Awesome helg!

Tack för en störtskön helg allihopa! :) You make my day.

I fredags stannade jag hemma och tog det lugnt, blev inringd att jobba på lördagen så tyckte att jag kunde ta en slappardag för mig själv :) Jobbade 11.30-16 i lördags, det var ett riktigt roligt pass. Vi hade tävlingar gällande servicetider i DTn, där jag stod, och i kassan tävlade om den som sålde mest av dem i kassan :) Vet inte vem som vann, hehe. Man får biobiljetter iallafall, känns inte som om vi i DTn fick särskilt bra servicetid med tanke på allt folk?! Det var helt sjukt med folk och vi var inte tillräckligt många som jobbade, tyckte jag iallafall. Fick äntligen pusta ut vid fyra, då var systrarna Bah där och Ingrid :)

Jag, Mary och Khadije for sen ner till Birsta för att kolla på lite kläder, hittade en jättesöt och skön tröja! Köpte den såklart, hihi. Har inte kostat på mig ngt riktigt fint på länge, och jag blev kär :) Rätt billig också, 199:- på Gina. Gillart!

For sen hem till Mary och hämtade lite grejer och sen for vi hem till mig och fixade oss :) Vid halv nio plockade vi upp Angelica i Bergsåker och sen Mariam på jobbet. Sen var det partytime hos Henke!!

Jag orkar faktiskt inte ta nå detaljer.. Eh, aa.. Hehe. Vi åt på Donken vid tre iallafall och sov över hos Henke. Han, jag, Kaj och Mariam stendog i bäddsoffan vid typ fem-halv sex. Sött.

Idag har vi baaaara slappat, iallafall jag och Kaj ;) Klev upp vid typ halv tolv eller ngt sånt, städade Henkes lägenhet och sen så gick vi ner till Ica och handlade lite käk. Sen så åt vi kycklig med bulgur och vitlökssås :) Jag blev för övrigt mobbad för att jag inte visste hur man skalade vitlöksklyftor.. Say whaaat, jag har aldrig gjort de förr, klart man inte kan då ;D Haha..

Mariam började jobba fyra så jag och Kaj skjutsade henne dit och sen for vi två ner till Birsta, idag igen. Jag köpte hårfärg, billig sådan. Eller aa, slingfärg köpte jag. Var där till stängning, plockade upp syster på jobbet och for sen hem. Ikväll har jag väl egentligen inte gjort ett judas, försökt pluggat Marknadsföring, men hur kul är det egentligen då?! Hua, så trist.

Bör fanken plugga nu. Prov imorgon, om jag inte minns fel..

Skriver kanske senare, om inte så godnatt :)



Sliten Khadije dagen efter? ;)
Hon håller för övrigt i en av tusen bitar av en köksstol...

Hahahaha...

Fick ett sms som jag inte kan sluta skratta åt, hahahaha... Åhh, vad det där gjorde min kväll :'D Hoho, evil bitch

Helg? Jajemen!

Då var det helg igen då :) Ohh najs!

Har varit lite dålig på att uppdatera, drar en snabbis, hehe.

Måndag: Skola, åt lunch med Ante på kinarestaurangen där vi brukade äta på våra årsfiranden! Gott gott. Sen så gick jag på stan med syster och kollade lite, sen kom mamma också och jag köpte ett par leggins! Hur sköna som helst, från Gina :) Sen så handlade vi mat och jag övningskörde hem och sen ut till Henke. Såg film med Mary, Kaj och såklart Henke då :) Eller nja, det var ingen film, det var en skräckserie. Med en sjukt snygg kille i.. Till och med Henke tyckte han var snygg, hahaha! Men skratta bäst som skrattar sist, det slutade med att vi skämde upp varandra så mycket med historier och grejer så jag hamnade hemma hos Ante på natten, haha. Jag vägrade sova själv! Jag var så sjukt rädd, Ante frågade om det var nå fel på mig. Och ja, det kanske det är, men efter dedär historierna och allt.. Fy, har nog aldrig varit så rädd.

Tisdag: Såklart skola dårå, åt lunch med Ante även denna dag fast på Bite Line denna gång :) Efter skolan åkte jag till pappa och efter det for jag hem och tog det lugnt för mig själv, pluggade lite och så. Satt ute på balkongen och pratade i telefon halva kvällen.. :)

Onsdag: Världens drygaste dag, var på första lektionen vid tio och efter den lektionen hade jag inte nästa lektion förrän typ tre! Där gick jag omkring och visste inte ett fnatt. Drygade runt med Mary överallt och ingenstans. Svindrygt. Bokade körlektion var det enda vettiga jag gjorde. Sen så var jag på jobbet och joinade Kaj på hennes rast, sen for jag heeem... Mums, vilken rolig dag.

Torsdag: LÖN! Jippie. Fast vissa blev ju gladare än andra.. Var på skolan först då, sen efter skolan var det dags för jobb klockan fyra. Jobbade till nio och fick sen skjuts hem med Kaj! :) Skjutsade även hem Mary, så tog ett tag innan jag var hemma. Trött som ett as.

Fredag, idag: Hade matte första lektionen, sen så hade jag körlektion. Hihi, det gick jättebra! :) Hon sa att hon tyckte jag var jätteduktig och att allt var klockrent! :D Åh, så peppad på körkortet nu. Vill ha, vill ha! Efteråt så var alla lektioner överstökade, gick på stan en sväng med Cassi :) Köpte hårfärg som jag ska fixa ikväll tänkte jag! For sen till jobbet för att träffa Kaj och company, åt där och pluggade matte, hihi :) Nu är jag hemma, helt slut.

Ikväll då? Något hittas de nog på! :)

Nu har jag bestämt mig.. Pärlor före svin.

HJÄLP MIG!

Nu hade jag tänkt bli lite ljusare igen.. Tyckte om färgen jag har i bilden nedanför. Vad tycker ni? :)



Inte världens snyggaste bild, hehe, men men..

Eller någon annan färg?..





HJÄÄÄLP!!!

Mums

Åh, jag hittade Varma koppen i skafferiet! Överlycklig tjej! Är man hungrig så är man.


Vänskap

MaryRose Olsson, en av mina allra bästa vänner. Du är så underbar, du ställer upp precis hela tiden och inte minst nu! Man kan verkligen lita på dig och du bryr dig verkligen om en, du sätter dina vänner före dig själv och är på så vis så oegoistisk och så bäst, helt enkelt.

Jag älskar dig!

Nu ska jag sova. Jag hann inte ringa förrän jag själv fick samtalet, hihi :') Och någon kvällsfika blev det inte, eftersom man inte gärna ska äta luft... Men aja.




Massa kärlek på dig.

Sjuk Elin = dålig uppdatering

Jaha, då har ännu en vecka gått! Tiden går så ruskigt fort. Har inte uppdaterat sen onsdag, liiiite dåligt stil dårå. Men är man upptagen flicka så är man! Skyller på att jag är sjuk också, hehe..

Onsdag: Efter mitt väldigt söta inlägg i onsdags så vandrade jag iväg för att se film med Ante och Fredrik. Sov sjukt dåligt på natten sen, vaknade flera gånger av världens hosta och av att Ante klagade över sina onda öron. Så när det var dags att kliva upp på torsdagen så låg vi kvar.. Sov länge och hade sjukstuga heeela dagen. Beställde mat till honom, kollade på tv, gick ut med Diesel och bara allmänt latade oss som man ska göra när man är sjuk. Fast.. Jag fick den stora äran att klippa Ante.. För sisådär hundrade gången, hehe. Det blev fint, så klart ;) Blev inte heller någon skola på i fredags, mådde fortfarande dåligt, både jag och han. På eftermiddagen skulle han iväg så då skjutsade han hem mig! Tog de lugnt bara och runt typ sju-åtta kom Mary till mig :)

Har alltid lika roligt med min busfia! Vi var törstiga och orkade inte gå till någon butik, så flörtade lite med Ogge som då var snäll och skjutsade oss till G-punkten, hehe. Sen så kollade vi på fiilm, dock såg jag slutet själv eftersom fröken Olsson kände för att sova! Det är inte lätt att vara liten :) Vid tolv kom Ante till mig och skjutsade hem Mary till ön! En mysig fredag med massa skratt, så klart.

Sen kom det en helg, en lördag med jobb. Trodde jag började tio, så jag var på jobbet halv tio. Mötte en dödstrött Jocke på Navet och vi åkte till jobbet tillsammans och halvsov på bussen, haha.. Men iallafall, det visade sig att jag började elva.. Fetsuck, dock skönt för jag sov/vilade i personalrummet fram till typ elva :) Rätt värt ändå!

Efter jobbet vid fyra mötte jag upp Ante, Linda och Nelly som hade varit på kalas med stortjejen som fyllde fyra jordsnurr :) Gick runt på Birsta en stund och åkte lite här och var. Sen på kvällen blev det mys med The green mile, sorglig film. Blev en bra kväll tillslut, trots omständigheterna..

Imorse blev man väckt av Diesel som slickade mig i ansiktet.. Jippie, hehe. Mitt på dagen fick jag skjuts hem och pluggade en jäkla massa, hejja hejja! Vid typ ett kom mamma och hämtade upp mig, syster och Robban. Åkte sen till mamma i Kovland för att äta middag :) Var längesen nu, så det var på tiden. Åt supergott, drack ett ovanligt gott rött vin och åt efterrätt. Mums. Skönt att slippa göra mat själv, hehe. Åkte hemåt vid åtta efter att ha tittat på Svenska Hollywoodfruar tillsammans, hahaha säger jag bara...

Nu ska jag få i mig lite kvällsfika, ringa något samtal och sova!

PUSS GODNATT


Där du befinner dig nu, där mår du bra


Pajas

Fet pajas du är. Tro inte att du kan lura i mig något som inte är sant, bara för att ditt liv är fucked up (vilket du vägrar erkänna) så behöver du inte försöka förstöra andras liv. Bitch.

Skön dag med en massa saker gjorda

Onsdag a.k.a lillördag, mums.

Var på skolan halv nio imorse för att jag skulle göra prövning i matte! Kan ju inte påstå att det var kul att kliva upp när en slöfock ligger där och är ledig... Suck. Hatar sånt. Iallafall, så tror jag att det gick bra på provet. Jag tror det iallafall, hehe. Sen så åt jag lunch med Mary och efter det så var det en till prövning klockan ett, i aktiekunskap. Gick braaaa! Så skönt att kunna släppa dedär nu, nu är det bara att hoppas på att det går vägen, men jag gjorde iallafall mitt bästa! Mer än så kan man inte göra, eller hur.

Efter det så träffade jag Mary igen, gick på stan och jag köpte en nitarmband från H&M's killbarnavdelning för 19.50! Hihi. Sen kom Mariam också ner till stan, satt oss på Fisktorget och solade i väntan på Kaj. När hon kom så åkte vi till jobbet för att "säga farväl" till Klas och Fanny, deras sista dag på jobbet. Lite tråkigt... Hoppas man håller kontakten ändå! Åt på jobbet och sen gick vi en sväng på Birsta City. Och jag har hittat världens finaste typ tunika på H&M!!! Så sjukt kär, jag måste bara ha den. Så är det bara.

Nu sitter jag hemma. Jag bör plugga. Jag orkar inte plugga, mitt huvud sprängs snart. Och inte blir det bättre för att jag hör tjuvstartspipet från travbanan. Hmm. Något som också suger är att trots att jag inte haft batteri på telefonen på hela dagen så är det ingen som skickat sms! Slog precis på den och förväntade mig en smsbomb med typ 10 sms som det brukar bli, men inte ett enda sms! Sjukt besviken. Hoppas många har ringt istället, hehe.

Näe, det här har jag definitivt inte tid med. Plugga marknadsföring nu. På balkongen med tänt ljus kanske? Låter lite mer lockande iallafall än att bara gräva ner näsan i boken.

En bra dag idag, helt enkelt. Jag känner mig 100 ton lättare. Dock finns det några saker som fortfarande tynger ner en, suck. Skolan tar död på mig.

Ha en trevlig kväll!
Det kommer definitivt Klas och Fanny ha :D Heja Fanny, under bordet med honom!!! :D

Längtar till den 27e. So much.

Tiiiiiisdag

Underbara roliga tisdag må jag påstå!

Mådde dåligt så gick inte på skolan, missade ju som tur var bara en lektion. Sov till typ tolv, stabilt. Pluggade lite, sen på eftermiddagen kom Khadije och Mary hit. Vi lagade mat, åt kyckligspett med ris :) Åt middag tillsammans på balkongen för första gången iår, mys! Och så en massa tok såklart, som det lätt blir när man är med er, hehe. Sen så for vi till Mary, jag följde med och Kaj hjälpte mig med matten. Halv sju var det dags för bio, Alice i Underlandet! Det var jag, Kaj, Mary, Mariam, Mohammed, Gustav, Mattias och Henke! Och vi tog undantag så vi fick äta godis, mums :) Filmen var söt söt söt!

Efter bion ville vi inte bara åka hem. Stod utanför bion och snackade när folk började kasta popcorn på varandra. Visst, jag var inte helt oskyldig själv. Dock tyckte Mohammed att jag var värd stryk, så han hällde hela popcornsskålen över mig! Och den var typ full! Jag hade bokstavligt talat popcorn överallt; i håret, innanför tröjan och ja... Hua.

Sen åkte Mohammed och Gustav och vi andra åkte till McDonalds SJ. Åt onyttigt, mm, gott :D Fjollade oss som vanligt, hade hur roligt som helst, videon därifrån är inte att leka med, hahaha. När vi ätit klart ville vi gå till hamnen och leka, så vi gjorde det! Hehe. Var hur roligt som helst, skaren var inte särskilt hård så man föll igenom. Vi tävlade om att springa runt en bana snabbast, såg så sjukt kul ut :D Helt plötsligt sjönk man bara ner och försvann, haha! Låter kanske inte kul men det var en sjukt rolig syn :D

Sen så drog vi heeem! Eller ja, jag hem till mig. Efter ett tag fick jag sms av Ante som ville surra och hade lite tråkigt kanske? Mötte honom och typ sen var det dags för mig att sova. Han vinner massa pengar på Svenska Spel. Tycker att han kan ge dem till mig.


Middagsmys på balkongen.


Det är tomt när du inte är här... P

För mycket på en och samma gång

Fy farao, vilken kväll dethär har varit...

Men känns som om jag får skylla mig själv, trots att det är sjukt jobbigt. Det är mitt fel att jag har såhär mycket plugg denhär veckan och det är mitt fel att jag gjorde det ännu värre med en massa jobbiga känslor. Plugget finns inget jag kan göra åt nu, men känslorna däremot blir det ändring på. Vet inte riktigt vad som hände, har inte riktigt fattat tror jag. Det enda jag vet är att jag sköt mig själv i foten rätt rejält. Jag trodde något som sedan visade sig vara önsketankar. Jag försökte lämna känslorna utanför, men se hur det gick.

Som sagt, jag får skylla mig själv och nu är det bara att kämpa på, på samma spår som innan du kom tillbaka i mitt liv. Jag har klarat det förr och jag var på god väg, men det här var ett jävla depåstopp må jag påstå...

Det känns så självklart på något vis, men det är så mycket som förstör och så har det nästan alltid varit. Tragiskt att det kan bli såhär, verkligen. Men men, sånt är livet antar jag.

Nu ska jag lägga mig i sängen, kanske dra iväg ett sms eller två. Nå mer plugg orkar jag absolut inte med.

Orkar inte skriva mer nu. Vill bara kura ner mig under täcket och stanna där.
Suck.

Godnatt.

Så rätt...

...MEN ÄNDÅ SÅ FEL...


Helvetesvecka

Japp, de är denna vecka!

Idag: Skola, plugg, osvosv..
Imorgon: Enbart plugg!
Onsdag: Två prövningar...
Torsdag: Ett fett prov...
Fredag: Nykter, ha tråkigt, blahablaha
Lördag: Vit helg med trååååk?
Söndag: Tråååååk?

Okej, visst, nu klagar jag väldigt mycket på att jag kommer ha tråkigt, men det jävligaste är plugget. TVÅ PRÖVNINGAR, alltså: jag ska göra två prov på två HELA kurser, hela böckerna allstå. MUMS... Njaaa. Och så ett stort och svårt prov dagen efter... Jag kommer bli knäpp, typ gå in i väggen...

Iallafall. Något roligt jag har att nämna var att idag efter skolan så träffade jag upp Mary och vi gick på stan en sväng, vi anmälde oss som hårmodeller på Sax&Kam! Visst, jag är väl lite skeptisk för konstiga frisyrer och grejer, men kommer jag med så ska jag ha lite önskemål. Typ som att inte klippa av allt!!! Mitt hår växer så otroligt sakta, så som jag har nu är typ långt för att vara jag... Illa! Annars får se hålla på hur fan de vill. Spännande! :)

Träffade på Ante när jag skulle hem, han handlade käk på Subway... Fy vad gott. Och jag köpte två armband från Vero Moda! Jättefina! Insåg att de var längesen jag unnade mig något, och det var inte särskilt dyra heller. Givet :)

Nu ska jag skriva klart mitt personliga brev och söka en del jobb, sen blir det plugga järnet!!! Usch, usch, usch... Byt med mig, någon?

See ya later aligator
Ps. Det är asnajs väder ute!!!
Elin ♥ Våren




Ser inte riktigt klok ut på bilden, men där ser man hur "långt" hår jag har..

En lördag inte lik andra lördagar

Ja, jag säger då de ja!

Finns så himla mycket att skriva om, ska försöka komma ihåg! Hehe.

Var på krogen i lördags för tredje gången det här året... Det är fan bra gjort! Det är en gång i månaden, inte särskilt mycket alls alltså. Jag har varit på hemmafester säkert varje helg, ett tecken på att krogen är överskattat!

Men denna gång var det fan kul! Efter brorsan åkt hem kom systrarna Bah hit, gjorde oss iordning och vid åtta åkte vi till jobbet för att plocka upp Mary! Tur attt vi kom just då, fick reda på efteråt att det brunnit i typ en lyktstolpe eller vad det var, så Carolina och Henke var tvungna att ringa brandkåren! Hua. Iallafall, sen for vi till Finsta och plockade upp Örnie och hans kompis Robin. Var lite trångt må jag påstå, sex personer i den där lilla bilen, hehe. Åkte till Ica Maxi för att chauffören skulle köpa läsk, hehe. Sen bar det av till Fanny i Korsta! Var där med en hel del folk, vi dansade och hade kul, sjöng gjorde vi också men efter ett tag var det färdigsjunget för min del eftersom jag tappade rösten totalt! Men vi skrattade bara åt det, hehe.

For sen till stan, höll på köra åt helvete i svängen vid rödljusen vid typ tandläkaren. Var på väg in i snödrivan, men i sista sekund slänges vi åt andra hållet. Våra hjärtan stannade för en stund, hua! Gick till Memento men vi kom inte in, det var bara Niklas som kom in. Vi var jag, Khadije, Mariam och så deras kompisar Niklas och Maria från Piteå :) Så vi drog till Allstars istället! Dansade och hade roligt, träffade på mitt ex som tog mig ut för att prata. Surrade om lite allt möjligt, deep talk skulle jag vilja påstå. Sött var det iallafall :) Gick in sen och jag var med honom och hans kompisar den sista halvtimmen!

När vi gick ut träffade vi på Vicky, Issa och Julia. Jag, Ante och Emil gick med dem en bit och sen så tog jag och Ante taxi till mig! Gratis, hehe. De gillar vi!

Sov sen till typ nio, vaknade upp, sov mer, vaknade, Ante gick hem, sov, vaknade, sov och vaknade klockan halv sju!!! Gud, så illa. Att vara sjuk och gå ut är inte bra, kände det verkligen dagen efter. Åt litegranna, sen vid halv tio mötte jag upp Ante som var ute och gick med Diesel :') Umgicks som kompisar och hade rikigt roligt, som på gamla goda tiden! Jag slocknade där tillslut, helt död.

Och så idag då, dags för skola igen! Bläää. Är på skolan nu, har lunch och börjar inte förrän ett... Lagomt drygt. Fick skjuts med Ante imorse, åkte med hans nya bil för första gången! En Volvo S60 T5, finfin! Hade filosofi imorse, mycket roligt... Not. Snart är det dags för marknadsföring. Hejja! Jobbig dag. Fick dock träffa Mary och Mariam på lunchen vilket gjorde saker och ting lite bättre.

Fick ett mycket givande samtal imorse. Nu jävlar ska du få.

Dags att ge sig med skrivandet nu, jag håller på att svettas ihjäl. Denna datasal är inte att leka med, varmt som faeen...

PUSSSS

Jag? Svag? Nejnej!

Dehär med att vara barnvakt till brorsan var nog en dum idé.. Han äger mig ju bara! Inte nog med att han först knäcker mig i kortspel, nu vann han även över mig i armbrytning!!! Vad är detta?! Det är inte okej! Han fyller liksom 9, jag är 19? Han ska helt enkelt inte vara starkare än mig... Nu måste jag börja träna armar och axlar mer seriöst... För dethär håller inte! Pinsamt, Elin!

Ska sätta oss på balkongen och dricka saft och måla. Tjaaaooo

Ps. Jag får damp när folk inte svarar i telefonjäveln

Underbar lördagsmorgon eller vad!?

Vaknade nio imorse, var ovanligt pigg. Enda nackdelen var väl att jag knappt kunde andas.. Så satans förkyld jag blivit, åh så irriterande. Iallafall, tittade ut och såg soool soool soooool! Satt mig direkt på balkongen med mina skolböcker, drack saft och invigde solglasögonen :D Hehe. Och med papper och nässpray såklart.

Runt halv ett kommer brorsan som jag ska vara barnvakt till fram till typ fem. Efter det så är de dags att göra sig klar för parteeeey. Då kommer Bah's hit, vid åtta far vi och plockar upp Mary på jobbet och sen så bär det av till Fanny! Hur länge jag blir där är frågan, känns som om jag kommer ligga i soffan och snyta mig, haha. Jag ska försöka härda, för jag pallar inte ligga hemma och tråka en dag till. Som det står på min stjärntecken-kopp - Vattumannen loves happening. Så sant, får panik när jag inte har något att göra!

Jag är så glad över att jag har balkong, alltså. Utan den skulle jag nog känna mig instängd. Som igår kväll, eller rättare sagt inatt, så satt jag på balkongen, lyssnade på Down (Candle Light Remix) med Jay Sean och filosoferade lite med en filt lindad kring mig och med lyktan tänd. Så mysigt på något vis, trots att jag var för mig själv. Men de kändes som om du satt brevid mig, som om du var där.

Whatevvaaah, nu ska jag käka frulle.



Brorsan är han var 3, nästan 4 år :') alltså fem år sen.

Pagmamahal...

Näe, okej, du slipper.

Nu ska jag sätta mig på balkongen och fundera över livet en extra gång.........
Tillsammans med min älskling.....
a.k.a nässprayen.
Suck.

Godnatt på er alla.

Booooring!

Här sitter jag och har gjort de sen typ fyra! Kom hem då (utan något sjukintyg..) och har bara ätit och duschat, WOW vad roligt! Vad är det här för fredag? Vavava?! Huvva.

Nu ska jag göra matteboken sällskap och sura.

Jaha, där var han ja. Kanske de ordnar upp sig ikväll ändådå. Man kan ju hoppas!

SUUUURAAAAA

Lunarstorm! Nostalgiskt!

HAHAHA!

Jag och Fischer satt förut och kollade på min gamla Lunastormanvändare... Haha, vi höll seriöst på och dog! Mina "blogginlägg", vafan?! Haha, saker man helt glömt bort kom man ihåg igen och massa gamla minnen for upp i huvudet! Massa namn, känslor och löften. Du är värd allt, jag älskar dig så" och blablabla, haha!

Måste fan gå in och kopiera lite och lägga ut dehär, så sjukt nostalgiskt så jag tror jag avlider.

Friday! I'm in love

..hehe, nej, jag ska inte ut ikväll. Särskilt inte på Friday, I'm in love.

Var "längesen" jag uppdaterade nu, hehe. I onsdags så var jag med Mary, hon hängde på mig hem och då skickade Jocke sms till mig om att han, Mohammed och Henke skulle bowla! Såklart hängde jag och frugan med. Dock blev det torsk för våran del.. Mary kom sist och jag nästsist, jag hade typ 3 poäng mer än henne, hehe.. Killarna körde på allvar minsann!

Efteråt så skjutsade Henke mig och Mary hem till henne. Gjorde lite allt möjligt, blev dock ingen pulkaåkning som de var tänkt, haha! Vi hann däcka...

Sen så på torsdag morgon kom Jane och hämtade mig, vi for till jobbet där jag skulle fotograferas för någon broschyr som Jane håller på att göra. De handlade om service och så, så medan jag gjorde massa serviceminded-grejer så fotograferade en kille, hehe. De var rätt kul faktiskt! Moa gömde sig för att slippa vara med, haha. Får väl se hur resultatet blir, broschyren kommer ju ändå delas ut i stora utsträckningar... Aboe.

For sen tillbaka till Mary, var där en stund och min minimala förkylning blev värre. Somnade på soffan och när det var 10min kvar till bussen så väckte hon mig. Jag kände mig som en zombie, men annars så! Tog bussen till stan, träffade upp syster som skulle köpa smink. Åkte sen hem och åt, tog inte lång tid förrän Mary kom till mig :) Vi satt på balkongen och myste, de var riktigt skönt ute! Senare kom också Fischer. Vid nio drog pärlan hem och de var bara jag och fisken kvar, han lagade min rygg och jag hans. Så sjukt ont jag har i ryggen alltså, skulle behöva tretimmars massage! Kollade på film sen och tvärslocknade, ringde även jobbet och sjukanmälde mig eftersom min hals och förkylning började säga ifrån ännu mer. Suck!

Vaknade upp imorse och det kändes som om hela fejjan var uppsvälld, halsmandlarna hade svällt lite och jag mådde allmänt piss. Ska till vårdcentralen sen och fixa sjukintyg och sen lämna se på jobbet. Sen ikväll vet jag inte vad som händer, hoppas Henke har lust att ta hand om sjuka stackars mig, hehe.

Nu ska jag sätta mig på balkongen med min aktiekunskapsbok och min käre vän nässprayen och njuta av solen!

See ya later aligator
PUSS

MARY GÄSTBLOGGAR

00.51
aldrig för sent för ett blogginlägg, speciellt ett gästblogginlägg.
Varit och bowlat idag. Mcd peoples. Jag, Elin, Jocke, Mohammed och Henke bowlade.
Killarnas heder stod på spel medan Elin och jag typ kämpade för att komma över 200 sträcket.
Ja vi lyckades med det och sista 20 mintuerna blev det lite mer tävling då varken Elinfelin eller jag ville komma sist.
Jag drog stråt att komma på sista platsen. Menmen, sällskapet var underbart.

När vi var färdiga så åkte vi hem till mig. Elin slumrar hos mig.
Imorron ska hon upp tidigt och förbi jobbet och jag ska plugga.

Kikar på tv nu. Tagit massa tokiga bilder också. En liten kvällsfika och sedan blir det sova? Vi får se.
Låter som Elin har somnat på soffan... hon har somnat.

/Over and RamalamaOut

För stolt för att svara?

Förväntar mig absolut ingenting och jag ser inte dig som en vän, men tycker ändå att man kan bete sig moget... Tydligen är du kvar i de där stadiet där du är sur och inte kan acceptera att folk går åt olika håll. Jag har lämnat de där stadiet och alla onda känslor och tankar är borta, kanske du också ska fundera på att gå vidare?

Tiiiiisdag

Åhh vad jag är trött nu...

Klev upp strax innan sju, tog bussen till stan för att dra till tandläkaren. Så äntligen fick jag min inplastning fixad :) Har ju plastning mellan framtänderna och den hade gått sönder så jag hade en lagomt charmig och ojämn glugg ;) Men nu är den bortah! Efter det drog jag till polisen och gjorde mitt. Sen så drog jag till Friskis och gymmade, helt död i kroppen nu vill jag lova. For sen hem, klockan två ska jag tvätta, guuuuud så roligt...

Sen så ska jag plugga och ikväll ska jag gå till syster och Robban, han fyller år idag :) Grattis grattis! 23 jordsnurr, inte dåligt!

Jag ska hinna färga håret ikväll också, då är jag klar med allt fixande.. Rena rama Elin-makeover-dag idag, först tänderna och nu håret :D Före- och efterbilder sen? ;) Lätt! ;)

Ö-vik i Olssons's stuga på påsklovet är nu klubbat, kulikul! :D

Lång morgondag, Elin Pelin bör sova?

Imorgon:
Tandläkaren klockan åtta - Träna vid tio - Polisen - Tvätta - Plugga - Fira Robbans 23årsdag - Umgås med Khadije?

Jag bör definitivt sova!
Så godnatt!

<3

Jag har inget tålamod. Måste ha det nu, det är helt klart värt det.


Nu har Mary åkt hem... *snyft*

Ja, nu har min kiki åkt hem till ön. Blääää för det.

Gjort idag då? Jobb 11-16, sen så träffade Mary upp mig på jobbet och for sen hem till mig. Lillan gjorde mat :) Tydligen tappade hon halva saltkaret i maten, vilket inte jag kände, så nu kallar hon mig viking ;) Eller så kanske är det hon som är klen? Eller så kanske det var hon som fick de salta delarna av maten? Hehe, jag kör på vikingen :D

Efter maten var det dags för lek :D Jag filmade medan hon hoppade från min balkong ner i snön, haha! Och snöhögen var mycket mindre nu än förut så det blev värsta högt! Men knäpp som hon är så hoppade hon och hennes ben fastnade i snön! HAHAHA! Jag skrattade så mycket så jag la mig ner och filmade väggen för en stund. Hon vickade på kroppen och höll på så hon såg helt psyko ut :D

Sen så gick vi till Ica med syster! När vi kom tillbaka hem så satt vi på balkongen hela kvällen och snackade om allt :') Du är så bäst. Vi snackar om allt, och då menar jag allt.. Till viss del, hehe. Jag älskar dig big time! Nu har min snuttis lämnat mig och nu sitter jag här och ska göra vaaad...?

Nu ska jag äta något, hungrar ihjäl snart.

Du verkar ju vara lagomt lycklig nu, så vad ska du med oss till säger jag bara? Hmm.

DU, bara du

Firande på Jop's

Ikväll har vi firat mormors födelsedag med middag på Jop's! Fy satan, vad god mat de hade där.. Servicen var väl sådär, men maten var helt klart över förväntningarna! Det var jag, mamma, låtsaspappa, bror, syster, Robban och såklart mormor där :) Jag och Robban fick sitta och vänta på folket i en halvtimme för att vi fick inte plats i bilen, lite smådrygt dårå, som känt är så har jag inget tålamod...

Blir lack på Faceboook! Har en massa roliga filmklipp att ladda upp men det går inte?! Det går inte att ladda upp filer just nu. Vi utför systemunderhåll och kommer att återställa denna funktion snart. Försök igen senare. Störande, det har stått så hela dagen... Aja, I-landsproblem.

Imorgon blir det jobb 11-16 och sen ska jag vara med bästaste Mary! ♥ Har saknat min plutt. Då ska vi ta fram våra barnsliga sidor och leka i snön :D Haha, eller nja, vi ska hoppa från min balkong och ner i snön. Har en fet snöhög precis under min balkong, blev sugna på att mosa den :D Haha!

Vi ska även till polisen och fixa lite grejer, nu ska du få.

Nu ska jag färga håret.. Halv elva på kvällen.. Men vad annars ska jag göra? Min trötthet har nu gått över till att jag är överpigg. SUCK!

XOXO



Såhär går det när man lämnar kameran utom synhåll :') Puss på dig sötnosa.

Haha, klockis!

Eftersom jag själv inte riktigt orkar berätta allt om kryssningen så tar jag hjälp av Gustavs blogginlägg! Skrattade när jag läste detta, så klockis.

Henke: ...men du gick ju och lade dig så jävla tidigt!
Gustav: Men förlåt för att jag gick och lade mig halv sju!!!

Det säger nog ganska mycket om hur mycket party och hur lite sömn det var.

Festen började redan itorsdags vid 09-tiden hos Lindberg. Förfest med trötta människor och en sjuhelvetes pepp Gustav. Inledde med att Henke meddelade folket att han hade sagt upp sig. Party or what?! Stackars Kaj var ordentligt sjuk och fick ligga och vila i sängen. Vi svepte några drinkar och drog oss bort till bussen samtidigt som vi gastade "Åbo! Åbo! Åbo!".

Busschauffören meddelar att det är egentligen är alkoholförbud på bussen men att det är okej bara vi tar det lungt. Kaj besvarar med: "Det är lungt, den tog slut imorse." Citatet som skulle komma att symbolisera hela resan? Fast helt ärligt talat så drack vi inget på bussen, vi förstod väl att det var att gå ut för hårt. Däremot klev massa vuxna på i Uppsala som söp som fan på bussen? Pinsamt. Vi skapade en liten massagecirkel på bussen, där Khadije somnade på Elin. Hur gulligt som helst, precis som en liten apunge.

Vi kom fram till Stockholms hamn där vi fick stå i en superlååång kö för att äntligen få kliva ombord! Vi grabbar turades om att ta varsin snabbdusch, dock ledde Lindbergs till översvämning i hytten. Haha! Vi smyckade lägenheten och skapade en bardisk som tog upp halva hytten - var det hytten som var liten eller bardisken som var stor? Efter en tripp till tax-freen blev hytten ännu mindre.

Förfest i våran hytt med dryckesspel för att ta oss upp till discot på högsta våningen. Det var precis som på BK! Inte för att låta rasistisk nu. men det var fullt med invandrarkillar som tog dansen dödsseriöst och battlade med varandra. Varenda tjej hade 3-5 killar på sig som envist försökte dansa med henne, fick de nobben var de där igen en halvtimma senare. Musiken sög hyffsat mycket där också, alla bra låtar som Pokerface och Single ladies hade de i princip förtstört med jobbiga remixs.

Dansgolvet bestod till större delen av klister på grund av all utspilld alkohol. Min klack lossnade till och med! Så hela återstående resan gick jag runt med endast en klack, lyckat. Men dansa gjorde vi minsann! Har jag fel eller dansade vi hela kvällen? Jag kommer inte ihåg att vi gjorde något annat. Och discot stängde 05 så...

När jag vaknade var hytten helt tom (visste iaf att Mohammed tidigare sovit i överslafen), dörren var vidöppen och jag hittade inte min mobil för att kolla efter klockan. Stulen? Lyckas kräla ur sängen och ta på mig ett par jeans och stöter på Mohammed i dörröppningen. Han meddelar att tjejernas kameror och mobiler blivit stulna. Jag säger att min också blivit det men den höll han tydligen i handen. Klockan var åtta på morgonen och jag hade sovit i en och en halvtimma. Noll energi och däckar i sängen igen.

Minnesbilder av en Lindberg som kommer och duschar för att sedan uppenbara sig i badshorts. Sara och Andreas som kommer in och somnar i sängen mitt emot min. Min första uppfattning var att han såg ut att vara i 35-års åldern. Massa fel. Får reda på att det tydligen bara är Khadijes mobil och telefon som är stulen. Massa skitsnack om idioterna som var på vår efterfest och förmodligen de som tog sakerna. Får reda på att deras rum blivit genomsökta men ingen mobil eller kamera återfunnen.

klockan tolv: BANK BANK!! "Hej! Haha, jag är fan fortfarande full jag! Hahaha.... HEJ KOMPIS! Vad heter han? Haha!". Ouff. Somnar om igen och stiger upp vid ett-tiden för att äta lunch.

Efter lunchen på sallad, festis och kaffe lägger jag mig i en säng i tjejernas hytt. Jag och Elin sover i en säng. Sara ovanför. Mittemot Henke och Kaj som inte sover utan är galet pigga, och ovanför dom en däckad Mathilda med en ännu mer däckad(?) Lindberg. TV:n rullar på i bakgrunden och vi klottrar på varandra med en bläckpenna och skapar klotter/tatueringar. Lindbergs hand lyckas skrämma Khadije inte en, inte två utan tre gånger.

När Elin och jag trycker upp Saras säng med benen skriker hon inte eller utbrister "Vad fan händer?!", utan hon säger: "Åååhh..." Galet massa skratt uppstår.

Till slut tas det i kragen och hytten städas lite och väskorna packas. Så kommer meddelandet att båten är försenad på grund av isen och därför inte kommer komma i land förrän imorgon. Med andra ord: en till partynatt! Hela korridoren jublade, liksom vi. Folk sprang till tax-freen och slet ned sprit från hyllorna.

Inte nog med det. vi fick gratis middagsbuffé! Herregud vilken buffé. Och herregud vilken oartig servitör. Eftersom det var så många som skulle äta var han hela tiden på oss om att det började bli ont om tid och till slut kom han och bokstavligen slänger ut oss. Den jäveln.

Vi gör oss iordning för ännu en natt och förfesten tar åter plats i vår hytt men blev en snabb version då vi sedan kilade ned till kareoken. Mathilda och Elin inleder den med I wanna dance with somebody. Den avslutas med Lindberg och Mohammed som sjunger Summer nights. Congatåget gick inte bara en gång, inte två gånger utan tre gånger. Och när "Rickard" "går och handlar" kommer alltid sitta inpräntat i mitt minne.

När kareoken är slut stannar vi till vid där livebandet spelar och vi shakar ass som galet jag och tjejerna. Helt tomt dansgolv förutom oss och det är fan 60-80 pers som sitter och kollar på? Men som om vi brydde oss! Tillbaka till hytten och sedan var det discot som gällde.

Dansen från dansgolvet började försvinna och det blev mest ett ställe där man knuffades hit och dit på. Början på less och trött kille? You got it right. Stack till hytten och hängde där innan jag och Lindberg till slut gick och lade oss klockan fem medan de övriga drog vidare på efterfest som tack och lov inte var i våran hytt.

Mathilda knackar på och meddelar att hon inte kommer in i sin hytt (tjejerna hade endast en nyckel medan alla killar hade varsin), vi säger att hon kan sova inne hos oss men hon försvinner snart. En mycket trött Khadije kommer och lägger sig med mig i min säng och slocknar direkt.

Innan jag vet ordet av det skakar Mohammed om mig och berättar att båten är i hamn om mindre än en timma. Nattens sömn bestod alltså av tre timmar? Jippie. Försöker packa och fräscha upp mig någolunda.

Var är tjejerna?! Khadije har fortfarande inte kunnat komma in i sin hytt. Henke går inte att väcka. Mohammed och Khadije hämtar Sara och Elin från frukostbuffén. Allting packas i fel väska. Var är Mathilda?! En fylld soppåse innehåller allt vårat skräp. Baksmällan slår till. Folk är fortfarande fulla. Skrattar bäst som skrattar sist. Beger oss till utgången. "Mathilda till receptionen...". Båten når hamnen. Vår buss är borta. Kommer om två timmar?! Utan att tänka: taxi till närmaste McDonalds! Elin mår illa när folk sjunger "Shots, shots, shots". Mcfeast plusmeny. Ett helt däckat gäng. Taxi tillbaka. Buss hem. Varenda jävel totaldör på bussen. Vuxna sitter på bussen och dricker mintu samt whiskey. Vad fan...?

Pakten what happens on the boat stays on the boat existerar nämligen och jag tror detta var tillräckligt censurerat? :p

Haha, orkar inte kommentera detta nu men åh vilket minne :') minne för livet!

Och så kom det ännu en söndag då

Då var det söndag då och jag har nyligen kommit hem från Henke. Han hämtade mig igår kväll och vi såg på Sommaren med Göran hemma hos honom :) Den hade sina stunder, fast en bättre film har man väl sett. Första gången jag var hemma hos honom, hade väldigt fint :) Granlo är ett bra område också! Var även hundvakt till hans systers jättegoa hund, var jätteblyg för mig från början men sen blev den jättegosig, hihi.

Om sisådär två timmar bär det av till mormor som fyllde år i torsdag :) Ikväll då? En kvälls slappande är nog behövligt just nu, särskilt med tanke på att jag sovit ungefär 12 timmar de senaste tre dygnen...

Orkar fortfarande inte berätta allt om kryssningen, det hände så himla mycket så jag får ta de någon gång då jag har tid! Snackade med en kille igår som vi träffade på båten som heter Ted, han och hans kompisar var från Uppsala och antingen funderar de på att komma upp eller vi ner till dem! :D Jävligt sköna grabbar, alltså. Sjukt roliga.

Nu ska jag käka för första gången denna dag och önska er alla en rolig tråksöndag :) Hehe. Min söndag har än så länge varit hur bra som helst :) Puss på det.



Haha, jag och Ted i våran hytt ;) Gillar bilden, jag ser så sjukt glad ut, hahaha!

HEEELLLLLUUUUU

Yo!

Nu är jag hemma och jag mår braaa, haha. Jag lever. Alltså, det har varit en underbar kryssning där ALLT har hänt! Haha, har haft så sjukt roligt men orkar inte dra upp allt som hände just nu, har sovit 45 min "inatt" så ska ta mig en powernap och sen vet jag inte vad kvällen bjuder på, en tredagars eller bara slapp? We'll seeeee

Pusshej leverpastej

Packat och klart!

Nu sitter jag här i jacka och grejer och väntar på att segproppen Henke ska hämta upp mig. Ska hem till Jocke och förkröka lite, hehe, vem kom med den idéen?! Knäppisar. Sen så går bussen tolv från stan till Stockholm! Ikväll är det dags för den andra kryssningen på detta år, haha! Har höga förväntningar på detta, så ska INTE somna ;)

Jag klev upp tidigt imorse och trodde att jag skulle vara tvungen att skynda mig som ett tok, men vem är det som väntar på vem egentligen? Hehe. Kollar man på min packning så ser det ut som om jag ska vara borta en vecka, dock är halva väskan enbart mat. Stod och gjorde matlådor klockan ett inatt, iiihh jag måste vara knäpp.

Är hemma på fredag runt tolv på natten, kanske blir en sväng till Stadshuset då för att träffa lite folk ur klassen som ska dit på 100-dagarsfesten eller vad det nu är. Frågan är: lördag, fest eller mys? Hmm, det ena väger faktiskt lite tyngre!

Nu är Henke tydligen på G, så hejdå Sundsvall - och hej Stockholm med en kryssning som kommer bli kaaanon!





Insåg nu att jag inte har någon bild på Jocke, Sara och Mathilda... Det ska det bli ändring på!!!

Äntligen klar!

NU blev jag klar med allt. Och vad är klockan? Över tre, maha. Lägenheten är sopren, all disk är borta, jag har packat, jag har lagat mat och gjort matlådor till imorgon, jag har till och med haft lite tid till att sitta vid datorn. Äntligen klart, minst sagt. Nu kan man komma hem till en rent och städat hem på fredag natt :)

Om fem timmar kommer Henke och hämtar upp mig.. Dags att sova kanske? Japp!

Kommer inte kunna uppdatera något på båten såklart, men skriver giiiivetvis på lördag förmiddag :)

Längtar tills imorgon, pepppppp!
Eller aa, idag.
PEPPPPP!

Godnatt, hörs på lördag lilla bloggen :)

Låt mig andas!

Glöm det jag sa igår om att jag älskar när schemat är fullt!!!

Jag har definitivt inte tid att sitta här egentligen. Har skrivit CV med mamma ikväll, innan de åt vi med syster, jag tryckte i mig en hel kebabrulle :D Hehe, mums mums. Imorgon bitti bär det först av till Jocke i Sallyhill och vi tar tillsammans bussen till stan. Ikväll ska jag alltså hinna med att: städa lägenheten (det är stööökigt), diska (diskbänken syns inte), göra matlådor tills imorgon och packa! Och klockan är snart halv tio... Lovande? Inte särskilt...

Känns som om detta kommer bli en ganska sömnlös natt, kanske uppdaterar lite ikväll... Inatt...
Ska se till så att jag hinner säga hejdå innan jag drar iväg på kryssningen iallafall :D

NU, diska!

Ha en mysig lillördag :) Det kommer inte jag ha.

Godnatt!

Lång dag imorgon! Skola, vara med syster, skriva CV med mamma, färga håret, göra matlådor, packa och städa lägenheten! Däremot älskar jag när schemat är fullt :) Finns inge värre än när man inte har något att göra.

Nu ska jag berömma min trötta nyduschade aerobics-kropp genom att lägga mig i sängen och knoppa!

Godnatt då ♥



THINKING OF YOU..

Magnus Weideskog - Somna bredvid dig

Jag försöker vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stort här utan dig
Jag undrar hur du mår och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du
Jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Jag vet
Att allting kommer ordna sig om jag får somna bredvid dig

Dagen är ok men på natten blir det svårt
Ensamheten slår mot mig så hårt
Jag klarar ingenting och allt jag gör blir bara fel
Känner mig så obekväm och stel
Jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Jag vet
Att allting kommer ordna sig om jag får somna bredvid dig

Jättefin låt.. Exakt såhär kände jag för några månader sen, just därför lägger den låten sig lite extra nära hjärtat..

Tisdagskväll med gym

Nu är jag hemma från Friskis! Haha, jag och Kaj skrattade en del dårå.. Åt fjortisvarningar, feta arslen och dålig kordination ;p Haha! Var lite jobbigt, men alltid så skönt efteråt :)

Ikväll blir det ont om sömn känner jag på mig.. Måste plugga, dock är det rätt lätt, men vill få bra på provet. Och jag måste färga håret och lite sånt. Blir det läggdags vid två en natt till? Ajdå, jag börjar nio imorgon.. Fasiken.

Nu ska pluggfingrarna glöda!!!

Mina vänner, som jag nu värderar allra högst, försökte hela tiden få mig att förstå. Ni försökte övertala mig och få mig att inse att det inte var bra för mig. Jag vägrade inse, och jag ångrar det så mycket. I så många år, jag ville inte lyssna. Men nu vet jag vad ni menade. Förlåt för att jag inte lyssnade på er tidigare, inser nu att ni bara ville mig väl..

Jag älskar mitt liv just nu och mår illa av att se ditt namn och se allt du skriver, jag skäms över att mitt namn en gång i tiden har stått skrivet bredvid ditt med ett hjärta emellan. Jag skäms och trodde aldrig jag skulle känna såhär. Äcklad, vad tänkte jag med? Ingenting... En stor pajas är vad du är, väx upp, du borde bete dig vuxet vid det här laget och lärt dig av dina misstag, men du blir bara mer och mer puckad i mina ögon efter varje dag som går!

Med det sagt så ska jag nu öppna boken och göra nytta :)
PUSSSSSS

Tjeniiiiiiis!

Hua, så ont i huvudet jag har haft hela dagen. Tror de beror på att de är så sjukt ljust ute och mina ögon är känsliga.. Men nu känns det lite bättre, puh.

Åkte in till stan för att träffa Cassi runt elva, gick runt på stan och kollade lite. Stötte på Mathilda, pratade lite om kryssningen och inte blev direkt mindre pepp efter det! Hehe. Träffade även på småbarnen Ida och Sara och satt med dem på Donken en stund ;) Duktig som man är så köpte man inget! Hihi. Hade lektion till runt två och sen drog jag till körskolan för att surra lite och for sen hem.

Jag har sorterat sopor/glas/pant och sånt sen festen för två veckor sen... Hehe, skäms! Men jag har verkligen inte orkat. När "vi" städade så la "vi" allt i en påse och orkade inte sortera då. Och den var typ huuuur stor som helst! Men nu är den borta, hehe. Anledningen till att jag skriver "vi" är för att jag inte var särskilt involverad i städningen... ;D Haha!

Har ätit och städat och donat, ibland blir jag på städhumör! Asbra, hehe.
Nu måste jag plugga ihjäl mig, prov imorgon! Ikväll ska jag och Khadije träna så måste nog sätta igång med pluggningen nu!

Imorgon är det skola och sen så är det lov fram till den 15 mars!!! Hur skönt kommer inte det bli?! Görskönt! Mums.

Plugga svenska var det dårå, roligare har jag väl sysslat med..

Hörs ikväll, yeyeye



Kaj skrattar tills hon gråter.. Hehe, undra hur mycket skratt det blir på gymmet ikväll egentligen?


Snö? Nejtack

Henrik. säger:
ska vi åka utomlands?
tar bilen till arlanda nu och bara drar

MEN AAAAAAH!!! Vill bort från äckliga vinter-Sverige nuuu! :( Fy på dig Henke som påminde mig om hur less jag är på vintern :( Hehe.

Någon som håller med mig? TYP ALLA?!
Nu är det tamefan mars, fram med våren!


The past is following me

100218 - Ville bara säga att jag älskar dig av hela mitt hjärta.
100211 - Älskar dig så det gör ont..
100209 - Saknar dig..
100207 - Jag skulle aldrig klara av att du får träffa någon annan, därför får du inte göra de.

Förut grät nu, nu skrattar jag :') Herregud, vad hände egentligen?

Näe, nu ska jag fortsätta radera alla sms från dig :) Hejdå märe.

Godnatt till er andra :)

Farsaaaan!

HAHA, Farsan var riktigt bra! Hua, så vi skrattade. Alla som känner Khadije kan ju tänka sig hur mycket hon garvade, hahaha. Alltså, han var så jäkla rolig. Hans miner, hans kommentarer, ljuden han gjorde och allt kan gjorde! Så jäkla roligt. Han var inte blyg att sätta någon stämpel på invandrare heller, haha... Se den om ni vill skratta! Han är helt klart min idol just nu :D

Jag och Kaj åt godis på bion.. Så imorgon måste vi träna, hehe. Så imorgon blir det skola, hem för att plugga och sen träna vid åtta! Dagarna bara springer iväg, vart tar tiden vägen egentligen? Jag gör en massa saker hela dagarna så natten kommer så plötsligt snabbt! Fast jag spenderar mina dagar på bästa möjliga sätt, så jag klagar väl inte :)

Nu ska jag lägga mig i sängen med mina clementiner och plugga lite ;)

Tack för ikväll! Och tack Jocke för att du slog mig :( Hehe.

Min framtid - kryssning, plugga som fan i vår, studenten, körkort, Londonresa. Och så ha en jävla rolig tid!!! Med mina underbara vänner och med en massa kärlek :') 
I love my life.




Sonen och Farsan, ler bara jag ser hans söta hals och vackra leende :')

Kall jäkla dag!

Har inte så mycket tid över till att blogga, men en snabbis!

Var hos tandläkaren i morse, hade sen friluftsdag idag i Sidsjön, var sen på "jobbet" till fem och fick skjuts hem av mamma. Sitter nu här med syster, eller aa, hon ligger bakom mig och degar, hehe. Jag håller på att göra risgrynsgröt som vi snart ska äta, mums. Första gången det är så tror jag, annars brukar hon göra mat och jag ligger på soffan och slöar! ;) Man får ge och ta här i livet! Just nu ger jag mycket, men tar lite.. Jobbigt.

Sen kommer Kaj och hämtar mig och vi ska på bio! Jag, Kaj, Mariam, Jocke, Fanny, Klas och Mohammed :) Vi ska se Farsan! Hoppas den är bra :)

Aja, skriver kanske mer ikväll beroende på hur trött jag är efter bion!
So long for so long ;)

PUSSHEJ


Vad har framtiden att ge?

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men kände att jag ville skriva av mig lite.. Känns som om jag lyckats igen, lyckats lagt energi och förhoppningar på fel.. saker. Man vill så mycket, men känns inte som om det finns något mer jag kan göra. Jag får ingen respons och jag önskar att saker bara rullade på, men önskningar går aldrig i uppfyllelse. Jag vågar inte tro eller hoppas nå mer, inte känna något alls. Vet inte hur jag ska bete mig just nu.. Jag kanske är naiv och går för snabbt fram, men det här är äkta. Mitt tålamod börja ge med sig, jag vill ha ett svar för att lätta på några kilon som tynger mina axlar. Är rädd att det svaret inte kommer vara det svaret jag vill ha. För som sagt, önskningar går aldrig i uppfyllelse...

Eller?


RSS 2.0