Slarvis

Nu har fröken Elin slarvat med uppdateringen! Så går det!

Vad har hänt sen sist då...? Har hängt med Kikki, har varit på 80tals-fest och flyttat ur lägenheten! Nu är alltså all städning och allt i lägenheten klart. Imorgon lämnar jag över nycklarna. Om jag gruvar mig? Faktiskt inte! Känns förvånandsvärt okej.

Idag har jag varit med Linda, Nelly, Tyra och Jamie på Drakborgen. Annars så kom jag hem för typ tre timmar sen, har nyss blivit spöad av brorsan på Mario Cart. Fanå.

Imorgon ska jag tvätta, klippa mig och säga hejdå till lägenheten! Känns som om det kommer att bli en kanondag!

Fierce and love

Ett jäkla spring i dessa trappor

Fy bövelen vilken dag. Har lyckas fått ihop 7 flyttkartonger med grejer och ännu har jag inte packat ett endaste klädesplagg!? Herregud, inte förrän man ska packa ner sitt liv i kartonger inser hur mycket saker man har! Tänk er hur mycket jag hade inte början då, med tanke på att jag också har kastat 6 svarta sopsäckar med grejer... Hihi.

Nu ligger jag i sängen och tvingar mig själv att vara klar med flyttningen för dagen. Har gjort så mycket och varit så uppe i varv så jag glömt bort att äta... Opps. (jaa, mamma och pappa, jag ska skärpa mig med maten) Har nyss tagit en lååååång dusch, svettades som en gris förut efter att ha älgat upp å ner från vinden och soprummet. For your information, liksom. JAG VAR JÄTTESVETTIG. Hihi.

Nu ska jag mumsa i mig mitt kvällsfika och kolla på mitt älskade O.C.


Då jag köpte denhär tavlan kunde jag aldrig ana att jag snart kommer sitta på dendär bussen typ dagligen :) Älskade London.

Fierce and love

Ed Hardy i mitt hjärta

Tjolahopp

Har sovit sååååå skönt inatt, första natten som man har kunnat sovit ut sedan onsdag förra veckan, haha! Om ungefär en timme kommer mamma och hämtar mig och så åker vi hem till henne, vi ska fixa ordning i mitt rum! Flyttar ju hem till mamma, iallafall på pappret och fram till 10 september. Sen lyfter jag!!! PEPP!

Linda var nyss förbi och lämnade lite saker som jag glömde hos Petra, gick ut i shorts och linne och det var tamefan inte varmt! Är det höst nu eller!?! Åh, jag vill ha sommar året runt. Ska vara glad över att jag slipper -30 grader och meter med snö i vinter iallafall...

Jag har en del att göra, men inte tillräckligt med ork till att göra det. På torsdag ska jag träffa Kikki, vi ska leta efter 80-talskläder eftersom vi ska på 80-talsfest på lördag :) På fredag flyttar jag alla möbler till mamma, skönt att vi sen har till och med onsdag på oss att städa!

Nu ska jag göra mig iordning, dagdrömma om shopping och evig sommar!


Inte helt fel att strutta omkring i denhär nästa sommar, va?

Fierce and love

Lighters

This one's for you and me
Living out our dreams
We're all right where we should be
Lift my arms out wide
I open my eyes
And now all I wanna see
Is a sky full of lighters


O.C


Nobody said it was easy

Insåg just att helgen som varit var sista helgen som jag bor i denna lägenhet. Usch, vad läskigt. Det händer verkligen. Inte förrän nu känner jag att de verkligen händer. Det här var min första egna lägenhet och det kommer kännas skumt att lämna över den till någon annan. Som med sin allra första stora kärlek. Första kommer alltid vara första.

Men man kan inte sitta med arslet fastklistrat på samma ställe hela livet. Jag ser fram emot att flytta till London och jag ser fram emot att börja om på ruta ett där och även i en annan lägenhet den dagen jag kommer tillbaka till Sverige.

Den här lägenheten har jag delat många stunder med, skratt som gråt. Jag vill gråta bara jag tänker på det. Tusentals minnen som jag alltid kommer att bära med mig, men vissa som jag önskar kunde försvinna. Minnen av kärlek, sorg, skratt och lycka. Att lämna ifrån mig nycklarna till en annan och låta någon annan bygga vidare på minnen i denna lägenhet är nog bäst, likaså att jag lämnar minnena bakom mig och lever vidare. På ruta ett.

Jag kommer gråta när jag låser ytterdörren sista gången. Och när jag låser dörren kommer jag låsa in många av minnena, för jag vill inte minnas. Det gör för ont. Men jag säger som rubriken. Ingen har sagt att livet skulle vara enkelt.

Det här med flytten känns läskigt, men genom hela livet har jag tagit de enkla utvägarna. Jag har gjort så som folk har sagt, för att det inte skulle uppstå bråk. Jag stannade kvar hos min pojkvän fastän jag var olycklig, för jag var rädd för ensamheten. Jag har aldrig vågat tagit ett stort steg, jag har alltid varit feg, alltid trott att jag inte klarar av saker på egen hand. Jag har aldrig gjort något som jag varit rädd för, aldrig gjort något för att utvecklas. Nu är det min tur att ändra på det, för jag vet en sak - att jag lyckades ta mig ur mitt olyckliga förhållande. Jag tar steget, för det här är mitt liv och jag vill bevisa för mig själv att jag är stark och att JAG KAN SJÄLV.

Kan slå vad om att många känner igen sig av hur jag känner, eller hur?

Fierce and love

Walles tur att vara i ett nötskal

Walle:
- Vem tänker ni på när jag säger "Skaru ha en stänkare?"
*tyst*
- De är ju grannen i Bert!
Hahahahaha, grannen i Beck om jag får be!.........

Forgiveness

Jaha, då var det måndag och ny vecka igen då. Har varit en väldigt händelserik helg, minst sagt!

I lördags efter jag varit hos pappa så åkte jag till Petra och var med Linda och Ida. Igår åkte jag till Selånger marknad med mamma, syster, bror och Lasse. Köpte ingenting, känns dumt att köpa nå grejer nu när jag kommer befinna mig i shoppingens huvudstad om 3 veckor ;) Sen åkte jag och Linda till Walle och käkade tacos, såg Baksmällan 2 och chillade. Sov hemma hos honom, kom hem runt tio imorse.

Denna helg har varit riktigt omtumlande och väldigt mycket känslor har stått på spel. Jag har faktiskt varit stolt över mig själv i helgen. Jag har vågat tagit steget, jag har släppt alla spärrar och pratat. Och det har inte pratats om väder eller senaste pangpang-filmen, utan om känslomässiga saker. Jag vill inte ha något osagt med någon, så jag måste säga att de känns skönt nu. Dock finns det en sak till jag skulle vilja göra och säga. Det kommer.

Lär dig livets svåra gåta - älska, glömma och förlåta... Jag förlåter dig. Jag förlåter er.
Känns awesome att ha en av mina bästa killkompisar tillbaka i mitt liv!

Nu ska jag göra mig klar för att åka ner till stan med Sandra och Tess!

gffg
Min tatuering. Jag går min egna väg!

Fierce and love

Ida i ett nötskal

Ida häromkvällen:
- Nu dricker vi ju cola... Då kommer vi få svårt att sova inatt pga kolsyran...
Linda & jag:
Kolsyran!?! Hahahahahaha!

Ida i bilen på väg till Selånger marknad:
- Gud vad trafik, gör som den där bilen gjorde, gör en UR-sväng!
Jag:
- Det heter U-sväng, Ida... För att man svänger som ett U...
Ida:
- Aaahhhh, smart!!

Behöver jag säga att Ida är blond? Hahaha!



Ida för några år sedan!

Lördag

Då var det helg igen då och exakt tre veckor tills jag flyttar!

I onsdags åkte Petra utomlands, så jag, Linda, Ida och barnen har hängt där sen dess ;D Det var en dålig onsdag med tanke på att jag låg i tandläkarstolen, men inga hål eller nånting! Såååå skönt! Efter tandläkaren träffade jag pappa och Jane, vi åt lunch på Ming Palace och efter det åkte jag tillbaka till Petra där girlsen befann sig. Fick köra pappas bil från Timrå, kom inte längre än till Laggarberg så bara dog bilen!? Snyft. Ringde syrrans kille som bogserade oss tillbaka till pappa. Suck. Sjukt att man lyckats sovit dessa dagar, jag och Ida har delat säng och delat skräck..... Vet inte om vi bara skrämde upp oss själv eller om det faktiskt var nånting... Fyyyyy! (Jag är grymt mörkrädd)

I torsdags hängde vi bara hos Petra, tog ett glas vin och bara mådde! Igår kväll gjorde vi samma sak, på dagen var vi på Selånger marknad. Jag köpte inget särskilt, bara remmar, hehe. Idag låg jag och drog mig länge, vid två kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag hemma hos honom. Har firat honom och hans Jane som både fyller år på måndag, haha! Snart blir det väl nå käk, min mage skriker!!!

Fierce and love

Rabiosa

Rabiosa - den förbaskade låten har fastnat i huvudet på mig! Helt och hållet Linda och Nellys fel ;D

Tog en promenad till Ica med Linda förut som sagt, åsså mötte vi upp Ida på vägen :) Ikväll blir det lugna puckar tillsammans med Seth och Ryan.... HARR HARR ♥ (O.C. alltså...)

Imorgon ska jag till tandläkaren (livrädd), sen efter det ska jag umgås med pappa och sen på kvällen ska jag hänga med Linda! På torsdag får jag förhoppningsvis träffa Kikki som jag inte umgåtts med mycket alls på senaste tiden! På fredag åker mina London-babes hem :( Men som tur är flyttar jag om 3 veckor, så behöver inte sakna dem så länge :) Sen så är det tydligen Selånger marknad till helgen, nån mer än jag som har missat de TOTALT?

Ska shaka lite röv tillsammans med Shakira och Mange nu, så bajbaj!


Inga sura miner här inte! Bild från två helger sen.

Fierce and love

Lucky


Längtar!

Pratade precis med mamma, den 4e september ska hon, jag och syrran dra iväg och rida islandshästar! Åååhhh, jag har verkligen varit jättesugen på att göra det så länge nu, men det har aldrig blivit av! Var ju en hästtjej förut, hade egen häst och så, medan mamma och pappa hade travhästar som var riktigt lovande :) Men nu har jag inte ridit på typ 5 år, då jag och min ex-pojkvän red på min kompis häst :) Jag skulle dock aldrig kunna ha en egen häst längre, alldeles för mycket jobb för min del. Jag beundrar verkligen dem som har egen häst och som har ork och tid till att ta hand om den! Men jag skulle inte kunna ha ett sånt ansvar då jag är lite mer en sån tjej som gillar att flänga runt lite hur jag vill ;D Vara med vänner, shoppa och festa är lite mer min filosofi! Hahaha!

Nu ska jag sticka iväg en sväng på Ica Ettan med Linda, en lagomt lång promenad för min numera väääärdelösa kondition!

Fierce and love

You wouldn't say so if you were me

Hej hopp!

Har bara slappat de två senaste dagarna, har varit helt slut. Att det är pissväder gör mig inte direkt piggare! Igår fyllde Khadije år, stort grattis till henne! ♥ Mahal kita :)

Idag har jag varit iväg till Birsta med Linda, handlade på Ica Maxi och sen var jag in på Telia och låste upp min mobil. Vill kunna använda den i London, så nu är den inte låst till Felia längre ;)

Eftersom jag sett alla One Tree Hill-avsnitt som gjorts så har jag börjat kollat på O.C. istället, även den är en sjukt bra serie! :) Looooove!

Fierce and love

Thank God I found the good in goodbye

There was a time I thought that you did everything right
No lies, no wrong
I must have been out of my mind

Thank God you blew
I'm so over you

I wanted you bad, I'm so through with that
Cause honestly you turned out to be the best thing I never had
And I'm always going to be the best thing you never had
I bet it sucks to be you right now

So sad, you're hurt
Boo hoo, did you expect me to care?
You don't deserve my tears, I guess that's why the ain't there

Thank God I found the good in goodbye

KA-DJ's b-day

Äntligen lördag!

Idag är det dags att fira Khadije som fyller 21 jordsnurr. Har hyrt lokalen på min gata, kommer nog bli en toppenkväll - som det alltid blir när jag festar med mina fillipinos!

Igår planerade jag, Mariam och Mara en massa inför idag. Handlade på Lidl (haha) och när vi gick förbi casinot så hittade vi en 500-lapp, weeeeii!

Dags att hoppa in i duschen, ha en trevlig lördag för det ska jag ha!

Fierce and love

I'm as cold as a cold wind

Har inte skrivit på några dagar, har ärligt inte orkat.

De senaste dagarna har jag umgåtts med mina bästa, som sagt så var jag med Linda i söndags. Käkade, hämtade hennes dotter så det var fullt hus.

I måndags mötte jag upp Khadije, Mariam och Mara på Birsta, kikade runt lite och sen åkte vi in till stan och spelade basket och kubb med gamla arbetskamrater. Trevligt värre!

I tisdags var jag med Khadije, Mariam och Sandra på stan. Käkade lunch på Charm, ovanligt...not. Senare på kvällen åkte jag, Khadije, Mariam, Ingrid och Henke till Sidsjön och slappade, sen blev det krubb på Max. Fick även gråta lite den dagen, helt och hållet glädjetårar. Fick reda på att min älskade vän July ska ha tvillingar!!! Dubbel lycka ♥

Igår klev vi upp tidigt, tog en promenad här i Granloholm och sen började vi röja hos mig inför flytten. Senare åkte jag hem till Petra och hängde med henne och Linda.

Just nu är jag ensam hemma, brudarna drog iväg en sväng för en stund sen. Sen blir det nog en sväng till Petra, glömde min mobilladdare där, smart! Nä, nu kurrar magen.

Fierce and love

Can you feel this?

God dag. Eller nej förresten, det här är INGEN god dag!!! Mår pyton. Men men, har bara mig själv att skylla för de!

Var ut med Khadije, Mariam, Mara och några fler igår. Var först hos Erik och sen drog vi på Memento. Var inte där så länge, gick till McDonalds och fick skjuts därifrån hem. Klockan är snart tre och jag har inte gjort ett skit på hela dagen. Bara legat här i sängen med datorn och sett film, Limitless. Bra film, men lite weard. Snart ska jag traska ner till Linda, blir bjuden på middag. Det gillas!

Känns härligt att två av mina allra bästa vänner är här i Sverige igen, bara i typ två veckor till, men det känns som en liten del av mig själv kom tillbaka igår. Det är en otrolig känsla att känna att man har vänner omkring sig som bryr sig om en, älskar en och som man kan prata om allt med. Ni är underbara!

Fierce and love

Första inlägget från nya datorn!

Jajemen, jag har köpt ny dator! Var ju tvungen att köpa en bärbar eftersom jag inte kan släpa med mig min stationära till London :) I love it!

Som sagt så var jag hos mamma igår och åt surströmming! Sen så åkte jag och Linda och hyrde filmer. Kollade på Svinalängorna, rätt hemsk film! Lyckades även hitta säsong 8 av One Tree Hill utan text, dög det med! Låg och kollade på det halva natten. Kunde inte sova, och inte blev det bättre då jag hörde massa ljud och blev livrädd. Insåg sen att det var Diesel som låg nedanför mig och sprattlade i sömnen, haha. Klev upp vid typ elva, nu sitter jag och skriver med ena handen och håller i en sovande Jamie i andra :)

Idag ska jag träffa Khadije och Mariam som är i Sverige nu för några veckor!! :) Sen vet man aldrig vad som händer :)

Nu bör jag fixa mig, men jag är för lat. Jag ser ut såhär, take it or leave it ;) Brun/röd över hela kroppen, osminkad, uppsatt hår i en miniliten tofs och myskläder... Mums.

Fierce and love

You're the Internet and I'm looking for a download

Lite segt när det gäller uppdatering, får klagomål från lite olika håll här......

Har faktiskt inte så mycket att skriva om, haha. Har slappat med Linda typ varenda dag, haha. Har egentligen inte gjort någonting, förutom att ätit mig tjock på godis, badat och ännu en gång blivit röd. Mest i ansiktet denna gång, haha. Förbannat snygg!

Idag var jag med mamma, Lasse och brorsan på Sörfjärden och solade och badade. Förjäkla skönt! Kom nyligen hem efter att ha varit med Petra och Linda, ovanligt va?

Dags att hoppa i säng, imorgon ska jag till mamma och käka surströmming! Nom nom! En av få som tycker om det har det visat sig ;)

Btw, jag har panik. Jag har kollat klart på alla One Tree Hill-avsnitt. VAD SKA JAG NU GÖRA PÅ KVÄLLSKVISTEN DÅ JAG ÄR ENSAM HEMMA!? Kaos. Någon som vet någon annan bra serie?!

Fierce and love

RSS 2.0