Something in your eyes makes me wanna lose myself


Måndag

Varit en jäkla skön dag detta. Jobbade 7-12 och sen åkte jag till Linda och åt lunch. Sen skulle hon fara och jobba så jag åkte hem och har legat här i soffan sen dess, haha. Är helt slut och kropp och knopp.
 
I torsdags hängde jag med Ida ett tag innan jag for till Lennie. Drack några öl och kikade på lite film, Hussen joinade också :) Drog ner till Jack's en sväng där vi mötte Swing mfl. I fredags gick jag och Lennie på stan innan det var dags för mig att åka och jobba. Slutade halv tio, åkte och hämtade Linda, Ante, Petra och Emil för då var det dags för fest! :) Drog till Matilda där Lennie, Jocke och company var. Kvällen avslutades på Allstar :) Riktigt rolig kväll! I lördags bakishängde jag hos Lennie innan det var dags för ännu en jobbkväll... Drog till Ekke efter jobbet där grabbarna drack öl för fulla muggar. Blev dock rätt tidigt då Lennie inte ville på krogen och jag började jobba 7 på söndag morgon. 
 
Slutade tolv igår, drog då till Linda. Åkte sen på en liten shoppingrunda med henne och Agge :) Hängde sen hos Linda innan jag drog till Lennie för att kika film. Sippe var även med en stund :) Blivit många sena nätter dem senaste dagarna, så kan inte påstå att jag är pigg nu. Blir väl bara att slappa framför en film eller något, känns som om det var längesen jag var hemma nu. Är ledig imorgon och på onsdag, så jag har två dagar nu att vila upp mig :)
 
Nä, nu orkar jag inte skriva nå mer. PUSSHEJ
 
 

Söndag

Morsning korsning! Hänger på jobbet och är tröttare än tröttast. Somnade runt tre inatt, fråga mig inte varför.

Har varit några fullspäckade dagar! Haft en grym helg :) Livet är bra jävla great just nu!

Skriver mer sen ;) PUSS


Onsdag

Är olagligt trött, men kan ändå inte sova... Tröttsamt.

Blev inge film med Lennie ikväll, tar det imorgon istället :) Efter Birsta åkte jag till pappa en sväng och sen till Sandra för några timmars tjejsnack :) Så skönt att ha så förstående och underbara vänner, ibland inser man det mer än vanligt! :)

Ska göra ännu ett försök att somna... Natti natti!


Ledig onsdag

Tjoflöjt!
 
Idag är jag sjukt produktiv. Tvättade imorse och håller just nu på att städa och grejja här hemma. Ska snart sticka iväg till Birsta för lite shopping :) Senare ikväll ska jag sticka över till Lennie för att kolla på film och bara ta det lugnt. Det är jag värd efter dagens slit :)
 
Hänt mycket dem senaste dagarna. Var i lördags var jag först i Liden och sen åkte vi vidare till Järkvissle på en lokalfest. Sen tillbaka till Liden igen. Åkte sen till stan i söndags och hängde hos Lennie med honom och Hussen :) Blev väl nån öl eller två, haha... Var även hos Swingen en stund. När jag vaknat till liv sen i måndagsmorse så drog jag ner på stan och åt lunch med Ida och sen jobbade jag från halv fem till halv tio. Jobbade även igår, först 7-12 och sen 17-22... Hängde med Linda på mina lediga timmar. Världens bästa Linda! Fan, vad hon är bra. Henne kan man verkligen prata med om allt. Inga sura miner, hon dömer inte en och hon är glad för ens skull och står vid ens sida vad det än gäller. All kärlek till henne! 
 
Nu ska jag dona vidare här, hörs senare :)
 
Jag i lördags
 

Fredag

Skulle egentligen jubla av att ha helg nu, men jobbar imorgon också, haha. Man måste ju ställa upp för laget!

Jobbade till fem idag, sen plockade jag upp mamma och åkte på Curryhouse och åt :) Svingott! Åkte sen till mig och mamma hjälpte mig med att sätta upp två speglar :) Lägenheten är nästan helt klar nu, bara lite småfix och sen är jag mer nöjd ;)

Ikväll blir det lugna puckar, mamma åkte för någon timme sedan. In i duschen för att imorgon jobba till 17 och sen blir det nog fest :)))


Torsdag

Lång dag! Har jobbat och varit på Birsta med Linda och Jamie :) Hittade en del fint, bland annat en ny spegel :)

Imorgon jobbar jag till fem, sen ska jag umgås med mamma ett tag och sen måste jag iväg och fynda lite julklappar som det är extrapris på nu ;) Hehe.

Ska kolla klart på The Mentalist nu, sen ska jag sössa! :) Snart helg igen, helt galet vad tiden går fort!


Zlatan

Dra mig nånstans.... Vilken spelare. Saknar ord. Att Sverige sänkte just England gjorde ju bara saken bättre... Hehe. England och London i mitt hjärta, men fyfan vad stolt man blir över att vara svensk en sånhär gång.
 
 
Minns det som igår då jag var på ett fullsatt Elk Bar för att kolla på England mot Sverige och jag var den enda med svenska flaggorna på kinderna.. Hehe, såklart. Sverige förlorade. TÄNK om jag hade varit där ikväll istället för då. Åh hua, jag hade gråtit av lycka. Fotboll i mitt hjärta.
 

Heja Sverige!

"Bra" kvalle, jag vet...


Nov. 14, 2012

Har helt glömt bort bloggen de senaste dagarna. Firade såklart pappa på Fars dag i söndags :) Sen plockade jag upp Ida och vi åkte hem till mig. Hon sov hos mig, sen i måndags hängde jag ett tag med Ida på stan, åkte på Dollarstore och sen jobbade jag kväll. Jobbade dubbelt med Linda, inte ofta de händer! *fnizZzZzz*

Igår, tisdag, jobbade jag 13-17 och sen åkte jag hem och slocknade på soffan. Har inte känt mig helt frisk de senaste dagarna, jobbigt.. Idag jobbade jag 10-15 och kände mig inte heller helt 100... Suck. Gav mig fasen på att städa och pyssla hemma trots dunkande huvudvärk, och håhåååååå så fint det är här nu! :) Har ny matta i vardagsrummet, julpyntat lite smått och lägenheten är ren i varje vrå! :) Så skönt!

Nu ska jag bara slappa, imorgon ska jag på Birsta med Linda, tvätta, träna och sen jobba! Inte en lugn stund, jag gillar't :)


Helg

Utgång igår alltså! Förfestade hos Therese på Östermalm med lite jobbfolk innan vi drog ner på Allstar! Riktigt rolig kväll :)

Idag har jag varit på Birsta med syster och sen for jag till Linda och hängde där med henne och Petra ett tag. Kom typ nyss hem, är helt död i kropp och knopp.

Dags att sova, jobb 7-12 imorgon. Sen blir det träna, åka på Birsta och sen fira pappa på Fars dag :) Imorgon är för mig en början på ett nytt liv! Nu ska jag börja ta hand om mig själv :)

Puss på er!

Igår vs idag... Haha, sliten tjej


Fredag

Jobbar 7-12 idag, väldigt skönt med kortdag måste jag säga ;) Sen får jag helg! Eller ja, fram tills söndag morgon iallafall.. Jobbar 7-12 då också :) Men de är så gott som ledigt ;)

I onsdags skulle jag som sagt till Sandra men jag somnade på soffan... Kul tjej! Åkte dit igår istället, kollade på film och bara tog det lugnt :) Fin lägenhet hade dem flyttat in i på Alnö! Busade lite med gulle Theo och sen var jag även förbi hos July och där blev det såklart också bäbismys med Leah och Nellie ;)

Nu ska jag jobba på innan det är dags att åka hem, uträtta ärenden på stan och sen är det fest som gäller! Tjoohhoooooo!

Leah och Nellie igår :) Och en gammal bild på Theo :D


Onsdag

Jobb 7-17 idag! Har lunch just nu, sitter inne och fryser ihjäl. Och ute blåser man ju nästan omkull... Pissdag!

Hoppas på att eftermiddagen/kvällen blir bättre :) Efter jobbet ska jag handla lite, träna och sen åka hem till Sandra och Ted i deras nya lägenhet på Alnö! :) Blir finnemang :)

Gissa vems Cola det är, haha... Livets dryck!


Jamie

Tvärcool kille kollar på tv ;)


Tisdag

Ledig idag! :)

Är just nu hos Linda och dricker kaffe. Tills de att Jamie snodde mitt kaffe det vill säga... ;)

Posarn :D


Måndag

Är just nu på jobbet och har lunch. Jobbade i Nacksta 1-gruppen nu på förmiddagen, jobbar i grupp 2 till klockan fyra :) Sen blir det middag med Ida! Har varit lite tomt utan lillan då hon har varit i fjällen med familjen över helgen. Får se vad de blir efter middagen, är trots allt ledig imorgon!!!! :)


E

Skulle bli typ världens lyckligaste

 

 


Helg

Dra mig bakåt vilken helg det varit... Haha!

13 timmars jobb i fredags, sen drog jag till Johanna och Emils Halloweenfest i Bosvedjan. Trött som bara den, men åkte ändå dit en stund. Kan inte bara åka hem och inte göra någonting på en fredagskväll heller, ångest... ;p

I lördags jobbade jag delad tur. Trött som en gnu kom jag hem vid nio då jag fick ett sms, "Kan vi snälla gå ut ikväll? Jag ber dig".. Haha! Bra vän som man är så ställer man upp på vänner i nöd ;) Blev en väldigt spontan utgång på Allstar där jag träffade många jag kände, riktigt kul! Slutade med att Patrik följde med till mig för att sova över så stackarn inte behövde åka hela vägen till Finsta kl 4 på morgonen :)

Idag har jag jobbat 13-21, ligger nu hemma och kollar på Beck. Verkar som om det går magsjuka på jobbet just nu, två stycken har fått de nu på två dagar.. Jens blev sjuk igår kväll på jobbet, skjutsade honom till Agge mellan jobbpassen, hoppas inte den filuren hann smitta mig!

Se klart filmen och sen sova! HEJ

Bilder från helgen




Torsdag

Snaaaaark... Vilka långa dagar det varit. Igår jobbade jag till fem, tog sen en sväng på stan för att uträtta lite ärenden och sen slocknade jag i soffan.. Skoj. Idag jobbade jag till halv fem och åkte sen till Birsta med Linda och älsklingsJamie :) Hittade inte det jag letade efter, hittade lite annat nödvändigt istället ;)

Imorgon ska jag jobba på Larmgruppen 6.45-15.30 och sen i Nacksta 16-21... Så nu ska jag sova för att imorgon kliva upp, jobb och sova igen! Haha...

Ha de! :)


RSS 2.0