Att öppna ett bankkonto i London

Jag vet att det är många som har problem med att öppna bankkonto i London, jag var själv en av dem. Bankerna är så otroligt petiga!

TIPS!

Fråga ev. värdföräldrar om husläkare. Man skriver in sig hos husläkaren (gratis) och får ett papper av dem hemskickat efter några dagar. Det pappret funkar som en proof of address som man måste ha för att öppna ett konto.

Ring till Job Centre Plus (typ som Englands Arbetsförmedlingen) och be om att få boka ett möte för att få ett så kallat National Insurance Number (gratis). Efter mötet kommer det ett brev hem innehållande ditt nummer och det pappret kan också användas som proof of address.

Ta med dem två papprena och ditt pass till banken (rekommenderar starkt Metro Bank!) så öppnar dem ett konto åt dig! :) (gratis)

Det tog mig nästan 3 månader att få ett konto, efter massa samtal och möten hit och dit. Men det var det värt!

PS. Alla Londonsvenskar, Orange har just nu erbjudande på sina abonnemang! Till exempel det som jag öppnade idag; 200 gratis minuter, 150 gratis sms, gratis internet och BBM för 9 pund i månaden! Grymt.

Metro Bank

Helt sjukt vad jag har varit produktiv idag!

Har varit på Metro Bank och ÄNTLIGEN öppnat ett bankkonto. Gud så skönt, inga mer kontanter! Öppnade ett sparkonto också, måste försöka börja spara så mycket som möjligt. *gOoD LuCk* Fick hjälp av världens trevligaste amerikan som hette Andy där, verkligen fin på alla sätt och vis, gillade dock inte hans ring på vänstra handen........

Var även in på Orange och fixade ett abonnemang. Betalar 9 pund i månaden och då får jag 200 minuter, 150 sms och internet... Helt sjukt billigt, ungefär hundra spänn för allt dedär?!

Ja, jag älskar verkligen London. Så många gånger som jag sagt det nu så borde ni fattat de!

Metro Bank, Fulham Broadway

Drömmar

Ja, som sagt, jag har en dröm om att bo i USA. I have a dream som den där Luther King sa, eller vad nu den där snubben hette.

Jag är 20 år, ja jag är ung, men det känns som om det är så mycket jag vill göra. Hur ska jag hinna med allt!? Vill jag ut och flänga runt i olika länder och ha skoj några år, sen börja tänka på framtiden och studier, och sen vara klar med studierna när jag är typ 30 år!? Näääeeee... Ska man kanske ta två flugor i en smäll och studera i USA? Eller ska man jobba som au pair där och sen studera i Sverige? Åhhhh, jag vet inteeee........

Nackdelar med att bo i USA (som jag känner till);
naturkatastroferna. Och jag vill inte dö
trassel med visum och allt dedär som behövs
långt hemifrån, kan inte direkt ta flyget för några hundringar i 2 timmar och sen är man i Sverige

Men om jag ska testa lyckan i USA så blir det nog om minst ett år. Bor ju i London nu och jag trivs så bra här så vill inte dra tidigare än jag "behöver". Sen vill jag plugga upp mina betyg, bo hemma i Sundsvall ett tag och när jag lessnat på Sundsvall (vilket jag garanterat kommer göra), så drar jag på nästa äventyr!

Någon som bott/bor i USA som har några tips!? Har en halvkusin som bor i California, ska få tips och hjälp av henne så fort jag bestämt mig vad jag vill göra och vart! :) Tack så mycket, Lisa!



United States of America

I HAVE A DREAM.

Jag har alltid haft en dröm om att bo i USA. Enda sen jag började kolla på amerikanska college-filmer då man var en fjåÅårtizZz. Okej, inte direkt så att jag drömmer om pom-poms, cheerleaders och snygga amerikaner i amerikansk fotboll-utrustning (nejnej, inte alls.........), men tänk - USA. Jag vet inte, det är en dröm för mig. Att bo i en storstad - i USA. Se allt dedär man sett på TV, få erfarenhet, a hell of a good time och göra allt dedär man drömt om - i USA.

Hallå, hör ni inte hur underbart det låter!?!? USA USA USA USA!!!!

Skjut-mig-dag

EY!

Nu är jag på lite bättre humör. Sitter och tjockar i mig vindruvor och massa frukt och cola. Kvällen räddad! Typ...

Min eftermiddag har bara inte gått min väg. Men life is what you make it, så nu blir det upp med hakan så blir allt bra! Jag låter kanske sjukt deppad, men alla har väl sådana dagar som man helst bara hade velat hoppat över... Då man bara känner för att ligga i sängen med chips och kolla på en sorglig film. Men jag är en stark kvinna (som Khadije kallar mig, haha), så jag biter ihop och ba: wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeee imorgon är en ny dag!

En dag med en massa ärenden. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeee

.............................

VILKET FLYT JAG HAR HAFT IDAG...................... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Snälla, kan de få bli en ny dag?

That's what I just did


Dream house

Var som sagt på bio med Emil idag! Såg Dream House, rekommenderas! Är typ en thriller/skräck, fast lite mer thriller. Eller jag vet inte, men typ. Bra var den iallafall!




Nu ska jag börja göra mig klar för att sticka iväg och hämta kidsen, regnar för övrigt ute... *yeeeeeyyy* Nu tänker nog dem flesta "men DaAaAh, vad troruuu, du bor i London?!" Men det regnar inte så ofta här som många kanske tror! Tycker att det regnar mycket mycket mindre här än i Sverige! It's truuuuue.

Fierce and love

I have been strong for too long


London i mitt hjärta

Goooood morgon!

Såg att det är närmare -5 grader hemma i Sundsvall... Fy farao. Här är det närmare +15 grader och till och med då fryser man ibland. Känns som om jag kom frysa ihjäl när jag kommer hem om 19 dagar! Tycker om London ännu mer nu efter jag sett väderprognoserna hemma...........

Idag har jag massa ärenden och ska även på bio med Emil, så måste göra mig iordning nu!


Här är förresten en bild från 3D mappingen igår! Bilden suger, men aja.

Fierce and love

Don't judge me


Måndagshäng

Hemma efter en väldans trevlig kväll! Mötte upp Emil i Chelsea, åkte till Millbank Tower och såg 3D mapping för Nokia, coolt! Mötte upp Alex och Linus, gick till en pub efteråt och tog ett glas vin! Nej, faktiskt två... Det är måndag, men vad gör det? Livet ska vara gott och vin är gott!

Idag var jag och barnen på Sciense Museum i South Kensington, tog en fika och kollade på massa cooooola saker.

Nu är jag tröttis, ska upp om 6 timmar... Tjao!


Walham Green Park


Freja och Tyr


Haha, Freja!


En bit av månen... Coolt!


Freja


Tyr och Alarik myser i tunnelbanan


Söta Freja

Fierce and love

Rainbow


3D mapping

Godmorgon på er!

Fy, vad jag sovit dåligt inatt. Vaknade för typ en halvtimme sen och är sjukt trött. Börjar jobba 12, men ska försöka hålla mig vaken tills dess... *lYcKa tiLl*

Idag efter jobbet ska jag och Emil till Millbank Tower, ska kolla på 3D mapping och så är det en känd DJ där och blablabla, ni fattar nog inte men jag lägger upp bilder och kanske en video senare :D Sjukt coolt iallafall!

Och till mamma, pappa och alla ni - Jag mår bra, jag trivs fortfarande, allt går fint, jag älskar er och längtar tills vi ses! Har världens finaste människor omkring mig ♥

Fierce and love

Destiny


Memories

I think the only reason people hold on to their memories so tight is because memories are the only thing that won't change when everything else does.

....men om man önskade att dem kunde ändras då?

Kärlek

Nej, självklart träffade jag inte Kissie idag... Hon hänger väl på Harrods kan jag tänka mig och simmar bland Gucci och Louis Vuitton, det gör INTE jag! Men visst var jag nästan lik, haha...

Kom nyss hem, har skrattat och haft en mysig kväll hos mina bästa. Dem ställer alltid upp om man känner sig nere eller om man vill prata om någonting. Dem behöver inte göra någonting, bara lyssna och få mig att skratta som dem alltid får mig att göra. Worlds greatest ♥


Mina fina London-brudar

Fierce and love


Första advent...

...och jag träffade Kissie idag.


Dampigt internet

Hejhejhejhejhejhejhej,

jag har inte haft internet på heeeeeeeela dagen, därför jag inte bloggat. Sjukt störande. Just nu är jag hemma hos Khadije och Mariam, dem har ju internet så åkte hit.......... Hehe. Skämt å sido, kände att jag behövde mina bästa idag så åkte hit ♥

Dagen har för övrigt varit segare än segast, har legat hemma och kollat klart på alla One Tree Hill-avsnitt, så nu är det bara att vänta på säsong 9 som kommer i februari :)

Har pratat med en väldigt speciell person i telefon från Sverige idag... Skratt och tårar, men sjukt glad att höra personens röst. Ibland tar det ett tag innan man inser att man verkligen saknar personen... Blandade känslor, men tack så mycket för samtalet :) ♥

Nu ska jag vara social!

Fierce and love

Koma

Gott? Ja visst. Men inte efter ett tag... Fy, nu mår jag ju bara illa.

Totally Swedish

JAPP, jag var till Totally Swedish idag och handlade massa gotta! Pepparkakor, julmust och lussebullar - nu känner jag mig nästan som hemma! (saknas bara snön och minusgrader...och mina nära och kära såklart) Synd att glöggen var sjuuuukt dyr, annars hade jag nog smaskat i mig det också. Förresten så var det britter där inne, väldigt roligt att se att britter köper svensk mat :)

Nu sitter jag hemma hos fam. Davis-Jones och ska babysitta för dem ikväll. Nice! Tog med mig datorn och allt jag köpte idag, så ikväll ska jag bli tjock och agera datanörd ;)



Kom på att jag har en Subwaymacka i väskan!!! Lycklig tjej, så nu har jag inte tid med dethär!

Fierce and love

Cravings efter lussebullar

Nej, Kissie ska inte få stoppa mig. Jag ska ha lussebullar och julmust tills ikväll då jag ska jobba, så är de bara!!!


Skinnjacka - Gåva
Väst med pälskrage - Primark
Öra - Stort

Jag har installerat en ljus slinga i håret också! Woho, syns dock inte på denna bild.

Hörs senare!

Fierce and love

Kissie invaderar London

Fick nyss ett sms av Tessan:

Elin, jag såg Kissie på Oxford Street...

NEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!

Håller mig hemma idag............................

111126


Sådär "bra" mådde jag imorse. Men nu mår jag kanoners! Ville visa er denhär bilden, helt sjukt vad bra smink jag har som håller en hel kväll, en hel natt och ser bra ut på morgonen! Eddie Funkhouser ♥

Gårdagen var för övrigt rolig, som alltid när jag är med mina babes. Mötte upp Ida här i Fulham och sen åkte vi fyra till King's Club. Jag gråter av skratt när jag tänker på bussfärden hem från klubben :') Älskar er Khadije och Mariam, för ni är precis lika sjuka som jag! Haha ♥


Bild från igår

Funderar på att sticka iväg till Totally Swedish och köpa lite gotta så man får lite svensk julstämning. Julmust, pepparkakor.... Yummie. 3 veckor kvar tills jag åker hem och hälsar på, fy vad jag längtar!

Fierce and love

Efterfest




Efterfest hemma själv med chips och läsk ♥ Haha.

Och med det säger jag, GODNATT!

Plånboken is on fire

Ojoj, nu har Elin shoppat loss. Visar sen allt jag köpt, älskar Londons shopping. Åkte till Wandsworth med 300 kr och kom hem med tom plånbok, men dock 5 påsar fyllda ♥ Hehe. Köpte dock saker jag behöver och verkligen vill ha, inge skräp. Vad är det egentligen med tjejer och shopping!? Iallafall när det gäller mig så känner jag mig lycklig när jag har shoppat, haha! Psyyykoooo......

Strax ska jag börja jobba (undrar vart kidsen tagit vägen bara!?), sen efter jobbet ska jag ut med mina bästa Khadije och Mariam! Ska på King's Club där det är Scandinavian Night ikväll (bara för att vi skandinavier är bäst och vet hur man festar).

Idag kan ni alla i Sverige vara glada över att ni får lön, vissa får ju lön VARJE fredag ♥ Hoho, hur kan man inte älska London?


En liten del av dagens shopping

Fierce and love

Uppe med tuppen

Morrn morrn!

Sovmorgon till tolv, men här är man vaken! *dUkTiG fLiCkA* Btw, tiden här på bloggen är svensk tid, klockan är alltså typ snart tjugo över nio här.

Jag får lite panik. Ska jag stressa iväg nu och leta efter en klänning att köpa eller ska jag slappa och ha på mig något tråkigt som jag redan har?

Åh, kom precis på att Wandsworth Shopping Centre ligger 10 minuter bort med bussen! Hörs senare!

Fierce and love

Sida 14 av 559

Sovmorgon imorgon, börjar jobba 12. Fast funderar ändå på att kliva upp tidigt och dra in till centrala innan jag börjar för att leta efter en klänning till morgondagens bravader!

Jag är väldigt anti när det gäller att läsa böcker, har alltid tyckt att det är skittråkigt rent ut sagt. MEN, när det gäller Twilight-böckerna så lyckas jag knata på! Nästan så att jag tycker att det är kul! Men bara nästan... Trots att den är på engelska... Komplicerad engelska vågar jag påstå...


Book reading dork

Fierce and love

Flashbacks

ÅHHHH, den här låten är SÅ 2007! Minns hur jag brukade lyssna på den, deppa, tycka synd om mig själv och gråta en gnutta. Det var på min jag-är-ung-och-dum-och-har-krossat-hjärta-tid.

Simple Plan – Untitled - Domestic Album Version

Fortfarande lite go såhär i höstmörkret!

Nu ska jag traska iväg och köpa nå gott att äta, om nom nom


Hade ju varit nöten ifall dem varit snygga.... Men nä.

Fierce and love

En månad kvar

DÖD TJEJ. Har tränat med en tränings-CD och herregud vad jobbig den är. Har skuttat omkring i mitt rum, boxat och varit allmänt ful, så om någon sett mig genom fönstrena så har dem fått gratis underhållning kan jag lova......... Vad gör man inte för att bli fit ;)

Nu ska jag duscha, fixa käk och fixa lite här hemma inför att barnens farmor och kusin kommer hit från Sverige i eftermiddag.

Idag är det alltså en månad kvar till julafton! Wie, älskar julen!

Fierce and love

Är gråhåret på väg eller?

Nyduschad, nystädat rum och nya sängkläder. Den känslan är underskattad!

Har varit med Sassou ikväll efter jobbet, nu skulle hon iväg på krogen... Hon frågade mig redan imorse om jag ville följa med, men något konstigt hände... Jag sa nej!? Börjar jag bli gammal??? Eller less på att gå ut, då det är för det mesta samma hela tiden??? Eller vad är det som händer?

För några år sedan kunde jag gå ut, vara vaken sent och jag hängde med typ överallt. Men nu så är jag inte uppe sent om jag vet att jag ska upp tidigt dagen efter, jag älskar att lata mig hemma och jag föredrar ibland myskvällar framför utekvällar. Jag minns då jag jobbade på McDonalds - jag kunde vara ute, gå och lägga mig vid fyra på morgonen och kliva upp vid nio och åka och jobba utan större problem? Haha, sjukt! Man kan ju nästan tro att jag har skaffat kille och är toffel, haha, men så är INTE fallet!

Svaret på mina frågor är kanske att jag börjar bli vuxen, mogen och börjar tänka mer på framtiden? Är det normalt vid 20-års ålder? Jag vet inte ja. Känner mig lite smått tråkig................... Men är man inte up for it så är man inte.

Så, nu ska jag vara en tråkmåns och kolla på One Tree Hill ♥



Fierce and love

Stök & bök

Tja tjaaaaaa,

sitter i röran och läser Eclipse på engelska. Creds till mig för att jag inte har varit in på google translate en endaste gång! (än...)

Blir lite småless på mig själv, varje gång jag städat så säger jag "nu ska det inte bli såhär igen". Yeah right, går inte många dagar innan det ser ut som tredje världskriget igen... Kommer hem, lägger alla saker på sängen, ska sova, drar ner allt från sängen till golvet, lägger mig i sängen, kollar på golvet, tänker "det där städar jag upp imorgon".................

Äh, nu ska jag städa.......

Fierce and love

Vart tog tisdagen vägen?

Har haft en såndär dag då jag tycker att jag inte hunnit med nånting, trots att jag varit aktiv nästan hela tiden sen 7 imorse... Var på ett möte i Tooting idag angående att jag ska få ett National Insurance Number så att jag kan öppna ett bankkonto. Att öppna ett bankkonto här är typ hur krångligt som helst, trots att jag bott här i över 10 veckor så ser dem mig som typ en turist? Man tackar.

MEN, har faktiskt varit ute och sprungit idag! Hurt hurt! Mörkt och läskigt däremot, ledde ju dock bara till att jag sprang fortare... Haha!

När jag fortfarande bodde i Sverige så åt jag godis, chips, kakor osv osv och drack Cola typ dagligen... Helt sjukt att suget efter sånt har försvunnit efter 10 veckor utan det. Tacka vettja min "diet", höhö. Snart tvåsiffrigt, wiiieee...

Nu ska jag proppa i mig frukt framför en film!


Jommenvisst, här är man nyttig! Min "lilla" fruktskål ♥

Fierce and love

En sånhär dag har jag idag

Osminkad, fräsch och bara allmänt JÄTTEglad.

Tror jag behöver lite ligga-hemma-och-vara-bortskämd-omringad-av-mina-bästa-tid. 27 dagar kvar.

Ny vecka *yEy*

Alltså herregud, vilket bra.....åh nej, jag kommer inte på ordet, haha. Men ni vet när man är duktig på att hitta!? Gick till ett ställe idag som jag varit på en gång för över 2 månader sen, och då gick jag inte själv så jag tänkte inte så mycket på vägen dit. Men jag hittade dit!? Haha, sjukt. Men fan, vad störande att jag inte kommer på ordet....sinne, minne.... Aja, whatever...

Gårdagen var HEMSK, har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Var ut i lördags, sov dåligt, åt dåligt och kände mig varm och yr. Så jag låg hemma hela dagen, förutom den kvarten jag gick och köpte pizza klockan nio på kvällen, haha! Idag har jag bara slappat, känner mig fortfarande lite hängig. Men det är bara att tuta och köra!

Men alltså allvarligt, jag stör mig så grymt mycket på att jag inte kommer på ordet....!!!

Snacka om I-landsproblem. Nu ska jag göra pannkakor tills jag ska hämta kidsen. Gött.

-----------------------------------------

LOKALSINNE HETER DET JU FÖR SJUTTON!!!! Hahaha *äNtLiGeN*

Lista

En sån här lista gjorde jag på min gamla blogg för tre år sen, ganska stor skillnad på svaren! ;)


http://elinholfelt.blogg.se/2008/october/den-enda-personen-man-kan-andra-pa-ar-sig-sja.html


Och ja, jag har lite smått tråkigt...


OM JUST DIG:
FULLSTÄNDIGT NAMN : Elin Jennie Eriksson Holfelt
FÖDD : 14 februari 1991
BOR: Fulham, London
SMEKNAMN : Holan, Felin ;)
FAMILJ : Mamma, pappa, syster, bror (+Lasse & Jane)
INTRESSEN: Shopping, träning
SKOLA : Ingen!


HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..
SAKNAT NÅGON : Ja
ÅNGRAT NÅGOT: Ja
LJUGIT : Nej
SVIKIT NÅGON : Det tror jag väl inte?
GRÅTIT : Ja
SKRATTAT : Ooooja!
VARIT SJUK : Nej
VARIT UTOMLANDS : Antar att hemma i London inte räknas?
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN : Ja


KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA :
Nej
SKRATTAR DU OFTA : Ja
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Trött, lat och hungrig
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Grymt bra!
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Hell no
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/-ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : Nja inte direkt

 

KÄRLEK

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: Nej fan!
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD : Nej
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN : Lite smått betuttad kanske
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Vissa lyckas ju, så aa
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Nej
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD : Ingen
HUR MÅNGA GGR HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD: Haha omg. Noll?
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Oja!
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Japp
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU : Fin insida, fin utsida
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : Både och ;)
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT : Lång
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Doesn't matter
FÅR DU MÅNGA KILLAR: Haha, nej, vill inte ha heller!

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: Brunett
ÖGON FÄRG: Blåa
LÅNGT ELLER KORT HÅR : Långt
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Haha, händer väl
ELLER TVÄRTOM?: Inget jag snappat upp iallafall
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Ja...
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Lagomt!
SMINKAR DU DIG: Ibland
VARFÖR? ÄR DU INTE VACKER UTAN? Lägg aaaaav


True


Cuckoo Club

Ojojoj, god morgon....typ.

Idag mår jag verkligen som jag förtjänar. Fyyyyy farao. Skulle på King's Club igår, men det slutade med att vi hamnade på The Cuckoo Club inne i centrala.







Tack Ida och Vendela för en rolig kväll!

Fierce and love

Partey!

Nu är Ida och Vendela påväg hit, jag gör första drinken och lyssnar på awesome musik! King's Club i Chelsea ikväll!

Ha en trevlig lördagskväll allihopa :)





SKÅL!

Fierce and love

Psykolog?

Jag tror jag har hittat min framtida utbildning - Psykologprogrammet! Läste vad programmet innehåller för kurser och ååååhhh, det låter så sjukt roligt! Verkligen någonting för mig.

Sen såg jag nackdelen - 5-årig utbildning. Gaah, tänkte börja nästa höst eller våren 2013.. Då är jag liksom ungefär 22 år!? Då har jag pluggat klart när jag är 27, om jag ens är klar då!? När jag är 27 år så vill jag ha barn, riktigt bra jobb och hela köret...

Men det här är nog det rätta för mig. Är på Mittuniversitetet i Sundsvall, alltså hemma. Ska jag plugga så ska det vara i Sundsvall eller i London, men det är så grymt dyrt här i London så det känns lite kört. Jag har garanterat boende (om jag inte ska bo hos mamma då, hihi). Ett studielån kan ju även behövas... Men jag känner mig helt vilse, det här är ju liksom helt nytt för mig... Så hälften som står på hemsidan fattar jag inget av, haha. Men ska träffa en studievägledare så det kommer nog bli bra!

Frågan är ju - vad är skillnaden mellan att vara socionom, psykolog och beteendevetare!? Snurrig_i_huvudet91


Mitt framtida andra hem?

Fierce and love

Människor är idioter

När ska folk börja bete sig? Finns det något som heter allmänt vett eller är det bara vissa som föds med det? Att tänka logiskt och etiskt ska väl inte behöva vara så jävla svårt?

Folk på denna jord är så fruktansvärt avundsjuka. Varför inte vara glad för andras skull, istället för att sura ner sig? Särskilt tjejer beter sig på det viset. Sen jag flyttade hit så har jag märkt vilka mina riktiga vänner är. Vissa saknar jag inte ens. Jag har uppnått mycket, jag bor i London och har massor med planer för framtiden, riktiga vänner stöttar och gläds åt det - andra tar ett steg bakåt och surar. Ni som står kvar på samma ruta, ska jag behöva lida för att ni inte kommer framåt i livet? Avundsjuka - check!

Den här världen är förjävlig rent ut sagt. Om man vet vad som är fel, varför gör man det ändå? Varför vara otrogen när man vet att det är fel? Varför inte skjuta undan sina känslor och gör det som är etiskt rätt? Nej, folk tänker inte längre än vad näsan räcker! Allt handlar inte om er, det finns fler på denna jord!

Jag saknar vissa hemma i Sverige så sjukt mycket. Familjen, Linda, Ida, Kikki, July... Dem pratar jag nästan dagligen med. Sen finns det såklart några andra man ser fram emot att träffa. Men inte många.

If people are trying to bring you down it only means that you are above them


Tänk efter vilka som är dina riktiga vänner, och dem som inte uppnår det, skit i dem. Vänskap ska innehålla lycka, empati, sympati och allt dedär. Inte avundsjuka och agg. Jag är världens lyckligaste just nu med bästa vännerna och bästa familjen. No one can bring me down!

Fierce and love

Jag, Gurkan, Linda och Erik

Big Brother-Gurkan och Robinsson-Erik, bild från i somras. Haha!




Saknar min bästaste Linda!

Fierce and love

Breaking Dawn

Åhhh, Breaking Dawn igår var sååååå bra. Ville inte att de skulle ta slut, nu måste man vänta värsta länge ju på nästa del :( Fröken känslig snyftade till några gånger. Särskilt när den här låten spelades och dem var såhär pluttinuttiga:

The Movie Masters – Theme From Twilight (Bella's Lullaby)



Man blir ju fan nästan kär i Edward i filmen, han är perfekt rent ut sagt. Finns det killar som beter sig som honom i verkligheten? Isåfall, sluta göm er! Haha. Undra om han är sådär i verkligheten? Då blir jag ju nästan förbannad! *jÄvLa bElLa hAnN fÖrE*

Nu blir det dusch, lite träning och sen börja peppa inför King's Club ikväll!

Fierce and love

Winter Wonderland och bio

Sådärja! Då har man sett alla Twilight-filmerna då *sNyft SnYfT* Älskhatar filmer med såndär fiiiin äkta perfekt jävla kärlek. Varför sker sånt bara i filmer!?

Så ikväll är det dags att se film nummer fyra på bio. Innan det ska jag och brudarna till Winter Wonderland i Hyde Park! Är typ som en jättestor julmarknad. Massa mys :)


Winter Wonderland, Hyde Park

Ha en trevlig helg allihopa!

Fierce and love

En och en halv film senare...

...och NU förstår jag varför alla tjejer gormar över Robert Pattinson! Har alltid tyckt att han ser lite konstig ut, blek och bara konstigt fyrkantig ut... Typ "what's up with the hair". Men lalalalala, han är verkligen ap ap apsnygg i filmerna! *lEr fÖr mIg sJäLv*




Att han är värsta gentlemannen i filmerna gör ju inte honom fulare direkt...

Fierce and love

Twilight

Morsning korsning!

Nu ska jag ha Twilight maraton, ska se alla tre filmerna. Jag är lite efter, har inte sett en enda film! Imorgon ska jag se den nya filmen Breaking Dawn Part 1 på bio med brudarna, så kanske bäst att jag sätter lite fart!



Hoppas dem är bra, annars blir jag fan sneeee!

Fierce and love

Who you are

I stare at my reflection in the mirror
Why am I doing this to myself?
Losing my mind on a tiny error,
I nearly left the real me on the shelf.
No, no, no, no, no...
Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!
I stare at my reflection in the mirror
Why am I doing this to myself?
Losing my mind on a tiny error
I nearly left the real me on the shelf

Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing
It's okay not to be okay
Sometimes it's hard to follow your heart
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising
Just be true to who you are


Dumma blåögda flicka........ (och jaaaa, de där är mitt jätteblåa öga och neeeej, de är inte photoshopat...)

Fierce and love

Lillördag

Såhär nöjd och belåten är jag just nu:



Mhm, jag är jättetrött men kan ändå inte sova!? Har nyss tagit ett magipiller så hoppas jag fetdäckar snart... Ska upp klockan sju, vart är John Blund!?

Dagen har för övrigt varit finfin! Åkte till Wimbledon och åt på Pizza Express med Ida, trevligt trevligt! Annars har jag jobbat i vanlig ordning.

Nu ska jag fortsätta vara en surpuppa. Godnatt!

Fierce and love

Förlust...

...men dock så najs! Stämningen, arenan - allt var bara najs! Omöjligt att se på bilderna hur jävla stor arenan var egentligen, men var närmare 50 000 pers där och översta läktaren var typ tom ;) Jävligt maffigt var det må jag säga, en erfarenhet rikare! :) Grymt sa grisen!













Tack tjejer för en trevlig kväll!

Fierce and love

England vs. Sweden

Imorgon smäller det, 20.00 på Wembley Stadium! Och gissa vem som ska dit? ;)

KOM IGEEEEN SVERIGEEEEEE!!!


Förlorarna               Vinnarna



...behöver jag säga nå mer?

Fierce and love

LYCKA!

Lyckan är total! Fick precis på mig ett par jeansleggins som jag för några månader sen inte kunde knäppa igen :D Det går framåt ;) Har inte sagt nått om det, men har gått ner ett antal kilon sen jag flyttade hit... På egen vilja alltså! Och fler kilon ska det bli!

Nu ska jag kirra lite käk, duscha och sen jobba igen!


Mitt ansikte i augusti                        Mitt ansikte nu

Skillnad? JA!

Fierce and love

34 dagar kvar


Huvva, stressig morgon men helt och hållet mitt fel. Men nu ligger jag i sängen igen och ska försöka bli av med min huvudvärk...

Mindre än 5 veckor tills jag åker till Sundsvall och hälsar på. Håller på att längta ihjäl mig, vet det kommer bli 2 kickass veckor med jul, nyår och hela köret!

Haha...

Fierce and love


Vilken kändis är jag lik egentligen?

Vissa tycker jag liknar Scarlett Johansson, andra tycker Agnes Carlsson. Och att jag liknar Tyra Sjöstedt? Lugn i bussen, vem är jag lik egentligen? Haha, ser inte att jag är lik nån av dem!?


Scarlett, Agnes och Tyra






NÅ? ;)

Techno?

Någon som är teknisk som kan hjälp mig!?!

Hur lägger jag upp en bild på mig själv på framsidan?
Hur gör jag om jag vill byta bild på dendär-vad-den-nu-heter? Där jag har gräs!? *dAaH*
Hur gör jag en signatur i slutet av varje inlägg?
Hur gör man så att de finns en "äldre inlägg"-länkgrej längs ner på sidan?

Kaoz. I need help

-----------------------------------------------------------

21:54
Psst, nu kom jag på ordet - HEADER FÖR BÖVELEN



Svenskar är deprimerade?

Anonym om Svenska tjejers rykte:
haha dem tror även att vi är deprimerade och att alla i svergie vill ta livet av sig för de alltid är mörkt! ;)
Anonym om Svenska tjejers rykte:
haha dem tror även att vi är deprimerade och att alla i svergie vill ta livet av sig för de alltid är mörkt! ;)

Haha, tycker det är så komiskt. Men hallå, vad har vi för syn på britter egentligen? Jag har alltid trott att alla britter är rödhåriga, bleka, har ölmage, älskar fotboll, älskar öl och är allmänt tjocka. Men det är såååååå fel. Dem ser ut som oss svenskar, end of story! ;)

Bloggdesign

Hmm... Skaffade väl inte världens flashigaste bloggdesign, men den får duga så länge! Ska lägga ner tid på en riktigt fin någon dag, men skulle behöva lite hjälp av mina Bah's, hähä.

OJOJOJ vad läsare jag haft idag!? Haha, helt sjukt! *tApPa hAkAn LiTe dÅdÅ*

Nu ska jag gå upp i vikt ♥



Haha, så sjukt muppig på båda bilderna... Bjussar på de!

Fierce and love

Fixar och trixar

Ja det ser förjävligt ut på bloggen just nu, håller på att byta design!
Wait for it, wait for it..............

Till lillpappsen på farsdag ♥


Svenska tjejers rykte

När jag var på Westfield idag så blev jag stoppad vid två typ "stånd". Hatar att göra sånt för dem pushar alltid på en att man ska köpa en massa, men idag var jag sur så tänkte "jaja, whatever" typ... Först fick jag typ en mini ansiktsbehandling och på nästa ställe blev jag sminkad. Yey! ;)

När jag blev sminkad frågade tjejen mig vart jag var ifrån. När jag sa Sverige så blev hon typ chockad? Hon sa "men du är ju inte blond?" Hahahahaha, jag dog.

Vad folk från andra länder tror om svenska tjejer:
- Att alla är blonda
- Att alla är långa
- Att alla är smala
- Att alla har blåa ögon
- Att vi festar skallen av oss
- Att vi är galna
- Att vi är kinky...

Fast de betyder väl att vi har ett relativt bra rykte antar jag... ;)


Typiska svenskar? Haha

ÅÅÅHHH HAHAHAHA JAG AVLIDER! Sökte på Google på "blonde hair blue eyes party" för att hitta en passande bild, gissa vad den här bilden heter??? "swedish party girls" HAHAHAHAHA JAG ORKAR INTE

Fierce and love

Helvete Lars-Olof

Vilken påfrestande dag.......

Slö och jävlig (var ju "ut" igår...) åkte jag in till Oxford Street idag på eftermiddagen. Tog tuben dit och när jag satt i tåget så kände jag hur allt bara snurrade och jag blev alldeles kall. Hade inte ätit på 10 timmar, smart med tanke på att jag vet om att jag har lågt blodtryck och allt. Inte druckit något heller (!?!?!). Jag är en ärthjärna, jag vet.

Mådde alltså pissdåligt, men jag tänkte att jag ska ju ändå bara in på New Look i Oxford och byta storlek på en klänning. "Det går ju fort". Hade dem min storlek? Nepp. Så jag gick till New Look i Marbe Arch. Fanns den? Självklart inte. Mådde ännu sämre. Blev hänvisad till New Look i Westfield och min tanke var "det är inte så långt så jag kan åka dit och äta Subway där". Hade dem klänningssatan där då? MEN NEJ. Jag har alltså gått typ 2 timmar idag för INGENTING. Slutade med att jag var på gränsen till att tuppa av, gick och tjockade i mig McDonalds och surade......

Sådär, nu har jag klagat färdigt.

Fierce and love

Confused


Chelsea style

Min helg har gått sjukt fort... *lEdSeN i öGaT*

Haha... I fredags jobbade jag till ungefär tolv på natten, efteråt drog jag och Sassou till King's Club i Chelsea. Poshigaste stället ever, men sjukt najs! :) Träffade massor med svenskar, riktigt kul :) Igår jobbade jag till halv elva, drog till Sassou med Mariam för att vid tolv dra till samma ställe, men eftersom Sassou var barnvakt och hennes familj kom klockan två på natten och inte vid tolv som dem sa (!!!!!!) så blev det ingen hit på krogen. Rättare sagt ingen runda på krogen överhuvudtaget... Lagomt irriterad kan jag säga, haha. Tack och lov att de kommer en helg nästa vecka också...

Just nu ligger jag i sängen och känner mig död. Irriterad är jag. Varför? Folk är bara dumma i huvudet. Allmän respekt och vett saknas verkligen hos vissa. Ägnar inte tid åt sånna.

Idag då? Vet inte. Känner bara för att bråka med någon, skriva ett elakt sms, ta bort "någon" som vän på Facebook eller typ bränna upp någonting... Haha, bitter - CHECK.




Bilder från igår - Sassou, Mariam och jag

Fierce and love

Musica

Det är ofattbart jäkla sjukt hur dagarna bara rinner iväg!!! Var nyss söndag liksom, och imorgon är det fredag IGEN?! Sick.

Har bara chillaxat nu efter jobbet, lyssnar på musik och kollar på kläder på massa hemsidor. Men nu ska jag hålla tag i pengarna, nu har jag nästintill allt jag behöver. En stickad tröja ska jag köpa imorgon, that's it. Sen har jag allt...allt inom rimliga priser alltså...

Delar med mig av musiken jag diggar till just nu,

David Guetta – Titanium (feat. Sia)
David Guetta – Little Bad Girl (feat. Taio Cruz & Ludacris)
Akon – Chammak Challo (Sanjoy Deb Remix)
Avicii – Levels - Radio Edit
UK Maniax – I'm A Raver - Rabaan Radio Edit
Example – Changed The Way You Kiss Me - Radio Edit
Flo Rida – Good Feeling
Taio Cruz – Hangover
Cobra Starship – You Make Me Feel... - feat. Sabi
The Wanted – Glad You Came
Rihanna – Cheers (Drink To That)
Rihanna – We Found Love
Takida – Willow And Dead
JLS Feat. Dev – She Makes Me Wanna
Nause – Made Of - Radio Edit
Ed Sheeran - Lego House http://www.youtube.com/watch?v=c4BLVznuWnU
Laidback Luke - Time bomb http://www.youtube.com/watch?v=W4aoqY9Rcd8&ob=av3e

Fierce and love

Smack pang boom

FÖRRESTEN, glömde ju berätta om dagens händelse! Satt på bussen på väg hem från Marble Arch, passerade Harrods och sen sa det PANG. Där satt lilla Elin på bussens övervåning och såg på när en taxi körde med världens fart raaaakt in i bussens sida! Jag såg att den körde fort och att den inte skulle hinna bromsa, så jag satt och spände mig och bara väntade på att det skulle smälla och de gjorde de också! Ingen skadad verkar de som, bara jag och typ 3 andra på bussen. Busschauffören lär ju dock ha ont i halsen med tanke på hur han skrek på taxichauffören, hahaha!

Någonting kul då - idag firar jag och London 2 månader tillsammans! ♥ Pluttinuttigt, va? Älskar London av hela mitt hjärta och kommer alltid att göra!!! Föralltid du och jag!!!!!!

Fy farao vad dryg jag känner mig nu. Hejåhå, uggsen på för att till kidsens skola gå

Fierce and love

Shoppaholic

Wiiiiie, idag köpte jag klänningen! Blev dock lite tveksam när jag väl stod inne på New Look's provhytt, klänningen såg rent ut sagt förjävlig ut till mina leggins, uggs, min slarviga frisyr och mitt osminkade fejs... Men ja, nöjd är jag iallafall!

Har varit i Wandsworth och på Oxford Street idag då, gjorde av med en del pengar.... Hmm. Primark på Oxford Street var SMOCKAD av svenskar idag, vad fan hände!? Hahahaha, så sjukt kul när svenskar snackar skit eller om privata saker med varandra åsså tror dem inte att någon förstår!!!

Ska sticka iväg och hämta Alle snart. C U m8s ;)

Fierce and love

Trååååk

Typiskt. Ska inte babysitta ikväll. Vad ska man hitt på dådå? Kanske ta en långprommis och låta fläsket jobba, eller äta chips och kolla på film?
Just nu är jag rätt bored. Ska hämta kidsen om sisådär 2-3 timmar, så känns inte som om jag hinner åka så långt och hitta på något.

Åh, Sassou är min räddare i nöden! Haha, hon kommer hit nu, ciao!


Sassou knäppte kort på mig när jag somnade med datorn på magen, hon började asgarva, väckte mig. Såg hon inte hur skönt jag sov elle!? Haha

Fierce and love

Onsdag

Jag måste göra någonting åt min lathet. Hade planerat att åka till Wandsworth idag (10 minuter bort med buss...) men till och med det är jag för bekväm för. Måste köpa min klänning på New Look innan den tar slut och måste fixa national insurance number....kul.

MEN, däremot ska jag ut på en joggingtur runt South Park med Sassou om sisådär en halvtimme. Duktigt va!!!!! Ikväll ska jag sitta barnvakt åt en engelsk familj på samma gata eftersom dem ska hem till Sassou på middag ikväll. Jag får 80 kronor i timmen för att sitta vid datorn medans deras barn sover... Dumt att klaga.

Nu ska träningsdojjorna på, hörs sen!



Fierce and love

Mamsen fixar

Känns skönt att veta att allt flyter på hemma i Sverige även fast jag inte är där, haha! Nu har min kära lilla mamma sett till så att jag får ut pengar på försäkring för min iPhone som blev stulen, hon ringer på ärenden åt mig till bl.a. CSN osv osv.

Frågan är ju, ska jag köpa en ny iPhone? Eller spara dem pengarna och slita ut min BlackBerry?


Min mamma när hon är som snyggast... Haha

Fierce and love

Känner-suget-efter-lista

Har ett sjukt sug efter:

- julmust. Tur att det finns att köpa på Totally Swedish!
- att festa med mina bästa på Memento
- att äta "svensk" kebabrulle
- att äta "svensk" pizza
- att spendera timmar på Birsta City
- dipperna från McDonalds, dem finns inte här!
- glida med mina saknade vänner
- att sitta på Charm och snacka strunt
- Ahlgrens bilar!
- lata mig i soffan hos både mamma och pappa
- Trocadero!

...vilket innebär att jag kommer bli jättetjock och pank när jag kommer hem till Sverige? Haha!





Fierce and love

Du får inte

Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din
Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt hål

Du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt
Du får inte ha mig som en dröm när jag vill vara din verklighet
Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill
Du får be en bön att tiden du behöver räcker till
Du får samla dina tankar så att två själar kan få ro
så att allting som vi lovade oss själva kan få gro

Du får inte andas på min panna och inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för all den oreda du ger
Du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre än att du gör allt emot mig snart




Daddy Cool

Just nu - frusen, nedkrypt under täcket, hungrig, trött, förvirrad

Men snart ska jag ta mig i kragen för att sticka iväg och köpa min älskade klänning och har även några ärenden att göra.

5 veckor och 5 dagar kvar tills jag åker till Sverige! Åh, ni anar inte hur mycket jag längtar :')


Ljus och fin bild, not! Iallafall, pappa och jag vid Big Ben

Fierce and love

Jag är kär

OOOOOM NOM NOM NOM NOM NOM, JAG HITTADE VÄRLDENS FINASTE KLÄNNING PÅ NEW LOOK IDAG!!! Ska köpa den imorgon, tihihihi jag är kär!

Skulle på ett möte idag på Wire Model Management (haha, låter värsta flashigt), men eftersom dem är sugna på att tömma mig på pengar så sa jag NEJ TACH OCH HEJ och mötte upp Mariam istället för lite shopping! Idag var även Justin Bieber på Westfield, småfjortisana har tydligen stått och köat sen tidigt tidigt imorse, han uppträda klockan fem på eftermiddagen liksom... Haha.

Just nu är jag med Sassou, har kollat runt på andra agenturer som inte vill råna mig. Excited som fan är jag! Blev även stoppad på Oxford Street idag av en kvinna på Pynk Studios, berättar lite mer någon annan dag! :) Fet kung dag! Yao bruschan fett med ös, walla

Nu ska jag vara social med min lilla vän från Fraaaance.



Fierce and love

Oxford

Någon var visst emo igår? Haha. Sorry about that! Ny dag, nya möjligheter!

Säger som Rihanna ja - Life is too short to be sitting around miserable!

Nu ska jag sticka iväg och träffa Mariam för lite shopping! :) Vill unna mig en klänning, återstå att se om jag hittar någon! Off to Oxford Street!


Hahaha...

Fierce and love

All you need is love

Sådärja, då var man hemma igen då, och huvudvärken är borta! Skön....t

Jag har verkligen världens bästa vänner. Mina bästaste finaste favoritsyskon vid sirname Bah är the worlds greatest. Era ord och erat stöd är allt jag behöver. Min kväll blev genast bättre ♥

THAT DON'T KILL ME CAN ONLY MAKE ME STRONGER! Det som händer sker av en anledning, jag kan helt enkelt bara vara stark och göra det bästa av det.

Nu byts deppmusiken ut mot One Tree Hill! God natt!

Bäst på alla sätt och vis

Fierce and love

Die crap day, die

JIPPIE HURRA LIVET LEKER JAG MÅR JÄTTEBRA OCH JAG HAR INTE AAAALLS HUVUDVÄRK

Som ni märker så känner jag mig fortfarande deppad och jag är ensam, alltså blev det ingen Elin & Sassou-dejt ikväll. Nu ska jag ut på en joggingtur, kan inte sitta här nå mer. Trodde jag var stark, men det visade sig att jag hade fel!!!!! Aoutch. Måste komma på andra tankar. Hej

gffg

Tänk på din tatuering, Elin........ Jag lever mitt eget liv......... Jag finner en egen väg.......

FUNKA INTE. TACKHEJ

Depp mode

Idag har jag känt mig väldigt låg. Vet inte varför... Fast aa, jag har väl mina aningar. Jag har sovit 5 timmar inatt, legat hemma nästan hela dagen och bara...funderat. Det har varit en konstig dag idag, på flera olika vis. Massor med tankar som snurrar runt i huvudet...

Jag vill inte backa bakåt, jag vill kliva framåt.
Jag vill så gärna, men är tyvärr inte rik.
Jag vill mest av allt, men vågar inte.
Jag måste försöka våga, men är rädd.
Jag känner att mitt hjärta slår snabbare, men vet att det kommer krossas.
Jag vill ha en konkret svar, men vet själv inte vad jag vill.
Jag vill lita på ödet, men vågar inte ta steget.
Jag vill göra alla nöjda, men kommer svika någon.
Jag har en vilja, men vet inte i vilket land jag vill uppnå den.
Jag vill drömma, men är rädd att bli besviken.
Jag vill tro att allt förändrats, men jag vet att jag lurar mig själv.

Aa... Som ni ser, jag håller på att bli smått galen på mig själv. Tur att jag snart ska sticka iväg och umgås lite med Sassou, hon får en alltid på bra humör.

Tattoo Inspiration




Skulle vilja ha något på samma ställe och samma storlek, men något annat än den där krumeluren...


...eller något sånt här!







Love tattoos!

Innan jag kände dig

Här blev jag den jag är
Här kommer jag förbli
Här har jag längtat bort
Här har jag känt mig fri
Här har jag blickat framåt
men ofta tittat ner

Jag är nog inte det du drömmer om
men jag är det du ser

Du har ditt eget facit
för rätt och för fel
Du kanske bär på massa saker
Jag förstår en liten del
Hade du någon annan?
Vill du ha någon sen?

Ja, jag vill säga att jag älskar dig
men det är för tidigt än

Jag hade slutat pratat
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
och jag gav dig inget svar

Jag måste varit någon annan
innan jag kände dig




Mamma och bror på besök

Bror vid London Eye


Bror och mamma vid London Eye


Buckingham Palace by night


Westminister


Stackars häst




Bror i Trafalgar Square


Trafalgar Square


Hungrig bror


Söt bror


Hahaha!

Ursäktar kvallen!

5th of November

Bäst man lyder chefen Linda och uppdaterar lite! ;)

Har haft fullt upp denna vecka med mamma och bror, men igår morse åkte dem hem till Sverige... Så nu är det väldigt tyst och tomt här hemma. Men om 6 veckor dyker ju mitt nylle upp i Sundsvall, så det är inte långt kvar tills jag får träffa dem och alla andra igen! :) Längtar faktiskt sjukt mycket!

Hann med en hel del med mamma och bror veckan dem var här! Turistade lite a.k.a visade Big Ben, London Eye, Buckingham Palace, Westminister Abbey osv. Käkade massa god (och tjock) mat ute, var även på en teater/musikal - The Lion King! Haha, den var typ huuur grym som helst, riktigt frän! Alla människor var utklädda till djur och det såg fett verkligt ut! Sen att The Lion King är en av dem bästa Disneyfilmerna med den bästa musiken gjorde ju bara saken bättre :) Brorsan tyckte det var riktigt roligt, även fast han inte förstod allt dem sa, men han och mamma hade kul, det var huvudsaken! Var även på London Zoo!

Igår kväll, efter jobbet, mötte jag upp Khadije och Mariam på Oxford Street och gick till Nando's för att käka. Det är så äckligt gott där. Om nom nom. Åkte sen hem till dem, flummade oss som vanligt och jag sov där. Idag har vi kollat på gamla bilder, skrattat åt bilder då vi varit feta och surat åt bilder då vi hade fint hår, haha. Det är lätt att vara efterklok! Nu ikväll har jag varit med barnen, kollat på X-factor och käkat popcorn :) Inte illa!


Här kommer lite bilder från London Zoo!




Awwww, söt!

Kissekatt och bror





Har ett eget zoo hemma...... Dog när jag såg den här.


Nu ska jag nanna. Natti!

Fierce and love

RSS 2.0