Sluuuuut på kontot

Imorgon är det måndag... Igen... Varför ska helgerna alltid gå så fort!?

I helgen har jag umgåtts med mina bästa Khadije och Mariam. Åkte till dem tidigt i lördags, åkte först till Ladbroke till Sainsbury's där och kom ut därifrån med sisådär 7 kassar med mat och snacks... Haha! Sen på kvällen tjockade vi i oss det... Men faktiskt så tränade vi också bort en del av det då vi körde ett svinsnyggt gympass inne i deras lilla rum till en träningsskiva, haha. Skrattade mest eftersom instruktören på skivan absolut inte kunde dansa....... Men skratta är träning det också ;)

Denna dag har varit typ VÄRLDSBÄST. Jag har lättat på plånboken minsann. Vaknade upp hos brudarna och åkte sen till Camden Market. Jag kom därifrån med en asasasasassnygg Louis Vuitton-väska och Ray Ban-brillor...i äkta fejk såklart. Men daah, dem ser likadana ut? Är såååå nöjd med mina köp! Och inte nog med det så var jag till frissan imorse och satt i löshår ;) Så nu ser jag lagomt page ut, hahaha! (ni borde ha lärt er vad page betyder nu..)

Kom nyss hem och Gud i himmelen vad skönt det är. Bar runt på massa påsar och en väska från Kilburn hem till Fulham... INTE KUL. Imorrn får jag se vad jag ska göra, det visar sig. I London blir man aldrig rastlös :D

Ska köpa ny kamera, kanske gör de imorgon. Min har sagt upp sig. Så ska visa er allt jag köpt, iiiih :D

Godnatt!

Fierce and love

Oodelally hoppsan vilken dag!

Tjosan i trosan, helt plötsligt var de fredag igen! Lovely!

Hur jävla awesome är inte jag som sitter hemma för tillfället? Klockan elva på en fredag i London? Jag måste vara sjuk. Men ibland är de så grymt skönt att bara slappa en kväll och veta att man får sova ut dagen efter! Ooooohhh!

...fast ne. Jag har inte direkt slappat ikväll. Jobbade till åtta och tills nu har jag städat och fixat saker i mitt crib. Dammat vartenda vrå. Kuuuuul, nej inte direkt, men så skönt när det är gjort! Ah, just ja, glömde att jag inte får sova ut imorgon. För imorgon ska jag åka hem till Khadije och Mariam tidigt... Ska sluta ljuga.

Hiss idag - LÖN. Gött att man får lön en gång i veckan ;) Inge mer "Oh no, de är den 31e idag, jag är redan pank och får inte lön förrän om 25 dagar".

DÖDA MIG. JAG SÅG EN SPINDEL I SÄNGEN!!!!!!!! GOT TO GO.

Someone like you

I heard
That you're settled down
That you found a girl 
I heard
That your dreams came true

I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead

Nothing compares
No worries or cares
Regrets and mistakes
They're memories made
Who would have known
How bittersweet this would taste...





Britter är yummie

Kom nyss hem från Sassou! Blev bjuden på fransk trerättersmiddag och givetvis blev det ett glas vitt till :D Eller ja, tre glas.

De senaste dagarna har jag jobbat, varit med Sassou och hängt med Khadije och Mariam! Massa massa kul. När jag är med dem så skrattar vi konstant. Inte en tyst sekund. Folk måste verkligen tycka att vi är några fjantiga fjortisar eller nått, haha. Men vi har bara sjukt roligt, men de är väl inte tillåtet?

Fast här kan man göra bort sig hur mycket som helst, skratta högljutt, se skabbig ut på stan och ramla mitt på gatan. Ingen bryr sig. Det är sååååå skönt! Hemma i Sundsvall kollar folk snett och på en om man ser lite weard ut, skrattar och pekar om man snubblar, suckar om man skrattar och kallar en massa saker som ja, fjortis.

Idag när jag skulle ta tuben hem från Oxford Street så hörde jag en svensk familj som stod och kollade på skärmarna och fattade inte hur de skulle ta sig till ett ställe som heter Embankment. Snäll som jag är så gick jag fram och förklarade för dem hur dem tar sig dit på bästa sätt. INTE ETT TACK, INGENTING. Och de var allmänt otrevliga också. Otrevliga jävla svenskar (ursäkta språket). Britter är så otroligt mycket trevligare!

Okej, nu säger jag inte att alla svenskar är otrevliga och att alla britter är dundertrevliga, men överlag så är britter så otroligt trevliga. Killarna är som i filmerna, gentlemen ut till fingerspetsarna! Folk säger "Sorry" om dem råkar nudda en. Dem ger en hjälp utan att man ens behöver fråga. Listan tar aldrig slut! Britter är så artiga och så trevliga!

I love London. And the people.

Hurrni tjejer, känner ni er ensamma och vill ha en pojkvän - åk till London. Här är alla killarna som Ryan i O.C.!!!!!! Gentlemeeen!

På tal om O.C., nu ska jag kolla på de. God natt!



Fierce and love

Penthouse

Nu är jag hemma igen efter två långa dagar med mina härliga brudar!

Gick sisådär att hitta klänning igår, så dåligt att jag inte hittade nån. Haha. Det blev en låååång lördag vill jag lova. För att göra en lång historia kort så yrade vi runt med folk som var väldigt page. Yummie. Page är alltså såna brudar som tror mycket om sig själv, lite väl mycket. Brats-brudarna ville dra till en konstig klubb där de tydligen fanns strippor (?!) och där det kostade 20 pund att gå in (ca 200 kr)! NEJ TACK, så vi drog till Penthouse som var grymt! Flera våningar, grym musik, billiga drinkar och awesome utsikt! Me like!

Idag har jag agerat turist, alltså varit vid Buckingham Palace, Big Ben, London Eye osv osv. Men när man redan har sett det där så är det inte samma sak... Men visst fasen är de ändå häftigt :)

Godnatt, nu ska jag nanna. Upp med tuppen imorrn och sen ska jag möta upp brudarna i Marble Arch för att sen gå/jogga runt Hyde Park! Gött :D


Me and my girls


Penthouse


Utsikten från Penthouse (hjulet man ser är givetvis London Eye)

Fierce and love

Clapham

Har nyss kommit hem från Clapham Common där vi var på en klubb som hette Infernos, hade hur kul som helst med Camilla och Therese!

Jag har världens bästa liv. Världens bästa familj. Och sist men inte minst så har jag världens bästa vänner:

Linda:

Elin, jag är så glad för din skull! Lev livet, passa på medans du kan :) men jag saknar dig här hemma, kan inte säga annat.. kom hem!!! :( <3

En liten mening på några ord som gjorde natten ännu bättre än den redan var! Har pratat med Linda i telefon idag, det kändes som om det behövdes! 

Nä, nu ska jag sova, klockan är ju trots allt snart fyra, haha. Så fort jag vaknar imorrn (idag..) så ska jag kila iväg till Kilburn hem till Khadije och Mariam för att sen ta en sväng på Oxford Street för att köpa klänning, för imorgon are we going to party like rockstars - literally!!!

Fierce and love

Jag har en rätt soft liv

Love London.

Snille

Sitter just nu och äter omelett med Camilla och Therese, ska snart sticka iväg och möta Tessie!

Jag är så smart, btw!!! Insåg just att jag inte behöver min kamerasladd, jag kan ju sätta in minneskortet i datorn... Haha, jag är så klipsk! Så nu bjuder jag på liiite bilder iallafall :)


Therese och Camilla med cider för 79 pence a.k.a. typ 8 kronor...


Camilla och Sassou


Khadije på Subway

Fierce and love

Thursday

ÅÅÅHHHHH min mobil funkar nuu!!!!! Lycka :D Så ni som vill ha mitt nummer för att nå mig får be om de, annars så har jag skrivit ut det till mina vänner på Facebook :)

Sitter just nu hemma med Camilla och Therese, har bara chillat ikväll, spelat lite poker med Sassou och surrat lite på Skype. Imorgon blir det jobb och mitt på dagen ska jag nog möta Tessie, en tjej som flyttade hit idag :) Imorgon kväll får jag se vad som händer, men det verkar vankas party!

Ska fortsätta fnissa med girlsen nu, haha! Och inga bilder har jag bjudit på än heller, men det är lite svårt med tanke på att jag inte hittar min kabel till kameran i röran...

Fierce and love

Jag är ovän med min iPhone

Tjolahopp hopp,

kom nyss hem igen efter att ha varit på en liten prommis här runt Fulhamområdet. Har varit på Orange igen och skulle kolla vad sjutton de var för fel på mitt SIM-kort, men så visade det sig att det var mobilen det var fel på!? Tydligen är den låst, fast jag låste upp den i Sverige. Förbannat. Så ja, jag är ovän med min iPhone, MEN jag förstår inte vad dem på Telia har hållt på med!? Tack Telia för att ni inte gjorde ert jobb och för att ni lät mig kasta 300 spänn i sjön! Men men har tagit tag i en sak idag iallafall, haha! Så nu är mobilen inlämnad för att låsas upp, ska tillbaka om en timme och varför det tar så lång tid förstår jag inte. Men men.

Så förhoppningsvis kan jag lämna ut mobilnumret till er nära och kära idag! :) Jag har nummer 075-nåntingnåntingnånting...

Och jag vet att jag är världssämst på att lägga upp bilder men jag har sån röra här så det är svårt att visa allt jag köpt och så. Fixar det när jag är lite mer hemmastadd! Promise!

Ska snart hämta Tyr på skolan, så hörs senare!

Fierce and love

Trött onsdag

Draaaaaaaame baklänges vad trött jag är!

Lämnade barnen på skolan, fixade lite grejer och sen somnade jag. Och vaknade sisådär 4 timmar senare. Sjukt! Har varit och köpt nya skor åt Tyr, annars har inget särskilt hänt idag :)

Har inte fixat bankkonto eller nått sånt än eftersom dem är jättehårda på att man ska kunna visa upp ett proof of address när man ska skaffa de. Alltså typ bevisa att jag bor på den adress som jag säger att jag bor på. Och de är ju svårt att fixa eftersom jag inte har några räkningar som går hit eller nånting.. Men hoppas att de där löser sig snart! Hoppas att dem på Orange kan hjälpa mig med min mobil imorgon också, klättrar snart på väggarna! Kan inte vara utan mobil!

Igår kväll var jag, Camilla, Sassou och Therese i Wimbledon på Studentnight på ett ställe som heter Po Na Na. Träffade en kille som såg exakt ut som Justin Bieber, hahaha. Good for him. Var där till typ ett och åkte sen hem. Trevlans värre!

Nä, nu viker jag in årorna. Godnatt!

Fierce and love

Kukkeliku

Gooood morgon, god moooorgon!

Sitter just nu och äter frukost för andra gången idag... Hehe. Har lämnat barnen på skolan och tagit en prommis till Sainsbury. Snart kommer Sassou förbi och joinar oss, hon jobbar som au pair nära mig och hon ska ta med sig bäbisen som hon jobbar med :D Mys!

Idag vet jag inte vad som händer. Ska försöka hinna med att fixa bankkontot och gymkortet.

Hörs senare! ♥

Fierce and love

Kameraj*vel

Ursäkta språket... Men jag blir så suuuuuur! Laddade kameran hela natten för att jag tänkte knäppa lite kort och så, men den verkar inte funka som den ska för nu efter två knäppta kort så står det att det är svagt batteri? Åhhh, så irriterande... Får knäppa med mobilen helt enkelt, synd bara att den inte har blixt... Flyt.se.

Shoppade som sagt lite idag :) Fixade mobilnummer, men de tar troligtvis 24h innan de aktiveras så jag skickar mitt nummer till mina nära och kära så fort jag kan :) Gymmet får jag hinna med imorgon, ska även skriva in mig hos husläkare och lite sånt smått och gott. Ska knäppa kort på allt jag shoppat och visa er imorgon :)

Och ikväll har jag och Camilla varit så trötta så vi har inte orkat gjort något med Sassou, tyvärr!

Men men, C U tomorrow ;)

Fierce and love

Shoppaloppa

Hej å hå i de blå!

Har nyligen kommit hem, har även Camilla som sällskap som har kommit hem från Paris! Snart sticker vi iväg till Oxford Street för att möta upp Khadije och Mariam :)

Ska fixa brittiskt mobilnummer idag och ska även skriva in mig på gymmet! Ikväll får jag se vad som händer, ska hänga med Sassou och Camilla iallafall :)

Hörs ikväll!


Oxford street

Fierce and love

My journey

Nuså, nu har jag pratat av mig lite med syster, pappa och faster på Skype!

Som sagt, nu är jag Londonbo. Kom hit igår kväll, gårdagen kändes som två hela dagar... Buss till Gävle, tåg till Arlanda, flyg till London och sen en massa tunnelbaneåkande från Heatrow. Nog för att själva resandet tog på krafterna, men inte nog med det - hade 30 kg att bära på också!!!! Haha, gissa om ryggen och axlarna var döda när jag äntligen var framme!

De senaste dagarna i lilla Sundsvall umgicks jag med nära och kära. Det är sånahär gånger som man verkligen märker vilka som är ens riktiga vänner och hur mycket familjen betyder. Blev bjuden på Bite Line av bästa Ida och Linda på torsdagen. Blev bjuden på lunch av Viktor på fredagen. Har varit ute och ätit med pappa och company. Har varit en massa med mina bästa helt enkelt. Var även ut i fredags och hade typ hur jävla roligt som helst. Var lite slö på morgonen efter när det var dags att åka, men de var det verkligen värt!

En massa tårar har det såklart bjudits på. Jag och pappa började gråta mitt i Birsta City, haha. Jag, Linda och Ida hade grinkalas efter middagen. Mamma, jag och syster grät innan jag klev på bussen. Men nu när jag väl är iväg så känns det mest bara så sjukt roligt!!!

Idag har jag varit med Khadije och Mariam, handlade mat med deras mamma på Asda som är ett sjuuuukt stort shoppingcenter. Typ som Ica Maxi men såå mycket större. Och billigare, såklart. Har annars shoppat lite runt omkring knutarna vid Oxford Street. Har även trådat ögonbrynen för först gången! Ärligt - DET GJORDE JÄÄÄVLIGT ONT.

Ska lägga upp lite bilder i framtiden och även vara bättre på att uppdatera bloggen så att ni kan hänga med på mina äventyr! :)

Dags att kolla på lite O.C. och sen ska jag sova för imorgon ska man upp kl.7 för jobb!

Fierce and love

LONDON

Jaja, jag vet att jag är sääääämst på att uppdatera.........

Gissa vart jag befinner mig just nu? Hemma! I London! In the UK! TÄNK, jag bor här nu, jag har flyttat hit. Hur sjukt är inte det?!

Oj vänta, ska surra på Skype med syster! Brb!

For the first time

We don't know how
How we got in to this mad situation
Only doing things out of frustration
Trying to make it work but these times are hard

But we're gonna start
By drinking old cheap bottles of wine
Sit talking up all night
Saying things we haven't for a while
We're smiling but we're close to tears
Even after all these years
We just now got the feeling that we're meeting for the first time

Someone help us
Cause we're doing our best
Trying to make it work but these times are hard


Flashigt värre

Så här blev mina naglar! Fint, va? :D



Klocka - JetSet, Ur & Penn
Ring - Gåva
Korvfingrar - Vild-Hasses

Bumpy ride

Ligger i skrivande stund i soffan hemma. Är ensam hemma, rätt skönt. Kom hem för några timmar sen, sov hos Walle inatt eftersom de är lite svårt att ta sig till Kovland på natten...

Var på Memento igår och kollade på när Mohombi uppträdde! Tänk, en så stor artist i lilla Sundsvall... Var en awesome kväll, dock väldigt mycket tjaffs och bråk, men inte så konstigt med tanke på att de var drygt 1000 pers där på krogen! Förfestade även hos Walle, fick skjuts till stan av Ellertz!

Var på Birsta igår för att försöka hitta nå vettigt att ha på sig, hittade en fin blus på Cubus! Var där med Linda och barnen :) Bild kanske kommer ;D

Ikväll blir de iallafall fetlugnt! Behövs!


Han den där Mohombi!

Tipp topp med fransk manikyr

Sådärja, då bor man hos mamma då! Lägenheten är borta och guuuuud vad skönt de känns, nu slipper jag tänka mer på den!

Efter överlämningen av nycklar och shit så åkte jag hem till pappa. Följde även med faster till kusinen min och busade med hennes knasiga 4-åring. Åkte sen hem och typ vände, haha. Kikki hämtade mig och så åkte vi till Amanda! Tog en svängom på Memento, så klart ;)

Vaknade upp hos Amanda, typ dödstrött. Runt lunch hämtade Linda och Walle upp mig och Kikki, vi käkade på San Remo. Tjockt och gott! Tog en sväng till Birsta och sen blev de tacos med brudarna hos Amanda! Gött som fään. Kollade även på två filmer, Hur många lingon finns det i världen och Orphan. Lingon-filmen är typ hur söt som helst. Kommer aldrig bli less på den filmen. Den andra filmen var allt annat än söt!!!

Kikki fixade även naglarna på mig, så nu är jag typ såhär snygg!!!!!!!



Hmm, ja. Så ser mina naglar ut, men de där är inte min hand. So don't worry, sådär fläskiga slemmiga fingrar har jag inte!

Kom nyss hem, ska kika lite på O.C. innan jag kastar in handduken. Imorgon kommer bli en AAAWESOOOOOOME dag!

Btw, tog mig typ 30 min att skriva detta inlägg.... Ja, mina naglar är fina men inte praktiska!

Fierce and love

RSS 2.0