Lättroad

HAHA, måste bara få dela med mig av min kvällsunderhållning!

Det här inlägget skrev jag i min gamla blogg för över 3 år sedan. Minns det som igår och minns hur mycket vi skrattade, hahaha. Har skrattat väldigt mycket åt Fredrik överlag ;D Hittade inlägget nu och ligger nu och garvar för mig själv! Fullt normalt, haha!

"Dricka hemmabränt i Koration är grejer de..." Hahaha. Dör.

O.C.

Färdigjobbat för idag. Kvällen spenderas med Nurofen, clementiner och gamla avsnitt av O.C i hopp om att känna mig helt frisk imorgon!





Adam Brody, Seth Cohen i O.C. Skulle inte tacka nej.....

Den stora dagen

Det är något fel på mig. Det måste vara något fel på mig. Jag skulle lätt kunna sova en hel dag känns det som. Har ingen ork, benen vill typ vika sig när jag ställer mig upp. YEY.

Iallafall, som ni kanske läste för några dagar sen så är det något stort som händer idag! JO, en av mina allra bästa vänner hemma i Sverige är gravid med tvillingar och idag (JUST NU) blir hon igångsatt på Sundsvalls sjukhus!!!!! ♥♥ Åh, är så uppspelt och glad men ändå så nervös! Känner mig lite mammig.... Nu är det dags för flickorna att komma ut, dem är så varmt välkomna och redan så otroligt älskade :') Dem kommer ha en av världens bästa mamma! :)

Nu ska jag fixa lite här hemma, skriver senare! EXCITED!!!!!!!!!!!!!! :'D ♥


Jag och July


July och jag


July, Peter och jag

LYCKA TILL BÄSTA JULY!

Varning för bitch

Vad jag känner mig sur. Hängig, ont i huvudet, irriterad och allmänt SUR. Nu önskar jag att jag hade en boxningssäck framför mig som jag kunde slå på. Eller ligga på min pojkväns bröst och helt plötsligt börja bråka på honom för ingenting, på de humöret är jag! Haha, inte rolig att ha med att göra alltså. Har försökt hållit humöret uppe hela dagen, jobbar ju liksom med barn så de är väl the least I can do. Det enda man kan göra är att göra sitt bästa helt enkelt!

Och nej, jag är inte gravid.

Och ja, jag håller på att bli sjuk. Tror de är därför jag är sur, för att vara sjuk är inte bara jobbigt för att man mår dåligt och för att man ibland blir så dålig så att man inte kan jobba - grejen är den att jag blir såååååå sjuuuuuuuukt uttråkad om jag är sängliggandes en hel dag fastän jag inte vill! Kryper i kroppen på mig då!!!!!

Tack och hej, nu har jag fått gnällt av mig lite :)

What goes around comes back around

What goes around comes back around.
That's what people say.
So all the pain you caused me will come back to you someday.


Rolig måndag...

Hej å hej å hej

Är just nu sängliggandes och mår inte alls bra. Tråkigt, särskilt med tanke på att man hade planer för dagen som just nu känns omöjliga att grejja. Synd! Har varit sjukstuga här hemma ett tag, kanske är det min tur nu...

Uttråkad till tusen blir jag dock då jag bara ligger såhär, så satte mig och ändra lite på designen. Ser väl helt okej ut! Ser lite muppig ut på vissa ställen, men orkar inge mer nu.

Nu ska jag dricka te och kolla på en film. Hatar dehär.

Sjuk?

Världens tröttaste människa blev helt plötsligt världens varmaste människa. Jag seriöst kokar. Lägger man ett ägg på pannan min så steks de ju tamefan. Min kinder och öron är KNALLröda, då överdriver jag inte heller. Ber till gudarna att jag inte blir sjuk, hatar att vara sjuk!!!!!!!! *håller tummarna på att det finns gudar*

Dagen har bara varit allmänt kaos. Nu lägger jag mig och sover, gärna naken utan täcke och med öppet fönster - jag brinner....................

Bjuder på några bilder från igår! Snor några av Sophie och Mariam eftersom dem flesta på min kamera var......hemska, hahaha.


Khadije


Jag och Mariam. Hur är det möjligt att mina vrister håller??? Dem är ju som två pinnar!!!


Louise, Amanda, jag och Mariam


Jag och Mariam, haha


The beautiful bday girl!


Hela gänget förutom Khadije!

Resten av bilderna finns på Facebook, dem som vill (och kan, höhö) kan kolla där istället!

Nu orkar jag inge mer. Bedmode it is.

Xxx

Tiger Tiger

Här kommer ett inlägg från den tröttaste människan på jorden.

Gårdagen var awesome, trots att kvällen inte blev som planerat. Slutade med att vi åkte in till Piccadilly och gick på Tiger Tiger, hade riktigt skoj med tjejerna! Hoppas dem överlevde natten, stackarna... :/

Men men, jag hade kul iallafall, hehe.

Tveksamt om jag kommer lägga upp nå bilder från igår, finare kort har man ju sätt, hahaha...

Xoxo

Every second is a highlight


I’m proud of my heart...

...because it’s been played, stabbed, cheated, burned and broken, but somehow it still works.



Saturday

Morsning

Jag somnade om, tack och lov. Vaknade för en stund sen, sköööönt.

Tänkte ta en promenad till Wandsworth Shopping Centre för att köpa en present till Sophie, sen ska vi fira henne! Hoppas på en härlig kväll :)

Pratade med en mamma från skolan som sa att de skulle komma in sibiriska vindar denna vecka så att de kommer bli kallt... Aaaahhhh, fanå. Vill inte ha kyla!!! Men så länge de inte kommer nå snö så är de okej, hatar snö!

Hörs senare! Take care

Soooov för bövelen

Aaahhhhhhhh jag är sjuk i huvudet!!!!!!!!!! Hur normalt är det att vakna halv sex på en lördagsmorgon och vara PIGG!?!?!?! Helt bäng! Åh, så less jag blir. Jag som kände för att sova läääänge idag, men men. Åh, vad orättvist, är inte i närheten av att vara såhär pigg på vardagsmornarna klockan sju då man ska jobba, men klockan halv sex på en helg då man är ledig, då bannemej ska man vara pigg! *sUcK*

Slår väl på en film då och hoppas på bättre tider, i hopp om att jag somnar om...

Någon annan vaken? Klockan är just nu alltså sju i Sverige. Tveksamt....
Okej, nu ska jag sluta klaga.

At some point...

...you have to realize that some people can stay in your heart, but not in your life




Helg!

Åh åh åh åh nu är det helg! Herregudars vad skönt. Men kommer nog inte bli så händelserik helg, förutom att fira Sophie så blir det bara massa slappa och göra nödvändiga (läs: mindre roliga) saker. Men skönt att bara kunna få sova ut och slappa! Haha, känns som om det är det enda jag gjort de senaste dagarna?! Men jag klagar inte ;)

Har fått många frågor om jag ska med ut ikväll, men ärligt så orkar jag inte, skulle inte vara kul att hänga med en trött och nykter Elin ute på krogen ikväll ändåså. Sjukt ändå hur mycket pengar och hälsa man sparar på att inte gå ut så ofta! 

Men men, ha en fortsatt trevlig fredagskväll allihopa!

Look at me now

Ja, här har ni en bättre bild på vilken hårfärg jag har nu. Trivs bättre i dehär än brunt, jag tror jag är nöjd! Inge mer färgande eller slitande på håret nu.



Datanörd

Okeey, back to reality. Har seriöst ugglat vid datorn heeeeela tiden, förutom då jag duschade. Gör alla måsten imorgon istället, orkar inteeeeee



Är trots allt glad girl, de är soligt och fint ute! Wohooo

Design

Som ni kanske ser så håller jag på och fixar och trixar med designen på bloggen, orkar inte göra nå mer nu så får fortsätta senare. Någon som är typ awesome på dehär med bloggdesign och headers? Hjälpa liten Elin???

Harry Potter och jag

....vi är goda vänner!

Ja hej

Äntligen fredag säger jag bara! Det är heeeeelt sjukt vad tiden rusar iväg, nyss var det söndag och jag satt och sa "men ååhhh, det är ju värsta långt kvar till nästa helg"... Veckodagarna går fort och helgerna går extremt fort, vart tar tiden vägen!? Får för sjutton panik!

Idag ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt fastän jag mest bara vill lägga mig och zZzZzZZZzzzZzz. Ska försöka hitta en present åt Sophie som har födelsedagsfest imorgon och vara med Emil om man hinner med det.

Btw, har sett en Harry Potter-film varje dag nu så nu har jag sett alla. Dra åt fanders vad jag ville böla i vissa delar, vågar ju påstå att dem 3 sista filmerna absolut inte är barnfilmer som dem första är! Sista filmen var mer i Sagan om Ringen-stuk... Jag som är så känslig för filmer och som lever mig in i dem så sjukt mycket låg nervöst i sängen och sprattlade, hahahaha. Man vill bara skrika "men spring åt andra hållet för faaaaaaan!". Mitt hjärta är inte gjort för att kolla på alltför spännande filmer, hua nej...

Åh förresten, en sjukt cool sak!!! I en av filmerna flyger dem på sina kvastar (wow) längs River Thames och passerar en byggnad som ligger vid mig!!!!! HALLÅ, HOW AWESOME!? Var tvungen att backa tillbaka och kolla flera gånger, hahaha. Det var nästan så att man såg mitt hus i filmen, men bara nästan tyvärr... Hade ju varit töfft så att säga. Inte nog med det så är ju Daniel Radcliffe (Harry Potter alltså) från Fulham och hans föräldrar bor på samma gata som mig........ *StAlKeR* Okej, vi är inte vänner, men vi hänger på samma gata, woho ;) Har dock inte sett honom.... Too bad... Och inte har jag sett Ashley Young heller (fotbollsspelare i Manchester United), hans mormor bor bannemej granne med mig! Ojojoj över-excited haha.

Men men. Mycket att göra var det ju! Hörs later!


Sen när blev Herr Potta "snygg"!? Hade jag helt missat.

Njut av det som är för stunden

Detta har varit en skön och slapp dag. Tog en promenad till banken och pratade med bästa July i telefon under tiden ♥ Annars har jag bara slappat hemma. Har pratat med pappa och Jane på Skype också och insett att jag inte ska tänka så mycket på framtiden utan bara ta det som det kommer och njuta av det som är här och nu. Ingen dum idé!

Nu ska jag kolla på gamla O.C. avsnitt och bara götta!


Chillar stadigt

Chill


Kurar ner mig framför nyaste Harry Potter-filmen

120126

Aj aj aj, idag har jag träningsvärk i benen kan jag lova.

Dagens planer - ingenting. Skulle vara med Emil men den jäveln har fått förhinder... Så nu sitter jag här och gråter över det ;) Hehe. Funderar på att kanske ta en långpromenad...eller sova.

Kan det inte bli helg nu!? Längtaaaaaaaar

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig



Du vet mycket väl vad du gjort mot mig
Den där blicken du ger mig är gammal nu
Jag vet hur du funkar
Jag kan dig ut och innantill
Så hälsa ditt hjärta att allt är slut

Dina lakan är konfetti, nu ska himlen bli vit
Allt du brände ner, låt det regna ner
Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna
Nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan
Och jag går i dagar i tröjan du hatar

Vill tacka för tiden vi haft
Men f**k allt du sagt
Att du varit i min famn varje natt gör mig kall
Den brinnande bilden av oss, den håller mig varm

Nu brinner din tavla
Nu ligger dina kläder ute på gatan


Kom tisdag, kom!

Då har man slutat jobbat för idag då! Dock så ser jag inte dethär som ett "riktigt" jobb, det är alldeles för roligt för att vara det!

Har inte hänt mycket alls idag, förutom ett besked jag fick förut! Men än så länge är det hemligt, på tisdag får ni veta :) Känner hur det pirrar i kroppen och hur mycket jag längtar, en riktig stor händelse är det. Och det kommer bli sååå kul :'D Åååhh!

Ikväll ska försöka somna tidigt. Bara kolla på film och äta frukt tills jag storknar. Är sugen på chips men vad gör man inte för hälsan... Haha!

Nu ni, mamma och syster, så ska ni få se att vi inte är lika!


Elin?                                                                           Idol-Agnes?

Sådeså!!!!

120 minuter senare

Hua så duktig jag varit! Runt halv nio imorse startade jag min långa joggingtur mot Battersea och Sloane Square-hållet och jag kom hem för tio min sen! *aPpLåDeR* Joggingtur på ca 2 timmar såhär på morgonskvisten, inte dåligt! Nu är jag helt slut vill jag lova... Är lite stolt över mig själv för jag tycker det är så tråkigt att jogga själv och jag är så trött av mig på morgnarna, men I did it :D

Nu blir det slappa! Bara massa slappa!!

Agnes? Elin?

Hallåhej

Världens slappdag har jag haft idag. Men det tycker jag att jag förtjänar efter söndagens långpromenad och morgondagens planer.... Hehe, berättar mer imorgon!

Pratade med mamma i telefon förut idag om mina framtida planer, jobb, vikt osv... Mammas kommentar "jag ska komma igång med träning så att jag blir Beach 2012" var bara för klockren, haha! Lilla mamma då.

Har inget annat roligt att berätta. As boring as that.

Btw så kläckte mamma ur sig att jag är lik Idol-Agnes på denhär bilden:



Ehh, nääeeej!?

Slöfock

Gjorde en repris av gårdagen idag - sov, sov och sov lite till. Till klockan ett..... Bra där. Men på dem två timmarna så har jag hunnit fixat middag, tvättat och börjat storstäda mitt rum. En dusch på dehär så är jag med i matchen igen! Hehe. Men det är störande vad trött jag är nuförtiden, skulle lätt kunnat somnat om vid ett om jag inte tvingat upp mig...

Idag händer det inget särskilt, tänkte ta en joggingtur men det regnar så där förstördes dagens enda plan...

"Äta, jobba, sova, dö" - är det inte så Gyllene Tider sjunger? ;) Haha!

Rekorderlig

Dethär kortet tog jag i Kensington, woho. Och med det säger jag godnatt! :)


Vi svenskar ses tydligen som blonda partygalna jävlar, kan inte påstå att den här kampanjen (som syns överallt) av Rekorderlig Cider lär förändra deras syn på oss...... Hahaha. Sverige + alkohol = sant (?)

My love is your love, your love is my love


Sofias änglar

Dethär har jag suttit och bölat över ikväll. Fyfan så orättvist livet är... Så sorgligt. Tyvärr kan sånahär saker även hända dem bästa... Att livet kan förändras så enormt under loppet av en sekund. Har personer i min omgivning som varit med om liknande och jag har sett på hur dem har gråtit och känt otrolig sorg. Att se dem på det viset har verkligen skurit i mitt hjärta, men tänk att vara den sörjande? Usch, vill inte tänka på det... Vill inte veta hur det känns och hoppas jag aldrig kommer vara med om det heller..

Kolla på avsnittet av Sofias änglar här! http://www.kanal5play.se/program/play/sofiasanglar-s02e01

---------------------------------------------------------------------------



Åååhh hittade denhär efteråt. Vill ju bara gråta ihjäl mig.

Godnatt



Sleep tight ♥

Dagens outfit

(...med risk för att känna mig fjortig, men aja.)

Allt kommer från älskade Primark. Legginsarna, linnet, tröjan, halsbandet - rubbet! Dem grova benen och dem röd/blå/lila händerna går dock inte köpa där.

Mariams bday party

Idag har jag varit duktig kikka! Gick från mig i sydvästra London till norra London....... Det tog ett tag vill jag lova. När jag började gå var det ljust ute, när jag var framme var det mörkt..... Gick från Fulham till Westbourne Park, sen orkade jag inge mer, haha... Tog en välförtjänad busstur resten av biten till Kilburn! Kan lova att mina ben pulserar jävulen just nu........

Har bara chillat med Khadije, Mariam och Ingrid idag (och Ahmed såklart). Kom nyligen hem och trött som bara den.

Igår firade vi alltså Mariams 20årsdag! Först med middag hos henne (ASgod mat) med tårta, presentöppning och drinklekar och drog sen till Leicester Square. Tanken var att gå på Penthouse (vårat andra hem), men orkade inte stå i grislång kö, så vi drog till Rumba istället. Själva klubben var väl inte tipptopp, men tillsammans med dem bästa har man kul vart man än befinner sig! :) ♥ Fick dock agera mamma halva kvällen, men det är en annan femma..... Haha! Väldigt rolig kväll med en massa roliga ögonblick man sent kommer glömma! :D

Bjuder på lite bilder från igår! Tnx Mariam, Khadije, Gem, Ingrid, Emily, Sassou and Sophie for a great night! :) xxx

Styling på G


Vackra Mariam


Cutie!


Mariam och jag ♥


Flummon


Jag och Khadije ♥


Strike a pose ;)


Sassou och jag ♥


I tunnelbanan började det minsann spåra ur för vissa... Haha, älskar't!

Stronger

What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over 'cause you're gone
What doesn't kill you makes you stronger, stronger
Just me myself and I

Thanks to you I've got a new thing started
Thanks to you I'm not the broken hearted
Thanks to you I'm finally thinking about me
You know in the end,
the day you left was just my beginning
In the end

What doesn't kill you makes you stronger



Rumba

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Frågan är - varför bloggar jag vid denhär tiden? JO, för jag kom nyss hem och kan inte sova! Kanske är det alkoholen som gjort mig överpigg......... Eller kanske promenaden hem från Fulham Broadway....... Jag vet inte. Stava kan jag iallafall! *pRoUd oF mYsElF*

Nu säger jag godnatt i ett försök att sova..........



Btw, var på Rumba ikväll och firade Mariams 20årsdag ♥ Lots of love!

Grattis ♥

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MARIAM OCH EN AV MINA ALLRA BÄSTA VÄNNER ♥♥ Du är grym!





hej hej hej

ÖHM, insåg just att det finns hundratals bilder på oss tillsammans... Haha, sjukt. Bjuder på några :) Imorgon (idag?) ska vi se till att fira din 20årsdag på allra bästa sätt :D Mahal kita!

HAPPINESS!!!!!!!

ÅH ÅH ÅH ÅH ÅH ÅH ÅH VAR MED OM EN SÅÅÅÅÅÅÅÅ SKÖN KÄNSLA IDAG!

Köpte ett par jeans i somras/höstas innan jag flyttade till London. Testade dem inte i butiken, tog hem dem och testade, HELT SERIÖST så kunde jag inte få dem upp högre än till knäna.......... Hade köpt dem på rea så kunde inte lämna tillbaka dem heller. Jag köpte rätt storlek, eller rättare sagt, den storleken jag trodde jag hade........... Det var nog i det ögonblicket jag insåg hur mycket jag gått upp i vikt det senaste året............

MEN, idag fick jag på mig jeansen ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Underbar känsla vill jag lova! Allt mitt jobb och alla offringar ger verkligen resultat :D Åh, känns såååå braaaaaaaa så jag vill bara skriiiiiiiiiikaaaaaaaaa!!!!!!

Ett steg närmare, inte klar ännu, jag ska bli fit igen som gör några år sen! Tamefan!

Aa btw, kom nyss hem från middag med Khadije, Mariam, Mohammed, Ahmed och Ingrid! Åt på Nando's, ovanligt va!? ;) Firade Mariam lite smått i förskott :)

Hoppas ni haft en bra fredag, för det har jag haft! :)

Hoho? Vattnet? Elen?

Vaknade upp imorse utan vatten och utan elektricitet i mitt rum... Jag som tänkte duscha, platta håret och dammsuga... Good luck with that. Just ja, min dator dör nog snart, kan inte ladda den här heller... Hur kan man leva utan rinnande vatten och el!? Skulle aldrig kunna bo i ett fattigt land i Afrika känner jag...

Anyways, ska göra ordning middag tills sen redan nu (om det går!?), trippa iväg till Orange och sen möta upp Mariam i Marble Arch! Imorgon fyller den stjärnan år, så ikväll blir det middag nånstans och imorgon blir de festa för hennes skull ;) Pepp!

Lite smink på dehär så! Hörs!

Myser och fryser

Just nu - bed mode

Äntligen färdig!

KLART! Tror helt seriöst att jag inte kan komma närmare min naturliga färg än dehär.. Well done :D Nu blir det inte nå mer färgning, bara silverschampoo, inget annat skit! :)

Hoppsan...

...lite gult blev det. Råkade skriva "fult" istället för gult, men det hade funkat det med. Skulle kunna gå omkring såhär, så hemskt är det inte, men inte den färgen jag vill ha. HELL NO. Vill ha en kallare blondfärg. Är långt ifrån lika hemskt som det blev för 5 år sen (vart tar tiden vägen!?), tack och lov. Det kommer ni inte få se bild på kan jag lova, hahahaha. Fruktansvärt var ordet!

Imorgon är jag förhoppningsvis klar med detta färgande! Jobba, dra till frissan, träffa Mariam, träffa Sassou och sen jobba fram till natta. Gött.


Blond igen, puss på det! (ser platinablont ut, men don't worry, det är det inte!)

Blondie

God daaaaaaag, god daaaag

Sitter just nu med hårfärg i huvudet. AAAAHHHH, hur ska det här sluta?

Har känt mig duktig idag! Har tvättat, städat, gjort middag, gått till Sainsbury's, håller på att färga håret, uträtta ärenden och sen jobba. Man hinner få mycket gjort då man inte sover fram till två......

Får väl se om jag blir orangehårig eller gulhårig sen då, höhö. Isåfall blir det mössa på och färga igen om några dagar, AwEsOmE..... Men ska bli skönt att bli ljushårig, har ju varit det i mestadels av mitt liv så känner mig lite mer hemma i det!


Dålig bild, men det är jag och min syster när vi var små! Född megablond - check!

Turning page



I've waited a hundred years
But I'd wait a million more for you
Nothing prepared me for the privilege of being yours
If I had only felt the warmth within your touch
If I had only seen how you smile when you blush
Or how you curl your lip when you concentrate enough
I would have known what I was living for
What I've been living for

Your love is my turning page
Only the sweetest words remain
Every kiss is a cursive line
Every touch is a redefining phrase
I surrender who I've been for who you are
Nothing makes me stronger than your fragile heart
If I had only felt how it feels to be yours
I would have known what I've been living for all along

Sleeping At Last – Turning Page
Från Twilight: Breaking Dawn Part 1

Highlights


Sämst bild, I know. Men såhär blev håret! Tycker att det var helt okej färg, men jag vet vad jag vill ha för färg och då ska jag ha det ;) Så ännu är jag inte klar! Kanske färgar redan imorgon, får se om jag orkar :)

Touching

Från att snyfta över soundtracket till Twilight: Breaking Dawn till att snyfta över ett mejl jag nyss fick. Inget ledsamt, mest rörande. Åh, det rörde verkligen vid mitt hjärta, lilla du. Mer än så säger jag inte, men TACK kära du :') *mInNs TiLlBaKa*

Nu sticker jag iväg till Sassou! CIAO

Snyft


Elin ♥ sova = sant

God...morgon? Haha, klockan är strax två och NU kliver jag upp... Hoppas jag kommit ikapp med sömnen nu, orkar inte vara en vandrande zombie nå mer.

Ska fixa lite här hemma och duscha, så sen får ni se hur mitt hår blev. Funderar på att färga igen till helgen så att det blir så ljust som jag vill ha det :)

Ikväll ska jag hänga med Sassou, mycket mer än så har jag inte planerat! Hörs l8r ;)

120116

Färdigjobbat för idag. Ligger som vanligt och chillar i sängen. Lite tråkigt att vardagskvällarna ser för det mesta likadana ut... Slutar åtta, dör i sängen. Ibland är jag med Sassou som bor 3 minuter bort. Svårt att hitta på något vid den tiden då de flesta jag känner bort typ en timme bort. Känns jobbigt att åka iväg när man vet att man börjar jobba kl 7 dagen efter. Men men, that's life!

Och nej, har inte visat bild på mitt hår... Anledningen - uppsatt morgonfrisyr. Är det verkligen något ni vill se? Haha! Lovar att visa imorgon ;)

4 veckor kvar till min födelsedag! Diggar't :D Helt sjukt att lilla jag fyller 21 år... Kommer alltid känna mig som typ 18! Vart tar åren vägen, jag var ju nyss 16!? *åNgEsT*

Nu ska jag ha Harry Potter-maraton, vet inte om dem senare filmerna är bra men känner att jag bör se dem eftersom jag bara sett dem två första!

Mysmåndag

Förstår inte vad de är för fel på mig, har varit konstant trött nu ett tag! Kan vara helgen som satt sina spår också, har fått väldigt dåligt med sömn...

Ligger hemma i sängen nu, Emil drog för typ en timme sen. Kollade på film och bara chilla. Så nu är det tomt här i sängen. Och kallt. Emil, kom tillbaka!!! Haha. Gillar skarpt att han bjöd mig hem till honom på min födelsedag, ännu en sak att se fram emot ;)

Förutom att hängt med Emil så har jag städat, tvättat och duschat. Intressant, va? Njäe.

That's it, bye.

Massa skoj

20 jan - Middag för Mariam
21 jan - Mariams bday party
28 jan - Sophies bday party
4 feb - Fotografering på Pynk Studios med Sassou
14 feb - Min bday
17 feb - Min bday party

Iiiiihhh, låt tiden gå fort!

Jag vågade!

Yepp, idag blev mitt hår ljusare! Tvekade ett tag innan jag gick in till frisören, men tänkte - vafan, det är bara hår? Gör't ba! Imorgon får ni se resultatet :) Men är inte klar ännu, ska bli lite ljusare. Gjorde så ljust som det gick första gången, vill inte bleka håret för det sliter så sjukt mycket på håret, så gjorde mycket slingor istället :) Men nu är det så pass ljust så att jag kan färga det ljusare själv utan att det blir grönt eller gult :) You'll see tomorrow!

Efter frissan gick jag till Khadije och Mariam (som bor två dörrar bort från frissan, haha), åt där och sen somnade jag. Vaknade upp runt nio igen, faaaail... Kom hem för typ en timme sen, är så sjukt trött! Och hungrig.... Igen.....

Har gjort mitt för denhär dagen känner jag! Imorgon ska jag nog träffa Emil, blev inte av ikväll eftersom en viss person somnade... Höhö. Schysst tjej...

Nä fy, godnatt!


Min hårfärg nu påminner lite om hårfärgen jag hade på denhär bilden... Den är för övrigt typ 6 år gammal, jisses! Det är jag i mitten alltså...

Gårdagen

Sovit 7 timmar men lika trött är jag ändå. Tur att jag ställde alarm på 11, annars hade jag nog sovit bort hela dagen!

Igår var jag med Khadije och Mariam hela dagen, mötte upp Fanny och Klas i Victoria. Käkade och drack på Wetherspoons, väldigt bra och proppfullt ställe! Blev kvar där ett bra tag, drog sen till Leicester Square och gick på Penthouse! Diggar verkligen det stället. Dansade och drack nån drink, vid tre drog vi till KFC och åt! Nyttigt och bra, haha... Var hemma vid sisådär fyra med jordens värk i fötterna... Mina nya klackskor dödar mig.

Nu ska jag fixa lite här hemma och göra mig klar för att sticka iväg till frissan! Om jag vågar... Är rädd att bli missnöjd och att mitt hår gråter. Vill inte att det ska gå av som det gjorde för något år sedan...  Sen hoppas jag att jag har tid över för att träffa Emil! Måndag imorgon igen, varför ska helgerna gå så fort!? Hinner ju inte med nånting typ...


Jag och Mariam


Khadije, jag och Mariam


Klackskor är snyggt, men fan inte skönt...


Jag och Khadije


Klas och Fanny


Hittade dem här i en liten butik i Victoria Station, ringar som det står BFF (best friends forever) på! Känner mig som 15 år igen när jag har på mig min, men var ju för klockrent för att inte köpa! Khadije och Mariam ♥

Utgång

OOOOHHHH MYYYYY DAYS (haha) vad trött jag ääääääääääär! Varit vaken i 20 timmar i sträck innehållande middag och utgång! Nej tack, nu får det vara nog! Fåglarna kvittrar ju till och med ute och snart går väl solen upp...........

Hörs imorgon istället! Eller rättare sagt senare idag...

Garfunkel's

Hemma efter en härlig kväll med Khadije, Mariam, Klas och Fanny! :)

Slutade jobba åtta, åkte direkt till Leicester Square där jag mötte upp dem! Gick och åt på Garfunkel's, väldans gott, rekommenderas! Åt där första gången med pappa och Jane och inte lär jag gjort det för sista gången! Visade Klas och Fanny alla "fina" ställen runtomkring Soho, haha... Köpte en thai latte på Starbucks och satt oss och snacka massa strunt! :) Åkte sen hem, trött som bara den är jag.

Imorgon har vi planerat utgång! Jippiekayay motherfuckers ;) Haha!

Godnatt på er!

FÖRRESTEN, funderar på att färga håret imorgon! Vad tycks om denna färg?! Lutar åt något liknande :) Kommer dock inte kunna bli så efter första färgningen skulle jag tro...


Ska jag....?


En bra fredag den 13e

Dagens tidigare uppdateringar har nu lett till något bra. Personen som jag känt mig sviken av tog åt sig och bad om ursäkt. Och jag blev förstådd. Ibland sviker man folk omedvetet, som denna person. Men tack för att du insåg, svalde stoltheten, tog steget och pratade med mig ♥ Vi har umgåtts i ganska kort tid, men blivit väldigt nära vänner. Onödigt att det ska bli en stor grej av något litet. Du fick mig precis att inse att folk kan förändras och att folk kan ta ansvar för sina handlingar :)

Känner mig att flera kilon lyfts från mina axlar :)

Nando's

Hemma igen efter lunch med Khadije, Mariam och Sophie på älskade Nando's! Så gott. Så mätt.

Ska fixa här hemma nu, hörs sent ikväll! Kanske.

Angående mitt förra inlägg, tack alla goa för vad ni skrivit till mig efter ni läst de ♥ Och ni bittra människor bryr jag mig inte om :) Enda anledningen till att ni blir bittra är för att ni inser att det jag skriver stämmer.


Sophie och Khadije i Sundsvalls hamn i somras


Mariam och Sophie

Love you

Springer omkring som ett ånglok här hemma, upp och ner i dessa trappor med tvätt och grejer. Ska åka till Khadije och Mariams skola i Mile End och det är en bra bit dit och jag ska vara där klockan elva, så låt svetten rinna!! Hehe

Förövrigt så måste jag bara få säga att jag älskar mitt liv som det är just nu. Läste min gamla blogg för skojs skull och jag hatar den Elin jag var då. Mådde dåligt, hade falska backstabbing-"vänner", hade en backstabbing-pojkvän och blev en annan person på grund av omständigheterna. Idag är jag stabil, har dem riktiga vännerna kvar, mår bra och mår inte dåligt över huvudtaget! Självklart har man väl dåliga dagar som alla andra, men psykiskt sätt så mår jag så underbart bra! Hade några år då jag mådde som sämst och människor fick min självkänsla att nå botten och jag hatade mig själv, men idag har jag byggt upp allt dedär och det hade jag inte kunnat gjort utan alla fina underbara människor i min omgivning!

Tack alla ni som gör mitt liv underbart. Ni som alltid finns där, ni som aldrig skulle kunna såra mig, ni som aldrig försvinner trots avståndet, ni som får mig att må så jävulusiskt bra. Så otroligt tacksam ♥♥♥ Utan er hade jag inte varit här!

Elin loves u all!

Rak av et ba

HEJ HEJ HEJ (Ni ickenorrlänningar som inte förstår språket i rubriken... Skyll er själva;))

Ja, jag somnade om imorse. Sååå skönt var det. Städade här hemma och sen hann jag inte så mycket mer. Så nå bilder på nå shoppinggrejer fick ni inte.... Imorgon! Kanske... Lite svårt att ta helkroppsbild på sig själv, men vi får se! ;)

Imorgon är det fredag, hujedamej vad fort dagarna går. Det blir lunch med Khadije, Mariam och Sophie på Nandos och sen efter jobbet ska jag, Khadije, Mariam, Fanny och Klas gå ut och käka :D Jobbade med Fanny och Klas när vi allihopa bodde i Sundsvall! Nu är dem här och vill hälsa på oss :) Kul!

Annars då? Allt bra, som vanligt. Är lika lycklig som alltid. Tror inte jag inser hur bra jag har det egentligen. Inge drama, inget/ingen som får mig att må dåligt. Inget som bekymrar mig. Dock finns det lite ångest kvar - vad ska jag göra till hösten? Plugga? Flytta till USA? Stanna i London? Jag får seriöst damp på mig själv, att jag inte kan bestämma mig.

Åh justja... Hårångest har jag också!


Hahaha, märks det att jag hatar mitt hår, eller?

120112


YOU CAN'T START THE NEXT CHAPTER OF YOUR LIFE
IF YOU KEEP RE-READING THE LAST ONE

Lite kloka ord såhär på morgonkvisten. God morgon förresten! Jag är trött som en gnu och jag förstår inte varför. Ska sova sen stund och hoppas på att jag piggnar till, även fast jag är 99% säker på att jag bara kommer bli tröttare...

Idag händer det inte så mycket, ska kila iväg på några ärenden bara. Städa här hemma och göra sånadär halvtråkiga men nödvändiga saker. Kanske jag sticker iväg och njuter lite på mitt andra hem Oxford Street om jag hinner!

Tänkte visa sen alla saker jag shoppat! :) Om jag orkar. Den som lever får se!

XOXO

Taaz.com









Hittade värsta kungliga sidan - www.taaz.com! Tröck in mitt fejs på en bild och så VIPS så kunde jag välja mellan hundratals frippor till mitt nylle! Min hårångest har gått med sig lite, men jag har låååångt ifrån bestämt mig.... Vad tycker ni? Vissa bilder blev lite sämre än andra, typ att man ser mitt hår någonstans eller nått, men man ser helheten iallafall.... Nu har jag verkligen något att sova på.

MAMMA, HJÄLP MIG ATT BESTÄMMA MIG, DU SOM ALLTID ÄR SÅ KLOK!

GODNATT!

Hårbekymmer

Mitt hår måste vara det tråkigaste håret på denna planet, jag har ingen frisyr överhuvudtaget. Vill ha en förändring NU!


Luggen är nog på tok för lång då man faktiskt kan leka The Grudge-kines med den......



Min så kallade uppklippning har växt till nedanför hakan........... *ger mig själv en frustrationens klapp på pannan*



Ska man kanske färga håret på detta vis!?!?!?! Stjäl Kimsans stil liksom. Skulle gärna stjäla lite av hennes hudfärg också, min hy går lite mer i nyansen på hennes klänning...


Jag genom åren



Bild 1. Jag till vänster. Bild 3. Jag till höger. Bild 6. Jag i mitten

SE SÅ! HJÄLP MIG NUDÅ! Vad passar jag bäst i? Ska jag ha kort eller långt hår?

Ps. Varför är texten blå?! Ds.

Lipsy Ruffle Bust Dress


Där har ni klänningen jag köpte på Lipsy igår! Såååååå söt, fick den billigt också! Köpte för en gångs skull inte en klänning i svart ;)

Därför har killar bättre kompisar än tjejer...

En tjej kommer hem efter att ha varit borta hela natten. Killen frågar vart hon har varit. Tjejen säger att hon har sovit över hos en kompis. Killen ringer tjejens 10 bästa kompisar men ingen av dem säger att hon har sovit över.

En kille kommer hem efter att ha varit borta hela natten. Tjejen frågar vart han har varit. Killen säger att han har sovit över hos en kompis. Tjejen ringer killens 10 bästa kompisar. 8 av dem säger att han har sovit över hos dem och 2 säger att han fortfarande är kvar...

Hahahahaha, så sant..............

Åxfård Strit

MEN HÄJ

En lång dag har det varit idag på älskade Oxford Street. Kom hem med en kasse från Primark och en från Jane Norman. Jag är seriöst SÄMST på att fönstershoppa. Det går inte, det kliar liksom i korvfingrarna på mig. Men har dock fått en massa massa fint för inga pengar alls! Köpte joooooooordens finaste klänning på Jane Norman, frågan är ju bara när man ska använda den, haha... Men den hade kostat över 700 kronor innan rean och jag fick den för ca 270 kr. Hade jag inte köpte den hade jag gråtit nu............ 270 kronor, vad gör det om hundra år!

Annars så har jag bara jobbat i vanlig ordning. Ska sticka iväg på Sainsbury's nu innan dem stänger.

BYYYYYEEEEE

Ja, jag ska visa sen allt jag köpt. Imorgon....... Typ.

Miss Muscle

Ont i huvudet och trött som en gnu, men ändå sover man inte....... Är man dum och envis så är man!

Var med Khadije och Mariam idag, först i Brent Cross och sen på Oxford Street. Hittade en klänning på Lipsy i Brent Cross, ååååhhhh känner mig nykär. Klänningen är så söt. Jag ser ut som en bakelse i den. *fniss* Lägger upp bild l8r ;)

Efter jobbet gick jag hem till Sassou och hängde med henne, kom nyligen hem efter att ha nickat till i hennes säng, haha. Är sådär spädbarnstrött, sådär så att ögonlocken nästan stängs men så envisas man med att hålla dem uppe........

Whatever, godnatt.


Hahahaha kolla in tönten

Och nej, jag satt inte i mitt rum och tyckte jag såg ut som en biffiga bodybuildaaahh och tänkte *fniss, nu ska jag ta en bild på dehär*, intern-fulande mig med en kompis. Faktiskt. Just sayin'.

Finally

Hej hej hej hej hej hej

Nu sticker jag iväg för att möta upp Mariam och förhoppningsvis Khadije för lite shopping, wiiiiiieee finally ♥


Gillar tvätthögen i bakgrunden, btw.......

Girltalk

Har fått pratat av mig lite med Sassou, tydligt att massor har hänt sen vi sågs sist, haha! Även fast det bara var ungefär 3 veckor sedan.. Dock var det mest jag som berättade saker och hon som skrattade, haha! Är de röj så är de, höhöhöhöhö.

Nu blir det film sen sössa. Godnatt!


Oj så söt man är osminkad

Tisdagshäng med min french maid

Nu ska jag trippa iväg för att träffa Sassou. Leende på läpparna - check! ♥


...eller!? HUA så sammanbiten man kan vara

9 januari, bar mark och sol

Var nyss ute och gick till Sainsbury's. Ingen vinterjacka hade jag på mig. Inga vantar. Ingen halsduk. Ingen mössa. Iklädd skinnjacka och solbrillor. Tygskor på fötterna gåendes på asfalt och gräs, inte snöslask. Såhär underbart varmt och skönt har jag aldrig haft det i januari tidigare, haha!

Haha alltså, jag hade inte bara skinnjacka, solbrillor och tygskor på mig. Ni fattar grejjen.



Titta titta, man kan ju nästan sola sig från fönstreeeet


Känner mig på utomordentligt humör, så ni får en puss ni också ♥

Kär i kärleken

Ligger och tittar på Twilight (ja, igen) och blir sådär pluttinuttigt kär i kärleken. Nästan lite arg också. Och äcklad. Jag hatar kärlek. Vilken tur då att det är typ prio 100 på min lista just nu, man ser livet med andra ögon när man har tid för annat än massa turturduvande :) Och massa bråkande... Man mår tusen gånger bättre utan en massa oro, otrohet och svek som blir till dagliga hjärnspöken...

Ska väl börja packa upp och fixa till lite här hemma. Sen ska jag träffa Sassou. Fattar inte varför man ska vakna upp halv åtta när man har en ledig förmiddag... Får se vad som händer resten av dagen.


Perfektion............ Det kan man ju dock inte säga emot.......

Back on track

Äntligen "hemma"!!!!!!!!!

Efter många timmars resande så ligger jag äntligen i min säng, med min dator, med min BlackBerry och med alla mina saker omkring mig (i och för sig i en enda röra men lika glad för de är jag!).

Imorgon ska jag träffa Sassou och på tisdag ska jag träffa Khadije och Mariam, nu är jag happy girl ♥

Är typ hur trött som helst nu så nu blir det nassinassi.

This is where I belong!



LONDON

Idag bär det äntligen av till älskade London! Längtar faktiskt hur mycket som helst. Saknar allt som har med London att göra. Längtar tills jag får hänga med Khadije och Mariam, göra alla dessa knasiga saker som vi brukar och prata om allt som hänt sen sist ;) Det vill säga att vi har massor att prata om!

Klockan ett går tåget från Bollnäs och strax efter sex går flyget från Arlanda. Så om det är någon som vill passa på att ringa medan jag fortfarande är på svensk mark får lov att ringa innan klockan sex ikväll! :)

ÅÅÅÅHHHHH VAD JAG LÄNGTAR!!!! NÅ KOPIÖST MYCKET :'D London ♥

BYEBYE SUNDSVALL

Dåså, då har man vinkat av Sundsvall för denna gång. Vi ses till sommaren, älskhatade hemstad!

Nu kommer jag befinna mig i Alfta tills på söndag, sen landar jag i London igen. Så har samma nummer och man kan fortfarande få tag på mig :)

xoxo ;)

Sista dagen i Sundsvall

Sitter just nu hos Linda och vi har nyss tjockat i oss käk från Blå Kiosken, gott :) Senare blir det middag med pappsen och ska även försöka hinna med att träffa Kikki. Min sista dag här i Sundsvall idag, har inte så mycket emot att åka härifrån nu faktiskt. Har träffat alla som jag velat träffat och har fått min dos av Sundsvalls drama nu för ett tag framåt ;)

Just nu saknar jag London. Jag saknar Khadije och Mariam. Jag saknar Sassou (I miss you, Sassou). Jag saknar barnen. Jag saknar till och med retstickan Emil! (naaaaaaaaw) Jag saknar att hänga på Oxford Street. Jag saknar thai latten från Starbucks. Jag saknar 2punds-vinet från Fresco. Jag saknar Primark. Jag saknar allt som har med London att göra! Ta mig "hem"!

Hörs HÄJ

NYÅRSAFTON

Nyår firades först med middag hos Johanna, sen fest hos Hampus, tolvslaget vid hamnen och sen efterfest hos Martina! Tack alla som såg till så att nyår blev hur kul som helst :D



Johanna och jag


Johanna och jag


Mats, Salle och Viktor


Jag i min klänning från New Look :)


RSS 2.0