Galen kväll!

Jag säger bara - vilken jäkla kväll det var igår. Haha! Mötte upp Mariam och Sophie utanför Piccadilly Institute, gick in dit och hade SVINkul. Det är alla detaljer ni får - svinkul. Hehehehe. Det var när vi skulle dra hem som det spåra, haha!

Fröken Elin hade inga pengar på sitt busskort och alla uppladdningskiosker hade stängt. Yrade runt som tre puckon i Piccadilly för att hitta en bankomat, någonstans att växla till mynt för att stoppa in i biljettautomaten. Aplång tid tog de, men till slut på kom jag på bussen hem. Trött som bara den....... Åka buss och vara trött är väl kanske inte världens bästa kombo.... Så vad gör jag? Jag somnar........ OCH VAKNAR UPP I BARNES. Ååååhhhhh, jag hade missat mitt busstopp med typ 30 min! Barnes ligger ju åt fanders! Haha, löste sig iallafall så jag kom hem, men lite senare än tänkt bara...

En annan kombo som inte är bra är att gå ut då man är förkyld, min förkylning har blivit värre! Blä, jag har varit sängliggandes nästan hela dagen. Tog en lång nap och vaknade typ för en timme sen... Finfin lördagskväll, haha. Känner mig fortfarande risig från igår också, är ju ute rätt sällan nuförtiden så det behövs inte mycket för mig för att jag ska känna av de.

Men men, nu måste jag kila för att köpa nått att äta. Håller på att hungra ihjäl, puss och hej leverpastej

Freeeedag

God morgon!

Jag är uppe med tuppen idag även fast jag inte börjar jobba förrän klockan tre, har massor med saker som ska hinnas med idag. Klockan elva har jag tid hos frisören, tänkte ta en promenad dit och det lär väl ta typ två timmar, haha. Har inte tränat en enda dag denna vecka, har spenderat tid med pappa och Jane istället. Igår åkte dem hem till Sundsvall, tre och en halv månad kvar tills vi ses igen!

Var som sagt på Mamma Mia-musikalen med dem i måndags, den var sjukt bra! Och väldigt rolig, skrattade konstant, haha! Minns för några år sen när det var mitt drömjobb, att vara musikalsångerska. Gick ju bra, haha... I onsdags var vi på British Museum, var intressant och mumierna var ju väldans mumsiga, mmmmm... Not.

Ikväll ska jag få spendera tid med Khadije och Mariam för första gången på evigheter. Stackarna har haft så mycket plugg, men ikväll läggs skolböckerna åt sidan för feeest. Lutar åt en kväll på Tiger Tiger i Piccadilly!

See ya!


Jag och Mariam påväg till Tiger Tiger i slutet av januari!

The truth


Mysig helg

Hej hopp

Klockan närmar sig ett och jag är inte ett dugg trött. Aaahhhhhh.

Lite dålig uppdatering, har umgåtts med pappa och Jane hela helgen. Ätit, gått omkring och turistat och njutit av det underbara vädret. Kvällen spenderades hos Courtney med några glas vin och äntligen fick jag träffa hennes mamma! Haft en väldigt mysig helg.

Imorgon blir det lite jobb, sen ska jag, pappa och Jane gå på Mamma Mia-musikalen!


Detta resulterade i...


...detta! Haha. Årets första bikinirand, det gillas skarpt!!!

Nu ska jag sova och sura över min bortsprugna plånbok............................ SKIT OCKSÅ.

IKVÄLL KOMMER PAPPA OCH JANE

...GISSA OM JAG LÄNGTAR?


Kort taget utanför Buckingham Palace när dem var här och hälsade på mig i oktober förra året.


På Alnön för några år sedan!

Hårserum

Hejpa

Härligt väder idag, och här inne sitter jag... Ångest.
Kanske tar en liten prommis sen för att ta vara på vädret, men har så sjuuuukt träningsvärk! Haha, min rumpa dödar mig. Måste verkligen lära mig att stretcha... Gör det aldrig, glömmer alltid bort det! Så får väl skylla mig själv att jag är stel och att min högra skinka pulserar, hahaha!

Igår mötte jag upp Anna, vi köpte en varsin sallad från Subway och satt oss i Walham Green-parken! Surrade om allt och ingenting, väldans trevligt! Första gången jag träffade henne, men det märktes inte! Sånt gillar vi :)

Måste bara tipsa om dehär serumet, det är såååå sjuuuukt bra! Har använt de två gånger nu, håret blir silkeslent och topparna känns inte ett dugg risiga! Håret blir inte heller superplatt och volymlöst, helt perfekt helt enkelt! Köpte det på Superdrug för ca 5 pund, lär ju finnas i Sverige också.

TRESemmé Split Remedy, står att se ska reducera slitna toppar med 80 procent efter 3 användningar. Blir inte förvånad om de stämmer!

120321

Kom nyss hem efter en promenad/joggingrunda till Craven Cottage (Fulham FC's hemarena) och tillbaka. USCH, vad jag är duktig. Alldeles för duktig. Men jag har ett mål och jag ska nå det, något annat alternativ finns det inte!

Nu har jag bestämt mig för att flytta hem till sommaren för att plugga upp mitt betyg i matte, något som måste göras för att jag ska kunna plugga på uni. Vart jag ska plugga återstår att se, men antingen någonstans i Sverige eller någonstans i California. Spännandeeeeeee

Ringde Kikki på Skype igår och sa "har du lust att tillbringa sommaren med mig?". Åååhhh min älskade vän, hon blev alldeles darrig på rösten och skrek av lycka, haha :'D Hade tänkt stanna i London tills september, men nu blev de såhär... 4 månader kvar och jag saknar London redan. Blandade känslor såklart, jobbigt att lämna alla vänner och allt här, men kul att komma hem på sätt och vis. Vissa lär väl inte studsa av glädje av nyheten att Holan Bandolan är tillbaka till sommaren, haha......... Tycker inte att de är mitt problem faktiskt :)

Nu ska jag duscha och sen ska jag möta upp Anna vid tolv! Får se vad vi hittar på! :) Fint väder ute idag, kanske det blir en fika någonstans i solen!

Hej hopp, hörs sen!


Craven Cottage, ligger precis vid vattnet!

Jeffrey

Inviger mina älskade Jeffrey Campbells idag! Dem ser gröna ut på bilden och klacken ser plastig ut, så dem gör sig inte rätt på bild. Sjukt sköna och snygga! Love them ♥ Köpta på ioffer.com

Godnatt ♥

Bild på mig från härligaste buskvällen med min fruga. Längtar tills på fredag för då är hon tillbaaakaaaaa

Visste du att?

Visste du att

- frukostflingor med frukt i är onyttigare än frukostflingor utan frukt? (innehåller mer socker)
- avokado och majs inte är så nyttigt som man tror? (innehåller mycket fett och socker)
- pesto verkar nyttigt men är onyttigt?
- om du äter kyckling med skinn så får du i dig mer än dubbelt så mycket kalorier som om du äter kyckling utan skinn?
- att äta enbart fiberrik mat kan få dig att gå ner i vikt? (får dig att känna dig mättare längre vilket gör att du äter mindre)
- de bästa du kan dricka till fest är vodka blandat med någon dietdryck?
- att nudlar är sjukt mycket nyttigare än pasta? (en hel påse nudlar motsvarar ca 30g pasta, vilket är väldigt lite)
- äta samma sak hela tiden får dig att gå ner i vikt saktare? (kroppen vänjer sig vid maten)
- quorn är mycket nyttigare än kyckling och kött? (quorn innehåller svampprotein vilket är nyttigare än kött, men quornfärs smakar som köttfärs)
- tunna skivor med skinka är ett av de nyttigaste pålägget? (5 skivor motsvarar 1 liten skiva ost)


Quorn



Sockerbomb!!!
frukostflingor med frukt i är onyttigare än frukostflingor utan frukt?
avokado och majskorn på konserv är de onyttigaste grönsakerna?
pesto verkar nyttigt men är onyttigt
kyckling med skinn innehåller mer än dubbelt så mkt kalorier som utan skinn
att äta enbart fiberrik mat kan få dig att gå ner i vikt
om du vill festa, drink vodka blandat med någon diet dryck
att nudlar är sjukt mkt nyttigare än pasta?
äta samma sak hela tiden bromsar viktnedgången
quorn istället för kyckling eller kött
pålägg tunna skivor med skinka
fullkorn - pasta, bröd, ris

Morgonjogg

Nyss hemkommen efter en joggingrunda längs River Thames i de fina morgonvädret!

Hälsofreak

Diet Coke, bananer, vindruvor, jordgubbar, melon och vitaminer.... Haha, har jag gått å blivit ett hälsofreak???

St Patricks day

Då var det lördag då, bästa dagen i veckan enligt mig! Har varit på en promenad nu på förmiddagen och nu glassar jag i min varma säng. Wiiiiee.

Gårdagen blev lugn, jag och Courtney gick till en restaurang/bar igår kväll och åt indisk mat och drack cider. Cidrarna köpte vi med oss för dem säljer inte alkohol där, utan man får ta med sig egen dryck! Kung ju, hur många ställen i Sverige kan man göra de på liksom....? Hemma blir man utskickad om man tar med sig egen alkohol, haha!

Så aa, jag var med frugan igår istället för att gå på dendär daten..... Värt. Kände absolut inte för att sitta på en bar med någon dude jag träffat en gång i hela mitt liv och lyssna på hans livshistoria när jag inte ens är intresserad... Bra och fin kille, men vill inte träffa någon. Inte intresserad av ett förhållande för fem öre. Har det bra själv ja! :) Så varför ska jag då slösa min fredagskväll åt att slösa på någon annans pengar när jag inte ens är intresserad? Det är inte så jag jobbar!

Nä nu ska jag kika på Gossip Girl och kanske ta en nap. Pratade med käre Patrik Rosenpärla via Skype i tre timmar inatt haha.. Somnade väl kanske vid halv fyra och vaknade vid tio...  Så mmmm, liiiiiiite trött är man väl! Får se vad som händer ikväll, är St Patricks day idag så alla ska väl ut......

See u!



Jag är Rambo

Tjenixen

Haha, min pappa säger de hela tiden. På tal om pappa så kommer han och Jane till London på torsdag. Yaaaay! Det ser vi fram emot, ja!

Just nu håller jag på och pysslar här hemma, dagen inleddes med en joggingtur från helvettet! Har nog aldrig sprungit så fort så länge och blivit så slutkörd på flera år. Med lite Rammstein och Disturbed i höglurarna så går de undan, haha! Psykstörd musik gör mig taggad och får mig att vilja döda och gör det enklare att springa..... Känner mig som Rambo då...... Typ.

Sen blev de en tur till High Street Kensington, köpte hårfärg, ENDAST. Hohoho jag är så duktig som inte köpte mer än så. Nu ska håret blir askigare, är trött på denhär strawberry blonda färgen nu.

Ska fortsätta pilla på med de jag gör just nu... Ikväll ska jag och Courtney ut!!!! Frugan sviker mig och åker till Frankrike imorgon, så får passa på att kramas lite med henne ikväll. Crap, hur ska jag klara mig utan min fru i några dagar? ;)

HEJPA


Jag och Courtney för några dagar sen!

Boma

God kväll dårå

Kom nyss hem efter att ha tagit en drink med Courtney på Boma. Dagen har spenderats med henne i Notting Hill och i West Kensington där vi hittade ännu en second hand-butik... DAMMIT. Så blev tre toppar rikare idag, får dåligt samvete även fast dem bara kostade 9 pund (96 kr) totalt, hahaha... Jävla snåljåp man är ibland. Hur fan ska jag klara mig i Sundsvall där ett stycke tyg kostar 100 kronor...........?

Imorgon ska jag på en date....eller nått....gillar inte ordet date..........låt oss säga att imorgon ska jag ta en drink med en pojk. Låter bättre och mer oskyldigt....typ. Fast nee, han är ingen pojk, han är faktiskt 2 år äldre än mig. Whatever, vet inte om jag är så in to it dock, men vad har jag att förlora...? HÖHÖ

Nu är de dags att krascha kudden, satan i gatan vad trött jag ääääääääär.


Bild på Courtney på en Shisha Bar (vattenpipe-bar) i Kensington för några dagar sen

Kvartsfinal

Tjenis

Ligger just nu i min säng och glassar framför Gossip Girl.

Idag har jag gjort....ingenting. Pillat på här hemma bara med tvätt, städning osv.

Chelsea spelade hemma ikväll och värst vad högljudda Chelsea-supportrarna var, ovanligt högljudda! I och för sig var de en viktig match så kan tänka mig att det var proppat och taggat! Häftigt då man utan tvekan kunde höra när det blev mål, då förde dem ett hejdundrans liv. Dem är i kvartsfinal nu iallafall :) Grymt!

Nu ska jag sova som en stock, hörs imorrn!


120313

Morrn morrn

Det är en trött Elin som skriver detta... Ojojoj, inte fått många minuters sömn inatt inte. Hela kroppen gjorde ont, särskilt benen... Typ växtvärk deluxe med en gnutta värk från massvis med promenerande. Men men, blir inte bättre av att klaga serrni!

Igår var jag som sagt på IKEA med Courtney. Åt svenska köttbullar, drack påskmust och njöt av svensk musik i högtalarna. Sverige ♥ Helt galet varmt igår, trodde jag skulle svettas ihjäl. Sommarvärme, ja tack!

Idag blir det en sväng till Notting Hill och sen blir det chillidill här hemma. Måste hålla mig hemma i eftermiddag för det kommer en snubbe med den nya tvättmaskinen!

Hörs då!


Court utanför IKEA


Glassigt

Courtney kunde minsann hoppa hon...


...vilket inte jag kunde


Underbara väder

IKEA Wembley

Drar iväg till IKEA med Courtney! See ya later


Rysningar



Good night


Så satans klantig

Vet ni vad? JAG ÄR EN ÄRTHJÄRNA. Åhhh, ni vet dem där skorna jag köpte i torsdags? Skulle testa dem förut, mm gick ju bra med tanke på att jag har TVÅ HÖGERSKOR. Dammit. Måste tillbaka dit idag och byta ena till en vänstersko.... Jobbigt att vara en klantmaja. Inte sådär jättejobbigt att ta bussen till Notting Hill direkt, men Chelsea spelar hemma idag och det är jordens bilkö och gator är avstängda. Kommer ta forever and ever att komma dit

Idag är det iallafall underbart väder!!!!! Något positivt, hehe. Känner mig lagomt cool i min Ed Hardy-tröja och mina pilotbrillor. Yay

Tjusigt rufs där bak då

Everything I'm not made me everything I am



Lördag

Hej alla piggmörtar och bakisfall

Jag är en av piggmörtarna trots supercidern jag och Courtney drack igår kväll. 8,4% och förvånadsvärt god! Yum yuuum. Sov hos henne och kom nyss hem, ska fixa till mig lite och sen ska hon och jag hitta på nått bus. De är ju trots allt lördag, jag är i London, jag är ung och jag har nya klackedojjer att inviga! Haha woop woop!

Ska ta kort på allt och köpt och visa er, gäller att jag ska orka bara....hehehe.

Nääääää men kanske ta sig en dusch då. Måste passa på att duscha medan de är ljust ute, lampan har gått därinne och jag känner mig inte så sugen på att duscha i mörkret :))

See ya

Fit for fight

Godmorgon på er

Kom nyss hem efter att ha lämnat av kidsen på skolan. Ska ta mig en tupplur och sen blir det en joggingrunda till Wandsworth och tillbaka. Beachen 2012, here I come! Haha. Mitt mål är att gå ner minst 13 kilo tills 13 juli, de är 18 veckor dit. Vilket betyder att jag måste gå ner minst 0.72 kg i veckan... Det SKA gå! 13 kilo kanske låter mycket, men nej, de kommer inte bara bli skinn och ben kvar av mig. Min kropp, jag bestämmer - sådeså ;) Ska börja träna på gym så att jag blir fit och inte ett benrangel.

Iallafall, next - tupplur.

HÖÖÖÖRS

If I wake up tomorrow, will you still be here?


Uppdatera mera

Aj aj aj, har fått två tillsägelser idag om att jag är för dålig på att uppdatera min blogg. JAMEN OKEJ DÅÅÅÅÅÅÅ, ska ta mig i kragen :))

Kom nyss hem efter att hängt hos Courtney. Kollat på serier, druckit varsitt glas vin och bara snackar strunt, som vanligt. Dagen har spenderats med henne i Kensington och Notting Hill på en promenad/shoppingtur. Eller rättare sagt en promenad som motvilligt slutade med en shoppingtur...... VARFÖR ska jag alltid hitta saker jag vill ha!? Jag vill inte shoppa nå mer, haha! Har shoppat sjukt mycket de senaste dagarna, MEN har köpt allt på second hand-butiker. Åh, dem är kungliga här i London. Älskar att hitta dyra märkeskläder för några ynka pund. Idag köpte jag dock "bara" ett par skor för 5 pund, men ändå... Nu är det färdigshoppat för min del. Kan visa bilder imorgon på allt jag köpt! :)

Nu ska jag sössa, imorgon är det äntligen freeedaaaaaaag! Den ska spenderas med frugan! (Courtney.....såklart)
Och btw, jag har blivit megaförkyld. Kul att huvudet sprängs snart och att jag inte kan andas ett dugg genom näsan. NÄÄÄ MEN DE ÄR LUGNT, kan kvävas ja


Har en ganska cool fru ja

Parsons Green

God kväll dååååå

Ligger utslagen i min säng, God dammit vad trött jag är. Har varit med Courtney typ varje dag, fyndat på Second Hand-butiker, fulat oss, druckit drinkar, deeptalkat på Starbucks, skämt ut oss, sjungit, dansat, skrikit och skrattat massvis. Galnare tjej går det inte att hitta. Haha, världens bästa Courtney!

Igår var vi i Parsons Green och drack några drinkar, träffade på massa weirdos/nördar/fyllon. Men hade kul som bara den, haha!

Tror nog att bilderna från igår säger sitt........












I miss you


Söndag

Sämst på att uppdatera, det är jag de. Nu ska jag sova, ska upp om 6 timmar. Nattinatti!

My eeeeyes

Då var de mars igen

Tjenis

Dålig uppdatering, men har inte haft särskilt mycket tid över...eller ork för den delen. Har hängt med Courtney typ varje kväll och en del på dagarna. Tagit några drinkar, shoppat, fikat osv. Bara chillat :)

Får se om jag kanske hänger med Courtney och Sarah ikväll, annars så blir det nog lugnt! Imorgon ska jag få spendera några efterlängtade timmar med Khadije och Mariam! Dem har haft grymt mycket plugg den senaste tiden, så jag har inte fått träffat dem på två veckor.. Föööööör länge. Hoppas det blir bra väder imorgon för då blir det picknick i Hyde Park med massa gotta :D


Söta lilla Courtney

Nu ska jag sätta på mig ett ansikte! Hörs!

RSS 2.0