Söndag

God kväll vettja.

Min dag har varit som en berg-och-dalbana. Vaknade upp med flaskor och skräp fulla lägenheten och med tårfyllda ögon. Hm? Jag är inte den som gråter så ofta längre. Men aa, jag grät igår. Svullna ögon och huvudvärken var ju inte så rolig heller. Duschdraperiet låg på golvet, en systempåse var fastbränd på en spisplatta och stolar låg ner. Hörde att de var fest igår? Japp! Gårkvällen var rolig, helt klart!

Idag har pappa, Jane, syster, Robban, faster, Niklas, Emilia och Janes mamma varit här och firat mig! Käkade lite tårta och surrade skit. Sen åkte hela högen ner till casinot! Kom dit, satt mig vid en maskin och satt där max 10 min. 300 spänn gick jag plus på den tiden, najs! ;) Sen vart de käk som min bästaste pappa bjöd på ♥

Sen har jag bara varit hemma. Är faktiskt lite deppig, för en gångs skull. Man kan inte alltid vara sprallig helle! Känner mig tom på något vis. Jag vill så mycket, men saker och ting går inte min väg. Nudå, liksom? Man kan inte göra annat än att bara...ge upp. Hm, tror jag åker i en nerförsbacke nu... Nä, nu ska jag kika på Big Brother och dricka min efterlängtade cola (som förövrigt kostade 30 kr....men de var de värt!) och bara tänka på mig själv!

Äh, life is a bitch and then you die!

Fierce and love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0