Helg

Igår vs idag........ Riktigt rolig kväll med July och Therese, vilket känns idag.



Godnatt!

Ida är social med datorn och jag myser ner mig med Hannah Montana ;) Natti natti!


Söndag!

Ännu en skön och lugn vecka har nu passerat! Har hängt mycket hemma hos Dahlströms, sov där fyra dagar i rad denna vecka, haha.. Bara en vecka kvar tills jag flyttar nu och det ska bli så skönt! :) Var på IKEA igår med Ida och kollade på lite grejjer att köpa till lägenheten, gud så mycket det är som jag vill ha! Bra att jag nyligen insåg att jag tagit fel på gatunamnet dit jag ska flytta....... Gatan heter snickaregatan, inte snickerigatan........... Scooore

Dags att sova, är slut i kroppen och knoppen efter att ha jobbat en hel del de senaste dagarna. Men jag klagar inte, är så grymt glad att jag nu hittat något jag verkligen trivs med! :)

Natti natti på er!


Senaste dagarna

Mycket som hänt sen jag uppdaterade sist! Fått lägenhet på Södermalm, träffat nya människor, jobbat på mitt väldigt trivsamma jobb, umgåtts med dem bästa, fått tjing på fler jobb, haft sjukt rolig utgång med gamla gymnasieklassen och mycket mycket mer! Livet är bra underbart, ingen är lyckligare än mig just nu <3

Bilder från de senaste dagarna


Nykter helg 1..

Klarade av att inte dricka i helgen trots att jag var på krogen i fredags och på förfest igår! Bra gjort det :) Typiskt att man ska bli storbjuden när man ska köra, haha...

I fredags efter jag varit med Ida så åkte jag till Gnarp för att hämta bilen från verkstaden!!!! Wiiiieeeeee!! Att vara utan bil i 5 dagar är jobbigt, men nu är pärlan äntligen tillbaka! Och fint går den :) Sen åkte jag hem, hämtade lite grejer och åkte sen till Ida och fixade mig :) Drog sen till stan, först Svenssons med Kikki mfl och sen Memento där jag träffade hur många som helst som jag kände! :) Var för de mesta med Tobbe, Jocke och resten av grabbarna :) Grymt kul och sen skönt var det att vara nykter och kunna åka när man ville :) Åkte sen på Max med Robin och Martin, skjutsade hem dem och sen åkte jag och soooooov........

Somnade runt fyra, kl sju började jag jobba. Helt sjukt att jag faktiskt var helt okej pigg ändå. Slutade 12, sov ett tag, åkte sen och jobbade 16.30-21.30 igen... Plockade upp Kikki efter jobbet, åkte till Big Boy och åkte sen på förfest hemma hos Jocke :) Åkte hem till Kikki runt halv ett, kollade på film och åt oss feta :) Härlig nykter helg faktiskt! Och man kan faktiskt gå ut nykter och ha roligt! ;)

Ligger just nu och har typ nyss vaknat, har ont i hela kroppen och har ont i halsen så här tänker jag ligga kvar tillslag börjar jobba halv fem... Peace out!

Lite bilder från i fredags


Fredag

Varit på föreläsning idag mellan 9 och 12, är på Idas skola nu och dödar lite tid. Kanske man skulle blivit frisör istället?

Njaaaa............


Torsdag

Då var den jobbdagen avklarad! Har hängt med kompisar efter jobbet, nu är jag hos Dahlströms och inväntar John Blund :)

Godnatt säger jag och Idaaaaa :*




Lill-lördag

Hallåja!

Lite ont om uppdatering, har väl inte hänt så mycket. Myskväll hos Dahlströms i lördags vilket var väldigt skönt! Hade egentligen tänkt gå ut, men kände mig ganska nöjd efter fredagen, haha... Har slagit vad med Fredrik om att vara nykter fram till lön, ska faktiskt bli skönt! Måste hålla de, annars blir han 500 kr rikare....... Glöm ;)

Var ledig i måndags, annars så har jag jobbat varje dag sen i söndags. Har hängt med Kikki och Ida, varit på Birsta och så :) Är hos Fischer och Emilia nu, sover här inatt :) Sov hos Linda förra natten, blir att jag sover mycket hos kompisar när jag börjar jobba tidigt.. Bilen är inne på verkstad vilket gör allt komplicerat... Ge mig en lägenhet i stan föfan.....!

Dags att sova, börjar halv åtta imorgon! Sovmorgon för mig nuförtiden :) Natti natti!


RSS 2.0