Haft en awesome helg!

Tjabba tjena hallååå, förvånadsvärt pigg med tanke på den lilla sömnen man fått inatt!

Då har ännu en helg passerat då.. Tiden går fort när man har roligt! I fredags hängde jag först på Charm med Kikkis, Viktor, Simon och Robin. Satt oss sen i solen med en glass, nom nom. Sen åkte jag, Robin och Viktor till Birsta för att kolla på datorer. Måste få iväg min stationära och köpa en bärbar istället. Hittade en dator som jag gillade så de lär väl bli att köpa den :)

Kom hem och sen kom Ogge, Virre och Ellertz och hämtade upp mig. Åkte sen till Ica Maxi där vi köpte lite käk som vi tänkte grilla! :) Åkte sen och hämtade upp Kikkis i Finsta och sen åkte vi till Spikarna! Har varit där och grillat varje sommar. Drack nån gócider och surrade om allt och inget :)

I lördags var det dags att grilla igen! Viktor, Robin, Patrik, Simon och deras kompis spelade frisbeegolf, medan jag, Kikkis och Tess bara hängde i solen. Blåste dock typ bort, men whatevaahh! Sen åkte vi hem till mig, satt oss på gräset och grillade. Sen hängde vi allihopa och hade sådär roligt som vi alltid har :) Bredal och Martina kom också till mig, även Victor och hans tjej var förbi en sväng :)

Igår så vaknade jag kvart i tre av att Kikkis plingade på min dörr.. Haha, det är inte okej att sova så länge! Åkte sen upp till Holm till Lankans stuga där han, Danne och Alex var. Hängde med dem där uppe, sen tog vi Lankans bil in till stan. Hängde hemma hos honom och han bor typ ovanför Allstar, så vi gick dit och käkade, mums! Sen gick grabbarna på Daltons, då gick jag och Kikkis till Memento där Robin och Viktor hängde med deras casinofolk! Var där till stängning, sen åkte vi hem till Viktor.

Nu sitter jag hemma hos Kikkis! Har fräschat till oss lite, nu bär det av hem till Lankan. Sen bär det upp till Holm igen!

Fierce and love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0