sverige!

Ryktas om att det är snö i Sundsvall nu!? BRA! Tomten jag vill haa en riktig juuul! En vit jul! Julen utan snö är ingen riktig jul...

Dock kan jag ju inte låta bli att längta efter sommaren... Älska sommaren!





























Låter bilderna tala för sig själva!
Sommaren 2011 ♥

Let your past make you better, not bitter


111207

Hemmaaaaaaa! Åkte till Camden Market och till Southside Shopping Centre, kan inte visa vad jag köpt för allt var julklappar, heheeee... Ja jag vet att jag sa att jag var klar med alla julklappar, men tyckte att de blev lite tamt så ville hitta nå mer till vissa... :) Men NU är jag klar, på riktigt! Nu gäller de ju bara att få med allt i mitt 10kg's handbaggage också.......

Nu ska jag fixa klar maten och sen ska jag hämta kidsen på skolan, i vanlig ordning!

PÖSSSS


Tyr igår :)

Camden Market

Tjopp tjopp

Nu ska jag sticka iväg till Camden Market lite snabbt! Måste rappa på lite för de ligger en bit bort...

Hörs sen!



Kvällshumor













JAG ÄR PÅ BUSHUMÖR!!! Hahahahaha gillar att jag kan vara så fruktansvärt ful!!!

Open your eyes



Looking back I clearly see
What it is that's killing me
Through the eyes of one I know
I see a vision once let go
I had it all
Constantly it burdens me
Hard to trust and can't believe
Lost the faith and lost the love
When the day is gone
Will they open their eyes?

It's hard to walk this path alone
Hard to know which way to go
Will I ever save this day
Will it ever change?

En liten del av mitt shoppliloppande

Hej hej hemskt mycket hej

Vilken go dag dehär varit. Wiiiiiiie.

Idag har jag varit ensam hemma då kidsen varit borta efter skolan. Tomt? Ja. Tyst? Ja. Fått mycket gjort? Oja!

Här är vissa av dem sakerna jag köpte häromdagen!


Kuvertväska, New Look ca 8 pund


Jordens skönaste jeans från New Look, ca 19 pund


Fjortis-varning.. *wHaTeVaHh* Väska från nått place i Wandsworth, 10 pund och solbrillor från Primark ca 2 pund (köpte väskan i svart också, hehehehehe)


Body med djup urringning bak, 6 pund från Primark (sött med två magar btw)

There u go!!!

Den här dagen rockar!

Rocka på rocka påååå, så hårt de gååååår






Här är btw en väska jag köpte igår, fiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ♥



Ja, dagen har varit väldigt bra hittills.... :))))) Grymt sa grisen!

Ute på vift

Tjao, hörs senare!


Video från 3D mappingen

Tänkte visa en video från när jag var på 3D Mapping, inte jag som filmat för det blev sämst kvalle på min mobil. Sähär såg de alltså ut!

Coolt, huh?

Dööööd

Hejhejhejhejhejhej

Dra mig baklänges, vad trött jag är. Känner mig som ett spädbarn som somnar vilken sekund som helst!

Har inte så mycket att skriva om faktiskt, är helt tom och helt slut efter denna dag.

13 dagar kvar! :)

Kikki ♥


Det här är min oförskämt snygga vän Christina. Henne kan man alltid räkna med, vad de än gäller. Hon är bäst helt enkelt och jag är så glad över att ha en vän som hon som alltid finns där, hur många mil det än är mellan oss ♥

Förresten, ni som tror att ni vet vad jag skrivit om de senaste dagarna och tror ni vet vad som hänt - ni vet ingenting. Och du/ni som sitter och kommenterar om detta, varför hålla på dra in mina föräldrar och skriva att "om dem visste så skulle dem skämmas över dig"? Har inte pratat med mina föräldrar om detta, men kan ju säga såhär - mamma och pappa, ni fattar vem/vilka dehär handlar om, va? Aa exakt, dem vanliga....

Klar med julklappar - check!

Åhhh vad många fans jag har!!!! Såå kul att se att så många läser min blogg och kommenterar så fint ♥♥♥♥ Haha nä men allvarligt, sköt er själva, skaffa en ny idol. Har man inget vettigt att kommentera så låt bli.

Fick en sött chattmeddelande på Facebook av Mathilda igår:
hej vännen. Jag vill bara säga att jag gillar verkligen dina inlägg på bloggen. De är läsvärda!!

Gullhöna! ♥

Just nu står jag och kockar, kom nyligen hem. Imorse åkte jag först till Oxford Street och sen till Wandsworth och NU är jag äntligen klar med ALLA julklappar! Så skönt att ha det gjort, har aldrig varit ute i såhär god tid, är alltid en av dem som stressar ihop nått dagen innan julafton......

ÄLSKAR JULEN, längtar så mycket tills jag får komma hem och julmysa :)

Nätshopping

Sitter och kikar på internet efter saker jag vill ha. Nästa lön ska jag klicka hem dessa:

ED hardy women bikini ed hardy bikini swimwear swimsuitED hardy women bikini ed hardy bikini swimwear swimsuit
Vilken bikini tycker ni är snyggast!? Från Ed Hardy, så klart.

super star classic New Style Aviator ray bans 3025 Stylish SunglassesJeffrey Campbell LITA svart plattformkänga

Jeffrey Campbell Lita

Vissa människor får mig att skaka på huvudet

Människor på den här planeten är ganska roliga.

Jag är en människa med känslor och tankar som precis alla andra. Jag tänker med mitt huvud och jag känner med mitt hjärta. Men hjärnan och hjärtat pratar två helt olika språk, dem säger för det mesta två helt olika saker. Det gör att man blir ganska förvirrad och ibland kanske säger en sak och gör en annan, right?

Men samtidigt är det jag som styr mina tankar och känslor, jag bara jag. Det är bara jag som känner till alla mina tankar och alla mina känslor. Men ändå ska folk komma och berätta för mig hur jag är, hur jag mår och varför jag ibland gör som jag gör? Ge upp, jag vet bäst själv.

Varsågod, folk får tro vad dem vill om mig, det spelar ingen roll vad man gör så är det alltid folk som har åsikter. Så har det alltid varit och så kommer det alltid att vara! Jag umgås ju trots allt med mig själv 24/7 och har gjort det i snart 21 år så ingen behöver komma och berätta för mig hur jag är och vem jag är, jag känner mig själv väldigt väl redan :)

Skämtåsido, det är bara pinsamt att hålla på som vissa gör. Att vara arg, ledsen och besviken är mänskligt, men att bete sig omoget, impulsivt och använda fula ord för att försöka knäcka när man är 21 år - det är inte mänskligt i mina ögon, rättare sagt korkat...

Som sagt, människor är roliga varelser. Vissa får en att skratta och vissa får en att gråta. Men man ska inte ta åt sig av vad någon annan säger, kanske lära sig av det, men ibland måste man sträcka på ryggen, lyfta hakan, gå därifrån och visa vem som är den mogna.

Har man gjort fel får man tåla en utskällning och finna sig i att man har gjort bort sig. Men att ta steget längre och göra något mer av det är väl lite väl mycket teen college-film från USA?...




Julklappsshopping

...men självklart hittade jag lite till mig själv också, HEHE. Ska visa allt men jag är så lat.......

Idag är det 2 veckor kvar tills jag åker hem. Tiden går ruskigt fort! Hur dem 2 veckorna i Sundsvall kommer vara har jag ingen aning om längre. Kommer förhoppningsvis kicka ass. Ska umgås med dem jag mår bra av och inte bry mig om dem andra.

Just därför älskar jag London. Människorna jag ser på stan kommer jag nog aldrig träffa på igen. Ingen känner alla. Det finns inga "gäng". Ingen bryr sig om skitsnack. Tycker att de är otroligt avslappnande att bo här, på så sätt att ingen i princip vet vem jag är. Kollar en tjej snett på en så behöver man inte tänka "vad glor hon på, är hon min nya killes ex ex ex ex ex eller?". Bäst man passar sig då, nooooot......... Så mycket större stad, men för mig ger den ett lugn istället för stress.

Nu ska jag färga håret, göra ansiktsmask och bara ta hand om mig själv, ingen annan! Så skönt att ha sånna dagar ibland, då allt handlar om mig och om hur jag mår. Älskar känslan efteråt då man känner sig så fräsch, mmmmmmm ;)

Försök inte vinna tillbaka någon som valt att förlora dig

Truuuuuuuuuuuuuuuue.

Nu drar jag till High Street Kensington för att hitta julklappar! Kanske blir en fika med Sassou också i Notting Hill :)

PÖSS!

There's no limit


Sunday morning

Okej, att vakna klockan nio ingick väl inte direkt i dagens planer... Har försökt att somna om i en timme, men nu ger jag upp...

Igår åkte jag för att köpa julklappar, men kom hem med enbart saker till mig själv... FAIL. Ska visa sen vad jag köpte, nöjd nöjd :)

Nu blir det en dusch och sen fortsätta julklappsletningen! Frågan är ju bara den, vilka ska man köpa julklappar till!?!

Who's laughing now?


Thank you for the pain
It made me raise my game
And I'm still rising
Who's laughing now?

Nattinlägg

Döda mig, vad trött jag är! Kom nyss hem, har haft en bra kväll för övrigt. Väldigt söta och gulliga barn jag satt barnvakt åt, första gången jag träffade dem och dem lutade sig mot mina axlar när vi kollade på film och dem höll handen när jag läste en saga för dem :') Mysisar!

Ska lägga mig och kolla på en film nu och imorgon är det inga måsten och ingen väckarklocka ställd! JAAAAAAAA!


In loving memory

Thanks for all you've done
Jocke

Joakim Lindberg

Det är sjukt hur fort tiden går. För ett år sen lämnade du oss.

3 december 2010, jag minns det som igår. Jag satt på jobbet då jag fick ett samtal, ett av dem jobbigaste samtalen jag någonsin haft. Jocke är död... Jag klarade inte av att vara kvar på jobbet, gick hem och hela den dagen var jag i chocktillstånd. Det är nu ett år sen, men det känns som det var några få månader sen.

För er som inte kände honom så var Jocke den finaste, snällaste och mest omtänksamma personen man kan tänka sig existera. Han går faktiskt inte att beskriva med ord, har aldrig stött på någon så "perfekt" och kommer nog aldrig göra det. Han betydde väldigt mycket för mig och för alla oss andra, han var som en skyddsängel, en omtänksam extrapappa och allt han gjorde gjorde han för att få oss att må bra. Tyvärr mådde han inte själv bra.


Jocke på kryssning 2010


Jocke och jag


Glad och finurlig som han alltid var


Bus-Jocke och jag :')

Ta hand om varandra för imorgon kan det vara för sent. Någon omkring dig kanske verkar må bra, men döljer att personen innerst inne mår väldigt dåligt.

Joakim Lindberg, 2 maj 1988 - 3 december 2010
Du kommer alltid finnas kvar hos oss

111203

Morrn morrn!

Kom nyss hem från Emil. Vaknade vid halv åtta, inte varje lördag man jag gör de precis! Kollade på film och tog det chill hela kvällen/natten, skönt!

Nu ska jag sova lite till, sen får vi se vad dagen erbjuder! Ikväll ska jag jobba iallafall. Väldigt skönt med en lugn helg, rajtantajtan-Elin verkar ha gått å gömt sig!? Och ta-det-lugnt-och-mysa-Elin verkar kommit fram! Bra eller dåligt? Don't know.....

Thank God it's Friday

Vilket lyx, fick sluta sju idag!

Tidigare idag kom Emil hit och vi kollade på film, nu ska jag fixa mig lite snabbt och sen är det min tur att åka till Emil! Får se vad kvällen erbjuder :)

Ha en trevliga fredagskväll fifan!

Fredagen börjar bra

Wiiiiiiiiiiiieee, fredag!

Har varit på banken och på Orange en sväng idag på förmiddagen för att äntligen fixa några saker, nu ska jag göra mig klar för att träffa mamman till några barn som jag ska vara barnvakt för imorgon. Hon ville träffa mig först, är ju förståeligt, så man vet vem man lämnar sina barn till liksom. Blir nog go'lunch någonstans :)

Fick ett samtal av mamma imorse, surrade lite om allt möjligt. Min familj och mina vänner är fanimej bäst, dem stöttar mig i allt jag gör ♥

Regnig torsdag

Good evening!

Nått särskilt som hänt idag..... Ne. Hämtade upp Tyr och Freja på skolan, gick till Parsons Green (i regnet) för att köpa skor åt dem, gick tillbaka till skolan (i regnet) hämtade Alarik och gick sen hem (I REGNET).

Ja, det har regnat idag. Var bra väder fram tills dess då jag skulle gå ut. Typiskt min otur.

Börjar bli lite krasslig också, har rethosta och känner mig trött. Har svårt att sova för jag hostar och är seg och slö så att jag inte orkar träna. Blääääää.

Imorgon är det fredag (redan!?!), som det ser ut nu blir det middag hos Emil efter jobbet. Alltid trevligt att bli bjuden (eller bjöd jag in mig själv, Emil? Jag vet inte) på middag, tror jag ska ta med mig en flarra vitt också, he he he he...

Det regnar fortfarande. Deprimerande.

Gatan jag bor på!

Bilder från igår

MISS E J E-HOLFELT

Miss E J E-Holfelt... Kan man möjligtvis krångla till "Elin Jennie Eriksson Holfelt" liiiite mer?

December

Hej å hå,

idag har jag mycket tankar som snurrar uppe i skallen på mig. Blir alldeles matt. Varför kan man bara inte veta precis vad man vill och sen bara göra det!? Tycker det inte ska vara SÅ svårt... Tydligen... Blä.

Jahaja, då var det december då. Tyckte att det nyss var september och man sa "det är långt kvar tills jag åker hem och hälsar på". Men nu är det bara 17 dagar kvar. Tiden går så ruskigt fort och jag får seriöst PANIK över det. Bang krasch säger det och plötsligt är man väl 30 år.

Snart ♥

RSS 2.0