Sista maj

Tjenis!

Blev en lugn kväll, kom nyss hem efter en prommis till Sainsbury's där jag köpte en massa frukt, mums. Skulle möta upp Jordie ikväll och dra en pubrunda, men det blev inte av utav personliga skäl. Så synd eftersom han lämnar London imorgon :(

Imorgon är det gymmet på morgonen som gäller och sen ska jag hämta barnen från skolan och ta med mig dem till Gatwick. Hela min värdfamilj ska åka iväg över helgen! Sen efter det får vi se vad som händer, peppa inför helgen antar jag! Det är The Diamond Jubilee från lördag till tisdag, kommer vara galet i London. Man firar alltså att drottningen har suttit 60 år vid tronen och hela England förvandlas till en festival! :) Ska bli sjukt skoj!

Nighty night!


Payphone

Fullkomligt älskar denna låt. Går på repeat just nu.

Underbar vecka

Snacka om dålig uppdatering! Men nu har jag tid och ork att blogga så får väl passa på då.
Jaha, vad har hänt sen sist då... En himla massa, haha.


Fre 25/5 - utgång med Courtney och Greg i Leicester Square. Grymt rolig kväll/natt!


Lör 26/5 - Camden Pub Crawl med Courtney och 4 andra från USA. Pub Crawl menas att man är ett gäng på typ 100 pers som går till 5 olika pubar/klubbar/barer. Man har en ledare som säger till när det är dags för alla att gå till nästa ställe! Sjukt roligt och annorlunda, betalade 10 pund för kalaset och då fick man gratis inträde på alla ställena och en gratis drink på alla ställena. Värt!


Mån 28/5 - utgång och firande av att Khadije och Mariam har sommarlov! Förkrök i Hyde Park och sen drog vi till Tiger Tiger.













Mina älskade Bah's ♥

I tisdags blev det en nykter pubrunda för min del med Khadije, Mariam, Henrik, Courtney och Jordie. Igår mötte jag upp dem tre förstnämnda i Hyde Park, Courtney kom även förbi. Sen var det dags för partyprissarna att dra på krogen. Efter ett tag kom Jordie så han, jag och Courtney satt oss på en pub och drack fulcider. Mmmm....

Det har varit en helt underbar vecka, längesen jag skrattade så mycket som jag gjort dem senaste dagarna. Livet leker! ♥

Fredag

Wie fredag idag, älskar fredagar!

Var på gymmet imorse i vanlig ordning, jag var typ ensam där... Haha, alla andra schtekte väl i solen. Inte ställer jag in träningen bara för att det är fint väder, nej nej! Men dra mig baklänges vad varmt det är, vet inte vart jag ska ta vägen!

Nu blir det en dusch och sen ska jag ut i solen! Ska dränka mig själv i solkräm först så att jag inte blir ännu mer räka... Idag ska jag ha mina ballerina på mig, det är en sak som är säker, hahaha.......

HÖRS!

24 hour socks

Underbara dag! Har haft picknick med Khadije i Hyde Park idag, solade ett tag innan det var dags för jobb. Vilket innebar att ha picknick med barnen i South Park... Haha. Jobbigt liv jag har ;)

Gissa om jag blev nå röd? JO MAN TACKAR, jag ser ut som en kräfta. Mina armar är inte att leka med. Solen tar fortare och mer här än i Sverige insåg jag idag... Hmm. Korkad som man är så hade jag min höga converse på mig........ Resultatet......?



Mmmm.... Dålig idé. 24 hour socks. Kanske jag startat en ny trend nu???

Miracles

22 grader varmt ute just nu - duschen får vänta, jag ska bannemej ut på en långprommis! :)

Btw, ni bör alla kolla in denna video. Jag blev tårögd i slutet. Med vilja och styrka kan man åstadkomma under! Ge aldrig upp!


Sommaren, du är så välkommen

Sämst uppdatering, jag vet. MEN, jag har en bra anledning. Har varit grymmaste vädret både idag och igår, så har inte direkt haft lust att suttit inne vid datorn.

Igår gymmade jag och lite senare mötte jag upp Khadije på Oxford Street. Kikade i butiker och åt på Pizza Hut.... Vi syndade rejält, haha. Var ju tvungen att fira att Khadije fått lov..... Älskar ursäkter ;) Jag shoppade inget, huga så duktigt! Efter jobbet mötte jag Courtney och Kristy, vi gick till en pub i Parsons Green och chillade. Jag drack vatten. Hohoho blir så stolt över mig själv ibland. Kom hem runt ett igår natt och då var det 15 grader ute! Klockan ett på natten!!! Så underbart.

Idag har jag gymmat och bara slappat i solen. Jag har helt klart fått lite färg! :) Var som mest 26 grader varmt idag (och totalt vindstilla), enligt mig lite för varmt. Från spöregn till dethär, min kropp har verkligen inte hunnit vant sig... Men ska inte klaga! När man går ute i shorts och linne och man håller på att svettas ihjäl, då vet man att det är sommar! Äntligen ♥

Ska hoppa in i en dusch, för ja, jag har svettats som en gris idag. Får se vad som händer sen, är dock ganska trött. Blir så sjukt slö och trött av att yra runt i finvädret.

Imorgon ska det bli 28 grader varmt så imorgon står picknick i Hyde Park med Khadije på schemat ♥

My Bah's

Kom nyss hem från Boma, dra mig baklänges vad trött jag är. Och ja, jag drack vatten... Told ya!

Nu blir det hopp i sängs så man är pigg till gymmet imorgon bitti. Efter det ska jag möta upp Khadije på Oxford Street, ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!! Efter två månaders saknad så är hon äntligen klar med alla exams och allt plugg! Tänk vad mycket tid plugg tar av sitt sociala liv, är inte så sugen på att börja plugga längre känner jag, haha... Nästa vecka är även Mariam klar med skolan, då blir allt äntligen som vanligt igen ♥


Mariam och Khadije Bah. Kärlek till dessa systrar!

Slapp dag

Detta har varit en slappardag på hög nivå. Har jobbat några timmar, men under dem timmarna jag varit ledig idag så har jag bara agerat slöfock. Skypeade med bästa Kikki i 3 timmar och 15 minuter gjorde jag också........... Om vi har mycket att prata om? JAAAAA ♥ Längtar så otroligt mycket till sommaren och till Sundsvall! Har smidigt en del härliga planer med Kikki redan :D

Nu ska jag göra mig klar för att möta upp Courtney och Kristy för att gå till Boma. Jag tänker dricka vatten, var så säker...

Hörs!


Chelsea Parade - det bästa på länge

Jag vet inte vart jag ska börja.


Gårdagen var så galet lyckad. Chelsea Parade var nog det roligaste och sjukaste jag varit med om på väldigt länge. Jag, Courtney och Kristy stod nästan längst fram vid ett ställe, sen förflyttade vi oss så att vi stod längst fram mitt framför bussen. Och ja, självklart gav jag Torres en slängpuss. Och vet ni vad det bästa är? HAN TITTADE PÅ MIG NÄR JAG GJORDE DE. WAAAAAHHHH MITT LIV ÄR FULLBORDAT. Var nog ganska svårt att missa mig när jag stod längst fram, ropade på honom 59328509 gånger hoppandes upp och ner. Hahahahaha...

Kändes sjukt overkligt att se spelarna i verkligheten. Jag är väl inte direkt deras största fan, men nu har man ju liksom följt dem ett tag iochmed att det är klubben i området där jag bor. Och att dem vinner CL är en så stor händelse här i Fulham/Chelsea-området så ni kan inte föreställa er. Varenda gata var avstängd, trafiken var helt stoppad i hela området. Galet säger jag bara, galet. Sån sjukt härlig stämning!

Efter paraden och efter spelarnas tal osv så gick vi till White Horse. Gissa om det var smockat? Puben var full av Chelsea-fans och alla sjöng och hade sjukt roligt. Det hade vi med, haha.

Jag kan inte beskriva gårdagen i text... Man måste ha varit där för att förstå. Idag mår man väl sisådär, men det var sååååå värt det!

Videon längst ner hittade jag på Chelseas hemsida, videon jag filmade har jag på min Facebook :) Lite dålig kvalle på den, men den duger. Kan ju konstatera några saker från videon - David Luiz är skön, Torres är smått tråkig, Terry kan inte sjunga och Lampard är gubbsnygg.......... Kan fortfarande inte fatta att jag stod bland alla dem där människorna, så sjukt mycket folk och ändå var det där typ bara en tjugondel av folket...


Lampard lyfter bucklan!

Jag var glad



Parad!

Morrn!

Då var det söndag igen då. Helt galet vad tiden går fort.

Får se vad som händer idag, tänkte kanske åka till Camden Market. Jag och Courtney har ju liksom varit här ett tag nu så vi vet bra ställen att ta Kristy till :) Eller så kanske det blir marknaden i Liverpool Street, vet inte riktigt.

Klockan fyra i eftermiddag är det parad här hemma för Chelsea som vann igår! Jag ska dit, jag måste. Laget ska tas emot i parken som ligger 5 minuter från mig, så där kommer jag hänga vill jag lova. Måste ju ge Torres en slängpuss ;)

Ska ta en dusch nu i väntan på att slöfockarna i huset bredvid ska vakna upp!

CHELSEA

Galet! CHELSEA VANN CHAMPIONS LEAGUE! Även fast jag sitter hemma i mitt rum så känner jag stämningen i luften, jag hör människor på gatan sjunga "champiooooone" och jag hör grannarna jubla fortfarande, hahaha... Underbart.

Kanske man bör gå till Fulham Broadway på en pub efter jobbet och fira med en öl som alla andra? Är bra sugen! Får se :D

Är stolt Chelsea/Fulham-bo idag med andra ord!!!!!!


Fäzt

Från China White igår med Courtney och Kristy!









Och sen blev det suddigt...........................





Shopping är lycka

Gissa om det blev alkoholfritt igår?....

Började kvällen på Boma med varsin drink, sen drog vi till Dstrkt för gratis inträde, gratis drinkar och sen Kanye West och Jay-Z's efterfest! Grymt, tänkte vi. Var inte så grymt.... Så efter ett tag gick vi till China White där vi också hade bord med gratis drinkar! Haha, så bra. Gjorde av med 6 pund på hela kvällen. Jag älskar Londons uteliv och det gör även min plånbok ;)

Idag har man mått som man förtjänat... Men helt okej ändå. Åkte till Notting Hill mitt på dagen till Portobello Market, måste ju visa Kristy London! Har sett en väska där som jag länge velat haft, nämnde det till Kristy och vad gör kvinnan - hon köper den till mig!?! Åh, jag blev överlycklig! Hon köpte den i smyg och sen kommer hon och räcker mig väskan och säger "here you go". Snacka om go tjej!

För övrigt så jobbar jag ikväll, barnen sover just nu så jag slappar bara framför datorn. Skönt med en slappardag inne!

Besök från USA

Kom nyss hem från gymmet! PW dit, tränade, PW hem. Så man kan väl säga att jag tränat i två timmar idag? ;) En timme på gymmet åsså tar det 30 min till och från gymmet. Känns fiiiiint. Älskar verkligen att träna nuförtiden och man blir såklart ännu mer taggad när man ser resultat både i spegeln och på vågen! :)

Idag kommer Courtneys kompis Kristy hit från USA! Så ska göra mig iordning nu för att senare möta upp dem, sen är det jobb som gäller. Ikväll blir det nog utgång, vi ska visa Kristy vad London går för ;) Blir nog alkoholfritt för min del! Säger jag nu ja, får se vad jag säger senare ikväll ;)

Nä det här har jag inte tid med, har en hel del att göra! PÖSS

Hemlängtan

Denna dag har varit som alla andra - jobb, gym, jobb, häng med Courtney. Så njäe, har inte så mycket att berätta om dagen faktiskt!

Och mamma kom ihåg att ringa mig, hehe... Surrade på om allt möjligt ett bra tag. Min bästaste mamma. Om jag har hemlängtan? JA. Har inte varit hemma sedan nyår nu, så nu börjar abstinensen av Sundsvall komma. 9 veckor kvar ♥

Ska lägga mig och sova nu och drömma mig tillbaka till förra sommaren ♥


Kikki på midsommar ♥


Home sweet home


Tappad Kikki....haha. Saknar Granloholm och lägenheten som jag sålde. Snyft.

Morgonpigg?

Klockan är inte ens elva och jag har hunnit med att jobbat en timme, gymmat, ätit mumsig frukost och duschat. Produktiva morgon, yeeeeaaah

Ska storstäda mitt rum nu, slänga/ge bort sånt som jag inte vill kånka hem till Sverige och så. Sen så ska mamma ringa, om hon kommer ihåg mig...... Hehe.

Hörs senare, bajbaj

Me

Bjuder på denna bild från förra lördagen, en härlig kväll minsann! Bilden är snodd av Courtney. Och med det säger jag godnatt ♥



Lille Road Fitness Centre

Tjenis

Kom nyss hem efter en liten kvällspromenad med frugan. Slutade klockan nio så hann inte med så mycket mer än så. Plus att jag är sjukt trött och hela kroppen värker. Var på gymmet imorse och halvt dödade mig själv, haha... Helt sjukt vad man kan pressa sig själv, mer än man tror sig klara av! Blir gymmet imorgon bitti också, om jag kan gå imorgon det vill säga.......


För er som är nyfikna - detta är mitt gym... Lillie Road Fitness Centre, mitt andra hem!

Död

Tröttare än tröttast. Dagen har varit lång med gym och jobb. Inget särskilt har hänt idag, orkar inte blogga nu. Dags att zZzZZzzZzzzzZzzz

GODNATT

Jag.vill.träna.

Goder kväller

Dagen har för det mesta spenderats med Courtney, vi åkte till Wandsworth och kikade lite men jag köpte ingenting. Duktigt, va? Sen åkte jag till Sloane Square för att fixa några saker till barnen. De var min dag de!

Var inte på gymmet imorse, kände mig trött och svag idag på morgonen så kände att jag kanske inte är redo att börja träna än. Får se hur jag mår imorgon, har inställningen att jag ska dit iallafall, hoppas min kropp tänker likadant! Saknar gymmet som bara den, känner för ett köttar-pass imorgon, haha!

Nu ska jag sova så att jag är pigg och kry imorgon.

Xoxo

Camden

Även denna dag har bjudit på strålande sol, så det blev ännu en dag av marknads-häng! Idag vart det Camden Market, var där i 634665635 timmar och hittade 7429579207549 saker jag ville ha... Typ. Köpte faktiskt två saker - näspiercing och ett linne. Näspiercingen jag haft nu ett tag såg hemsk ut, pärlan är borta. Och linnet blev jag störtkär i, ett vitt vanligt linne (......................hahahahaha internskämt) med vingar på ryggen! Lite tatuerings-stuk på den eller hur jag ska förklara. Kär blev jag iallafall, kunde.inte.låta.bli.att.köpa.

När vi kom tillbaka hem till Fulham så tog vi en öl på Fulham Broadway. Massa mys att sitta ute i deras beer garden med en kall öl i solen. Vi njöt som dem två livsnjutare vi är, haha!

Nu är det dock bed time och ännu en finfin helg lider mot sitt slut *snyft* Imorgon ska jag på gymmet på morgonen, men det blir ett coollugnt pass, bara typ gå på bandet. Känner mig fortfarande lite slö i kroppen emellanåt, men är nog förhoppningsvis helt frisk om några dagar. Wiiiie.

Nighty nighty!


Soooooooool sooooooooool

Portobello

Kukkelikuuuuu klockan är sjuuuuu

Kom nyss hem från Notting Hill, närmare bestämt Portobello Road Market! Åh, jag älskar marknader. Jag gjorde av med 65 pund......... DAAAAAAMN. Jag är sämst på att hålla i pengarna. Men för dem stålarna fick jag en väska (som jag velat haft sååååååå länge) och ett par vita Converse! :) Not bad, huh? Det var denna veckolöns shopping, nu får det vara nog! Tänker visa er allt jag shoppat, men glömmer alltid bort... Påminn mig, DÖH!

Igår natt ringde Courtney och ville sova hos mig den fyllekajan och självklart fick hon det. Jag var ju ändå liksom vaken. Hon kom vid tvåtiden, slutade med att hon slocknade på två sekunder och jag låg vaken till halv fyra...... Sköj. Vaknade ändå upp klockan åtta imorse, pigg som en mört! Allt tack vara vitaminerna jag tar :)

Ikväll så är frugan barnvakt, så jag ska gå över till henne sen och bara hänga. Jag mår mycket bättre, kommer absolut kunna jobba på måndag! Yay!

Puss på er

HOPE


Och med det säger jag godnatt! :)

Förbaskade ryssar

Heeeeeeellooooooo

Kom nyligen hem från Courtney, låg bara och myste i hennes säng medan hon gjorde sig iordning för kvällen. Kollade på hockeyn från hennes dator tills det att ryssarna gjorde 4-3 målet, så tog jag bort skiten. SUUUUUUUUR.

Hon befinner sig just nu på krogen och har förhoppningsvis massa kuligt för sig. Jag mår mycket mycket bättre, men är såklart inte frisk än. Att gå ut ikväll var självklart ett blankt nej från min sida. Vill börja träna igen på måndag, men vet inte om jag vågar... Kanske jag bör avsluta min 10dagars penicillin-kur först? Vill bli av med skiten för gott!

Ska slå på någon film jag har och bara ta det lugnt, sköna fredagskväll :)

120511

Skepp o'hoj

Nu har jag varit på Orange och fixat telefonen! Dem mupparna spärrade telefonen, det bad jag inte ens om!? Men nu funkar den som vanligt iallafall, jippie.

Tog mig dock vatten över huvudet då jag trodde att jag skulle klara av att gå till Orange fram och tillbaka utan problem. Varför ska jag alltid vara så envis!? Varför ska jag alltid pusha mig själv tills jag svimmar eller spyr!? När jag mår dåligt så pushar jag mig själv att göra saker vilket resulterar i att jag mår JÄTTEdåligt! Det verkar som om jag vill må jättedåligt, som om dåligt inte är nog???? "Jag mår dåligt just nu, men jag har ju faktiskt mått sämre, så jag kan ju passa på att gå till Orange nu..." Korkad, JA!

Jaha, så då låg man här i sängen igen då. Med datorn, mobilen, penicillinet, två halsmandlar stora som fotbollar och en kurrande mage. Grrrreeeeeeaaaaaaaat......

Aja, nu ska jag ligga här och vila även fast jag är sinnessjukt uttråkad. Måste lära mig att ta det lugnt, annars kommer jag aldrig bli frisk. Det är tråkigt att vara sjuk, minst sagt.

Ligger på dödsbädden...typ

KASS uppdatering, men har en bra anledning till de iallafall. Har legat avdankad i sängen sedan i tisdags eftermiddag, kan inte minnas då jag mådde så kasst sist. Kan faktiskt inte minnas att jag mått så dåligt någonsin. Oftast när man är sjuk så kan man ju iallafall ligga i sängen och kolla på film eller något, men jag hade inte ens ork till att hålla ögonen öppna. Har inte ens klarat av att blogga eller röra en endaste tangent på datorn. Huvudvärken har varit obeskrivlig, kändes som om jag skulle föda barn genom ögonen typ!!!!! Haha. Fruktansvärt.

Imorse lyckades jag iallafall ta mig till husläkaren mot alla odds, läkaren ligger typ 150 meter från mitt hus, och på den korta biten var jag nära på att svimma två gånger... Sjukt läskigt. Kände att jag var nära att svimma när jag var på väg in dit så när jag kom in så slängde jag mig ner på en stol och sänkte huvudet, då kom en tjej som jobbade där fram till mig och fixade en tid åt mig 5 minuter senare. Egentligen kunde jag inte få tid förrän klockan två, men ändå så tog hon in mig. Hon sa att hennes kollegor blev lite sur på henne för att hon tog in mig bara sådär, men hon sa att hon såg hur dåligt jag mådde och att hon skrev upp mig som ett akutfall. Så underbart snällt, grymt bra service! Efteråt gick jag hem, skulle sen gå till apoteket för att hämta ut penicillin, men vågade inte gå själv så jag "tvingade" med mig Courtney. Tur man har en sån underbar vän här i London som ställer upp i alla väder ♥

Troligtvis har jag åkt på något halsfluss/influensa-aktigt, vilket suger. Jag vill må bra, jag vill jobba, jag vill träna. Har så sjukt dåligt samvete för min värdfamilj som varit tvungna att ta hand om barnen hela veckan, jag inser verkligen hur beroende dem är av mig, utan mig funkar inte deras vardag. Åh, känner mig så dum. Men men, finns väl inte så mycket jag kan göra... Dem har hanterat detta jättebra och dem förstår verkligen, har varit helt omöjligt för mig att jobba dem senaste dagarna, har inte ens kunnat gått till köket och gjort en macka själv liksom... Barnen har varit hur söta som helst som kommit upp till mitt rum med te och mat, åååhhh :') Tack gode Gud att jag är på bättringsvägen!!!

Det vill säga, ingenting har hänt dem senaste dagarna, största händelsen har typ varit att en humla flugit in i mitt rum, haha... Nu ska jag lägga mig ner och samla lite energi, måste gå på Orange sen för att fixa min telefon. Tappade ju bort den (i en dag...) och självklart så hann jag spärra SIM-kortet innan jag visste vart den var.. Fick hem ett nytt SIM-kort med posten igår och jag har gjort allt som står att jag ska göra, men mobilen funkar fortfarande inte. Irriterande. Tycker inte att jag gör annat än hänger på Orange och klagar på dem.......

Samla energi var de ja.... Roligt och intressant inlägg med glada vibbar, tycker ni inte????????? Hahaha....

Jag har fått tillbaka min mobil!!!

Clayton, vilken jävla stjärna! Han åkte hem till mig från Clapham enbart för att ge mig min telefon tillbaka :') Men så insåg jag att det är slut på batteri på mobilen och laddaren är hos Courtney, hahaha jag orkar inte........ Men den är tillbaka i min ägo iallafall, yaaay!

Imorse var jag på gymmet i vanlig ordning, men fy så tungt det kändes att träna idag! Eller rättare sagt, hela denhär dagen känns aningen tung. Vaknade upp imorse med halsont, ena halsmandeln är sjukt uppsvälld... Jag vill inte bli sjuk!!! Jag vill träna och må bra!!! Just nu känner jag mig orkeslös, energilös och benen vill vika sig när jag går... Varför varför varför!

Ska fixa lite här hemma nu, sen blir det en powernap om jag har tid över innan jag måste hämta barnen på skolan klockan fem!

PUSS


Måndag

Då var den dagen över. Grymt trött är jag efter helgens dåliga sömn!

Ska surra lite med Kikki på Skype nu, skvallerkärringar som vi är ;) Haha. Imorgon blir det först gymmet och sen kommer Clayton hem till mig för att lämna tillbaka min telefon, YAAAAAAY. Har varit mobillös i två dagar nu och jag gillar det INTE. Jag trodde jag tappade bort den i lördags, men tyckte det verkade så konstigt för jag har enligt mig väldigt bra koll på mina saker nuförtiden. Visade sig att Claytons kompis råkade plocka på sig den för han trodde att det var hans mobil....

Yay, nu ringer Kikki! :D Hörs!

Lördagens outfit

Allt är från H&M förutom halsbandet som är från Primark :)

Lördagens bravader

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Dålig uppdatering, var ut i lördags och igår låg jag DÖD hela dagen. Är huvudet dumt får kroppen lida..........

Lördagen var grym, vet dock inte vart jag ska börja eller sluta, haha... Så ordet grym är nog allt jag lämnar ut här på bloggen ;)

Idag blir det jobb 14-20. Känner mig fortfarande lite sliten så jag ska bara slappa nu sista timmen! See ya!

Bilder från i lördags!



Jag hos Courtney


Jag hos Courtney


Varför ska jag alltid sjunga och skutta runt när jag druckit minsta lilla?...


Söta Courtney


Courtney inne på Elk Bar


Min framtida man som ni inte får se fejset på shalalalalala....... Ifall Torres skulle säga nej till mig alltså ;)

Peppad

Hej pluttisar
Jobbade igår kväll och sen drog jag till Courtney. Tänkte dra till Boma, men blev så sjukt trötta så vi lade oss och chillade framför en serie istället :) Blir nog utgång ikväll istället, måste ju fira att det är långhelg!!! Jag är peppad, var längesen jag var på krogen nu! Har hållit oss borta frå krogen, jag och Courtney har blivit som två brittiska pubhängare istället.......



Ska sticka iväg till Orange och fixa lite med min telefon, säga upp mitt abonnemang är en av sakerna :) För nu är det bara 10 veckor och 4 dagar kvar!!!!

Hoho sommaren, vart är du?

Wiiiie idag är det freeedag!

Dagen har börjat bra. Var på gymmet imorse i vanlig ordning, sen så har jag pratat med mamma och Skypeat med Ida. ♥ Har nyss duschat och håller just nu på att söka jobb. Åh, jag vill så grymt gärna ha ett jobb tills jag kommer hem. Skulle lätt kunna söka vartenda jobb på Platsbanken, men grejen är den - jag kan inte jobba med vad som helst. Jag måste trivas och älska mitt jobb! Ärligt talat är jag hellre arbetslös än att jobba på ett ställe där jag inte trivs... Pengar är verkligen inte allt!

Ska kura ner mig under täcket och kolla på Hundtricket nu tänkte jag, fryser sååååååå. Varför ska det vara så kallt och mulet ute? :( Vill ha sommarvärme, sol och bad NU NU NU!


Min oanvända bikini ligger och väntar på mig..... Sommaren känns ofantligt långt borta.......

Tågbiljett - check

Ännu en jobbdag är över. Ligger bara och slappar just nu, ska sticka iväg till Sainsbury's snart för att inhandla lite frukost till imorgon bitti.

För två veckor sedan bokade jag flygbiljetten hem, idag bokade jag äntligen tågbiljetten från Arlanda! Hade inte kommit upp några tågtider förut, men nu hade det de. Så nu är allt klart!!! Resväska inhandlad, flygbiljett och tågbiljett köpt! Så skönt att allt är fixat så ni anar inte :) Så den 18 juli klockan 22.00 ska jag vara framme i Sundsvall!!!! Men man reser ju med SJ så man vet ju aldrig när man kommer fram......

Ni i Sverige som vill ringa mig på mobilen, ring till mitt svenska nummer! Fick en räkning på 60 pund för ett tag sedan på min engelska mobil därav 50 pund (545 kr) var enbart utlandssamtal..... Så den tänker jag inte ringa till Sverige med nå mer ;pPppPppPp Har kontantkort på den svenska så det är lättare att hålla koll på den!

Nä, Sainsbury's nu!


Powernaps VM

Min vilodag förvandlades till en powernapa-i-tre-timmar-dag... Ja, jag vaknade med andra ord typ nyss. Vaknade upp, såg att Courtney skrivit "call me" och kände att jag fick lite dåligt samvete över att jag sagt till henne "jag ska bara kolla klart på Gossip Girl-avsnittet och sen så ringer jag" åsså somnade jag ;pPpPPpPPpPp....... Men så ringer jag och hon hade också nyss vaknat, hahaha. Vilka latmaskar vi är!

Förresten! Igår åt jag sushi! Haha, på tal om något helt annat... Åt sushi en gång hemma i Sundsvall och sa åt mig att aldrig äta det igen för det smakade pyton. Men igår gick jag och Courtney till ett sushiställe i Bond Street och det var huuuuuur gooooooooott som helst! Yumyum

Ska ta och duscha nuja, pusshej leverpastej

Vilodag

Morsning korsning

Nyss hemkommen efter att ha lämnat barnen på skolan. Känner mig sjukt trött även fast jag sov som en stock inatt, att träna 5 dagar av 7 har väl kanske inte varit så jättebra för kroppen min. Eller jo, fast njäe. Helt slut iallafall, men imorgon är det gymdags igen :) Är jag sjuk i huvudet som gör en glad smiley efter den meningen.....?

Ska slappa lite framför Gossip Girl nu, går nog över till frugan senare!


I LOVE YOU

120502

Hej på er från en galet trött Elin. Draaaaame baklänges vad jag ska sova gott inatt

Iallafall. Dagen spenderades först på gymmet och sen åkte jag och Courtney till Oxford Circus för att gå på TopShop! Elin tänkte nämligen synda med att shoppa.... Haha. Åkte dit enbart för att köpa ett par skor jag velat haft ett bra tag nu, det var det värt! Kommer kunna använda dem hela sommaren till alla slags klädesplagg, insåg ju faktiskt också att jag inte har några fina platta sommarskor...... Jag menar, sommaren känns ju SÅÅÅÅÅÅ nära... Särskilt när solen skiner så fint - bakom molnen...............

Nu ska jag int' va' bitter.

Imorgon blir det en vilodag, alltså inget morgonpass på gymmet. Har varit där varje vardagsmorgon sedan jag köpte gymkortet, så det kommer nog kännas lite konstigt att inte åka dit imorgon, har ju blivit som en vana redan nu liksom. Men det ska bli skönt, min kropp är helt slut. Får se vad som hitts på imorgon :)

Längesen jag la upp några bilder så får väl bjuda på två bilder från i måndags!


Ser ni vad långt (allting är relativt) mitt hår blivit? Växer så det knakar!


Min söta California-fruga

My rump is pulsing

Hej svejs

Nyss hemkommen från gymmet, dra mig baklänges vad ont jag har i benen nu! Joggade/gick fort på bandet i en timme med typ högsta lutningen man kunde ha... Det pulserar nått så in åt AAAAAHHHH i min rumpa, haha... Det är lite skönt också dock, man känner verkligen att man tränat!

Nu ska jag hoppa in i en dusch och käka lite frukost innan jag möter upp Courtney!

HÖRS PUSS HEJ

RSS 2.0