Sluta hata

Varma, äckliga och svettiga torsdag!!! Är så kvavt så gammkärringen Elin kan ju knappt andas, for fanden!!!

Ja, igår var jag en sväng på Casinot som sagt var. Käkade där och sen åkte jag hem till Petra och hängde med Linda. Efter att Viktor slutade jobba så mötte jag upp honom och gick hem till honom och sov. Vaknade upp halv elva i panik, eftersom jag skulle ha visning på lägenheten klockan tolv. Bra där! Flög upp, hann komma hem och piffa till de sista innan dem kom. Nu är det bara att vänta och se :)

Träffade upp Fischer en sväng här på gatan, nu är jag hemma igen och tänkte nörda One Tree Hill :) Beroende, check! Sen ska jag nog hänga på Kungsbacka med trion Dahlström!

På tal om något helt annat... Jag är tydligen en dum människa? Hm, vänta nu. Förväntar mig inte att alla ska älska mig, men jag gör inte folk illa. Men tydligen så är det så. Vet att mina vänner och dem som känner mig håller med om att jag är en person som vet vad som är rätt och fel och en person som bryr mig om folk, varesig jag känner människan eller inte. Så sluta hata. Det är bara onödigt och krånglar till saker och ting. Jag vill ingenting ont.

Sådeså!


Linda och jag

Fierce and love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0