Nej, jag är inte död, bara upptagen!

Har inte uppdaterat sen 6 juni.. Lite dåligt av miiiig.

Det har hänt en heeel deeel sen dess...

7 juni - Efter jobbet plåtades jag med tjejerna uppe på norra berget :) Sen så följde jag med Bahsen hem. Kastade "gris" ute och den som förlorade fick straffet att låta och se ut som en gris på lekplatsen. Jag fick värsta straffet.. Inte okej! Efter att nästan ha somnat på golvet med Khadije så kom syster och hämtade mig och vi for hem :)

8 juni - For till Kungsbacka efter jobbet och solade (inte blev man nå brunare för de..) och sen så åkte jag och Sandra ner till stan. Satt oss på Coffee House och åt en sallad :) Gick sen hem till Kim, satt hos henne och planerade till studenten :)

9 juni - Åt lunch med mammaKällarkrogen, mumma! Slappade hela dagen efter jobbet, var helt slut. Väldigt många var ut men fattar inte hur de orkade, dagen innan studenten liksom...

10 juni - STUDENTEN!!! Helt underbart. Underbart var bara förnamnet. For hem en sväng mellan studenten och mottagningen, då stod de presenter utanför min dörr. Då visade de sig att de var mitt ex som varit där och lämnat dem. Jahaja, där ser man. Åkte sen med syster ut till Hamnstugan och käkade massa god mat med släkten :) Åkte sen hem till Kim där vi umgicks med klassen! Sen blev de Stadshuset för fulla muggar! :D Åkte hem med Henke, nattugglan som alltid ställer upp med att skjutsa! :) Tack alla för alla fina presenter! Fick pengar, tredagars på GF, ett presentkort av Birgitta (Antes mamma) och lite smått och gott från vänner! :)

11 juni - Efter jobbet mötte jag upp klassen på Sju kryddor för att äta middag :) Hur god mat som helst, turkisk mat! Efter det var vi på förfest och efter de var vi på Stadshuset! Hade sjukt roligt där, bästa utekvällen på länge! Dock slutade inte kvällen så bra. Idiot och akuten är två ord som säger mycket! Men vi hade ändå riktigt trevlig dag i övrigt :)

12 juni - Dödtjej.com. Umgicks med Bahsen hos mig lite på kvällen, mer än så klarade jag inte av. Trött och sliten, ja hua.

13 juni - Fortfarande död, dock lite bättre. Kvällen blev låååång. Var hos Henke och grillade och åkte sen med Ankan, Örnie mfl. och spelade fotboll och brännboll! Ogge, Ellertz och Virre var också med :) Fick skjuts hem med Emil, snäll som han var!

14 juni - Efter jobbet gick jag och Ante till mäklarn för att skriva under kontraktet till nya lägenheten...! :) Käkade donken och åkte sen med han hem. Handlade lite käk och sen åkte jag och Fischer och hämtade Sandra. Åkte hem till mig med henne men var inte hemma länge förrän fisken ringde och ville ha med oss ut till Alnö och vandra lite på klipporna. Sagt och gjort. Var hemma ganska sent, Sandra sov hos mig!

15 juni, idag - Åkte till pappa efter jobbet, åt lite och sen sov jag i ungefär två timmar.. Sjukt trött. Storhandlade sen på Ica Maxi och for sen hem. Det har varit en jobbig dag idag..

Älskling1 och älskling2 flyttade idag.. :'(( Det gör ont i hjärtat när jag tänker på att dem inte kommer befinna sig i samma land, att jag inte kan ringa dem och umgås med dem när jag har tråkigt.. Att inte få se deras galna miner och goa leenden och höra deras underbara skratt!! :'( Jag älskar er grymt mycket, två av de bästa människorna på den här jorden!

Nä, nu blev jag tårögd.. Igen. Jag saknar er. Mariam och Khadije Bah ♥ Mahal kita! Salamat.. för allt :')

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0